PDA

View Full Version : Относно 13 годишните които правят секс..

malkoto_sladur4e
02-05-2007, 13:36
Абе какво ви става бе "каки" ??? :roll: Какво лошо има едно ф-4е дори на 13 като е да прави секс ако до нея има подходя6то момче и ако се чувства готова а?Кажете ми кое е по-добре:Едно ф на 17 което се чука със всеки срешнат или едно ф на 13 което си има сериозен приятел и си прави секс само с него? :roll: Ае не се правете на голямата работа плс...Ама и за мене не се притеснявайте аз не съм момиче което е почнало на 13 да прави секс ама моля ви се...аз почнах на 12 даже :wink: :wink: :wink:

assd
02-05-2007, 13:49
хахах сериозен приятел на 13, ти наред ли си, пък и на тоя оная му работа е с отрицателен знак

BorderManager
02-05-2007, 13:52
Тя не е уточнила на колко ще да е "серозния й приятел".
Насърчавайте педофилията и курвалъка, симпатяги малки. =D>

JustUser
02-05-2007, 13:55
Ами мойто мнение е че 13 е малко след 12, много малко след 12 и почти толкова колкото след 11. Вие си мислете дали сте готови пораснали или каквото и да било. На 13 :roll:

alkobalko
02-05-2007, 14:03
Предполагам, че изтъкваш това, че си започнала на 12 год. като нещо, с което се гордееш. Никой не говори на 17 да спи с всеки срещнат. Много по-логично е на 17-18 да има сериозен приятел, а не на 13 год. Тогава, колкото и банално да звучи нито физиката, нито психиката са напълно готови за секс. Някои се чувстват така, да не 13 всеки го е е тресял хормона и му се е правело секс. Не искам да се правя на майка или наставник, но с оглед на всичко, което съм преживяла мога да кажа, че не е толкова лошо, ако се изчака. И го казвам, защото ако някое 12 годишно дете тръгне да прави секс, после ще пита дали може да забременее, защото жалко, но факт- сексуалната култура на по-голяма част от младите е много ниска, да не кажа нулева. И ако сега на теб ти е странно защо "проповядваме" да не се прави секс толкова рано се замисли след години, че ти ще си майка. Че един ден ти ще си майка и ще се страхуваш дали дъщеря ти няма да тръгне да прави секс на 12 години.

krem4et0
02-05-2007, 14:08
Абе правете си секс на колкото искате. Ама айде да се разберем така-питайте какво мислят мама и тати по този въпрос. Можете ли да застанете спокойно пред тях и да кажете-аз правя секс с приятеля си!!!! Ако можете-значи сте достатъчно зрели да го правите.
А аз науча ли,че 12 годишната ми дъщеря прави секс-в манастир или в девическо училище!!!

My_Infernal_Majesty
02-05-2007, 14:19
Вместо да ми се моли авторката -първо да вземе да си помисли колко е огромна разликата от 12 и 17 годишните момичета.

И незнам изобщо как така си имаш приятел и то сериозен, и то на 12!??! #-o боже ква гбупост :shock: :shock: !!! тва пък изобщо не е истина [-X -така че намери си някой който ще ти повярва-защото аз не вярвам.
И да- има много курви и на 17 които се чукат със всеки но не ме карай да давам отново себе си за пример за това че не го правя и си нямам гадже и че дори не съм се замисляла за секс- така че помисли и от другата гледна точка, недей да си толкова късогледа и невиждаща по-далеч от носа си.

malka_sladuranka
02-05-2007, 14:22
Е що бе? Какво се учудвате? И аз имах сериознен приятел като бях на 13. И това е причината да го направя на 14. Връзката ни беше 3 години и не виждам нищо лошо в това. Така че авторката според мен е до голяма степен права.

Malice
02-05-2007, 14:28
Виж кво мацка,виждам че имаш комплекси,но форума не е мастото където да си ги избиваш...
И аз почнах на 13 и кво не се хваля,а като си на 13 неможе да имаш сериозен приятел...

AliceSw
02-05-2007, 14:28
пхахахаха, давай, хвали се, че са те изчукали на 12, някой каза нещо много вярно - смееш ли да кажеш на майка си и баща си, че си правила секс на 12, а :evil: защото ако средностатистически родител разбере, че някъв е е*ал 12-годишната му дъщеря ще направи само 1 нещо - ще иде в полицията и ще каже, че някой си е изнасилил дъщеря му, защото според българските закони всяко сексуално действие с дете под 14 год е подсъдно

иначе сещате се - на всеки си му е негов живота, всеки си има глава на раменете и си решава какво да прави, но по дяволите ми не, не е нормално децата да правят деца!!!

malka_sladuranka
02-05-2007, 14:49
пхахахаха, давай, хвали се, че са те изчукали на 12, някой каза нещо много вярно - смееш ли да кажеш на майка си и баща си, че си правила секс на 12, а :evil: защото ако средностатистически родител разбере, че някъв е е*ал 12-годишната му дъщеря ще направи само 1 нещо - ще иде в полицията и ще каже, че някой си е изнасилил дъщеря му, защото според българските закони всяко сексуално действие с дете под 14 год е подсъдно

иначе сещате се - на всеки си му е негов живота, всеки си има глава на раменете и си решава какво да прави, но по дяволите ми не, не е нормално децата да правят деца!!! Не е задължително и ще дам пример. Моя приятелка каза на майка си и баща си че са и го сложили като беше на 13 и техните нищо не и казаха. Е не бяха доволни хората, ама нито са се карали, нито наказания и такива неща.

My_Infernal_Majesty
02-05-2007, 14:57
Въпрос на родители, морал и възпитание ... :smt012
Явно и родителите й са били като нея...айде да не казвам думичката. :lol: :lol: :lol:

krem4et0
02-05-2007, 14:58
А аз съм почти на 22 и кажа ли на баща ми ще убие и мен и гаджето ми-100%

alkobalko
02-05-2007, 14:58
Ами ако трябва да сме честни, лично според мен много малко родители ще останат спокойни, ако 12 годишната им дъщеря им каже, че прави секс. Повечето биха реагирали доста остро, а има и такива, които ще откачат. Ако един ден (недай си Боже) дъщеря ми на 12-13 год. дойде и ми каже, че прави секс, не знам дали ще мога да остана спокойна и няма ли да извърша някоя глупост.

malka_sladuranka
02-05-2007, 14:59
А аз съм почти на 22 и кажа ли на баща ми ще убие и мен и гаджето ми-100% Това според мен не е нормално :smt104 :smt104 :smt104

koalka
02-05-2007, 15:26
Тая тема не мисля да я коментирам, а и вече по толкова теми съм писала със същата тематика.Да, не мисля, че едно 13-годишно момиче е готово и наистина узряло, за да прави секс. :wink: Имам лични наблюдения относно държанието на 13-годишните(не всички), те се държат като деца, но естествено тръгват да правят секс.

krem4et0
02-05-2007, 16:04
А аз съм почти на 22 и кажа ли на баща ми ще убие и мен и гаджето ми-100% Това според мен не е нормално :smt104 :smt104 :smt104
Абе баща ми е супер консервативен и въпреки,че 100% подозира,защото все пак съм 2 години и половина с този човек ми се струва,че сам пред себе си го отрича. Не знам дали е така де-не съм говорила на тази тема с него. Само,че на 21-вия ми РД откачи,когато приятеля ми ме целуна. И аз не мисля,че е нормално,ама все пак говорим за човека,който като разбра,че си имам приятел не ми говори 1 месец и ме заплаши от изхвърляне от къщи,ако правя"глупости".

фбгфбгжф
02-05-2007, 16:11
Е свикнал съм да гледам селски мнения по форумите,ама то вашето е прекалено.Само едно позитивно лице видях от всички,писали по темата.Идеята за тази тема беше моя.Аз казах на гаджето да я постне и предварително си знаех какви ще са повечето мнения.Незнам на колко е malka_sladuranka,аз съм на 20 и не вижзам защо на някой им се струва чак "невъзможно" да имаме сериозна връзка?!На My_Infernal_Majesty мога да кажа само да си го начука,щото ми е мн.по-лесно да я напсувам в момента отколкото да я убеждавам в неща,от който явно няма голяма представа.За 1-ви път влизам в този форум и ми е пределно ясно че мястото ми не е тук..просто знам че бебчето ми прекарва доста от свободното си време тук и реших да се поинтересувам и аз,но уви тфа не е място за мен :-).На 22 годишната ше кажа само ако на тая възраст не можеш да кажеш подобно нещо на баща си - ти никога няма да можеш.Бтв родителите и знаят..е и?!За разлика от вас повечето,които в момента четете на над 20-25г. който уж сте от младото поколение и мислите като старчоци от по миналия век,нейните родители са много добри,съвременни и разбрани хора.
П.С.Живеем в 21 век! \/

kukli4ka__
02-05-2007, 16:12
За 5мин. прочетох толкова тъпотии,колкото не съм чела незнам от кога!
Абе ей как ще се караш на детето си че е правило секс?Щяла да го прати в девическо училище!!!Ето за това един ден като имате деца които са наясно с тъпото ви мислене ще се чукат наляво надясно и вие няма да знаете и няма и да узнаете което е още по лошия вариант!!!Правих секс на 13г. родителите ми бяха много консервативни като разбраха реагираха ужасно тогава започнах да се крия един ден ми писна и им казах всичко взеха си поука и видяха че насила нищо не става вече всичко им споделям приемам съветите им но не ми четат конско защото знаят че това не е правилният начин да научиш един човек как да живее!Я вземете и помислете малко и не казвайте във всяко мнение на колко сте години разбрахме че някои от вас са над 20 годишни!

BloodSoul
02-05-2007, 16:13
Aleandra много правилно израява мнението си, което е сходно на моето. Както много пъти съм казвала тук във форума в такъв тип теми... Едно 12-13 годишно момиче си мисли, че като прави секс вече е пораснало...Напротив това показва неговата безотговорност и немърливост към тялото си. Виждам тук как "отчаяни момичета и момчета" пишат, защото не разбират какво е станало и защо така става... Ето, още тук показва, че не са готови. Това е знак, че не разбират какво правят!

alkobalko
02-05-2007, 16:18
Това, че вече сме в 21 век няма нищо общо с факта, че децата започват да правят секс. Последното проучване в България показа, че средната възраст, на която се започва полов живот у нас е 12 години, с тенденция да намалява през следващите години. ](*,) И това ли е нормалното според вас?
Това, че казах, че няма да реагирам позитивно при идеята дъщеря ми да прави секс на тази въраст, мисля че е напълно разбираемо. На 12- 13 години, да не кажа и 14 те са още ДЕЦА! А едно дете не е готово да прави секс.

02-05-2007, 16:48
XaXa....shte si napravq da6terqta monahinq :lol: :lol: :lol: :lol: XaXa i kakvo kato q napravi6??Vsqko momi4e si re6ava koga da pravi sex!Nikoi ot tozi forum ne moje da opredeli dali edno momi4e e zrqlo ili ne...ima momi4eta na po 13 godini deto sa izpitali tolkova ne6ta... i znaqt poveche ne6ta i ot teq na po 20 i nqkolko!Prosto ne e vajnoto na kolko shte go napravish vajnoto e dali e s podhodqshtia chovek!A i za tva kadeto govorite 4e na po 12,13 i 14 god. nqma seriozni vrazki..prosto tva che vie ste nqmali ne zna4i che nqma!Lubovta e chustvo koeto moje da se izpita po vsqko vreme.Ne moje da kajete che nqma lubov na 12,13 i 14 god. prosto ako vie ne ste q izpitali tva ne znachi che q nqma!Za tova pak i ima tolkova razlichni mnenia tuk,6toto edni sa razbrali che ima lubov i na 14 dr ne sa prosto 6toto kato sa bili na 14 sa si igraeli oshte s kukli4ki i t.n. oba4e tva ne ozna4ava 4e vsi4ki sa takiva!Lubov ima i shte ima za6toto bez lubov jivotat..prosto ne e jivot!Za tva vie kadeto si mislite che ei taka shte vleete akal na mladoto pokolenie i shte mu povliqete s vashte prostotii 4e nqma lubov na 13 i 14 che togava sa prosto deca.. i nz kvo pravqt jestoko se lajete!Edno momiche samo reshava koga i s kogo da go napravi!Pravi ste ima i momicheta koito..ne razbirat kakvo pravqt na tazi vazrast no ne vsi4ki sa takiva!Ne mojete da slagate vsi4ki pod edno,za6toto tova e mn tapo i kogato edno momi4e se 4ustva gotovo..znae kakvo iska...znae kakvo izpitva...i znae 4e shte e s to4nia 4ovek i nqma da q skasa sled tova...prosto da go pravi!Nito edin ot vas ne moje da kaje koga edno momi4e e gotovo prosto ne poznavate vsi4ki i nz koi kak misli.. da ne otri4am ima i momi4eta na po 13 i 14 koito sa si vse o6te deca i sa si s deckia akal..no ima i momi4eta koito mislqt po zrqlo i gledat po drug na4in na jivota..a ne rozovo kato nqkoi momi4enca na tazi vazrast!

02-05-2007, 16:55
Абе хора,разберете че колкото и да спорите по този въпрос няма да го решите....очевидно е че сега модата е да правиш секс на 12-13, което според мен си е направо обидно...
не мисля че е редно да те чукат на 13,че дори и на 14.
аз съм на 13 /почти 14/и мисля че още ми е мн рано,вярно че някои се мислят за големи/не говоря конкретно/,но съм сигурна че ако правиш секс
толкова рано после ще съжаляваш...

My_Infernal_Majesty
02-05-2007, 16:57
На My_Infernal_Majesty мога да кажа само да си го начука,щото ми е мн.по-лесно да я напсувам в момента отколкото да я убеждавам в неща,от който явно няма голяма представа.

Хаха- ами мерси какво друго да ти кажа. :lol:
Псувай ме, разбира се,това е най-лесното просто защото друго не можеш да кажеш!
:lol:

02-05-2007, 17:30
MI az sam na 15 i 6te pravq 16 i praveh sex na 15 na moq RD s mom4e koeto mnogo obi4am i sme zaedno ot kakto stanah na 12 ama mislq 4e avtorkata ne be trqbvalo da se hvali s tova 4e sa q opravqli kato e bila na 12

02-05-2007, 18:23
хахахаххаах а ллеелееее .... секс правила на 12
па на 12 сигорно вторичните полови белези не са ти се появили хахаха(т.е. нямаш оформено женско тяло) на къде си се залетяла да правиш секс, я се връщай в пясъчника с другите дечица

FiRe_LaDy
02-05-2007, 20:06
HAhahahaah luda li si be?Na 13 i serioznem priqtel,az pyk sym Dqdo Mraz!lqlqlq ... veche porasnali malko po visoko ot trevata i davai iurush da sa ebat ... malki kurvichki.Za kyde byrzate?Jivota e pred vas!Sled vreme shte ima da syjelqvate,ama shte e kysno.Ma to sii za vas!Chupese si glavite ... :smt019 Stavash smeshna!!!

krem4et0
02-05-2007, 20:18
Е свикнал съм да гледам селски мнения по форумите,ама то вашето е прекалено.Само едно позитивно лице видях от всички,писали по темата.Идеята за тази тема беше моя.Аз казах на гаджето да я постне и предварително си знаех какви ще са повечето мнения.Незнам на колко е malka_sladuranka,аз съм на 20 и не вижзам защо на някой им се струва чак "невъзможно" да имаме сериозна връзка?!На My_Infernal_Majesty мога да кажа само да си го начука,щото ми е мн.по-лесно да я напсувам в момента отколкото да я убеждавам в неща,от който явно няма голяма представа.За 1-ви път влизам в този форум и ми е пределно ясно че мястото ми не е тук..просто знам че бебчето ми прекарва доста от свободното си време тук и реших да се поинтересувам и аз,но уви тфа не е място за мен :-).На 22 годишната ше кажа само ако на тая възраст не можеш да кажеш подобно нещо на баща си - ти никога няма да можеш.Бтв родителите и знаят..е и?!За разлика от вас повечето,които в момента четете на над 20-25г. който уж сте от младото поколение и мислите като старчоци от по миналия век,нейните родители са много добри,съвременни и разбрани хора.
П.С.Живеем в 21 век! \/
понеже е късно вече ще кажа-евала 20 годишен зрял мъж ч**а 13 годишна пикла. Така е-с този акъл по-зряла няма да ти върже НИКОГА!

02-05-2007, 20:31
П.С.Живеем в 21 век! \/

Споко пич :) с времето ще осъзнаеш, че си педофил.

хах
02-05-2007, 20:37
Споко пич Smile с времето ще осъзнаеш, че си педофил. :lol: :lol: толкова вярно ;>

Имам чувството,че главната причина разни на по 20 години да ходят с 12,13 годишни е,че само те ще им пуснат за секс :-D
Така е..по-трудно е да вържеш някоя "по-възрастна" да я чукаш,нали :smt005

Excu
02-05-2007, 20:39
Abe pomislete malko e na 13 da se xyx6 mnogo e rano e az mislq,4e na 15 e rano o6te da poiz4akam :-D ama kakto gledam... \:D/

huahyauhau
02-05-2007, 21:25
Neam dumi prosto kolko ste mi zle.Edin ot gostite vijdam e pisal mnogo verni ne6ta,a imenno 4e ot momi4e do momi4e balkan razlika.Edni na 13 sa deca moje i na 18 da sa,dokato drugi v slu4eq i momi4eto koeto pusna temata misli po mnogo po razli4en i pravilen na4in za razlika ot mnogo ot vas tuka.krem4et0 ti ako si misli6 4e po golemi nqmalo da mi pusnat mn se l1je6,razlikata e,4e tova momi4e znae s kogo iska da e,a ne kato pove4eto kurvi4ki ot 12do20 4e i gornica koito samo si probvat k1smeta i gi e strah da se hvanat s edin,za6toto vinagi moje da izberat po dob1r.Hodil s1m s po golemi ot men..i znam kak stoqt ne6tata,a tova 4e na taq v1zrast pove4eto ot vas sa si igrali na kukli kakto kaza edin ot gostite si e va6 problem.FiRe_LaDy "dqdo mraz" neznam ti kolko si po visoko ot trevata,no si li4i koi e sme6niq v slu4eq,i gledai da ne spomenava6 pove4e dumi4kata "kurvi4ki" v taq tema.Vseki znae kakvo trqbva da pravi za da stane kurva edno momi4e.A v tozi slu4ei nqma ni6to ob6to.Tova 4e moje bi ti si duhala i si se 4ukala s bezbroi m1jagi ne zna4i 4e vsqka e kato teb.A kolkoto do tova,koi koga 6tql da s1jalqva za post1pkite si e individualno za vseki.
6te me nakarate da se reg v toq forum ei :P
6ibani selqni

KpeTeHa
02-05-2007, 21:57
Обещанията са за да се спазват :-)

lolly_
02-05-2007, 21:58
Detence mnogo si malka da imash seriozen priatel.Ne si dorasla ne se misli za mnogo madra izjivei si detstvoto ne barzai da se shibash!

vladist
02-05-2007, 22:04
Много интересни мнения и то на хора които са на или над 15 години. Тъй като и аз съм по тоя път смятам че сексът на 13 е просто една ненужна изцепка. Едва ли не да се представиш пред другите , че си вече голям и че си голямата работа. А всъщност не осъзнавате к'во можете да си причините като последици. Да оставим това. Само израза "да имаш приятел на 13 години" буди огромни съмнения у човек. Добре може ти да изпитваш силни чувства ама дали е същото от другата страна. Може да си те използва само заради желанието ти да правиш секс защото го "обичаш". Тъй че айде малко помислете малко преди да се изрежете така смело....
Доколкото до последния пост. Имаш право че хората са различни и че едно лапе на 13 може да си остане идиот за цял живот, но все пак има надежда до 18-20 години да му дойде акъла.

