View Full Version : a sega na kyde?
beznadejno^vlubena^
02-07-2007, 12:54
Zdr vsi4ki;]Iskam da vi spodelq moq problem i da mi dadete nqkakav syvet.Obicham edno mom4e ot dosta vreme.Ne sme bili zaedno nikoga.Pravila sam nameci,pogledi i takiva neshta,no nishto.Beshe qsno ,4e ne me iska.Tova si go znam,no super mn si go obi4am.Predi okolo 1 mesec edin nash ob6t poznat mi kaza 4e ne me iska.Kogato mi go kaza mi stana mn gadno.Bqh se depresirala i nemojeh da namerq reshenie na problema.Kak da go pogledna ot tuk natatyka?Kakvo da napravq?Kak da se dyrja s nego?Ni6to ne mi e qsno... Mislela sam mnogo,no ne moga da namerq otgovor na tezi vyprosi.Bih vi bila blagodarna ,ako mi dadete syvet.
nikinkaaa
02-07-2007, 12:59
Забрави го...
:smt017 ами... струва ми се, че няма вече пречина да мислиш за него! Гледаш го съвсем нормално! Няма смисал да се задълбочваш там кадето не е имало нищо... приеми нещата и продалжавай напред, преди да е станало по-лошо.
Какво можеш да направиш...да се опиташ да продължиш напред и да не си спомняш за него, защото единственото, което си получила от тази любов, е болка.Ще ти бъде по-добре да го забравиш, а не постоянно да се убеждаваш как той не те иска.
Ами когато го видиш се дръж все едно нищо не е станало, знам че е трудно, но не и невъзможно!А относно любовта ти - спокойно ще го забравиш, няма да е скоро най-вероятно, но повярвай ми времето лекува всичко дори и любовта...уверила съм се в това!
когато едно момче те е одразяло не значи, че е нещо повече от теб! така че дръж се и към него, и към всички останали напълно нормално, сводобно и естествено! нека разбере, че не е ли той, ще бъде някой друг и ти няма да си сама ;) вдигни гордо глава и продължавай смело напред, защото нали знаеш: "съдбата обича силните" ;)
prodaljavai na pred.prosto mu pokaji 4e nezavisimo dali s nego ili bez nego ti moje6 da jivee6.i az bqh na skoro v takava situaciq i v momenta pravq sa6toto...mnogo e trudno da se zabaravi 4ovek kogoto tolkova mnogo obi4a6 i da preglatne6 4uvtsvata si,no kakto be6e kazano po nagore-vremeto lekuva!toi ne e edinstven,taka 4e badi silna.
{Sweety_f}
02-07-2007, 16:22
като го видиш се прави че не го познаваш...и просто направи всичко възможно да го забравиш:)
Здравей мила.Трудно е когато обичаш някой,а той не отвръща на чувствата ти,но не забравяй че има още много момчета,които само седят и чакат твоята любов!По-добре остави това момче-трудно е,но времето заличава всичко-дори и любовта.Огледай се,може би някой друг заслужава тази обич,а не точно това момче!!!УСПЕХ!!! :wink: