View Full Version : Moderated:Как да разбера дали гаджето ми иска секс?
violeta_pld
02-07-2007, 11:05
kakda razbere dali gadjeto mi iska sex :roll: :roll: :roll:
Moderated by koalka
т.7 от Правилника!
RoyTheReaper
02-07-2007, 11:08
Еми аз ти казвам - 100 % иска секс!
наблюдавай жестовете ... ако те докосва , целува те нежно по врата или нещо такова значи може би иска :wink:
наблюдавай жестовете ... ако те докосва , целува те нежно по врата или нещо такова значи може би иска :wink:Съгласна съм, така според мен ще разбереш.
наблюдавай жестовете ... ако те докосва , целува те нежно по врата или нещо такова значи може би иска :wink:
I az sum suglasen s tova tvurdenie pone az togava razbiram 4e iska krevaten sport \:D/
Nadelina
02-08-2007, 10:01
Koe momche ne iska sex?! To i obratnoto pak vaji.. Koe momiche ne iska sex?! Napravi si sama izvodite...
krem4et0
02-08-2007, 11:16
Вече не е ли модерно да си говорите? Попитай го!
malka_sladuranka
02-08-2007, 11:18
ее...че кой не иска секс :-D намекни му че ти искаш, той със сигурност ще ти отвърне със същото
Д-р_Менгеме
02-08-2007, 13:12
Вече не е ли модерно да си говорите? Попитай го!
Тази висша форма на общуване вече определено не е толкова популярна.Следвайки сентенцията,че совите не са това,което са,бих заключил,че вербалното общуване посредством думи или,невероятно,но факт,понякога и цели изречения,далеч не е на почит у днешната младеж.
kakda razbere dali gadjeto mi iska sex
Мой близък приятел,оторизирал ме да бъда негов рекламен агент,се занимава с продажба на революционния уред "Сексометър".Той представлява изкорубена боклукчийска кофа,свързана с източник на променлив ток и разполагаща с два тръбовидни накрайника.Те се пъхат в ушите на "обекта",вследствие на което кофата започва да свети в резултат от сексуалното желание на въпросния "обект".Колкото по-ярко свети,толкова по-голяма степен е достигнал първичния полов нагон в мозъка.
еми ако го попиташ нищо няма да ти стане :D