KpeTeHa
02-05-2007, 22:04
lolly_ ти така ли направи?!И кой/коя си,че ще казваш кой е мъдър и кой не и кой какви приятели да си има.Да вярно малка е как ще има сериозен приятел,тфа е няква лудост..по добре да има само несериозни ./.

KpeTeHa
02-05-2007, 22:13
"Едва ли не да се представиш пред другите , че си вече голям и че си голямата работа."
vladist защо си мислиш,че се е похвалила пред някого?Този форум е едно от малкото места където го е споменавала и то защото аз подхвърлих идеята.
"Добре може ти да изпитваш силни чувства ама дали е същото от другата страна. Може да си те използва само заради желанието ти да правиш секс защото го "обичаш"."
Колкото до това ще кажа само че скоро се навършват 1г.и 3 месеца откакто я "използвам" и ако нямах сериозни намерения не бих се занимавал толкова време с нея,просто няма смисъл!
За последното имаш право надеждата умира последна.

deidiy
02-05-2007, 22:13
добре момиче на 13 годишна възраст как очакваш да възприеме приятеля си на сериозно :roll: и за какъв секс изобщо става дума :shock: остави това че не е готова психически ама то физически няма как да е готова :shock: как може в това малко телце което туко-що е навлязло в пубертета да влезне един мъжки член :shock: а как има изобщо мъже или момчета които са готови за правят секс с 13 годишна :shock: какво привлекателно има в едно детенце за един имащ се за зрял човек :shock: според мен такъв секс е не прибързан а и аз незнам какво за мен секса на 15 е прибързан както се уверих а да неговорим за 13 :shock: наистина много жалко че има такива хора които си го позволяват на 13годишна възраст :cry:

KpeTeHa
02-05-2007, 22:19
В този случей има много мнения и едно от грешните е твоето.
Както и да е спи ми се кфо се занимавам..

ае лека на всички

vladist
02-05-2007, 22:19
Колкото до това ще кажа само че скоро се навършват 1г.и 3 месеца откакто я "използвам" и ако нямах сериозни намерения не бих се занимавал толкова време с нея,просто няма смисъл!
.
Не съм казал че това е стопроцентово явление. Изключения винаги има няма спор. Обаче мн съм слушал как на 13 са ги е*али и после са ги зарязали. И това такова мръсно петно може ти остави на психиката, че цял живот да се псуваш.Пак казвам това не е винаги така, но в повечето случай ....

MoHuTo
02-05-2007, 22:55
HAhahahaah luda li si be?Na 13 i serioznem priqtel,az pyk sym Dqdo Mraz!lqlqlq ... veche porasnali malko po visoko ot trevata i davai iurush da sa ebat ... malki kurvichki.Za kyde byrzate?Jivota e pred vas!Sled vreme shte ima da syjelqvate,ama shte e kysno.Ma to sii za vas!Chupese si glavite ... :smt019 Stavash smeshna!!!
Ох мила, да напълно си права!Ама кой те слуша?!Днес всички малки момиченца почват да се ебат на 12-13 години...и сега като се замисля чак са смешни и тъпи!Живота е пред нас, а и нали първия път се помни винаги...ама те наще да са много вървежни дайй да се ебат на 12-13!Оставяйте ги, ко се занимавате!Правят секс а си нямат и ни най-малка представа какво правят..сексуалната им култура е точно никаква :smt019 ..то и затова форума е пълен с теми от сорта на: Направихме го..скъса се..ся ко да правим!? ](*,) Еми първо вземете се образовайте и тогава правете каквото ще правите... :smt011 :smt012

ice_cream_f
02-06-2007, 06:58
Neam dumi prosto kolko ste mi zle.Edin ot gostite vijdam e pisal mnogo verni ne6ta,a imenno 4e ot momi4e do momi4e balkan razlika.Edni na 13 sa deca moje i na 18 da sa,dokato drugi v slu4eq i momi4eto koeto pusna temata misli po mnogo po razli4en i pravilen na4in za razlika ot mnogo ot vas tuka.krem4et0 ti ako si misli6 4e po golemi nqmalo da mi pusnat mn se l1je6,razlikata e,4e tova momi4e znae s kogo iska da e,a ne kato pove4eto kurvi4ki ot 12do20 4e i gornica koito samo si probvat k1smeta i gi e strah da se hvanat s edin,za6toto vinagi moje da izberat po dob1r.Hodil s1m s po golemi ot men..i znam kak stoqt ne6tata,a tova 4e na taq v1zrast pove4eto ot vas sa si igrali na kukli kakto kaza edin ot gostite si e va6 problem.FiRe_LaDy "dqdo mraz" neznam ti kolko si po visoko ot trevata,no si li4i koi e sme6niq v slu4eq,i gledai da ne spomenava6 pove4e dumi4kata "kurvi4ki" v taq tema.Vseki znae kakvo trqbva da pravi za da stane k***a edno momi4e.A v tozi slu4ei nqma ni6to ob6to.Tova 4e moje bi ti si duhala i si se 4ukala s bezbroi m1jagi ne zna4i 4e vsqka e kato teb.A kolkoto do tova,koi koga 6tql da s1jalqva za post1pkite si e individualno za vseki.
6ibani selqniAre be z obidi!!! Az sam na 13 godini i mom4etata s koito se subirame mislqt sa SEX i momi4etata kato tva koeto e pusnalo temata im se vruzvat i posle tiq momi4eta koito sa se 4ukali s takiva adski mn sujaliavat posle ne kazvam 4e moite fr sa pedofili :!: :!: :!:

02-06-2007, 07:17
Are be z obidi!!! Az sam na 13 godini i mom4etata s koito se subirame mislqt sa SEX i momi4etata kato tva koeto e pusnalo temata im se vruzvat i posle tiq momi4eta koito sa se 4ukali s takiva adski mn sujaliavat posle ne kazvam 4e moite fr sa pedofili :!: :!: :!:
Пък гледам и гледам и се чуда наясно ли си с това, което може да ти се случи :smt017.Дали половината където казват "чувствам се готова" и са на 12-13 дали са нясно с последиците или кат стане фала,тогава се замисляш се псуваш защо не постъпи по умно. .](*,)

Addict
02-06-2007, 07:18
Абе, те не са им порастнали клитури още, те ми вървят да се плякат...

02-06-2007, 07:21
Pak shte vi kaja...ne vsichi momicheta sa ednakvi...kakto i ne vsichki momcheta :!: Prosto ima momicheta koito moje i da ne znaqt kvo pravqt no ima i takiva koito znaqt i tova ne mojete da go otrechete :smt018 Ne mislq che vsqko edno momiche koeto predpochete da pravi sex s priqtelq si na 13 14...ne e gotovo :!: Ima li vrazka...razchita li na partiora do sebe si...prosto nqma nishto losho :wink: Pravi ste ima i momichenca na po 12 koito go pravqt samo i samo da vidat kvo e,a vse oshte si igraqt na kuklichki,no tova ne oznachava che vs sa edni i sashtia :!: Prosto tva se opitvam da vi obesnq,no ne stava...vie si mislite che vsi4ki sa deca na razi vazrast,no se lajete...ne vsi4ki sa ednakvi i ima momicheta koito sa pretarpqli adski mn v toq jivot na razi vazrast i prosto ne moje da kajete che ne sa gotovi i nz kvo pravqt :!: CHe ima ligli i go pravqt za slava IMA NO NE SLAGAITE VSICHKI POD EDNO :!: :!: :!:

krem4et0
02-06-2007, 10:11
Neam dumi prosto kolko ste mi zle.Edin ot gostite vijdam e pisal mnogo verni ne6ta,a imenno 4e ot momi4e do momi4e balkan razlika.Edni na 13 sa deca moje i na 18 da sa,dokato drugi v slu4eq i momi4eto koeto pusna temata misli po mnogo po razli4en i pravilen na4in za razlika ot mnogo ot vas tuka.krem4et0 ti ako si misli6 4e po golemi nqmalo da mi pusnat mn se l1je6,razlikata e,4e tova momi4e znae s kogo iska da e,a ne kato pove4eto kurvi4ki ot 12do20 4e i gornica koito samo si probvat k1smeta i gi e strah da se hvanat s edin,za6toto vinagi moje da izberat po dob1r.Hodil s1m s po golemi ot men..i znam kak stoqt ne6tata,a tova 4e na taq v1zrast pove4eto ot vas sa si igrali na kukli kakto kaza edin ot gostite si e va6 problem.FiRe_LaDy "dqdo mraz" neznam ti kolko si po visoko ot trevata,no si li4i koi e sme6niq v slu4eq,i gledai da ne spomenava6 pove4e dumi4kata "kurvi4ki" v taq tema.Vseki znae kakvo trqbva da pravi za da stane k***a edno momi4e.A v tozi slu4ei nqma ni6to ob6to.Tova 4e moje bi ti si duhala i si se 4ukala s bezbroi m1jagi ne zna4i 4e vsqka e kato teb.A kolkoto do tova,koi koga 6tql da s1jalqva za post1pkite si e individualno za vseki.
6ibani selqni
О,да като те засегнем на тема педофилия и веднага-аз съм спал и с по-големи от мен. Тогава защо сега вършиш престъпления-да спиш с 13 годишна е незаконно и е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. дори и да е с нейно съгласие,с това на майка й и на етърва й-престъпление Е. С криминално проявени няма смисъл да се спори :wink:

krem4et0
02-06-2007, 10:18
lolly_ ти така ли направи?!И кой/коя си,че ще казваш кой е мъдър и кой не и кой какви приятели да си има.Да вярно малка е как ще има сериозен приятел,тфа е няква лудост..по добре да има само несериозни ./.
на 13 не трябва да има приятел. не е жалко или глупаво,а е просто смешно. вчера й дошло,пораснали й гърди тази сутрин,не се види от земята,няма грам женственост,а акъл- 2 пъти.
А,господин Педофил-тя е на 13,а вие ходите повече от година. Значи си се влюбил,когато мацето е било на 12. В какво? В невинните й устенца,в кравешкия й поглед или в девствената й п**ка?
И как може на 19 да се влюбиш в 12 годишно,като то си е едно бебе сравнение с теб. За какво си говорите? За това колко й е трудно да пише и да смята. че не може да прочете книжката си от 10 стрници за 1 седмици или за поредния епизод на анимацията с Барби?
Не тя е зле-ти се зле след като намираш общуването си с 12 годишно момиче за пълноценно,обогатяващо те и ценно!

CvEtI`KiSs
02-06-2007, 10:28
ami spored men ne e normalno 1 DETE na 13 da pravi sex ta to o6te ne se e razvilo ama ina4e tragnalo da se e*e glupavo e spored men ama vse pak tfa si e tvoq rabota

SINDEL
02-06-2007, 10:47
За последните 5 дена, тва е сигурно 10-та тема относно 12 годишните и секса. И 4ета, 4ета и всеки си знае неговото и не приема 4уждото мнение, така 4е що изобщо се мъ4ите?!? :shock:
Нито ше успеете да убедите някоя 13 годишна пикла, 4е е по-добре да си мисли за куклите и плюшените ме4ета, а не как да ходи да го лапне на някой батко или да се из4ука възможно най-рано било заради модата, било заради собствените й ненормални представи, 4е й било "дошло ве4е времето". Нито пък някой ше ни убеди нас "тъпите каки4ки" колко сме зле и как трябвало да живеем в 21 век където всеки прави секс и свирки едва ли не щом проходи =;
Абсолютна глупост са тея спорове :-#

Snoopy_
02-06-2007, 10:54
Ама вие верно не може да четете. Първо не се казва Ф-че. Ф-че значи малка буква Ф, това което ти визираш се казва МОМИЧЕ. Второ никой не е казал че е много лошо и ужасно момиче да прави секс на 13 освен Кремчето, тя не е видяла другата страна на медала, от нейната гледна точка си е права, макар и много еднострано тя си аргументира мнението и аз го уважавам, друг е въпроса че не съм съгласен. Единственото което мнозинство от нас каза е, че е хубаво МОМИЧЕТО да си прецени сама, а не да го прави защото а) приятеля и я кара б) приятелките и го правят в) се счита за модерно. Да го направи от любов(не че има такава на тази възраст) или от от желание - ОК! Да го направи като се образова и знае за рисковете, как да се предпази и каква отговорност поема - ОК! Обаче някаква патка, да си легне с някакъв 25 годишен охлюв защото бил загорял ама не можел си намери наборка и после да идва да пита "Дадох му в гъза и той свърши там, бременна ли съм?" не става. Единственото което искаме е тези 13 годишни които се решат на тази крачка е да знаят какво правят, нищо повече!

malkoto_sladur4e
02-06-2007, 11:15
Хахахах колко сте ми смешни олеее :P Майко..ще падна от смях! :lol: Както вече ви каза мойто мило..нашите знаят,че спя с него и са си много свестни хора даже :wink: А вие сте толкова задръстени и прости..че дъвчете на едно и също място..дори не си играх да чета всички мнения.. :roll: Ама аз си го обеснявам само по един начин..ВИЕ ЗАВИЖДАТЕ ЗАЩОТО АЗ ИСПИТВАМ УДОВОСТВИЯ ОТ КОИТО ВИЕ НА МОИТЕ ГОДИНИ СТЕ СИ НЯМАЛИ И ХАЛ ХАБЕР (А МОЖЕ И ОЩЕ ДА СИ НЯМАТЕ ДЕ) :-s Хаха и веднага почнахте да говорите за педофили за курви..това,че се обичаме повече от колкото вие можете да си представите не ви дава право да ни обиждате ма кво ся..вие сте си прости :wink: И я се замислете бе ало?Колко ни е разликата 7 години..след време изобщо няма да се забелязва...сигурно на половината от вас майките и бащите ви са с по 10 год. разлика..
А и забравих...има за какво да си говорим да :wink: Мислех си,че не съм кой знае какво,но се убеждавам,че имам много повече акъл от 90% от вас! malka_sladuranka мерси,че ме подкрепи мацко
KpeTeHa мило мерси за всичко което си казал...ама кво повече да се ядосваме с плиткоумници :) :smt008

ABSOLUTme
02-06-2007, 12:16
пхахахаха, давай, хвали се, че са те изчукали на 12, някой каза нещо много вярно - смееш ли да кажеш на майка си и баща си, че си правила секс на 12, а :evil: защото ако средностатистически родител разбере, че някъв е е*ал 12-годишната му дъщеря ще направи само 1 нещо - ще иде в полицията и ще каже, че някой си е изнасилил дъщеря му, защото според българските закони всяко сексуално действие с дете не, не е нормално децата да правят деца!!!
tc,purvata rabota na roditelite shte e da go zakopat i edva sled tova dobrovolno v uchastuka.

-vqrno e,che decata veche se razvivat po-burzo.malkata mi sestra poluchi purvata si menstruaciq na 8godini,a i fiziheski si se razviva dosta dobre :lol: )na 12g.e,moje da se kaje,che e s tqlo na jena,obache na akul e tochno na 12-e, malko poveche de,v sravnenie s debilnite i suychenici..est,che se interesuva ot vruzki,svirki i t.n.,govorim si za tezi raboti.tq poznava moq priqtel(s kogoto sme zaedno ot 3g) i znae na kakvo trqbva da se gradi edna istinska vruzka.nikoga ne bih si pozvolila da i slagam nqkvi granici za purva celuvka,purviq put,kogato da pravi sex i t.n.,prosto zashtoto tq taka ili inache si popiva ot men i ne mislq che shte napravi nqkoq glupost.

-nz kak roditelite na taq,pusnala temata,vuzpriemat,che nqkuv 20 godishen q chekne.a otnosno 20godishniq..ti kvo?? :shock: az sum pochti na tvoite godini i ne moga da si predstavq nqkoi ot priqtelite mu dori da izliza s momiche pod 16g..normalnite momcheta/muje si tursqt gadje ili ebane s nqkoq na tqhnata vuzrast.Studentski e pulen s k*rvolqci,kvo pravish ti s tova dete??!!?? :arrow: ti naistina imash problem.

krem4et0
02-06-2007, 12:19
Скъпа, едно е разлика от 7 години,когато единия е на 20 да речем,а другия на 27,а съвсем различно,когато партньорът ти е на 13. Радвам се че има такива "освободени" родители. Защото само незаинтересован родител ще каже браво на такава постъпка или тя няма да му прави впечатление. Да-родителите имат вина. Кой нормален човек ще одобри детето му,което до преди 2-3 години не се е къпало само и не си е вързвало обувките без чужда помощ да се ч**ка. Семейната среда е важна за изграждането на личността а при теб тя липсва.
А колко се обичате само,колко общи теми на разговор имате,колко незаменимо е вашето партньорство-мале,ле!
Приеми го-ти си тъпа увлечена хлапачка,а той е задръстеняк и простак щом не може да си намери равнопоставен партньор в живота,а се занимава с пикли на 12-13. не,че приемам тези неща,но да кажем да си с някой на 14-15 по бих го разбрала. Да,мъжете са бебета и си остават такива и на 20,но все пак на 20 години човек иска истинска,искренна и пак повтарям пълноценна връзка. Кой нормален 20 годишен би гледал по такъв начин 1 момиче-никой. Просто гаджето ти е много недорасъл,ама явно по акъл си пасвате. Обичайте се.
Вместо да не си правиш труда да четеш мненията, по-добре си го направи и ги прочети. Все пак ти си предизвикала тези коментари и е редно да ги "изслушаш" в твоя случай да ги прочетеш!

