Влез

View Full Version : o4na liniq

02-06-2007, 17:29
emi da mi obesnite razlikata mejdu o4nata liniq i moliv za o4i kakva e razlikata v postavqnety i izob6ty? :D

sledko_f>93
02-06-2007, 17:40
emi da mi obesnite razlikata mejdu o4nata liniq i moliv za o4i kakva e razlikata v postavqnety i izob6ty? :D
Молива си е молив, а о4ната линия е те4на. Също така, тя се слага след молива (нали?) и дава по плътен цвят. Май не се сизразих както трябва, но дано си ме разбрала! ;)

koalka
02-06-2007, 18:03
Очната линия до колкото знам се слага на клепача, а с молива очертаваш окото.

Cheesy
02-07-2007, 17:29
Mmm..mislq 4e o4nata liniq se slaga na klepa4a nad miglite a moliva pod okoto

Alex_f
02-07-2007, 19:32
o4nata liniq е te4na i pove4eto jeni si q slagat na klepa4a.moliva se postavq otdolu.az li4no si slagam ponqkoga i moliv otgore.no se razmazva po-barzo ot o4nata liniq.

hollaback_girl
02-08-2007, 18:39
Ооооо боже....как черния молив да не се слага и на горния клепач?!?! Не казвам че е задължително, но е възможно. С какво мислите че древните египтяни са си очертавали очите в черно(всъщност са използвали нещо като въглен, но важното е че не е било очна линия?! Така, разликата е, че молива си е твърд и с него по-лесно се рисува,стои по-меко, но и е по-нетраен. Очната линия е течна, дълготрайна и прави по-наситен цвят. Но се използва доста по-трудно, защото при най-малкото трепване се получава неравност. И още нещо от мен - по-добре използвай молив, очната линия, особено черната, стои много тежко и не отива на младото лице. Разбира се зависи колко дебела линия ще нарисуваш, но не ти препоръчвам да я използваш за дневния си грим. Виж за вечерен грим е перфектна ;)