- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно 13 годишните които правят секс..
Абе какво ви става бе "каки" ???Какво лошо има едно ф-4е дори на 13 като е да прави секс ако до нея има подходя6то момче и ако се чувства готова а?Кажете ми кое е по-добре:Едно ф на 17 което се чука със всеки срешнат или едно ф на 13 което си има сериозен приятел и си прави секс само с него?
Ае не се правете на голямата работа плс...Ама и за мене не се притеснявайте аз не съм момиче което е почнало на 13 да прави секс ама моля ви се...аз почнах на 12 даже
![]()
![]()
![]()
хахах сериозен приятел на 13, ти наред ли си, пък и на тоя оная му работа е с отрицателен знак
Тя не е уточнила на колко ще да е "серозния й приятел".
Насърчавайте педофилията и курвалъка, симпатяги малки. =D>
Животът е БРЯГ!
Ами мойто мнение е че 13 е малко след 12, много малко след 12 и почти толкова колкото след 11. Вие си мислете дали сте готови пораснали или каквото и да било. На 13![]()
Предполагам, че изтъкваш това, че си започнала на 12 год. като нещо, с което се гордееш. Никой не говори на 17 да спи с всеки срещнат. Много по-логично е на 17-18 да има сериозен приятел, а не на 13 год. Тогава, колкото и банално да звучи нито физиката, нито психиката са напълно готови за секс. Някои се чувстват така, да не 13 всеки го е е тресял хормона и му се е правело секс. Не искам да се правя на майка или наставник, но с оглед на всичко, което съм преживяла мога да кажа, че не е толкова лошо, ако се изчака. И го казвам, защото ако някое 12 годишно дете тръгне да прави секс, после ще пита дали може да забременее, защото жалко, но факт- сексуалната култура на по-голяма част от младите е много ниска, да не кажа нулева. И ако сега на теб ти е странно защо "проповядваме" да не се прави секс толкова рано се замисли след години, че ти ще си майка. Че един ден ти ще си майка и ще се страхуваш дали дъщеря ти няма да тръгне да прави секс на 12 години.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Абе правете си секс на колкото искате. Ама айде да се разберем така-питайте какво мислят мама и тати по този въпрос. Можете ли да застанете спокойно пред тях и да кажете-аз правя секс с приятеля си!!!! Ако можете-значи сте достатъчно зрели да го правите.
А аз науча ли,че 12 годишната ми дъщеря прави секс-в манастир или в девическо училище!!!
Вместо да ми се моли авторката -първо да вземе да си помисли колко е огромна разликата от 12 и 17 годишните момичета.
И незнам изобщо как така си имаш приятел и то сериозен, и то на 12!??!боже ква гбупост
![]()
!!! тва пък изобщо не е истина
-така че намери си някой който ще ти повярва-защото аз не вярвам.
И да- има много курви и на 17 които се чукат със всеки но не ме карай да давам отново себе си за пример за това че не го правя и си нямам гадже и че дори не съм се замисляла за секс- така че помисли и от другата гледна точка, недей да си толкова късогледа и невиждаща по-далеч от носа си.
Е що бе? Какво се учудвате? И аз имах сериознен приятел като бях на 13. И това е причината да го направя на 14. Връзката ни беше 3 години и не виждам нищо лошо в това. Така че авторката според мен е до голяма степен права.
Виж кво мацка,виждам че имаш комплекси,но форума не е мастото където да си ги избиваш...
И аз почнах на 13 и кво не се хваля,а като си на 13 неможе да имаш сериозен приятел...
I chose the blackest robe
Shadow, darkness before the light
I threw away the false life
artificial and worthless
I kept only the deep mysteries of Satan
пхахахаха, давай, хвали се, че са те изчукали на 12, някой каза нещо много вярно - смееш ли да кажеш на майка си и баща си, че си правила секс на 12, азащото ако средностатистически родител разбере, че някъв е е*ал 12-годишната му дъщеря ще направи само 1 нещо - ще иде в полицията и ще каже, че някой си е изнасилил дъщеря му, защото според българските закони всяко сексуално действие с дете под 14 год е подсъдно
иначе сещате се - на всеки си му е негов живота, всеки си има глава на раменете и си решава какво да прави, но по дяволите ми не, не е нормално децата да правят деца!!!