ABSOLUTme
02-06-2007, 12:25
kvo udovolstvie be,na teb sega ti rastat cicite i ti se oformqt polovite organi..i blagodarenie na tvoq batko vaginata ti veche ima formata na negoviq ui.chestito ](*,)

Колко ни е разликата 7 години..

poprincip na tvoita i negovata vuzrast,razlikata ot 7godini bi se ravnqvala na 2 vagona knigi.sudeiki obache po postovete vi mislq,che takava nqma:)

puk i neshto vajno,koeto da otbeleja-tuka nikoi ne ti kazva da spresh da se shibash.prosto oponirame i izrazqvame mnenie,che 13 godini NE e normalna vuzrast za zapochvane na sexualen jivot.ti kato shtesh si se shibai pod put i nad put i tolkoz.tochka.

malkoto_sladur4e
02-06-2007, 12:55
хм :smt017 krem4eto аз пък щи кажа,че твоя баща е най-задръстения човек за когото съм чувала! :smt119 Извинявай ама на 22 жена може да има деца (което е съвсем нормално)...твоята работа е много зле!Я моля те..не се занимавай тука с нас ами отиди се наеби и си роди един изрод шот ми писна от тебе и кажи на задръстеняка (баща ти) да се опрай малко! :D Ти си бавноразвиваща бе маце!Смешна си..ае вари се оправи и тогава ела да ми говориш :!: :-D

Allthatshewant
02-06-2007, 13:16
абе какво ви става бе .. какво сериозно нещо може да има едно 13 год. моми4еНЦЕ .. Какво е видяло от живота за да претендира 4е е готова да води полов живот.. незнам днешните деца на 13 год. с какви разбирания са за живота но аз като бях на тяхната възраст си мислех за дале4 по други неща.. не дали съм готова да правя секс.. днешните деца просто са обсебени от мисълта 4е щом приятелките им са правели за да са в крак с модата и те не трябва да изостават .. това е супер гре6ен на4ин на мислене .. хубаво е 4е има такива тема .. ама след като те сами не мислят за себе си аз ли да го правя.. айде спирам 4е се ядосах :smt011 :smt012 :smt009 :smt013

malka_sladuranka
02-06-2007, 13:18
Незнам на колко е malka_sladuranka,аз съм на 20 и не вижзам защо на някой им се струва чак "невъзможно" да имаме сериозна връзка?! На 19 8-[

krem4et0
02-06-2007, 13:27
хм :smt017 krem4eto аз пък щи кажа,че твоя баща е най-задръстения човек за когото съм чувала! :smt119 Извинявай ама на 22 жена може да има деца (което е съвсем нормално)...твоята работа е много зле!Я моля те..не се занимавай тука с нас ами отиди се наеби и си роди един изрод шот ми писна от тебе и кажи на задръстеняка (баща ти) да се опрай малко! :D Ти си бавноразвиваща бе маце!Смешна си..ае вари се оправи и тогава ела да ми говориш :!: :-D
Първо-нямам 22. Второ рано ми е за деца,защото противно на твоето мнение съм млада. 3-то водя си нормален и хубав сексуален живот и не съм незадоволена. 4-то по-добре да е задръстен и да ме е възпитал да съм разумна,отколкото да ме аплодира,че се шибам на 12!!!
5-то аз ако мацка съм бавноразвиваща се.........ти не знам какво си. Развитието не човек не се определя от това кога се е чукал,а от неща като акъл(който на теб липсва), отговорност,съзнателност и способност да анализира дадена ситуация!!!

SINDEL
02-06-2007, 13:31
Първо-нямам 22. Второ рано ми е за деца,защото противно на твоето мнение съм млада. 3-то водя си нормален и хубав сексуален живот и не съм незадоволена. 4-то по-добре да е задръстен и да ме е възпитал да съм разумна,отколкото да ме аплодира,че се шибам на 12!!!
5-то аз ако мацка съм бавноразвиваща се.........ти не знам какво си. Развитието не човек не се определя от това кога се е чукал,а от неща като акъл(който на теб липсва), отговорност,съзнателност и способност да анализира дадена ситуация!!!

Krem4e, мани я, кво се занимаваш изобщо [-(

malka_sladuranka
02-06-2007, 13:42

Krem4e, мани я, кво се занимаваш изобщо [-( Дам и аз се чудя как една жена на 21години, може така да се пали и така да се напича на едни 13-14 годишни с неморално поведение според нея.
П.С кремче дразнят те така, защото виждат че се връзваш.

macka123
02-06-2007, 13:53
predi6nata vryzka na sega6noto mi gadje e bila 3 godini
i kogato e trygnal s vyprosnoto momi4e tq e bila to4no na 13
taka 4e ima i seriozni vryzki na 13
3 godini nikak ne sa malko

gabs
02-06-2007, 13:57
potresena sam !!!!!!!!!! mn zabludeni deca :smt011 :smt011 :smt011

malkoto_sladur4e
02-06-2007, 14:18
Точно така мацка 123!!!!!!!!Кажи им на 95% от хората които са писали мнение,че и на 13 години много момичета имат връзки които продължават много дълго (дори може завинаги!) :wink: krem4eto моите родители също много държат на възпитанието ми,но баща ми не е задръстеняк като твоя :wink: Моя живот също е хубав...ааа ама чек чек кво каза ти?Че твоя полов живот е хубав така ли? :?: ? Ем сори,че другата част от живота ти не е хубава ма така като те гледам май сама си си го направила ! :smt017

Snoopy_
02-06-2007, 15:10
Мила моя малка дрисло,
Първо, аз като съм почнал на 13 пак ли съм задръстен? Или факта че съм почнал на 13 и казвам че не е от най-правилното ме прави тъп? Изпитала си удоволствието? Кое удоволствие? Ще ми кажеш че си изпитала пълноценен оргазъм на 13? Хах! Какво? С твоя се обичате? Това по какво го позна? Че ходи с теб по кафенца, държи те за рачичка по улицата и се ебете? Това ли е обич? Или ти говори мили думи? През какви неща сте минали че говориш за обич? Имало ли е ситуация когато ти си се нуждаела от него а не от кура му и той да е бил там? Жертвал ли е нещо заради тебе (освен интереса към това как гледат хората към него, защото да се задържи с такава арогантна, псевдо-интелигентна и многознаеща пикла като тебе го прави да изглежда като най-големия цървул). Ти какво знаеш за обич? Знаеш това кеото виждаш по телевизията и чуваш в песните (главата си режа че си чалгарка). Жалко че си природно тъпа а не възрастово, иначе щеше да разбереш един ден каде ти е грешката. Ама давай, карай си с 20 годишния, после ще е още един 20 и кусур годишен, после още един и така един ден като станеш на 20 и искаш някой да те вземе ще си с мазна кожа от всичките гримчета, изпепелена коса от всичките поядисванки, анорексичка и п**ката ти ще е с хастара навънка. И когато тогава за първи път изпиташ нужда да те разбере някой и обича и закриля, никой няма да те земе защото момчетата като им дойде акъла си търсят свестни мацки. Кремчето бих и се присмял на 13, но сега, бих предпочел едно сериозно момиче с ценности възпитание и мисъл, и явно и желание за секс, която макар и ако и бях първия, тя щеше да се научи. Предпочитам го пред някаква изтърбушена обучена курва. Ама и ти си ясна. Ще си намериш някой цървул с пари и ще се чукаш с комшията. Ясна си. Приятен живот.

FikyScHetOo
02-06-2007, 15:11
Точно така мацка 123!!!!!!!!Кажи им на 95% от хората които са писали мнение,че и на 13 години много момичета имат връзки които продължават много дълго (дори може завинаги!) :wink: krem4eto моите родители също много държат на възпитанието ми,но баща ми не е задръстеняк като твоя :wink: Моя живот също е хубав...ааа ама чек чек кво каза ти?Че твоя полов живот е хубав така ли? :?: ? Ем сори,че другата част от живота ти не е хубава ма така като те гледам май сама си си го направила ! :smt017
Едно е на 13 да започнеш връзка, а друго на 13 д аимаш сериозна връзка от година и три месеца. И вече да си спал с няколко човека. Освен това физическото раазвитие при момичетата почва от около 9 години до 18. Това значи,че на 16 години едно момиче е напълно готово за секс, а натам вече е готово и за бременност. И е много по-малък шанса да намериш момиче, което на 16 мисли като 12 годишна ( Познавам едно такова инфантилно момиче,което немисля,че скоро ще почне да се е*е със всеки срещнат и е много приятен човек). Но въпреки това физическото и развитие е напълно нормално. Което също е толкова важно при секса. Психически готова...Пфф... Ок, а за теб какво трябва да е психическото развитие на твоята възраст. За мен нужното ниво е д аможеш спокойно и без съмнения д аси кажеш "Да аз мога да приема евентуален риск. Да мен не ме е срам че го правя. Не, аз не го правя защото някой ме кара, някой желае или за да се почуствам повече от останалите" ...това е за мен. ОК, родителите ти са спокойни...ми представи си утре те изнасилят (не дай си боже) как ще го приемат? Няма ли отношението да е същото както на тези Модерни родители..ами незаинтересоваността. Иначе има и разлика в какво състояние са били когато си им го казала. Ако са били пияни на щайга - е нормално е да не им направи впечатление.
За моралният пример - ми има една мъдрост "Крушата не пада по-далеч от дървото"...ми ако и майка ти е правила така? Приятно ли ще ти е да разбереш,че някакъв много по-голям е е*ал майка ти понеже неможе да си намери някоя на неговата възраст? От морална гледна точка...е приета възрастова разлика някой на 18 да ходи с момиче, не по-малко от 16. Иначе казано 2 години. А освен това под 14 години се водиш момиченце (както каза някой по-горе). ...ако неможеш самичка да си направиш изводите просто свирни (не на приятеля ти, а има такива лафове - иначе казано д ами кажеш...аз да съм спокойна, че си ме разбрала).
Относно приятелят ти ...мисля първо да дам пример. Аз съм на 16 и половина и с един приятел на 19 си говорихме около 2 часа за изкуство, история, география и икономика, дори политика...Хмм това май му викам аз пълноценен разговор. Много време си говорихме и разбрах много неща. Сестра ми е на 12 и освен да ми разкаже някой урок или какво е станало през деня. Какво би могло д анаучи едно 12-13 годишно момиче един мъж на 20? Малко е странно...Иначе казано една шестокласничка какво може д анаучи един мъж (да кажем с възрастта на студент)....
Отговор: Разбира се че може, ако той учи Кукловодство (как се приемат действията му)... или психология ;) - как реагират малките дечица под въздействието на чалгата (половината песни имат уникален смисъл "Искаш ли близалка..." ).
Аз не съм човека, който може д акзва дали си направила правилно, но мога да ти кажа,че те съжалявам...По тъжна причина по-рано се сблъсках с поблемите от живота и никак не ми беше приятно,че детето в мен се загуби почти. Това е много хубаво качество, когато някой запази тази невинност в себе си. Но има разлика между наивност и невинност. Мисля,че ти си наивна,че на 13 ми заявяваш за сериозна връзка с някой, който е ходел на училище, когато ти не си била запланувана още ;)
Айде със здраве
П.П. Относно Кремчето и баща и - така тя поне знае,че ако стане нещо ще получи подкрепа от родителите си...Знае рисковете и ги е преценила. Не виждам нищо лошо :)

krem4et0
02-06-2007, 15:20

Krem4e, мани я, кво се занимаваш изобщо [-( Дам и аз се чудя как една жена на 21години, може така да се пали и така да се напича на едни 13-14 годишни с неморално поведение според нея.
П.С кремче дразнят те така, защото виждат че се връзваш.;
Ееееее жена. Аз съм си момиче :lol:
Абе от нямане какво да правя,а и обичам да споря по принцип!

malkoto_sladur4e
02-06-2007, 15:36
haha p1rvo tfa mi e edinstvenata seriozna vr1zka i vtoro s1m spala samo s KpeTeHa :wink: Zna4i da razbiram,4e me podkrepq6 tam f-4eto koeto pisa 4e e edno da si imala mn vr1zki na 13 i drygo da po4va6 vr1zka kato si na 13 a?Pak ne ste razbrali we pak we!Az da ne s1m kurva!KpeTeHa si mi e edinstven :wink:

ABSOLUTme
02-06-2007, 15:39
shte stanesh,shte stanesh... :lol: :lol:

Trisha1991
02-06-2007, 15:44

:shock: :shock: :shock:

На 21 години и си момиче??? :smt005 А бе ти нормална ли си или си страшно дебелизирана пикла? Как на 21 ще си момиче? Момичетата са горе-долу до 18, а след това са млади жени. Да ми говориш, че на 21 си момиче, явно си един дебил, но нищо чудно, след като са те отворили едва на 20 години. То развитието ти е изостанало най-категорично и безапелационно в сяко едно утношение. Ма ти си била студентка, чак две висши учиш. Уууу и 5 да запишеш ще си от тия вишисти дето нищо не знаят и висят после без работа щото са некъдърни. Само се надявам да не вземеш и ти като себеподобните си след някоя година да дойдеш и да ни напълниш града, че ми писна по цял ден в центъра да слушам как ми говорят на меко разни клявки със самочувствие ама без грам подплата. Е такива като тебе. Задръстенячки от дъблоката провинция които не само че изостанали ами имат и сурата да спорят и да дават мнение. И аз не съм парижанка, ама поне акъла ми е на градско момиче. Може на 13 да съм се проебaла и до колко е правилно не е важно, по важно е че нямам против хората да се развиват без ограничения и всеки да си намира сам пътя и не споря и най-малко се чувствам дори на почти 16 вече жена, а ти ми говориш че си момиче. Смях смях цял живот смях ей това си ти. Извинявай ако се обиждаш обаче не можах да се сдържа така като ти прочитам мненията

OtherDimension
02-06-2007, 15:50
^ ще се чувстваш жена на 16 , когато сама си переш и се издържаш пикла такава ;)

Trisha1991
02-06-2007, 15:54
Аз сама си пера (има си пералня) чистя и т.н.

alkobalko
02-06-2007, 15:57
Скоро ще навърша 19 години, но още не мога да кажа, че се чувствам жена на 100 %. Да тялото ми е развито, психически същюо до известна степен съм жена, но... Аз все още съм момиче и го твърдя, въпреки всичко, което съм преживяла. Каква жена съм, когато още разчитем родитеите ми да ме издържат, когато има момент, в който имам нужда да отида при майка ми и тя да ме прегърне. Тогава се чувствам все още дете, а не жена.

OtherDimension
02-06-2007, 16:00
а сама ли живееш , ти ли си плащаш наема на квартирата ?
не нали , тогава разлигавено момиченце , ще ти кажа , че едно момиче става жена , когато започне да носи отговорност и да носи последствия за постъпките си .. ква жена си ти ве градска разлигавена пикла , дето като си мисли ,че некоя мутричка , коятго кара голф 3ка я е отворил на годините , на които нормалното момиче гледа "Малкото пони" и вече е голямата работа ?!

FikyScHetOo
02-06-2007, 16:00
haha p1rvo tfa mi e edinstvenata seriozna vr1zka i vtoro s1m spala samo s KpeTeHa :wink: Zna4i da razbiram,4e me podkrepq6 tam f-4eto koeto pisa 4e e edno da si imala mn vr1zki na 13 i drygo da po4va6 vr1zka kato si na 13 a?Pak ne ste razbrali we pak we!Az da ne s1m k***a!KpeTeHa si mi e edinstven :wink:
Май става въпрос за мен :)
Ми не те подкрепям, но не съм и против. Най-малкото защото не съм някоя монахиня да казвам какво е редно и какво не, нито съм ти родител да ти казвам какво може и какво не д аправиш. Просто трябва да знаеш риска от всяко едно действие. Хубаво е,че споделяш с родителите си и може би са сигурни в теб, понеже им казваш дори такива лични неща. Да, това не те прави курва...но засега. Ако след 10 години някой се вгледа в теб няма д аброи с кои и колко пъти сте били, а ще види това,че си почнала от 12 години... И няма д аму е особено приятно... (давам кофти примери и сори,че май в предния пост се бях заяла някъде) (примерно ако исползваш една дреха 10 години после е много малък шансът да изглежда и да се приема добре. )
Иначе както казах коя съм аз,че да те съдя... :) Пък и всеки прави грешки, човешко е...за мен това е грешка, но и само можеш да докажеш,че няма да станеш някоя курва след време :). Да, странно е, да...така е. Но като се замислиш ти сама отговаряш най-много за себе си. Май (сега се сещам) Луй XIV беше станал крал на 9 години... :)

П.П. На пук не се живее, има някои неща, които е хубаво когато се спазват ;)

XXX_f
02-06-2007, 16:07
ехх Trisha1991 ти преценяваш хората по годините ли?!
може да е на 30 и да не се чувства жена, но има и още нещо мисля , че тя не го каза на сериозно ами просто вкара лек хумор в цялата тема, но ти си прекалено ограничена за да разбереш. между другото познавам човек на 30 години, води се за мъж, но не е по начина му на държание

Trisha1991 като гледам такива като тебе да пишат във форума се отчайвам от днешното поколение... само за едно се моля: дано всички момичета които са около 13 годишни да не са като теб :!: [-o<

krem4et0
02-06-2007, 16:12

:shock: :shock: :shock:

На 21 години и си момиче??? :smt005 А бе ти нормална ли си или си страшно дебелизирана пикла? Как на 21 ще си момиче? Момичетата са горе-долу до 18, а след това са млади жени. Да ми говориш, че на 21 си момиче, явно си един дебил, но нищо чудно, след като са те отворили едва на 20 години. То развитието ти е изостанало най-категорично и безапелационно в сяко едно утношение. Ма ти си била студентка, чак две висши учиш. Уууу и 5 да запишеш ще си от тия вишисти дето нищо не знаят и висят после без работа щото са некъдърни. Само се надявам да не вземеш и ти като себеподобните си след някоя година да дойдеш и да ни напълниш града, че ми писна по цял ден в центъра да слушам как ми говорят на меко разни клявки със самочувствие ама без грам подплата. Е такива като тебе. Задръстенячки от дъблоката провинция които не само че изостанали ами имат и сурата да спорят и да дават мнение. И аз не съм парижанка, ама поне акъла ми е на градско момиче. Може на 13 да съм се проебaла и до колко е правилно не е важно, по важно е че нямам против хората да се развиват без ограничения и всеки да си намира сам пътя и не споря и най-малко се чувствам дори на почти 16 вече жена, а ти ми говориш че си момиче. Смях смях цял живот смях ей това си ти. Извинявай ако се обиждаш обаче не можах да се сдържа така като ти прочитам мненията
Такааааааааа ето и другата ми любимка. Миличка,аз се чувствам момиче-не казвам,че съм такова,а просто се чувствам млада,жизнена и с младежки дух. Мога и на 60 да стана и да се чувствам така. И това не е минус,а плюс.
Относно това задръстена и дебил ли съм-няма как да те убедя в противното,защото не ме познаваш и няма как да стане,защото стоя далеч от подобни индивиди. Това,че образованието не определя интелекта е вярно,но когато учиш все нещо запомняш или ти прави впечатление. В следствие на това ти изграждаш виждане за нещата от живота.
По темата София-провинция ще ти кажа 1:Ако да си от столицата значи да се проебеш на 12-13 и да правиш свирки на непознати по купоните-предпочитам провинцията. Май само тук останаха такива неща като морал!
А това,че мислиш,че сексът развива без ограничение ще ти кажа едно. Сексът си е удоволствие. неговата цел освен това е да се възпроизвежда вида. Сексът провеня виждането на човек и обогатява личността му. НО липсата или неправенето на секс не означава застой в развитието.
P.S.не разбра иронията в поста,който цитираш-тъпичка си мила,за това!

