PDA

View Full Version : Moderated: Препоръчвам ви две неща против пъпки:...

midnight''''
02-07-2007, 06:28
понеже виждам много теми за акнето мога да ви препоръчам дълбоко почистващия гел на doliva който струва не повече от 8 лева
също така и бирена мая на хапчета която прочиства кръвта
наистина тези две неща помагат и лицето се изчиства дори от белези и т.н.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

sexa_na_kompleksa
02-07-2007, 08:42
А ще можеш ли да ни кажеш колко горе долу струва тази бирена мая ? :) И как точно трябва да се пие?

Lorraine
02-07-2007, 09:04
сигурна ли си,че ще премахне акнето..ам черните точки? :roll:

02-07-2007, 09:10
бирената мая е евтина тя просто прочиства кръвта пиеш по едно хапче сутрин обед и вечер и така съответно се намаляват токсините

02-07-2007, 09:12
сигурна ли си,че ще премахне акнето..ам черните точки? :roll:
черните точки малко по-бавно за около седмица и половина две, иначе изчиства порите и предотвратява появата на нови черни точки

SINDEL
02-07-2007, 09:44
А ще можеш ли да ни кажеш колко горе долу струва тази бирена мая ? :) И как точно трябва да се пие?

Евтина е. Аз си купувам някаква за 5 лв кутийката, ама не си спомням как се казваше ](*,)
Ина4е се пие по едно хап4е сутрин и едно ве4ер, като е добре примерно на всеки 1-2 месеца да си правиш по4ивки. Аз примерно пия един месец и след това един по4ивам

sexa_na_kompleksa
02-07-2007, 09:50
Мерси :) Мисля и аз да си купя :)

02-08-2007, 08:20
Аз напълнявам от бирената мая и затова не я пия.За това си правя чай от коприва-една кутийка листа от коприва е 70 ст.Слагам си 2 литра вода и като заврят слагам 2-3 супени лъжици коприва,махам го от котлона и го оставям да истине и след това се прецежда.Може да се пие по 1 чаша сутрин ,обед и вечер на гладно,а може и вместо вода или поне 1 л на ден.Вкусът му не е неприятен.Така ,че може да опитате и това,няма да ви навреди :wink:

Favoritkata
02-08-2007, 08:22
Аз напълнявам от бирената мая и затова не я пия.За това си правя чай от коприва-една кутийка листа от коприва е 70 ст.Слагам си 2 литра вода и като заврят слагам 2-3 супени лъжици коприва,махам го от котлона и го оставям да истине и след това се прецежда.Може да се пие по 1 чаша сутрин ,обед и вечер на гладно,а може и вместо вода или поне 1 л на ден.Вкусът му не е неприятен.Така ,че може да опитате и това,няма да ви навреди :wink:
Упс,тва бях аз де :roll:

sexa_na_kompleksa
02-08-2007, 10:48
[quote=Анонимко]Аз напълнявам от бирената мая и затова не я пия.За това си правя чай от коприва-една кутийка листа от коприва е 70 ст.Слагам си 2 литра вода и като заврят слагам 2-3 супени лъжици коприва,махам го от котлона и го оставям да истине и след това се прецежда.Може да се пие по 1 чаша сутрин ,обед и вечер на гладно,а може и вместо вода или поне 1 л на ден.Вкусът му не е неприятен.Така ,че може да опитате и това,няма да ви навреди :wink:

Добре ама от каде да я вземеме тази коприва?Няма ли готов чай от коприва?

Favoritkata
02-09-2007, 08:41
[quote=Анонимко]Аз напълнявам от бирената мая и затова не я пия.За това си правя чай от коприва-една кутийка листа от коприва е 70 ст.Слагам си 2 литра вода и като заврят слагам 2-3 супени лъжици коприва,махам го от котлона и го оставям да истине и след това се прецежда.Може да се пие по 1 чаша сутрин ,обед и вечер на гладно,а може и вместо вода или поне 1 л на ден.Вкусът му не е неприятен.Така ,че може да опитате и това,няма да ви навреди :wink:

Добре ама от каде да я вземеме тази коприва?Няма ли готов чай от коприва?
В аптеките навсякъде я има,в кутийки сушени листа.За готов чай от коприва не съм чувала :shock:

02-09-2007, 08:49
a tozi dulboko po4istva6t gel na doliva moje li da go kombiniram s krem Bo4ko da re4em :roll:

~No~Soul~
02-10-2007, 08:29
След какво време рабати тая бирена мая, щото аз ползвах поне 2 седмици и нямаше никъв ефект и после я спрях