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Не е задължително и ще дам пример. Моя приятелка каза на майка си и баща си че са и го сложили като беше на 13 и техните нищо не и казаха. Е не бяха доволни хората, ама нито са се карали, нито наказания и такива неща.Първоначално написано от alice sw
А аз съм почти на 22 и кажа ли на баща ми ще убие и мен и гаджето ми-100%
Ами ако трябва да сме честни, лично според мен много малко родители ще останат спокойни, ако 12 годишната им дъщеря им каже, че прави секс. Повечето биха реагирали доста остро, а има и такива, които ще откачат. Ако един ден (недай си Боже) дъщеря ми на 12-13 год. дойде и ми каже, че прави секс, не знам дали ще мога да остана спокойна и няма ли да извърша някоя глупост.
Това според мен не е нормалноПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
Тая тема не мисля да я коментирам, а и вече по толкова теми съм писала със същата тематика.Да, не мисля, че едно 13-годишно момиче е готово и наистина узряло, за да прави секс.Имам лични наблюдения относно държанието на 13-годишните(не всички), те се държат като деца, но естествено тръгват да правят секс.
Абе баща ми е супер консервативен и въпреки,че 100% подозира,защото все пак съм 2 години и половина с този човек ми се струва,че сам пред себе си го отрича. Не знам дали е така де-не съм говорила на тази тема с него. Само,че на 21-вия ми РД откачи,когато приятеля ми ме целуна. И аз не мисля,че е нормално,ама все пак говорим за човека,който като разбра,че си имам приятел не ми говори 1 месец и ме заплаши от изхвърляне от къщи,ако правя"глупости".Първоначално написано от malka_sladuranka
Е свикнал съм да гледам селски мнения по форумите,ама то вашето е прекалено.Само едно позитивно лице видях от всички,писали по темата.Идеята за тази тема беше моя.Аз казах на гаджето да я постне и предварително си знаех какви ще са повечето мнения.Незнам на колко е malka_sladuranka,аз съм на 20 и не вижзам защо на някой им се струва чак "невъзможно" да имаме сериозна връзка?!На My_Infernal_Majesty мога да кажа само да си го начука,щото ми е мн.по-лесно да я напсувам в момента отколкото да я убеждавам в неща,от който явно няма голяма представа.За 1-ви път влизам в този форум и ми е пределно ясно че мястото ми не е тук..просто знам че бебчето ми прекарва доста от свободното си време тук и реших да се поинтересувам и аз,но уви тфа не е място за мен.На 22 годишната ше кажа само ако на тая възраст не можеш да кажеш подобно нещо на баща си - ти никога няма да можеш.Бтв родителите и знаят..е и?!За разлика от вас повечето,които в момента четете на над 20-25г. който уж сте от младото поколение и мислите като старчоци от по миналия век,нейните родители са много добри,съвременни и разбрани хора.
П.С.Живеем в 21 век! \/
За 5мин. прочетох толкова тъпотии,колкото не съм чела незнам от кога!
Абе ей как ще се караш на детето си че е правило секс?Щяла да го прати в девическо училище!!!Ето за това един ден като имате деца които са наясно с тъпото ви мислене ще се чукат наляво надясно и вие няма да знаете и няма и да узнаете което е още по лошия вариант!!!Правих секс на 13г. родителите ми бяха много консервативни като разбраха реагираха ужасно тогава започнах да се крия един ден ми писна и им казах всичко взеха си поука и видяха че насила нищо не става вече всичко им споделям приемам съветите им но не ми четат конско защото знаят че това не е правилният начин да научиш един човек как да живее!Я вземете и помислете малко и не казвайте във всяко мнение на колко сте години разбрахме че някои от вас са над 20 годишни!
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Aleandra много правилно израява мнението си, което е сходно на моето. Както много пъти съм казвала тук във форума в такъв тип теми... Едно 12-13 годишно момиче си мисли, че като прави секс вече е пораснало...Напротив това показва неговата безотговорност и немърливост към тялото си. Виждам тук как "отчаяни момичета и момчета" пишат, защото не разбират какво е станало и защо така става... Ето, още тук показва, че не са готови. Това е знак, че не разбират какво правят!
Това, че вече сме в 21 век няма нищо общо с факта, че децата започват да правят секс. Последното проучване в България показа, че средната възраст, на която се започва полов живот у нас е 12 години, с тенденция да намалява през следващите години.И това ли е нормалното според вас?
Това, че казах, че няма да реагирам позитивно при идеята дъщеря ми да прави секс на тази въраст, мисля че е напълно разбираемо. На 12- 13 години, да не кажа и 14 те са още ДЕЦА! А едно дете не е готово да прави секс.
XaXa....shte si napravq da6terqta monahinq![]()
![]()
![]()
XaXa i kakvo kato q napravi6??Vsqko momi4e si re6ava koga da pravi sex!Nikoi ot tozi forum ne moje da opredeli dali edno momi4e e zrqlo ili ne...ima momi4eta na po 13 godini deto sa izpitali tolkova ne6ta... i znaqt poveche ne6ta i ot teq na po 20 i nqkolko!Prosto ne e vajnoto na kolko shte go napravish vajnoto e dali e s podhodqshtia chovek!A i za tva kadeto govorite 4e na po 12,13 i 14 god. nqma seriozni vrazki..prosto tva che vie ste nqmali ne zna4i che nqma!Lubovta e chustvo koeto moje da se izpita po vsqko vreme.Ne moje da kajete che nqma lubov na 12,13 i 14 god. prosto ako vie ne ste q izpitali tva ne znachi che q nqma!Za tova pak i ima tolkova razlichni mnenia tuk,6toto edni sa razbrali che ima lubov i na 14 dr ne sa prosto 6toto kato sa bili na 14 sa si igraeli oshte s kukli4ki i t.n. oba4e tva ne ozna4ava 4e vsi4ki sa takiva!Lubov ima i shte ima za6toto bez lubov jivotat..prosto ne e jivot!Za tva vie kadeto si mislite che ei taka shte vleete akal na mladoto pokolenie i shte mu povliqete s vashte prostotii 4e nqma lubov na 13 i 14 che togava sa prosto deca.. i nz kvo pravqt jestoko se lajete!Edno momiche samo reshava koga i s kogo da go napravi!Pravi ste ima i momicheta koito..ne razbirat kakvo pravqt na tazi vazrast no ne vsi4ki sa takiva!Ne mojete da slagate vsi4ki pod edno,za6toto tova e mn tapo i kogato edno momi4e se 4ustva gotovo..znae kakvo iska...znae kakvo izpitva...i znae 4e shte e s to4nia 4ovek i nqma da q skasa sled tova...prosto da go pravi!Nito edin ot vas ne moje da kaje koga edno momi4e e gotovo prosto ne poznavate vsi4ki i nz koi kak misli.. da ne otri4am ima i momi4eta na po 13 i 14 koito sa si vse o6te deca i sa si s deckia akal..no ima i momi4eta koito mislqt po zrqlo i gledat po drug na4in na jivota..a ne rozovo kato nqkoi momi4enca na tazi vazrast!
Абе хора,разберете че колкото и да спорите по този въпрос няма да го решите....очевидно е че сега модата е да правиш секс на 12-13, което според мен си е направо обидно...
не мисля че е редно да те чукат на 13,че дори и на 14.
аз съм на 13 /почти 14/и мисля че още ми е мн рано,вярно че някои се мислят за големи/не говоря конкретно/,но съм сигурна че ако правиш секс
толкова рано после ще съжаляваш...
MI az sam na 15 i 6te pravq 16 i praveh sex na 15 na moq RD s mom4e koeto mnogo obi4am i sme zaedno ot kakto stanah na 12 ama mislq 4e avtorkata ne be trqbvalo da se hvali s tova 4e sa q opravqli kato e bila na 12