FikyScHetOo
02-06-2007, 16:13
ехх Trisha1991 ти преценяваш хората по годините ли?!
може да е на 30 и да не се чувства жена, но има и още нещо мисля , че тя не го каза на сериозно ами просто вкара лек хумор в цялата тема, но ти си прекалено ограничена за да разбереш. между другото познавам човек на 30 години, води се за мъж, но не е по начина му на държание

Trisha1991 като гледам такива като тебе да пишат във форума се отчайвам от днешното поколение... само за едно се моля: дано всички момичета които са около 13 годишни да не са като теб :!: [-o<
Мисли оптимистично - момичето може да си пусне пералнята хах
П.П. Твърдо против нейните два поста в тази тема :)

Trisha1991
02-06-2007, 16:19
Аз също вкарах известна доза ирония в поста си, но комплексираните хораци веднага го приеха съвсем сериозно, което не ме и учудва. Очаквах го разбира се.
Секс на 13-14 години винаги е имало. Първата братовчедка на майка ми, която в момента е на 36 години, е правила секс на 13, а съм чувала и от други хора които вече са минали 30-40 че и по тяхно време е имало както такива които са правили на 13 така и такива които са правили на 20. Въпрос на личносттно развитие е това. Кой кога озрял едни по-рано други по късно светът е такъв. Не сме в 18 век че да се пазим девствени. Макар при циганите из сливенско съм чувала да го има ама и там имат изобретения и носи бурканче със свинска кръв и показва бял чаршаф с петно после. Във всички народи и държави се прави секс от младите хора и тука шепа комплексарки които сигурна съм са дебели, пъпчиви ,очилати и много незабележими от мъжката част, избиват своите комплекси говорейки възвишено, високоморално и осъждащи всички останали нормално развиващи се тинейжъри.

CvEtI`KiSs
02-06-2007, 16:38
Аз също вкарах известна доза ирония в поста си, но комплексираните хораци веднага го приеха съвсем сериозно, което не ме и учудва. Очаквах го разбира се.
Секс на 13-14 години винаги е имало. Първата братовчедка на майка ми, която в момента е на 36 години, е правила секс на 13, а съм чувала и от други хора които вече са минали 30-40 че и по тяхно време е имало както такива които са правили на 13 така и такива които са правили на 20. Въпрос на личносттно развитие е това. Кой кога озрял едни по-рано други по късно светът е такъв. Не сме в 18 век че да се пазим девствени. Макар при циганите из сливенско съм чувала да го има ама и там имат изобретения и носи бурканче със свинска кръв и показва бял чаршаф с петно после. Във всички народи и държави се прави секс от младите хора и тука шепа комплексарки които сигурна съм са дебели, пъпчиви ,очилати и много незабележими от мъжката част, избиват своите комплекси говорейки възвишено, високоморално и осъждащи всички останали нормално развиващи се тинейжъри.

skupa moje predi 20 godini da sa pravili sex na 13 godini no tova e bilo izkliu4enie a ne kato sega-masovo,a za ciganite-pri tqh kulturata i takava te se jenat mladi
moeto li4no mnenie ama bez da se ubijda6 e 4e ti se 1 t`pa,ograni4ena k***a sigurno se predava po nasledstvo sled kato v roda vi ima takiva hahah
no tova ne ozna4ava 4e e normalno (ne sum kompleksarka grozna,pap4iva i debela samo da te svetna da ne da mi pi6e6 posle gluposti)

Trisha1991
02-06-2007, 16:44
CvEtI`KiSs - не съм кyрва, бъркаш се. Не ми приписвай свойте душевни усещания към мен, аз не се чувствам по този начин

CvEtI`KiSs
02-06-2007, 16:48
CvEtI`KiSs - не съм кyрва, бъркаш се. Не ми приписвай свойте душевни усещания към мен, аз не се чувствам по този начин

ami mila tfa si e moeto mnenie a q kato se tolkova otvorena mi kaji kvo e tvoeto du6evno use6tane za sebe si???

Barbie
02-06-2007, 16:56
Trisha1991,
не, просто не е възможно да си чак толкова глупава!

Като ти чета постовете, ти, миличка, мани че сега никаква жена не си, ами може и да не станеш. Защото това не зависи от колко са те минали или кога си започнала да водиш сексуален живот, а дали разсъждаваш като зрял човек.

Първо, решението на един човек кога да започне полов живот не е просто въпрос на развитие, а на трезво мислене. Сексът е отговорност. На 14/15/16 майка можеш ли да станеш?! Въпросът е принципен - можеш да спазваш всички възможни предпазни мерки и пак да стане фал. Затова идеята не е "Ще се пазя", а "Ако стане нещо съм достатъчно зряла, за да поема отговорност за действията си, без да съсипя живота си." Също така, това да започнеш сексуален живот се отразява върху характера ти и разбиранията ти за света. НЕ, момиче на 13-14 не е имало време да се изгради като личност и такава интимност с друг човек може да отави траен отпечатък. Една млада жена, от друга страна, осъзнава това и може да прецени кога е дастатъчно зряла, за да контролира начина, по който сексуалния й живот се отразява върху нея (Не, момиченца, малки сте и просто не го осъзнавате, не се залъгвайте, че много бързо сте се развили.)

И за Бога, Триша, престани с тая провинция! Не разбирам какви са тия диви комплекси, дето избиваш. Ти тука си единствената "клявка със самочувствие, ама без грам подплата." Най-вече защото спориш по много глупав начин с млада жена (визирам Кремчето), ОЧЕВИДНО много по-интелигентна и зряла от теб, без дори да го осъзнаваш...

Но аз винаги съм твърдяла, че момичетата като теб имат някакъв сериозен проблем със самочувствието."И тука комплексарки които сигурна съм са дебели, пъпчиви ,очилати и много незабележими от мъжката част..." Много е тъжно, миличка, да живееш единствено за вниманието "на мъжката част". А още по-тъжно е, че с твоя подход, ще получаваш вниманието на онея мъже, дето просто не си заслужават...

CvEtI`KiSs
02-06-2007, 17:03
Trisha1991,
не, просто не е възможно да си чак толкова глупава!

Като ти чета постовете ти, миличка, мани че сега никаква жена не си, ами може и да не станеш. Защото това не зависи от колко са те минали или кога си започнала да водиш сексуален живот, а дали разсъждаваш като зрял човек.

Първо, решението на един човек кога да започне полов живот не е просто въпрос на развитие, а на трезво мислене. Сексът е отговорност. На 14/15/16 майка можеш ли да станеш?! Въпросът е принципен - можеш да спазваш всички възможни предпазни мерки и пак да стане фал. Затова идеята не е "Ще се пазя", а "Ако стане нещо съм достатъчно зряла, за да поема отговорност за действията си, без да съсипя живота си." Също така, това да започнеш сексуален живот се отразява върху характера ти и разбиранията ти за света. НЕ, момиче на 13-14 не е имало време да се изгради като личност и такава интимност с друг човек може да отави траен отпечатък. Една млада жена, от друга страна, осъзнава това и може да прецени кога е дастатъчно зряла, за да контролира начина, по който сексуалния й живот се отразява върху нея (Не, момиченца, малки сте и просто не го осъзнавате, не се залъгвайте, че много бързо сте се развили.)

И за Бога, Триша, престани с тая провинция! Не разбирам какви са тия диви комплекси, дето избиваш. Ти тука си единствената "клявка със самочувствие, ама без грам подплата." Най-вече защото спориш по много глупав начин с млада жена, ОЧЕВИДНО много по-интелигентна и зряла от теб, без дори да го осъзнаваш...

Но аз винаги съм твърдяла, че момичетата като теб имат някакъв сериозен проблем със самочувствието."И тука комплексарки които сигурна съм са дебели, пъпчиви ,очилати и много незабележими от мъжката част..." Много е тъжно, миличка, да живееш единствено за вниманието "на мъжката част". А още по-тъжно е, че с твоя подход, ще получаваш вниманието на онея мъже, дето просто не си заслужават...

iskam samo da kaja 4e si izkliu4itelno prava ama tq sega ne go osaznava a 6te go osaznae sled nqkolko godinki kogato vijda 4e mom4etata q otbqgvat za6toto ve4e sa q minali ne 1 p1t ama to si e za neq.kolkoto i da i obesnqva6 to akala nqma da i vlezne v glavata

kukli4ka__
02-06-2007, 17:14
Някой от тези които са писали познават ли се с Триша?Мисля че колкото и да ви дразни нямате право да я наричате комплексарка ако не я познавате достатъчно добре!Лично аз в голяма част от случаите подкрепям нейните мнения!Тук е ред да ме оплюете и мен!Прочетох внимателно всички мнения и мисля че има по гплеми комплексарки от нея!

CvEtI`KiSs
02-06-2007, 17:16
Някой от тези които са писали познават ли се с Триша?Мисля че колкото и да ви дразни нямате право да я наричате комплексарка ако не я познавате достатъчно добре!Лично аз в голяма част от случаите подкрепям нейните мнения!Тук е ред да ме оплюете и мен!Прочетох внимателно всички мнения и мисля че има по гплеми комплексарки от нея!

ami ok tfa si e li4no tvoe mnenie vseki ima pravo na glas zatova e forum,az ne q poznavam no si pi6a mnenieto!

vladist
02-06-2007, 17:17
Е нема по голям базик от това да гледаш как жени/момичета се псуват !?!?!? :smt005 :smt005
По темата :
Все повече и повече се отчайвам в какви ръце ще оставим Майка България

Trisha1991
02-06-2007, 17:19
Говорите ми приказки от 1001 нощ, най-вече тази Барби, която колко е Барби само тя си знае, както и да е :-) Една жена е жена когато събира мъжките погледи и желания. Тогава може да се чувства красива и пълноценна. Като идеш в някоя дискотека и всички се прехласват как танцуваш. Или си джиткаш по витошка и зад теб се обръщат секви мъже от всички възрасти. Или с готини коли богати батковци, можещи да си позволят всяка една жена ти подсвиркват. Особено ако си с адски къса поличка и къса тишъртка. И кво ли не още. Ама кво ли ви разправям все едно не го знаете!?? И това милички ми тюленчета, не означава КУРВА!!! Не! Това е жена която си знае цената и как да я използва. Аз с много мъже съм флиртувала ама не се ебa с всеки дет ми е намигнал. Просто ми харесва да манипулирам мъже и то Мъже на по 30 и кусур години дето си гълтат езиците като им се развея и гледат ей така :o Е тва ме кефи мене. Да знам че са ми в краката такива. А не ходя да им се яздя по куровете защото не съм пачавра и си имам други интереси. Просто зная как да получа мъшкото внимание и това ми стига на този етап.

А за 13 или 20 ше се го направите с някого е въпрос не само на моето и вашето желание а на това с какъв мъж сте. Има мъже на които просто не може да им се устои. Аз бях и все още съм с такъв. Доста по голям и опитен е и знае да ме пази. За да поемам и аз отговорности в сексуална насока. АМа кво ли ви разправям. Вие си живеете някъде си там и света си се върти покрай вас, а вие сте пропуснали да сте във вихъра на купона. Това има само едно определение и то е - ЗАДРЪСТНЕНОС

vladist
02-06-2007, 17:25
Говорите ми приказки от 1001 нощ, най-вече тази Барби, която колко е Барби само тя си знае, както и да е :-) Една жена е жена когато събира мъжките погледи и желания. Тогава може да се чувства красива и пълноценна. Като идеш в някоя дискотека и всички се прехласват как танцуваш. Или си джиткаш по витошка и зад теб се обръщат секви мъже от всички възрасти. Или с готини коли богати батковци, можещи да си позволят всяка една жена ти подсвиркват. Особено ако си с адски къса поличка и къса тишъртка. И кво ли не още. Ама кво ли ви разправям все едно не го знаете!?? И това милички ми тюленчета, не означава КУРВА!!! Не! Това е жена която си знае цената и как да я използва. Аз с много мъже съм флиртувала ама не се ебa с всеки дет ми е намигнал. Просто ми харесва да манипулирам мъже и то Мъже на по 30 и кусур години дето си гълтат езиците като им се развея и гледат ей така :o Е тва ме кефи мене. Да знам че са ми в краката такива. А не ходя да им се яздя по куровете защото не съм пачавра и си имам други интереси. Просто зная как да получа мъшкото внимание и това ми стига на този етап.

Хе имам чувството, че твойта гордост се гради на това колко мъже са ти посдсврикали и какво е тяхното състояние в обществтото. Ако е така значи си ебати "жената". :lol:

Barbie
02-06-2007, 17:47
Глупаче, това дето го описваш горе не се нарича "жена", а "лигла с комплекс за малоценност".
Естествено, че всяко момиче обича мъжкото внимание. Да, и на мен ми е приятно да гледам как мъжете се обръщат след мен. Но моят живот не се върти около това. Не може ежедневието ти да се изразява в това да "си джиткаш по витошка и зад теб се обръщат секви мъже от всички възрасти." И защо си въобразяваш, че "с готини коли богати батковци" могат да си позволят всяка една жена? Не могат, миличка - истинска ЖЕНА не могат да спечелят просто ей така. Могат да си позволят момиченца като тебе, дето се прехласват по лъскави неща и се разтичат от кеф като някой "батко" им подсвирне. А защо си мислиш, че ти "харесва да манипулираш мъже и то Мъже на по 30 и кусур години"?! Много тъжно и жалко е да ти е нужно мъжко одобрение, за да се чувстваш жена! Това само показва, че ти не си достатъчно уверена в женствеността си и имаш нужда разни "мъже" да ти галят самочувствието, за да се чувстваш добре. Но същите тия мъже въртят глави и въздишат по всяка втора млада жена, не си въобразявай, глупаче, че точно ти ги впечатляваш и...хах, "манипулираш"! Гордей се, когато някой мъж те оцени, защото си забавна, мила, интелигентна...специална!
Тъжно, миличка, много тъжно...

FikyScHetOo
02-06-2007, 17:48

Хе имам чувството, че твойта гордост се гради на това колко мъже са ти посдсврикали и какво е тяхното състояние в обществтото. Ако е така значи си ебати "жената". :lol:
Мда и затова после всички мъже ще казват,че жените са курви...че са повърхностни и ще ги използват като такива...и че имат значение парите и колите...
Еми да, може ли да предположа,че си чалгарка? така де, слушаш чалга... Иначе не мисля,че трябва основният ми (принципно такива са ми възгледите) коз.... Защото както знаеш всеки един миг се ражда нещо по-младо, по-красиво и по-умно... ;) така,че не се притеснявай. Иначе - да това е хубаво, да - така се хваща погледа на някой. Ама като хванеш погледа как ще можеш по-дълбоко да го хванеш,че да не стане така,че само му се клатиш на к*ра. Понеже утре ще дойде някоя с по-голям бюст, по-тънка талия и по-руса коса и ще ти го вземе. Пък и след време всичкият онзи фондютен(и всичкият грим) ще те превърне в нещо еднотипно като всичи онези, които привличат погледа с късата поличка ще те превърне в няква безхарактерна кукла... Мисля,че не всички живеят като теб, с тази цел някой ден да бъдат заменени с нещо по-младо ( такова като тях :) ). Мисля,че трябва да ти се извиня,че не съм грозна, тъпа, пъпчива и дебела (очевидно и комплексарка не съм) и,че много мъже ме уважават заради това което съм, а не защото имам п*тка. Един от класа ми казваше някво като стихче, кеото не помня точно, но беше нещо такова "Когато съм пиян... щом има п*тка все е злато" ...ти се описа доста златна по-горе :smt004:

П.П. Защо не станеш Чалга дива (ъ...певица)

Trisha1991
02-06-2007, 17:53
Не съм чалгарка. Слушам съвсем друга музика. Виждам, че хипотезата ти се гради на чалга-модата, е аз не съм от нея. Следователно всичко надолу написано нереално твърдение. Аз съм просто жена, която си знае цената, знае какво иска от живота и как да го постигне. Спорът повече е излишен. Цялата работа е в това, че целите и ценностите не се определят от това дали на 13 или на 20 ще правиш секс, а от други неща, които вие няма как да видите, защото сте коне с капаци и всяка направила секс, под нивото на вашето разбиране е всичко друго не не и нормален човек. Презирам подобни житейски схващания аз!

xxxxxxxxxx
02-06-2007, 17:54
az sum na 16 i se 4udq dali mi e vremeto :roll:

OtherDimension
02-06-2007, 18:14
аз пък презирам 16-годишни лигли , които се мислят за жени , а едни пържени филии не може да си направи .. мама и тате ти купуват парцалки , но не .. ти си жена , само защото долу нямаш химен ?

FikyScHetOo
02-06-2007, 18:39
Не съм чалгарка. Слушам съвсем друга музика. Виждам, че хипотезата ти се гради на чалга-модата, е аз не съм от нея. Следователно всичко надолу написано нереално твърдение. Аз съм просто жена, която си знае цената, знае какво иска от живота и как да го постигне. Спорът повече е излишен. Цялата работа е в това, че целите и ценностите не се определят от това дали на 13 или на 20 ще правиш секс, а от други неща, които вие няма как да видите, защото сте коне с капаци и всяка направила секс, под нивото на вашето разбиране е всичко друго не не и нормален човек. Презирам подобни житейски схващания аз!
Извинявай,че накърних твоята високо морална личност, която представя идеология като последната чалга песничка, която пускат в амор
:smt012 Ако се имаш за по-голяма жена само заради това,че можеш да ходиш с къса пола и да манипулираш 30 и повече годишни мъже - просто се лъжеш
А за ценностната система - да има разлика. Когато едно момиче е на 13 почва да прави нещо не защото иска, защото това е много малко вероятно...не за друго, а защото физически не е развита и няма начин така да я тресат хормоните,че да и иде да я изч*ука някой...сещаш се ;)
А според мен цената си знае тази жена, която знае,че не си струва д а се е е*ела с няколко човека преди да са и паднали млечните зъби... ;)
а тази, която знае,че това не е нещо ей така. Освен това като си тръгнала от морална гледна точка - всъщност сексът е перверзия - като термин това означава нещо, която е изопачено и се използва с друга цел, а не с тази, за която е. Иначе казано нещо противно на морала. А не е перверзия когато се прави любов с цел - дечица. Моралните възгледи се променят, сега определено не е така...ама все пак на 13 е някак странно. Не си се похвалила още,че на 12 си имала сериозен приятел от 2 години, който има голф 3ка :-D

П.П. добре, извиняай,че ти казах,че слушаш чалга...ама имаш основните качества за чалга дива

02-06-2007, 18:51
Абе какво ви става бе "каки" ??? :roll: Какво лошо има едно ф-4е дори на 13 като е да прави секс ако до нея има подходя6то момче и ако се чувства готова а?Кажете ми кое е по-добре:Едно ф на 17 което се чука със всеки срешнат или едно ф на 13 което си има сериозен приятел и си прави секс само с него? :roll: Ае не се правете на голямата работа плс...Ама и за мене не се притеснявайте аз не съм момиче което е почнало на 13 да прави секс ама моля ви се...аз почнах на 12 даже :wink: :wink: :wink:
=D> =D> еее, най-накрая да видя една тема дето наитина да й се зарадвам. Евала, моито момиче-само така :wink:

SPIRO
02-06-2007, 19:03
xaxaxa.....Purvo neznam i az kvo pravq tuka ma kak i da e......Vtoro..moje li toq izroda na 20 deto e 6ibal nekva 13 godi6na da mi kaje ot kade e za6to e da mu razcepa zubite ta kato se usmihne da prili4a na ciganska ograda v zubite....nema kvo da govorq za onq 13 godi6en produnen ko6er za mnogo otrakana li se pomisli kato te pompat kato vulkanizator nemoga da razbera...
Abe hora kato vidite 4uete za takiva vruzki v koito mom4eto e na 20 godini i vmesto da u4i se e zael sys zada4ata da izbiva kompleksi s nekoq 13 godi6na....ma scepete mu glavata we zaradi takiva kato toq 12-13-14 godi6nite propadat..... :smt013 :smt013 :smt013 mi batka na tebe nema koq da ti pusne na tvoita vuzrast i re6i kum 13 godi6nite da se oburne6 ako iska6 da tezaveda tuka ima edna mnogo hubava detska gradina....mi az sum na 18 i sum 100% siguren 4e sum po muj ot tebe be papunqk izpruhnal....kade otide romantikata we kade otideha vsi4ki cennosti na koioto sa ni u4ili v semeistvoto i v u4ili6te maikooo...ne batka kazvam ti no budi siguren ako te merna nekade 6e si hodi6 bez kur zaklevam se daje 6ti dam prednina kato si vikne6 dvama tvoi vrustnici da te za6titavat....mazen bokluk pomrujlqk dolen kak ne te e sram da zaribqva6 deca we,da razberi te sa deca az ne se imam za mnogo golem i ponqkoga se durja kato pulen hlapak pa kamoli te kato sa na 13.....a ti malka izbu6ena palavrastnico produljavai da si dava6 guza kato pop o6te i skoro spokoino 6e moje da ti nabieme edno srednostai4esko po razmeri agne v putkata malka hi4 ne se pritesnqvam da ti govorq taka 6tom ve4e se ebe6
i odobrqva6 tva koeto pravi6 zna4i trebva da si sviknla da ti govorqt taka....

[m!s$_k@pr!$]
02-06-2007, 19:16
=D> =D> еее, най-накрая да видя една тема дето наитина да й се зарадвам. Евала, моито момиче-само така :wink:
м/у другото тва беше мнение от мен :-D

02-06-2007, 19:28
м/у другото тва беше мнение от мен :-D
ZNa4i tova koeto napisah po gore v temata se otnasq i za tebe davai mome ti si ni nadejda samo da te pitam ne6to dava6 li im da te dundurkat v dupeto ili za tva e o6te rano neznam pitam 6toto mai sum pensioner tuka ?!?!?

krem4et0
02-06-2007, 19:49
Утре ще понапиша по темата по-подробно мнение,но само да кажа едно. Аз съм чалгарка. От дъртите и закоравелите. Слушам само и единствено чалга и се кефя. И не ме е срам да си кажа-няма нищо срамно. Не мисля обаче,че това се е отразило на моя морал или на ценостната ми система. това няма нищо общо!

02-06-2007, 19:50
Аз съм просто жена, която си знае цената, знае какво иска от живота и как да го постигне
kakva jena si ti be,drislo bezpodobna!otivai da si chetesh uchebnicite i zaduljitelnite knigi po literatura,barem si obogatish malko obshtata kultura!! ](*,)

CvEtI`KiSs
02-06-2007, 19:57
Аз съм просто жена, която си знае цената, знае какво иска от живота и как да го постигне
kakva jena si ti be,drislo bezpodobna!otivai da si chetesh uchebnicite i zaduljitelnite knigi po literatura,barem si obogatish malko obshtata kultura!! ](*,)

ami tri6a ti ne si jena ti si malka pikla det se misli za takava i si znae6 cenata i kva ti e cenata???da lapa6 na toq i onq li aide stiga sega ne si namerila podhodq6tata s koqto da spori6 nqma da uspee6 mili4ka po dobre sqai i zalqgai nad u4ebnicite kakto ve4e drugite kazaha

Snoopy_
02-06-2007, 20:07
OtherDimension, като ти чета постовете се чувствам се едно душата ми си е регнала собствен акаунт и говори честно! Евала! Това което мисля ти го казваш. Триша, неграмотна кифло! Първо не използвай думи които не знаеш какво означават (безапелационно)! Второ, явно тука всички които не са на твойто мнение са задръстени и смотани. Трето тфа че ти е продънена сливата вече не те прави жена, прави те момиче без химен (OtherDimension ;) ). Четвърто това че си слагаш курвенските дрешки в пералнята и знаеш колко прах се слага, не те прави жена, всяка некадърна мърла може да пусне пералня. Не си си мръднала наглия гъз да искараш един лев, само ходиш да лапаш чурки и се мислиш за пичка. Каква гражданка си ти ма мухло проста? Нали много обичаш да четеш? Я прочети кога е почнала урбанизацията(щи кажа кво значи че 100% не знаеш - пренасяне на селското население в градове) в България. Всеки един от нас, ВСЕКИ, като погледне 2-3 поколения назад е от село. Какво съзнание имаш ти на гражданка ма пачур? Какво говориш срещу вишистите че нямали работа? Те нямат работа защото такива като тебе им я зимат, защото в БГ назначават жени на много места като дадат дупе, а не защото могат. Смях си ти! Неграмотна дрисла... хората ще обсъжда.

CvEtI`KiSs
02-06-2007, 20:21
OtherDimension, като ти чета постовете се чувствам се едно душата ми си е регнала собствен акаунт и говори честно! Евала! Това което мисля ти го казваш. Триша, неграмотна кифло! Първо не използвай думи които не знаеш какво означават (безапелационно)! Второ, явно тука всички които не са на твойто мнение са задръстени и смотани. Трето тфа че ти е продънена сливата вече не те прави жена, прави те момиче без химен (OtherDimension ;) ). Четвърто това че си слагаш курвенските дрешки в пералнята и знаеш колко прах се слага, не те прави жена, всяка некадърна мърла може да пусне пералня. Не си си мръднала наглия "задни части" да искараш един лев, само ходиш да лапаш чурки и се мислиш за пичка. Каква гражданка си ти ма мухло проста? Нали много обичаш да четеш? Я прочети кога е почнала урбанизацията(щи кажа кво значи че 100% не знаеш - пренасяне на селското население в градове) в България. Всеки един от нас, ВСЕКИ, като погледне 2-3 поколения назад е от село. Какво съзнание имаш ти на гражданка ма пачур? Какво говориш срещу вишистите че нямали работа? Те нямат работа защото такива като тебе им я зимат, защото в БГ назначават жени на много места като дадат дупе, а не защото могат. Смях си ти! Неграмотна дрисла... хората ще обсъжда.

evala za tfa det napisa

NiksaN4o
02-06-2007, 20:35
krem4et0 написа:

... Според мен той отдавна знае, че правите секс и понеже си на 22 няма смисъл да реагира по какъвто и да е начин. Едва ли е толкова заблуден да си мисли, че само се опипвате с приятеля ти ... ](*,) :smt012

FikyScHetOo
02-06-2007, 20:36
Утре ще понапиша по темата по-подробно мнение,но само да кажа едно. Аз съм чалгарка. От дъртите и закоравелите. Слушам само и единствено чалга и се кефя. И не ме е срам да си кажа-няма нищо срамно. Не мисля обаче,че това се е отразило на моя морал или на ценостната ми система. това няма нищо общо!
Идеята ми беше,че някои песни нямат особено смисъл ...тип "Марципани , шоколади..." "Тез червени домати" "Доко доко" и т.н. ... Най-общият етикет е такъв и затова казах така :)

malka_sladuranka
02-06-2007, 20:39
Идеята ми беше,че някои песни нямат особено смисъл ...тип "Марципани , шоколади..." "Тез червени домати" "Доко доко" и т.н. ... Най-общият етикет е такъв и затова казах така :) Как ще нямат бе...пее се за ракийка с кълцано мезе :smt005 абе яки са...интелекта не се определя от музиката

CvEtI`KiSs
02-06-2007, 20:50
:D :D :D

Fucking_Bitch
02-06-2007, 21:01
Само аз ли съм тая дето на 13 си е играла с кукли?!Каквото и да ми приказвате 13 са си още хлапета!!!Те таблицата за умножение не знаят,секс ще ми правят.. :x :x [-X [-X

DIVINE_TIME
02-06-2007, 21:02
[i]Предполагам, че изтъкваш това, че си започнала на 12 год. като нещо, с което се гордееш. Никой не говори на 17 да спи с всеки срещнат. Много по-логично е на 17-18 да има сериозен приятел, а не на 13 год. Тогава, колкото и банално да звучи нито физиката, нито психиката са напълно готови за секс. Някои се чувстват така, да не 13 всеки го е е тресял хормона и му се е правело секс. Не искам да се правя на майка или наставник, но с оглед на всичко, което съм преживяла мога да кажа, че не е толкова лошо, ако се изчака. И го казвам, защото ако някое 12 годишно дете тръгне да прави секс, после ще пита дали може да забременее, защото жалко, но факт- сексуалната култура на по-голяма част от младите е много ниска, да не кажа нулева. И ако сега на теб ти е странно защо "проповядваме" да не се прави секс толкова рано се замисли след години, че ти ще си майка. Че един ден ти ще си майка и ще се страхуваш дали дъщеря ти няма да тръгне да прави секс на 12 години.

Много точно казано! Това , че си правила секс на 12 години не е факт , с който да се гордееш , а по-скоро факт , от който да се срамуваш... [/b]

AlwaysInMyMind`
02-06-2007, 21:06
а що просто не си гледате собсвения к-р или п-тка и да не гледате другите моралисти такива ходите пишете другаде тия съч.разсъждения....

bibonka
02-06-2007, 21:08
погледни в темата за изкривените откровения какво съм написала и си помисли струва ли си като срещнеш,човека който наистина е за теб след години да си спала с 10-20 момчета...Как ще се почувства той,как ще се почувстваш ти ?!

DIVINE_TIME
02-06-2007, 21:12
Да,bibonka напълно си права. Тъкмо прочетох написаното от теб там и наистина е точно така ... Не си заслужава.. не толкова заради развитието. Има доста развити ФИЗИЧЕСКИ 13-годишни , но не и психически т.е. те не могат добре да осъзнаят с каква отговорност всъщност се нагърбват ...

CvEtI`KiSs
02-06-2007, 21:16
Само аз ли съм тая дето на 13 си е играла с кукли?!Каквото и да ми приказвате 13 са си още хлапета!!!Те таблицата за умножение не знаят,секс ще ми правят.. :x :x [-X [-X

evalaaaaa nai nakraq nqkoi umen

psiholojkata
02-06-2007, 22:02
Tri6a,iz4etoh nai obstoino tvoite izkazvaniq i iskam samo da te popitam maika ti i tatko ti na kolko godini sa???I izob6to spodelq6 li s maika ti otnosno seksualniq si opit :?: Te znaqt li za tvoite pohojdeniq,za tvoeto mislene,za na4ina ti na jivot?Za6toto na men mi e mnogo 4udno tova koeto pravi6.Moje da sum staromodna v tvoite o4i no tvoeto moga da go opi6a s 1 duma:bludstvo i ako vaob6te si 4uvala za Bibliqta ne e lo6o da i hvarli6 1 pogled za6toto tam mnogo qsno e opisano kak trqbva da se jivee,moral,cennosti,vsi4ko koeto na teb ti lipsva kakto izglejda.Neiskam da te osajdam za6toto nqmam pravo na tova no jivota koito ti vodi6 v Bibliqta e nare4en grqh a na drugo mqsto v Noviq Zavet 4etem 4e "zaplatata za greha e smart",a Bojiqt dar e ve4en jivot.Kakvo 6te kaje6 za gospod?Vqrva6 li v nego?4uvala li si za rai i ad?Vaob6te valnuvat li te teq temi?Za6toto 1 den jivotat na zemqta svar6va za vseki 4ovek,a posle?V ada li predpo4ita6 da otide6?dokato ima6 o6te vreme si pomisli i promeni na4ina si na jivot mnogo te molq,jal mi e za teb.Za6toto raq e prednazna4en za vsi4ki koito iskat da vlqzat v nego i razbirase osnovnoto e da vqrva6 v Isus Hristos-Bojiqt Sin,koito umrq za grehovete na vsi4ki nas.Moje i da ti e dosadna lekciq-izvini me,no iskam da ti kaja samo 4e du6ata ti e mnogo cenna za Gospod i kato te gleda mi slq 4e mu se kasa sarceto ot m1ka.Kakvo 6te kaje6 a???

FikyScHetOo
02-06-2007, 22:03
Ние пък играехме карти :-D и карахме колела

CvEtI`KiSs
02-06-2007, 22:04
Tri6a,iz4etoh nai obstoino tvoite izkazvaniq i iskam samo da te popitam maika ti i tatko ti na kolko godini sa???I izob6to spodelq6 li s maika ti otnosno seksualniq si opit :?: Te znaqt li za tvoite pohojdeniq,za tvoeto mislene,za na4ina ti na jivot?Za6toto na men mi e mnogo 4udno tova koeto pravi6.Moje da sum staromodna v tvoite o4i no tvoeto moga da go opi6a s 1 duma:bludstvo i ako vaob6te si 4uvala za Bibliqta ne e lo6o da i hvarli6 1 pogled za6toto tam mnogo qsno e opisano kak trqbva da se jivee,moral,cennosti,vsi4ko koeto na teb ti lipsva kakto izglejda.Neiskam da te osajdam za6toto nqmam pravo na tova no jivota koito ti vodi6 v Bibliqta e nare4en grqh a na drugo mqsto v Noviq Zavet 4etem 4e "zaplatata za greha e smart",a Bojiqt dar e ve4en jivot.Kakvo 6te kaje6 za gospod?Vqrva6 li v nego?4uvala li si za rai i ad?Vaob6te valnuvat li te teq temi?Za6toto 1 den jivotat na zemqta svar6va za vseki 4ovek,a posle?V ada li predpo4ita6 da otide6?dokato ima6 o6te vreme si pomisli i promeni na4ina si na jivot mnogo te molq,jal mi e za teb.Za6toto raq e prednazna4en za vsi4ki koito iskat da vlqzat v nego i razbirase osnovnoto e da vqrva6 v Isus Hristos-Bojiqt Sin,koito umrq za grehovete na vsi4ki nas.Moje i da ti e dosadna lekciq-izvini me,no iskam da ti kaja samo 4e du6ata ti e mnogo cenna za Gospod i kato te gleda mi slq 4e mu se kasa sarceto ot m1ka.Kakvo 6te kaje6 a???

evala ti za tiq prikazki,ima6e nujda nqkoi da i spretne lekciika za morala 4e tfa sa6testvo ot duma ne razbira,qvno tehnite sa propusnali toq urok

Тийн родител
02-06-2007, 23:10
Ще започна с това че съм на 33г. Имам син на 14г. и дъщеря на 3г.Разглеждах форума за да разбера какви пропуски имам във възпитанието на сина си и установих,че май са ужасно много.До колкото схващам за някои от вас е нормално ди павиш секс на 12-13г.Повярвайте ми не съм консервативен и престарял родител но това ми идва в повече.Това за което говорите е:
1. Подсъдно.
2.Неморално.
3.Извратено.
Кажете как се виждате след 10-15г. (когато надявам се ,че ще имате вече свои деца,но след толкова изпит "постинор дуо" силно се съмнявам),ако дъщерята ,която до скоро сте гушкали и приспивали дойде и ви каже ,че прави секс и ,не дай си боже ,е забременяла.Та вие сте още деца.Не си мислете ,че да си възрастен е много приятно.Помислете си дали на 30 ще имате още желание за секс ,защото като чета постовете ви вие май сте опитали от всичко.
Давайте го по-бавно,защото на 30 живота ще ви се вижда скучен.Просто няма да има какво ново да научите в секса и всичко ще се свежда до навика.
А утре ще поговоря със сина си за някои неща,защото от тези форуми ще добие доста изкривена представа за това кое е редно и кое не.

