PDA

View Full Version : Moderated:Приятелят ми замина за 2 седмици :(

Ob1rkanata
02-06-2007, 15:34
Zdraveite ... mn mi e kovti sega , zashtoto gadjeto mi zamina na po4ivka s texnite i sled se varne sled 2 semdici moje bi .. Az mn go obi4am , adski mmnogo i sega samo edinstveno mojem da si pishem sms-i ili da si govorim... no az iskam da e do mennn!!!! na vsi4koto otgore skoro e i praznika 14 fevruari a nego shte go nqma do men .. Predi da tragne mu kazax ako moje da ustane pri men , no toi mi kaza 4e tqxnite sa platili ve4e i ne moje da ostane taka ili ina4e .. znam 4e ne mojete da mi pomognite s ni6to no vse pak nqma s koi drugo da go spodelq osven s vas i s priqtelite mi .. MNOGO SI GO OBICHAM I MNOGOO MI LIPSVAAA ....... ISKAM GO!!! {{}} ](*,) :-s Iskam pak da go usetq do men , da go cunkam no 4ak sled 2 sedmici ..... :{{

Мoderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!

ABSOLUTme
02-06-2007, 15:52
mn si nahalna :smt016 az sum s moq priqtel ot 3 godini,a ot oct2006 jiveq v chujbina,prosto zashtoto ucha.do sega se pribirah 2 puti,kato posledniq put beshe uj samo za koleda de,ama mi se naloji da poostana :roll:
predstavi si na nas kvo ni e gadno i shte razberesh,che nqmash problem :-D
puk i az na 14ti vinagi sum praznuvala sv.Trifon,shtoto nie taka ili inache si se obichkame ujasno mn prez cqlata godina 8-[
aide i po-krotko,skoro shte se gushnete :-D

vlubenkata
02-06-2007, 16:03
ama kvo se pritesnqva6 moq priqtel sega e v gurciq za 3 meseca 6te se varne kraq na mart za 10 dena i aide pak za 6 meseca v gurciq.taka 4e ne se pritesnqvai 2 sedmici sa ni6to i 6te minat eisega...spokoino :D

Ob1rkanata
02-06-2007, 16:06
znam 4e ne sa mnogo 2 sedmici , no za mene sa shtoto mn si go obi4am.. xodim ot 1 godina i 2 meseca po4ti a se poznavame ot 4 godini. no vse pak mersi 4e spodelixte i vashite neshtica

MoHuTo
02-06-2007, 16:10
Спокойно мацка, знам че две седмици ти се виждат ужасно много, но ще видиш, че бързо ще минат :wink: Имай търпение просто ;-)

iiirish
02-06-2007, 16:11
понякога растоянието и кратката раздяла подсилват чувствата. както се казва "всяко зло за добро". сега може да ти е трудно, но опитай се да излизаш с приятели, забавлявай се и ще видиш как бързо ще мине времето. а когато се видите ще е по-хубаво от всякога ;)

katttto3
02-06-2007, 17:13
ti za 2 sedmici li si
moqt priqtel e v kazarma i go vijdam prez mesec i to samo za 2 4asa?predstavi si kakvo e!

koalka
02-06-2007, 17:16
Случвало се е и на нас и разбирам как се чувстваш.Но така като отсъства все повече ще мислиш за него и ще го заобичаш още повече.Така че говорете си, пишете си и ще видите как бързо ще минат тези две седмици, защото ще имате желание да се видите и времето лети бързо.

gerinceto
02-06-2007, 18:01
spokoino tezi 2 sedmici 6te minat barzo

PerfectStrang3r
02-06-2007, 18:13
На мен постоянно ми се случва да заминавам.. такова ми е семейството и гаджето ми много се цупи ии сърди и тъжи за мен. Имам чувството, че всеки път, в който заминавам я разочеровам все повече и повече. Много тежко приема тези мои макар и кратки заминавания. Ама нямам какво да направя.. за съжаление. Нямаш и ти какво да направиш, освен да чакаш.

FiRe_LaDy
02-06-2007, 19:34
Heheee ti go izkara che se edno 2 meseca ili 2 godini shte go nqma e.Q si predstavi che beshe zaminal za poveche?Qq stiga si sa sduhvala takava.Otdai se malko na jivot dokato go nqma.Pyk toi kato si doide shte si navaksate.

BUBU_to4ka_TO
02-06-2007, 19:42
e ve4e se 4uvstvam po-dobre 6toto moq zamina s tehnite samo za 1 sedmica

bojeee kak moje da mrynka6 i da pi6e6 temi i da zanimava6 vsi4ki s teq gluposti? :evil:

02-06-2007, 19:58
ех колко си зле моето момиче.някои хора не могат да са с хората които обичта изобщо.а ти ми страдаш,че няма да го видиш 2 седмици.гррр я по-добре млъквай там,че ставаш за смях!ПОРАСНИ!

shadow4e
02-06-2007, 22:41
буффф, госте, не си прав според мен. И аз страдам, когато дори 1 ден не го видя, а при 2 седмици вече съвсем... Но въпросът не е в страданието, а в пускането на такива глупави теми и оплакването на другите. АЗ лично такива "раздели" ги изживявам супер дълбоко, но не бих тръгнала никога да занимавам с такива неща околните.
Не знам от колко време сте заедно, но по този начин може и да разбереш дали държи на теб и колко често ще се сеща за теб.

krem4et0
02-07-2007, 14:08
И моя приятел като беше в казармата не го виждах по 2 месеца. Видим се за 1 ден и то не целия,а да кажем 3-4 часа и пак 2 месеца раздяла. 2 седмици са нищо. Знаеш ли аз как съм се радвала като си дойде за 1 ден,а когато оставаха 2 седмици до уволнението бях на 7-мото небе. Ще минат. И аз миналата година не бях с любимия на св.Валентин,не бях на годишнината ни,на нова Година също-не съм умряла както виждаш!

02-07-2007, 15:07
spokoino az znam 4e 2 sedmici sa mnogo vreme i e uajsno.moqt priqtel e na 50km. ot mene i se vijdame na sedmica po 1 pyt.vinagi kogato si tragva mi stava mnogo kofti i mi stava tajno.s netarpenie o4akvam sledva6tiq i sledva6tiq pat.nqkoi pat sme nqmal vazmojnost da se vidim na trite sedmici i 1 pyt daje...i az mnogo go obi4am i uajsno mi lipsva,no znam 4e lubovta 6te pobedi.
izlez i se raztovari i 6te vidi6 kolko barzo 6te minat :wink:

{Sweety_f}
02-07-2007, 16:27
ми вярно е ние не можем да ти помогнем но тфа е положенито какво можеш да направиш - нищо...знам че ще ти е мн гадну но ще трябва да изкараш някак си и без него какво да се прави:)