П.П.Разбира се ако той е готов да разоваряме на тази тема.

CvEtI`KiSs
02-06-2007, 23:14
Ще започна с това че съм на 33г. Имам син на 14г. и дъщеря на 3г.Разглеждах форума за да разбера какви пропуски имам във възпитанието на сина си и установих,че май са ужасно много.До колкото схващам за някои от вас е нормално ди павиш секс на 12-13г.Повярвайте ми не съм консервативен и престарял родител но това ми идва в повече.Това за което говорите е:
1. Подсъдно.
2.Неморално.
3.Извратено.
Кажете как се виждате след 10-15г. (когато надявам се ,че ще имате вече свои деца,но след толкова изпит "постинор дуо" силно се съмнявам),ако дъщерята ,която до скоро сте гушкали и приспивали дойде и ви каже ,че прави секс и ,не дай си боже ,е забременяла.Та вие сте още деца.Не си мислете ,че да си възрастен е много приятно.Помислете си дали на 30 ще имате още желание за секс ,защото като чета постовете ви вие май сте опитали от всичко.
Давайте го по-бавно,защото на 30 живота ще ви се вижда скучен.Просто няма да има какво ново да научите в секса и всичко ще се свежда до навика.
А утре ще поговоря със сина си за някои неща,защото от тези форуми ще добие доста изкривена представа за това кое е редно и кое не.

П.П.Разбира се ако той е готов да разоваряме на тази тема.

dam mnogo dobre kazano vsi4o koeto si napisala,ama s risk pak da se povtorq sa mnogo malko tezi koito 6te se vslu6at mnogo t1jna rabota e naistina

KpeTeHa
02-06-2007, 23:17
Snoopy_ Интересно от къде си сигурен,че излизаме само по кафенца и т.н.и нямало да и помогна ако има нужда.Не се хваля,но винаги когато е имала проблеми съм и помагал и съм бил до нея не мисля да я оставям по каквато и да е причина и дори селски мнения като 95% от тия вашите не биха ни повлияли по нянакъв начин на връзката.Та като казвам проблеми нямам предвид малки лапешки глезотиики,момичето е преживявало както мн.хубави така и мн. тудни моменти и освен роднините си има и мен и знае,че винаги може да разчита за всичко!Мисля,че за толкова време съм го показал и на нея и на родителите и.А този там..който щял да ми избия зъбите незнам си какво още просто няма дори да обърна внимание свикнал съм на всякакви заплахи,то зад монитора е много лесно..само не разбрах как се получи така,че почти половината от мненията дори не са свързани с тази тема,а ей така помежду другото дават някакви оценки,който дори не са ви искани.На критики и обиди срещу мен също не мисля да отвръщам-тъпо ми стана вече.Коя щяла да ми върже,коя не..Педофил съм бил..незнам си какво.Примирете се в днешно време нещата стоят така и нито аз нито вие имате шанс да ги промените.Познавам все повече момчета които ходят с момичета доста по малки от тях и така е навсякъде огледайте се влезте в реалността!Относно темата за столицата и провинцията не разбрах какво намеквате.Това,че е столица не значи,че там са по "модерни" от нас и живеят по неограничено.Дори напротив живял съм макар и малко там и смея да твърдя смея и да го изпея :P там се срещат доста по ограничени тийнчета от провинцията.Ние сме от 2 малки градчета в североизточна България,живеем съвсем нормален живот и не сме паднали от Марс,ако така си мислите.Не виждам връзката обаче на гаджето ми същото дето е на 13 и е пълна отличничка в даскало с това,че някои не можели да прочетат книга от 10 страници ли какво беше..(просто от толкова мнения..главата ме заболя)и незнаели таблицата за умножение,не били имали сексуална култура и т.н.от къде сте сигурни?!?Отново грешно изказване на някой,който си мисли,че познава целия свят и може да говори за всеки отделен човек.Много преди да си помисля дори да правя секс със нея тя се е била образовала,и не защото е имала желание само да се пробва,а защото се е интересувала от сериозни неща и от неща,от които дори сега доста от вас сигурно нямат пълна и точна представа.Дори аз бях изумен колко е осведомена по тая тема и по много други..за възрастта си.
И друго,не само,че физически и психически е била подготвена,тя много добре знае какво прави и преди и сега!И не мога да разбера защо трябва да плашите по малкиите с думите "ти незнаеш дори какво правиш","поемаш ОГРОМЕН риск","после ще си поемаш последствията".За какви последствия става дума?!За какво говорите?Защо си мислите,че с тия думи ще уплашите всяко момиче на тая възраст,пак казвам от човек до човек балкан разлика!Когато някой е достатъчно компетентен по някакъв въпрос и знае какво прави няма начин лешояди като вас да му повлияят на мисленето,просто няма.Относно забременяване мислите ли,че дори и да не разбираше нищо,аз не разбирам?Защо си мислите,че като съм напсувал 2/3 пъти в по предните си изказвания и съм някакъв супер ограничен човек.Между другото използваме само маркови и скъпи гуми и не защото са по надеждни,а защото уважаваме себе си и знаем какво и колко заслужаваме макар,че знаем как да се предпазваме и без такива средства.
И да не сме от един град подчертавам,защото съм сигурен,че какво ли още не ще измислите с бъгавите си мозъчета на "зрели" хора.

tequila
02-06-2007, 23:17
ами според мен има разлика между 13 годишна и 13 годишна... защото има такива дето нямат грам мозък в главата си , а има и такива които като говориш с тях имаш чувството , че говориш с 25 годишен човек :shock: само че те се срещат изключително рядко :wink:

CvEtI`KiSs
02-06-2007, 23:20
ами според мен има разлика между 13 годишна и 13 годишна... защото има такива дето нямат грам мозък в главата си , а има и такива които като говориш с тях имаш чувството , че говориш с 25 годишен човек :shock: само че те се срещат изключително рядко :wink:

i to mnogo rqdko a pove4eto ne sa takiva...t1jna rabota

KpeTeHa`
02-06-2007, 23:34
"а има и такива които като говориш с тях имаш чувството , че говориш с 25 годишен човек"
Ами да точно това се опитвам да ви втълпя в тъпите главици.
CvEtI`KiSs а ти само това ли знаеш "тъжна работа" големи мнения раздаваш няма що..или просто трупаш коефициант за форума. Ха Ха

CvEtI`KiSs
02-06-2007, 23:46
"а има и такива които като говориш с тях имаш чувството , че говориш с 25 годишен човек"
Ами да точно това се опитвам да ви втълпя в тъпите главици.
CvEtI`KiSs а ти само това ли знаеш "тъжна работа" големи мнения раздаваш няма що..или просто трупаш коефициант за форума. Ха Ха

ami ne znam mnogo drugi ne6ta i ne trupam koeficien za foruma kakto ti se izrazi....pi6a tova koeto az si poiskam az na teb ne ti se me6am tai 4e :-$

Snoopy_
02-07-2007, 00:25
Кретене, прав да си. Осведомена била искала си, ти като неин 20 годишен приятел няма как да кажеш не. Ти си с нея защото те привлича И физически, когато тя ти покаже че е компетентна в секса на теория и ти покаже че го иска и на практика, не мога да очаквам от теб да и откажеш. Радвам се и че и помагаш и всичко, евала щом е така. Само ако може, тъй и тъй играеш голяма роля в живота и, повъзпитай я малко. Защото от начина и на изразяване, вулгарните и конфронтиращи реакции на всяко мнение което не се вписва в нейния светоглед, аз си вадя извода че е емоционално нестабилна. Успокой я малко, научи я да се държи и изразява като "жената" за която се има, да аргументира културно това което мисли без да напада, пък ние (или поне аз) повече няма да имам забележки.

krem4et0
02-07-2007, 06:26
аз пък презирам 16-годишни лигли , които се мислят за жени , а едни пържени филии не може да си направи .. мама и тате ти купуват парцалки , но не .. ти си жена , само защото долу нямаш химен ?
Точно.....аз може до преди година да съм имала химен,ама съм била повече жена от тази,защото съм си знаела цената!

krem4et0
02-07-2007, 06:35

А за 13 или 20 ше се го направите с някого е въпрос не само на моето и вашето желание а на това с какъв мъж сте. Има мъже на които просто не може да им се устои. Аз бях и все още съм с такъв. Доста по голям и опитен е и знае да ме пази. За да поемам и аз отговорности в сексуална насока. АМа кво ли ви разправям. Вие си живеете някъде си там и света си се върти покрай вас, а вие сте пропуснали да сте във вихъра на купона. Това има само едно определение и то е - ЗАДРЪСТНЕНОС
Пише се ЗАДРЪСТЕНОСТ!
А и да ти кажа,мила-и аз събирам погледи. И край мен в дискотеките се навъртат по 3-4 идиота и се скъсват да ме канят на танци,а послеу по квартирите. Намирам се за привлекателна и екзотична с тази моя червена къдрава коса и сини очи. Обаче това е само като балсам за егото ми-нищо повече. Не ме кара да се чувствам по-женствена или по-обичана и харесвана. Чувствам се жена,не защото правя секс,а защото ме е поочукал живота и доста съм препатила. Освен това мога да пера(включително и на ръка,което хич не е толкова лесно),да готвя,да гладя,да шия,да чистя и изобщо да поддържам домакинство. Вярно-не си плащам сметките,но всичко,което искам от сорта на облекло,обувки и грим си купувам с мои пари изкарани от работа през лятото или стипендии и не искам 1 лев на мама и тати за това,нито чакам на някой мъж да ми ги купи.
И последно-на всеки мъж и на всяка жена може да се устои,ако си го решиш. Моя приятел не е най-красивия в града,не е изобщо богат и има и други неща,които не ми харесват,но мога да устоя на всеки по-хуббав или по-богат от него,защото го обичам и защото искам да съм му вярна. Да ме харесват 1000 не е важно-важно е да ме обича 1.

vladist
02-07-2007, 06:36
Snoopy_ Интересно от къде си сигурен,че излизаме само по кафенца и т.н.и нямало да и помогна ако има нужда.Не се хваля,но винаги когато е имала проблеми съм и помагал и съм бил до нея не мисля да я оставям по каквато и да е причина и дори селски мнения като 95% от тия вашите не биха ни повлияли по нянакъв начин на връзката.Та като казвам проблеми нямам предвид малки лапешки глезотиики,момичето е преживявало както мн.хубави така и мн. тудни моменти и освен роднините си има и мен и знае,че винаги може да разчита за всичко!Мисля,че за толкова време съм го показал и на нея и на родителите и.А този там..който щял да ми избия зъбите незнам си какво още просто няма дори да обърна внимание свикнал съм на всякакви заплахи,то зад монитора е много лесно..само не разбрах как се получи така,че почти половината от мненията дори не са свързани с тази тема,а ей така помежду другото дават някакви оценки,който дори не са ви искани.На критики и обиди срещу мен също не мисля да отвръщам-тъпо ми стана вече.Коя щяла да ми върже,коя не..Педофил съм бил..незнам си какво.Примирете се в днешно време нещата стоят така и нито аз нито вие имате шанс да ги промените.Познавам все повече момчета които ходят с момичета доста по малки от тях и така е навсякъде огледайте се влезте в реалността!Относно темата за столицата и провинцията не разбрах какво намеквате.Това,че е столица не значи,че там са по "модерни" от нас и живеят по неограничено.Дори напротив живял съм макар и малко там и смея да твърдя смея и да го изпея :P там се срещат доста по ограничени тийнчета от провинцията.Ние сме от 2 малки градчета в североизточна България,живеем съвсем нормален живот и не сме паднали от Марс,ако така си мислите.Не виждам връзката обаче на гаджето ми същото дето е на 13 и е пълна отличничка в даскало с това,че някои не можели да прочетат книга от 10 страници ли какво беше..(просто от толкова мнения..главата ме заболя)и незнаели таблицата за умножение,не били имали сексуална култура и т.н.от къде сте сигурни?!?Отново грешно изказване на някой,който си мисли,че познава целия свят и може да говори за всеки отделен човек.Много преди да си помисля дори да правя секс със нея тя се е била образовала,и не защото е имала желание само да се пробва,а защото се е интересувала от сериозни неща и от неща,от които дори сега доста от вас сигурно нямат пълна и точна представа.Дори аз бях изумен колко е осведомена по тая тема и по много други..за възрастта си.
И друго,не само,че физически и психически е била подготвена,тя много добре знае какво прави и преди и сега!И не мога да разбера защо трябва да плашите по малкиите с думите "ти незнаеш дори какво правиш","поемаш ОГРОМЕН риск","после ще си поемаш последствията".За какви последствия става дума?!За какво говорите?Защо си мислите,че с тия думи ще уплашите всяко момиче на тая възраст,пак казвам от човек до човек балкан разлика!Когато някой е достатъчно компетентен по някакъв въпрос и знае какво прави няма начин лешояди като вас да му повлияят на мисленето,просто няма.Относно забременяване мислите ли,че дори и да не разбираше нищо,аз не разбирам?Защо си мислите,че като съм напсувал 2/3 пъти в по предните си изказвания и съм някакъв супер ограничен човек.Между другото използваме само маркови и скъпи гуми и не защото са по надеждни,а защото уважаваме себе си и знаем какво и колко заслужаваме макар,че знаем как да се предпазваме и без такива средства.
И да не сме от един град подчертавам,защото съм сигурен,че какво ли още не ще измислите с бъгавите си мозъчета на "зрели" хора.

Е това беше ебати изказването. Най-доброто което прочетох до тоя момент ! [-o< шапка ти свалям. Но не съм съгласен с едно твое изказване. "Защо ги плашите с някакви изказвания". Ми малко или много искат да помогнат да не направят някоя глупава грешка. Под глупава имам предвид грешка от липса на сескуална кУлтУра и опит. Не казвам че при всички е така, обаче има 13-годишни, които искат да правят секс, но просто нямат и хабер какво да правят,как и защо. Чели са от тук и там и айде научих числата дай да учим висша математика. Явно вие сте едно огромно изключение. Успех за напред
\:D/

krem4et0
02-07-2007, 06:38
krem4et0 написа:

... Според мен той отдавна знае, че правите секс и понеже си на 22 няма смисъл да реагира по какъвто и да е начин. Едва ли е толкова заблуден да си мисли, че само се опипвате с приятеля ти ... ](*,) :smt012
Е,сигурно,но дълбоко в себе си просто не иска да го приеме. Страх го е,че някой ще вземе малкото му момиче. А и ако дойде приятеля ми и му каже-ти знаеш ли аз оправям дъщеря ти-няма хич да му е приятно.

XXX_f
02-07-2007, 07:17
Trisha1991 написа:

Една жена е жена когато събира мъжките погледи и желания. Тогава може да се чувства красива и пълноценна. Като идеш в някоя дискотека и всички се прехласват как танцуваш. Или си джиткаш по витошка и зад теб се обръщат секви мъже от всички възрасти. Или с готини коли богати батковци, можещи да си позволят всяка една жена ти подсвиркват. Особено ако си с адски къса поличка и къса тишъртка. И кво ли не още. Ама кво ли ви разправям все едно не го знаете!?? И това милички ми тюленчета, не означава КУРВА!!! Не! Това е жена която си знае цената и как да я използва. Аз с много мъже съм флиртувала ама не се ебa с всеки дет ми е намигнал. Просто ми харесва да манипулирам мъже и то Мъже на по 30 и кусур години дето си гълтат езиците като им се развея и гледат ей така Е тва ме кефи мене. Да знам че са ми в краката такива. А не ходя да им се яздя по куровете защото не съм пачавра и си имам други интереси. Просто зная как да получа мъшкото внимание и това ми стига на този етап.

Триша искам да ти кажа само едно , значи един мъж много повече ще се захласне по добре изглеждаща жена в облекло вид „бизнес дама“ 1-во ще я уважава много повече 2-ро ще я ухажва както трябва 3-то ще е много по горд да излиза с такава жена отколкото момиченце с къси поли , защото един мъж като види момиче с къса пола му минава една мисъл през главата „мале тая как ще ч*кам“ (извинете за израза) това ли искаш?! Някой мъже ще си помислят „това момиче как може да си развява задника така“ ако това ти харесва не знам....
аз примерно се обличам по стандартен начин блузка и дънки мога да ти кажа , че толкова много мъже ме заглеждат , че не е истина но аз не флиртувам със всеки и не давам телефона си на всеки...мога да го дам на човек който ще дойде при мен и ще се държи с мен като кавалер с дама...
другото което е, ние жените не се обличаме добре и не се гримираме заради мъжете (40 % е заради тях) , а за да се представям пред другите момичета / жени... защото мъжете не търсят жени с тонове грим , а търсят жени които и без грим са красиви.. ако говорим за истинските мъже на около по 30 години. Обзалагам се , че ако ти и някоя жена на около 24 години , но жена на място, минете покрай някои мъж около 25-30 години той , ще се загледа по жената а не по теб....

KpeTeHa написа:

Примирете се в днешно време нещата стоят така и нито аз нито вие имате шанс да ги промените.

Точно ти можеш да ги промениш, точно вие мъжете/момчетата на по 20 години можете да промените нещата, но НЕ! Вие нямате такова намерение...важното на вас да ви е кефф, не си ли се замислял някога , че ти и прецакваш живота, ти я караш да порасне по бързо , на теб приятно ли ще ти е ако твоето момиче, след време, ходи с някой „батко“ по голям от нея с 7-8 години и отгоре...как ще се чувстваш ми кажи.
Мисля , че Триша не е толкова виновна за това което е направила а мъжете като KpeTeHa са виновни, момичетата на по 13 години са с много слаба психика и се поддават много лесно на изкушението и „батковците“ лесно им завъртат главите...
просто нямам коментар за вас педофилите

ice_cream_f
02-07-2007, 07:24
Точно така мацка 123!!!!!!!!Кажи им на 95% от хората които са писали мнение,че и на 13 години много момичета имат връзки които продължават много дълго (дори може завинаги!) :wink: krem4eto моите родители също много държат на възпитанието ми,но баща ми не е задръстеняк като твоя :wink: Моя живот също е хубав...ааа ама чек чек кво каза ти?Че твоя полов живот е хубав така ли? :?: ? Ем сори,че другата част от живота ти не е хубава ма така като те гледам май сама си си го направила ! :smt017Abe vij kvo i az sum na 13 i imam gaje ama tva ne uzna4ava 4e sa trqaa da se e*a i mislq 4e iska6 da prai6 sex samo za da se istukne6 pred tvoite fr 4e ve4e nesi detstvena [-X

02-07-2007, 08:23
"Abe vij kvo i az sum na 13 i imam gaje ama tva ne uzna4ava 4e sa trqaa da se e*a i mislq 4e iska6 da prai6 sex samo za da se istukne6 pred tvoite fr 4e ve4e nesi detstvena"
ice_cream_f Ти или си тъпа или не четеш всички мнения,защото ако ги беше прочела щеше да знаеш,че вие тук сте единствените,които знаете освен родителите и.Що се отнася до теб можеш да правиш каквото си искаш и когато си искаш ти трябва да си знаеш най-добре.
Та сорри,че така ще ви остава ама както казах онзи ден не ми е тук мястото пък ще пътувам и тия дни няма да имам достъп до интернет.Всички мнения и остри критики срещу мен можете да си ги заврете отзад,само по интересните моля на майла..
Дребче :smt008 ()()()

02-07-2007, 08:30
BTW tfa poslednoto be[e ot KpeTeHa zabravil s1m da se ID :P~

krem4et0
02-07-2007, 09:01
"Abe vij kvo i az sum na 13 i imam gaje ama tva ne uzna4ava 4e sa trqaa da se e*a i mislq 4e iska6 da prai6 sex samo za da se istukne6 pred tvoite fr 4e ve4e nesi detstvena"
ice_cream_f Ти или си тъпа или не четеш всички мнения,защото ако ги беше прочела щеше да знаеш,че вие тук сте единствените,които знаете освен родителите и.Що се отнася до теб можеш да правиш каквото си искаш и когато си искаш ти трябва да си знаеш най-добре.
Та сорри,че така ще ви остава ама както казах онзи ден не ми е тук мястото пък ще пътувам и тия дни няма да имам достъп до интернет.Всички мнения и остри критики срещу мен можете да си ги заврете отзад,само по интересните моля на майла..
Дребче :smt008 ()()()
Колко удобно-като не ти изнася-бягаш! Кретен си-верен ник е твоя!

radito
02-07-2007, 09:06
Предполагам, че изтъкваш това, че си започнала на 12 год. като нещо, с което се гордееш. Никой не говори на 17 да спи с всеки срещнат. Много по-логично е на 17-18 да има сериозен приятел, а не на 13 год. Тогава, колкото и банално да звучи нито физиката, нито психиката са напълно готови за секс. Някои се чувстват така, да не 13 всеки го е е тресял хормона и му се е правело секс. Не искам да се правя на майка или наставник, но с оглед на всичко, което съм преживяла мога да кажа, че не е толкова лошо, ако се изчака. И го казвам, защото ако някое 12 годишно дете тръгне да прави секс, после ще пита дали може да забременее, защото жалко, но факт- сексуалната култура на по-голяма част от младите е много ниска, да не кажа нулева. И ако сега на теб ти е странно защо "проповядваме" да не се прави секс толкова рано се замисли след години, че ти ще си майка. Че един ден ти ще си майка и ще се страхуваш дали дъщеря ти няма да тръгне да прави секс на 12 години.
така си е! :wink:

SINDEL
02-07-2007, 09:24
Наистина много е жалко, 4е все по-малки моми4енца приемат житейската философия на Триша и авторката на темата. ](*,)
Да си жена било да те свалят. Озна4авало да ходиш с колкото се може пове4е грим и по-малко дрехи, да се кефиш, 4е 30 годишните ти то4ели лиги като си "джиткаш" по Витошка! Озна4авало да си хванеш някой батко с пари4ки и да си знаеш цената!
Пфф, усещате ли се, 4е ако отидете на околовръстното, тея АБСОЛЮТНО същите неща ше ви ги наговорят и магистралките? То4но това е житейската философия на ВСЯКА курви4ка (в буквален и преносен смисъл) - да се ПРОДАВА и в замяна да й осигуряват лъскав живот. И под продава нямам предвид само да взима пари за секс. Имам предвид да се държи предизвикателно и да се сваля наляво, надясно с идеята някой да я "лапне". И след като я лапнат, да му седне на к*ра на въпросния мъж и да си уреди животеца... нищо 4е девойката е на 13, а мъжът на 20 и-, или на 30. Кво от тва?! Пфф, ама нали те се "оби4ат", моля ви се!! :lol:
Оба4е тва си е за вас! Радвайте се, щото вси4ко е до време. И не знам дали се замисляте, ама ше сте готини и секси до към 30. И след това същия тоя 4и4ко педофил, който ви е взел под крилото си щот сте връткали страшни свирки на по 12 годинки ше ви тегли една заради поредната куха лейка на 13, която ше види в него златната възможност да се уреди и да си живее добре. И тя ще е също толкова глупава и наивна колкото сте били вие на нейната възраст, ще носи същите къси поли4ки и тесни потни4ета, ще е също толкова гримирана, изрусена и безобразно нагла и нафукана. И то4но като вас ше си мисли 4е е хванала Господ за шлифера.
А пък вие ще сте на 30, както някой каза "продънени" отвсякъде, все така тъпи и лигави, ама ве4е няма да има кой да ви върже. [-(
И ше трябва да се оправяте сами в живота. И ще ви стане ясно, 4е до голяма степен той е гаден... Айде да ви видиме тогава :::
Жени ми били, моля ти се :smt005 Вярвайте си...

OtherDimension
02-07-2007, 09:43
Точно ти можеш да ги промениш, точно вие мъжете/момчетата на по 20 години можете да промените нещата, но НЕ! Вие нямате такова намерение...важното на вас да ви е кефф, не си ли се

абе ае нема нужда а ?!
некои тебе или друга фитка да е вързал и да я е карал да се е*е с него ?!..
като немате глава на раменете , ще се е*ете и на 10 вече
после момчетата виновни
:smt013

XXX_f
02-07-2007, 09:54
Точно ти можеш да ги промениш, точно вие мъжете/момчетата на по 20 години можете да промените нещата, но НЕ! Вие нямате такова намерение...важното на вас да ви е кефф, не си ли се

абе ае нема нужда а ?!
после момчетата виновни

не казвам , че всички на по 20 са виновни, а тези които се хващат с момиченца на по 13 години и ги карат да правят секс аз ясно съм обяснила по горе.

Имам един познат който харесваше едно момиче което беше на 14 години , но се отказа да бъде с нея защото е малка (той беше на 18-се) ей на такива момчета им свалям шапка

deusex
02-07-2007, 09:54
така я!!!
тва е се едно некоя сладурана дето я сърби да си сложи супер късата поличка и ботушките с 15см ток и да мине покрай някой строеж със загорели работници и после да се вайка че я били изнасилили - хехе
така че мъжете никва вина нямат - просто помагаме! :mrgreen:

OtherDimension
02-07-2007, 09:57

абе ае нема нужда а ?!
после момчетата виновни

не казвам , че всички на по 20 са виновни, а тези които се хващат с момиченца на по 13 години и ги карат да правят секс аз ясно съм обяснила по горе.

Имам един познат който харесваше едно момиче което беше на 14 години , но се отказа да бъде с нея защото е малка (той беше на 18-се) ай на такива момчета им свалям шапка

дори и тези 20-годишните не са насочили пистолет и са казал : Или си лягай с мене , или ша та гръмна ! ..
ако момичето има някаква чест , ще го отреже .. ако си е к*рве си ляга с него
така че, не ми изкарвай момчетата виновни .. ще са такива , ако са я изнасилили .. мисля ,че схвана ?

XXX_f
02-07-2007, 10:02
схванат идеята , но аз не мога да го проумея как един човек на 20 години може да се е*е с момиче на 13 години е това е супер грозно и гадно нещо ...обясни ми това с каква съвест го прави. Вярно и момичетата имат вина, но ако един такъв мъж престане да излиза с момиченца на по 13 години, момичетата ще се откажат да се занимават с по големи и всичко ще си е наред...ще преспиват с мъже на приемлива възраст (която за мен е от 16 нагоре)

krem4et0
02-07-2007, 10:02
Е,ама 1 нормален 20 годишен няма да иска да се праска с някоя на 13,а с някоя на 17-20,което си е по-реално. Виновен е-с 13 годишна не трябва дори да се захваща,а камоли да прави секс с нея. А си е живо престъпление!

XXX_f
02-07-2007, 10:04
Е,ама 1 нормален 20 годишен няма да иска да се праска с някоя на 13,а с някоя на 17-20,което си е по-реално. Виновен е-с 13 годишна не трябва дори да се захваща,а камоли да прави секс с нея. А си е живо престъпление!

права си престъпление е и един мой познат беше осъден за това той беше на 21 , а тя на 14 и майката на момичето започна да го съди
замислете се малко

OtherDimension
02-07-2007, 10:06
^ ... за да е вече широко разпространено това , значи че 13-годишните не отказват -> вината е тяхна ;]
аз също смятам ,че трябва да си много жалка картинка на 20 да си търсиш късмета при момиче , което гледа "Улица Сезам" , но това е факт
А ако тия момиченца не се взимаха толкова насериозно и ги режеха тия батковци , нямаше да се стига до това..
така че 13-годишните , които ходят с 20-годишни и 17-годишните , които ходят с 40-годишни са си к*** , откъдето и да го погледнеш .. вината си е у Евините представителки

крем4Е , айде без феминизъм , моля те ?

Barbie
02-07-2007, 10:08
така я!!!
тва е се едно некоя сладурана дето я сърби да си сложи супер късата поличка и ботушките с 15см ток и да мине покрай някой строеж със загорели работници и после да се вайка че я били изнасилили - хехе
така че мъжете никва вина нямат - просто помагаме! :mrgreen:

:-s А да нямат вина.
За едно изнасилване вина има само мъжът, който го е изваршил. Такива филми като "Тя си го търсеше." НЯМА! Това, че момичето е с къса пола, не означава, че трябва да бъде физически насилена от безмозъчен полуидиот, който не може да си държи оная работа в гащите. Когато една жена каже НЕ, това не значи нищо друго освен НЕ.

XXX_f
02-07-2007, 10:11
OtherDimension
много си прав, по голямата вина е на момиченцета, но и мъжете имат вина...но какво да се прави такива сте си мъжете по природа :smt016 (лека шегичка)

така че 13-годишните , които ходят с 20-годишни и 17-годишните , които ходят с 40-годишни са си к*** , откъдето и да го погледнеш .. вината си е у Евините представителки

и точно заради това е тази тема и тези спорове поне някой момичета да не стават к*рви

OtherDimension
02-07-2007, 10:13
Барби .. остави куклите и погледай малко реално на живота ?
нямало такъв филм : тя си го търсеше ?
деусекс не говори за изнасилване , говори си за доброволен секс
само не ми казвай ,че ако видиш някоя хубостница , без бельо , с късата пола и половината бюст отвън и почва да намига на някой ... да не казвам за примери , когато направо отива и го бута за ... сещаш се
та ... тя не си го търси така ли ?
божееее , какви сърбежи има ...

02-07-2007, 10:28
Хора има всякакви. Наистина е тъпо 13 годишна да се хване с някой над 16, но пък е трудно да се очаква от 13 годишен да има необходимата "сексуална култура". Още по-тъпо е 20 годишен да има за сериозно гадже 13 годишна, но пък тя може да е доста зряла за възрастта си. Има и много курвички - на всяка възраст; има и много тъпачки които си пазят девствеността щото така било морално и т.п. Какво е курва - жена която извлича материални ползи от секса. Ако ще на 15 да се е изчукала със 100 момчета това не прави момичето курва. Дали ще го направи на 13 или 15 - разликата е малка. Не си мислете че на 17, 20 години сте много мъдри; да по-умни сте отколкото на 13. Важното е да няма душевни терзания и да се трупа опит.

Barbie
02-07-2007, 10:28
само не ми казвай ,че ако видиш някоя хубостница , без бельо , с късата пола и половината бюст отвън и почва да намига на някой ... да не казвам за примери , когато направо отива и го бута за ... сещаш се

Първо, това как се е облякла си е изцяло нейна работа - всъщност голяма част от жените не се обличат заради вас, господа.
И не, това че е предизвикателно облечена (или дори че се държи предизвикателно) не означава, че задължително ще прави секс с някого. И ако някой я насили, това е престъпление и за него носи отговорност този, който го е извършил. Ако жена каже "не" и въпреки това мъжът използва сила и я принуди да прави секс с него - да, това е изнасилване (както и да е облечена въпросната дама!) и за него виновен е мъжът.

AliceSw
02-07-2007, 10:36
Триша1991, или каквато си там, аз до сега си мислех, 4е за да си жена трябва да имаш цици и п*тка, ама то зна4ело и да ги развяваш пред хората по улиците, мерси за инфото. Аз съм от провинцията и наистина имам приятелки, които са почнали да се е*ат на 12, чувала съм мъжките коментари за нея, може да е била секси, но сега е 18, а изгледжа като на поне 21-22-23, казват, че сигурно е цитирам "като кофа отдолу".

Кретена, искам да ти задам 1 въпрос и да поискам точен пример - За какво си говорите двамата?

OtherDimension
02-07-2007, 10:39
Първо, това как се е облякла си е изцяло нейна работа - всъщност голяма част от жените не се обличат заради вас, господа.
И не, това че е предизвикателно облечена (или дори че се държи предизвикателно) не означава, че задължително ще прави секс с някого. И ако някой я насили, това е престъпление и за него носи отговорност този, който го е извършил. Ако жена каже "не" и въпреки това мъжът използва сила и я принуди да прави секс с него - да, това е изнасилване (както и да е облечена въпросната дама!) и за него виновен е мъжът.

както казах говорим за осъзнат и доброволен секс.. и айде моля ти се , знаеш ги тези : не не , ноля ти се и в същото време ти се хили насреща и се жлемби и пуска ръчички .. ти въобще знаеш ли какви ги вършат представителките на твоят пол ? :shock:

ABSOLUTme
02-07-2007, 10:46

OtherDimension,koq 13goshishna hubostnica si razvqva 'cicite'(po-skoro chorapite v sutiena) po ulicata??
tova za koeto govorish ti,se naricha 'moralno propadnala i osuznavashta deistviqta si leka jena'
tova,za koeto govorim,se naricha 'moralno nevuzpitana i neosuznavashta deistviqta si 13godishna pikla'
dokato purvata qvno si go tursi,shtoto znae kvo pravi,to vtorata prosto izprobva edin vid 'umeniqta si'
i da,purvata si go tursi,za neq nqma opravdanie.

Barbie
02-07-2007, 10:50
както казах говорим за осъзнат и доброволен секс.. и айде моля ти се , знаеш ги тези : не не , ноля ти се и в същото време ти се хили насреща и се жлемби и пуска ръчички .. ти въобще знаеш ли какви ги вършат представителките на твоят пол ? :shock:[/quote]

А ти знаеш ли какви ги вършат представителите на твоя пол? :-)

Защото ми се е случвало младеж да ме притиска до стена и аз да се дърпам, а той да ми обяснява, как при жените "не" значело "да", как знаел , че "го искам" и как иначе нямало да си сложа такова деколте. Да, ама не. Късмет беше, че един приятел влезе в стаята.

Не казвам, че няма момичета, които дават подвеждащи сигнали, но определено има момчета, които интерпретират женското поведение, както на тях им изнася.

deusex
02-07-2007, 11:18

а аз само да попитам - кой е казал че жената ще каже "не" ?

имаше една хубава приказка дето баща ми я каза преди време:

мъж изнасилва жена...
жената:
"нееее - милиция! милиция! мили... ция... мили... целия... мили - целия! мили - целия! дааааааааа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

malkoto_sladur4e
02-07-2007, 11:20
Хахаха абе до кога ще продължавате да пускате озлобените си завистливи мнения? :wink: Засега около 10 човека само мислят като хората...повечето сте за дом за деца с овреждания :!: :P Замислете се малко върху думите на KpeTeHa,защото той говори най-правелно и е най зрял от тука :smt060 Не продължавайте да ни се нахвърляте вече,щото не сте ни интересни :wink: Нито един от вас (говоря за хората с отрицателните мнения)..не може да ми каже дали съм пикла или не!Никой не ме познава,пък и аз съм си преценила за мене си всичко и тогава съм се решила на тая крачка!!!Само KpeTeHa може да каже пикла ли съм или не щото си ме познава...и неговите мнения ги прочетете по няколко пъти за да ви влезе малко мозак в кухите яйца които ви служат за глави!
П.С. и по-полечка с обидните думи от тъпите путки да не почна и аз!
KpeTeHa сладурчиии :smt057

spiro
02-07-2007, 11:21
abe manete gi we vinagi 6te ima malki razporetini i da iskate i da ne iskate az kakto kazah po napred v temata sum super protiv no fakt...puk i ne mojeme da im naleeme akul v glavata....a na onq kretena 6tom si misli 4e zaplahite mi sa samo v foruma i sum smel4aga samo zad momitora mu kazvam pak da mi kaje ot kade e ili da doide s burzia golf da me navesti daje ako iska moje da napravime edin dva starta da mu opuna golf4eto s nekolko duljini aide sus zdrave :wink: :wink: :wink:

deusex
02-07-2007, 11:24
за barbie, според мен една жена си умира от кеф като дава "лъжливи сигнали" ах колко и е готино да вижда как всички мъже наоколо се дървят само като и видят погледа и тя една такава с многозначителната усмивка тип "какво ме гледаш учуден ела и ме скъсай!" - а той горкият като отиде и започне да я скъсва и се оказва че тя нямала нищо такова НАвпреДвид а просто погледа и бил такъв един предизвикателен попринцип... не знам можеби професионално изкривяване при жената???

и още нещичко по темата - едно момче на 20 което да кажем не е много хубаво и няма много възможности как може да се хване с някоя готина мацка дето и тя е на 20 след като мацката дето е на 20 се е хванала с мазна мутра или женен мъж дето са на по 40? и какво друго му остава на момчето на 20 освен да си забие момиче на 13? а тогава какво му остава на момчето дето е на 13 освен да се забие с момиче на 7 ?

идеята според мен е че НЕ момчетата са виновни че се хващат с по-малки а момичетата са виновни че се хващат с по-големи и от там тръгва цялата верига наобратно шото на мажете не им остава избор ;)

аз може да нямам тоя проблем ама говоря за тия дето не са от най готините какво да правят
(хехе ама съм и скромеееен :mrgreen: )

FikyScHetOo
02-07-2007, 11:27
Кретена, искам да ти задам 1 въпрос и да поискам точен пример - За какво си говорите двамата?
И аз искам това да разбера... :-D

malkoto_sladur4e
02-07-2007, 11:32
А и забравих да допълня..
Наистина KpeTeHa абсюлютно винаги до сега ми е помагал ако съм в труден момент или ако имам проблем!Той е момче мечта и съм сигурна,че нито един от вашите пиклювци може да се сравни с него!И преди да правим секс както вече той ви каза аз се бях образовала по тази тема и знаех всички рискове които евентуално могат да се получат!Сигурно една трета от вас не знаят и грам от моята информация за секса.. А и още нещо..ако си мислите,че с тези пошли нападителни мнения нещо ще ни повлияете на връзката хахаха [-X
Ае чакам ся да видя какви простотии още ще кажете...че съм курва а той педофил вече се истърка..дайте нещо ново :smt018

CvEtI`KiSs
02-07-2007, 11:32
Триша1991, или каквато си там, аз до сега си мислех, 4е за да си жена трябва да имаш цици и п*тка, ама то зна4ело и да ги развяваш пред хората по улиците, мерси за инфото. Аз съм от провинцията и наистина имам приятелки, които са почнали да се е*ат на 12, чувала съм мъжките коментари за нея, може да е била секси, но сега е 18, а изгледжа като на поне 21-22-23, казват, че сигурно е цитирам "като кофа отдолу".

da naistina e taka

malkoto_sladur4e
02-07-2007, 11:36
deusex a ti si liglio p1len muhlio!Ne mi se fukai,4e takiva laina nai gi mrazq pf bahti idiota... :smt013 :smt018 :smt013 :smt019 :smt018 :smt013

FikyScHetOo
02-07-2007, 11:38
Въпросът ми е към вас двамата - какви са ви общит етеми за разговор...

malkoto_sladur4e
02-07-2007, 11:44
Ma ti si mn zle i ti a?Kvo mi kopirva6 kakvo s1m kazala za deusex kato me pita6 kakvo si govorim s KpeTeHa?

FikyScHetOo
02-07-2007, 11:45
Ma ti si mn zle i ti a?Kvo mi kopirva6 kakvo s1m kazala za deusex kato me pita6 kakvo si govorim s KpeTeHa?
Еби го кво съм копнала...случват с еи грешки. Специялно заради теб е го махна. Обаче си чакам отговора ;) Иначе казано - Това не е отговор на въпроса

deusex
02-07-2007, 11:47
deusex a ti si liglio p1len muhlio!Ne mi se fukai,4e takiva laina nai gi mrazq pf bahti idiota... :smt013 :smt018 :smt013 :smt019 :smt018 :smt013

абе пикло тъпа ти внимай кой ще обиждаш [-X
аз бях на твоя страна ако НЕ си забелязала в предишните теми но като ме дразниш така няма какво да кажа явно съм сгрешил! и явно другите от форума са прави че някой дето са на 13 верно са с ъкъл на 13 че и по зле :smt019

SINDEL
02-07-2007, 11:49
:smt005
Taя тема на кво изби оба4е..

krem4et0
02-07-2007, 11:51
по тая логика аз,ако съм на плажа по оскъден бански си търся секс. Така ли?
Лятно време и аз ходя по-разголена,защото е топло-не значи,че си диря секса. Не гледай така повърхностно!

deusex
02-07-2007, 11:52
:smt005
Taя тема на кво изби оба4е..

така ще е щом една подобна тема с дебилен характер придобива с токова лекота 167 мнения... за какво вобще някой трябва да обяснява нещо - нека си прай квот си иска малката пикла всеки си има право на избор

deusex
02-07-2007, 11:54
Лятно време и аз ходя по-разголена,защото е топло-не значи,че си диря секса. Не гледай така повърхностно!

има жени... има и жени... има някой дето са на плажа с оскъден бански а има някой дето са на плажа и по без нищо... всеки си знае какво си търси само тъпото е когато някой го прави нарочно за да дразни \:D/

krem4et0
02-07-2007, 11:55
Хахаха абе до кога ще продължавате да пускате озлобените си завистливи мнения? :wink: Засега около 10 човека само мислят като хората...повечето сте за дом за деца с овреждания :!: :P Замислете се малко върху думите на KpeTeHa,защото той говори най-правелно и е най зрял от тука :smt060 Не продължавайте да ни се нахвърляте вече,щото не сте ни интересни :wink: Нито един от вас (говоря за хората с отрицателните мнения)..не може да ми каже дали съм пикла или не!Никой не ме познава,пък и аз съм си преценила за мене си всичко и тогава съм се решила на тая крачка!!!Само KpeTeHa може да каже пикла ли съм или не щото си ме познава...и неговите мнения ги прочетете по няколко пъти за да ви влезе малко мозак в кухите яйца които ви служат за глави!
П.С. и по-полечка с обидните думи от тъпите путки да не почна и аз!
KpeTeHa сладурчиии :smt057
Като не ти си четат отрицателни мнения защо изобщо пусна тема?
И аяко гаджето ти е зрял-аз съм трамвай. 1 зрял мъж не се хваща с 12-13 годишна,защото той си търси жена на неговата възраст,с неговите разбирания и с неговите интереси.
Явно темата е да се прехласвате 1 на друг и да си докажете,че се обичате. Ако наистина се обичате не е нжно да си казвате по форумите. Това говори по-скоро за несигурност,отколкото за любов.

Barbie
02-07-2007, 11:55
за barbie, според мен една жена си умира от кеф като дава "лъжливи сигнали" ах колко и е готино да вижда как всички мъже наоколо се дървят само като и видят погледа и тя една такава с многозначителната усмивка тип "какво ме гледаш учуден ела и ме скъсай!" - а той горкият като отиде и започне да я скъсва и се оказва че тя нямала нищо такова НАвпреДвид а просто погледа и бил такъв един предизвикателен попринцип... не знам можеби професионално изкривяване при жената???

Жени има всякакви. Ето, Trisha1991, ни доказа, че има 15 годишни девойчета, чието ежедневие се изразява в това да предизвикват желанията на застаряващи мъже. Но това, душко, са жени без самочувствие. Повечето дами изпитват по-голямо удоволствие да очароват един мъж с интелигентен разговор, отколкото с поглед "Ела и ме скъсай." Иначе естествено, че една жена обича да е център на внимание (Мъжете не обичат ли да ги заглеждат жени.) Но тя може да се гордее, че е получила това внимание ако не се нуждае от трикове и сексуални сигнали, за да го постигне (е, сега, всяка жена си има трикове - като почнем от спирала и стигнем до високото токче...но това наистина са много малки детайли). Тъй че - жени всякакви - в твоя полза е да оцениш жената, която се опитва да те впечатли с остроумие и чувство за хумор, от колкото тази, която разчита да те подразни с кухи свалки.

SINDEL
02-07-2007, 11:57
Оба4е, Барби, евала ти казвам, мацка! Страшно смислени мнения пускаш =D>

CvEtI`KiSs
02-07-2007, 12:01
barbi super mislene naistina

krem4et0
02-07-2007, 12:01

и още нещичко по темата - едно момче на 20 което да кажем не е много хубаво и няма много възможности как може да се хване с някоя готина мацка дето и тя е на 20 след като мацката дето е на 20 се е хванала с мазна мутра или женен мъж дето са на по 40? и какво друго му остава на момчето на 20 освен да си забие момиче на 13? а тогава какво му остава на момчето дето е на 13 освен да се забие с момиче на 7 ?

идеята според мен е че НЕ момчетата са виновни че се хващат с по-малки а момичетата са виновни че се хващат с по-големи и от там тръгва цялата верига наобратно шото на мажете не им остава избор ;)

аз може да нямам тоя проблем ама говоря за тия дето не са от най готините какво да правят
(хехе ама съм и скромеееен :mrgreen: )
Има и такива като мен,бе пич-аз ходя с набор. И не са малко. Повечето ми познати са така-разлика от 2-5 години,което за хора на 21-22 не е много.

malka_sladuranka
02-07-2007, 12:02

има жени... има и жени... има някой дето са на плажа с оскъден бански а има някой дето са на плажа и по без нищо... всеки си знае какво си търси само тъпото е когато някой го прави нарочно за да дразни \:D/ Аз пък ходя по-разголена по плажа, защото не обичам разликата. :-k Не за да събирам погледи и така нататък.. :-k

malkoto_sladur4e
02-07-2007, 12:03
krem4eto hahahaha to4no ti zadr1stenq4ko neznae6 ni6to za liybovta taka 4e ne mi se obesnqvai ami duhai ./. deusex abe gei..koga si bil na moq stranaa?!?Da mi pi6e6 tuka,4e edno m ako ne moje da si hvane f na 20 kolko nego se hva6ta s 13 godi6na li?Tova li e da si na moq strana tova li?Da obijda6 i mene i KpeTeha...

CvEtI`KiSs
02-07-2007, 12:06
krem4eto hahahaha to4no ti zadr1stenq4ko neznae6 ni6to za liybovta taka 4e ne mi se obesnqvai ami duhai ./. deusex abe gei..koga si bil na moq stranaa?!?Da mi pi6e6 tuka,4e edno m ako ne moje da si hvane f na 20 kolko nego se hva6ta s 13 godi6na li?Tova li e da si na moq strana tova li?Da obijda6 i mene i KpeTeha...

spored men krem4eto ne e zadr1stenq4ka!!!

SINDEL
02-07-2007, 12:07

'Бах мама му, ама ли4и си наистина 4е си на 13 и 4е гаджето ти е кретен.. :::

krem4et0
02-07-2007, 12:09
Аз не знам нищо за любовта!!!! Е,тука се изказа. Искаш да кажеш,че аз,която имам връзка 2 години и половина,през която сме преживяли много неща,които са доказали чувствата на всеки към другия не знам какво е любов? защото,мила любов не е това,което става докато сте заедно,а това което се случва,когато сте разделени. Липсвали ли сте си? Знаеш ли ти колко е тежко да се отделиш от любимия за дълго време и с месеци да не му виждаш очите,но всеки 1 миг да си с него и да усещаш болката му. Била ли си така близка с някого,че да имаш чувството,че преди да го познаваш изобщо не си живял? Правила ли си жертви за Кретена и той за теб. жертвала? Правила ли си копмромиси? Съобразявала ли си графика с него? И най-важното-чувствала ли си,че искаш да си с този човек завинаги?
после не знам какво е любов и ми го казва пикла на 13!!!!!!!

malka_sladuranka
02-07-2007, 12:10

spored men krem4eto ne e zadr1stenq4ka!!! И според мен. Много от разбиранията на това момиче не съвпадат с мойте, но тя е показала, че има принципи и добре изградена ценностна система.Тя уважава себе си и си знае цената, за разлика от доста потребителки в този форум.

krem4et0
02-07-2007, 12:10

Мерси-не е първата,нито последната която мисли така. нейна си работа-това,че имам по-различно виждане автоматично ме прави задръстена!
Благодаря на malka_sladuranka за милите думи.
Това,че мислим различно не значи,че трябва да се мразим. в крайна сметка именно различията между хората водят до усъвършенстване на човечеството,да загърбиш различието е трудно,но те прави истински ЧОВЕК :D

CvEtI`KiSs
02-07-2007, 12:13

Мерси-не е първата,нито последната която мисли така. нейна си работа-това,че имам по-различно виждане автоматично ме прави задръстена!

ot vsi4kite ti mneniq koito si pisala samo s tfa za svirkite ne sum saglasna no vseki ima svoq izbor no za vsi4ko ostanalo si mnogo prava i tezi koito te nari4at zadrastena trqbva parvo sebe si da poglednat a posle da s1dqt drugite

krem4et0
02-07-2007, 12:15
Аааааа аз никого не насилвам да прави свирки-просто казвам,че не е нещо гадно. И аз така мислех и до ден днешен си мисля,че на друг човек не бих правила. Просто трябва да сме супер близки. но това е друга тема. 8)

CvEtI`KiSs
02-07-2007, 12:16
Аааааа аз никого не насилвам да прави свирки-просто казвам,че не е нещо гадно. И аз така мислех и до ден днешен си мисля,че на друг човек не бих правила. Просто трябва да сме супер близки. но това е друга тема. 8)

da be razbrah te naistina si super :)

malkoto_sladur4e
02-07-2007, 12:27
Hah mnogo 6te ti skapq samo4uvstvieto kato ti kaja nqkoi raboti... :P Zna4i s KpeTeHa ne sme ot edin grad i postoqnno si lipsvame!Vtoro mnogo p1ti sme si pravili kompromisi i glavno toi na mene!Treto...est 4e sme se jertvali edin za dryg!
Eto pak..ne6ta koito ti si ispitala na 19 godini..az gi ispitvam na 13 eh jivota na nas mladite 13 godi6ni f-4eta e super gotin! :wink: :wink: :wink:

CvEtI`KiSs
02-07-2007, 12:30
Hah mnogo 6te ti skapq samo4uvstvieto kato ti kaja nqkoi raboti... :P Zna4i s KpeTeHa ne sme ot edin grad i postoqnno si lipsvame!Vtoro mnogo p1ti sme si pravili kompromisi i glavno toi na mene!Treto...est 4e sme se jertvali edin za dryg!
Eto pak..ne6ta koito ti si ispitala na 19 godini..az gi ispitvam na 13 eh jivota na nas mladite 13 godi6ni f-4eta e super gotin! :wink: :wink: :wink:

e i kvo i e gotinoto na jivota na 13 godi6nite f-4eta???

AliceSw
02-07-2007, 12:31
'Бах мама му, ама ли4и си наистина 4е си на 13 и 4е гаджето ти е кретен.. :::
:smt005 :smt005 :smt005

malkoto_sladur4e, забелязвам нещо мн интересно, отговаряш на всички постове, в които пише или не нещо за теб, но отказваш да кажеш за кво си говорите с твоя кретен... :-s ...интересно ми е, защото никога не съм имала общи теми с мъже по-големи със 7 години от мен ](*,) ...защо ли...

tequila
02-07-2007, 12:34
ох хора не разбрахте ли , че каквото и да им кажем нищо няма да се промени . те ще продължават да си правят каквото им скимне . оставете ги ще им дойде акъла по някое време. добре , че поне има и 13 годишни с малко мозък в главата :smt006

malkoto_sladur4e
02-07-2007, 12:35
Hah mi nqmala si vr1zki s m1je 7 godini po-golemi ot teb 6toto si grozna sigurno neznam :wink: P1k na drygiq v1pros kakvo ste si govorili s KpeTeHa 6te vi kaja 4e nqma kak da otgovorq za6toto si govorim po vsqkakvi temi :wink: ako po4na da izrejdam nqma da mi stigne foruma :wink:

CvEtI`KiSs
02-07-2007, 12:36
Hah mi nqmala si vr1zki s m1je 7 godini po-golemi ot teb 6toto si grozna sigurno neznam :wink: P1k na drygiq v1pros kakvo ste si govorili s KpeTeHa 6te vi kaja 4e nqma kak da otgovorq za6toto si govorim po vsqkakvi temi :wink: ako po4na da izrejdam nqma da mi stigne foruma :wink:

abe q prestani 4e ve4e me drazni6 deeba kva pikla si
grozna bila ti da ne si q vijdala ta znae6 a?????

iskamTe_vednaga
02-07-2007, 12:38
Mи 12-13 год момиченца просто още не са се оформили като жена.не са се доразвили напълно.а да не говорим за момченцата които незнаят дали им се пишка или нещо друго.до колкото сериозен приятел на 13 незнам какво да ти кажа.ако сега си мислиш че приятеля ти е сериозен нз какво ще кажеш като станеш на 18- 20.

Amayo
02-07-2007, 12:41
То ние батковците не стига че едвам ги търпим тия разлигавените докат ги наебем та оставаше и да са грозни :smt005 .

malkoto_sladur4e
02-07-2007, 12:45
Hah krem4eto a po v1prosa dali s1m se zamislqla dali iskam da s1m zavinagi s nego...6te ti kaja samo edno ot miga v koito go sre6tnah iskam da s1m zavinagi s nego i vinagi 6te e taka!
Otnosno v1prosa kakvo e hubavoto na jivota na 13 god f-4eta....ami 6ti kaja 4e az sq se kefq super mn na jivota i kakto kazah i predi ispitvam udovolstviq ot sega...udovolstviq koito pove4eto ot vas i do sega ne sa ispitali dori da ste na 17-18 polovinata :!:

iskamTe_vednaga
02-07-2007, 12:45
malkoto_sladur4e няма да се очудя ако писнеш след няколко месеца " Хора помагаите БРЕМЕНА СЪМ а съм една на 13"какво да правя как да кажа на мама че 19 год ми гадже ме заряза като разбра?"

AliceSw
02-07-2007, 12:48

...и пак не ми отговори, защо ли...

мне, за другото не си права, ходила съм с човек, по-голям от мен със 7 години, но все пак беше гадно аз да приказвам за даскало или фр, той за университет и работа

бтв, престани да казваш на хората, 4е са грозни, не вярвам и естетическото ти чувство, както и половата система да са напълно развити на 13

ProstoAz
02-07-2007, 12:48
malkoto_sladur4e, темата ти ще бъде заключена, поради системно нарушение от твоя страна на 2-ра точка от правилника!
Спазвай добрия тон, не обиждай, защото едва ли ще се задържиш дълго във форума, ако продължаваш така. А когато правиш теми - не си ги опропастявай сама!

ПП. Смятам, че темата отдавна се изчерпа и мина на ниво "лични нападки".

Amayo
02-07-2007, 12:49
malkoto_sladur4e няма да се очудя ако писнеш след няколко месеца " Хора помагаите БРЕМЕНА СЪМ а съм една на 13"какво да правя как да кажа на мама че 19 год ми гадже ме заряза като разбра?"
СЕ си мисля че всички жени могат да забременеят, не само 13 годишните. :smt017