View Full Version : Лесно ли се възбуждат моми4етата???
Лесно ли се възбуждат моми4етата???
nemepoznava6
02-07-2007, 17:32
Tazi tema mi se struva malko tupa.....trqbva6e da napravi6 edna skala ot 1 do 10 po lesno da precenqvat mom4etata ](*,)
Аве, душко ти на колко си години? Мязаш ми като да си на 14 (като започнем от паразитното "ми" в началото на всеки ред и свършим с инфантилната последна опция в анкетата ти).
Иначе, да, възбуждам се доста лесно, тъй като човекът до мен знае как. :twisted:
Обикновено лесно, да.Но все пак и от нагласата понякога зависи.
[m!s$_k@pr!$]
02-07-2007, 18:43
Ми аз до сега не съм се възбуждала щото съм много грозна и никои не ме възбужда щото като ме видят дори на телевизора бегат с пълка газ от мене
имам чувството, че в тая тема има няква ебавка.
Тоя последния отговор нещо хич не ми допада :smt011
Дам, стига до мен да е подходящият човек ^^
az mislq 4e avtora e na 10 godini.
CvEtI`KiSs
02-07-2007, 18:57
Ми аз до сега не съм се възбуждала щото съм много грозна и никои не ме възбужда щото като ме видят дори на телевизора бегат с пълка газ от мене
имам чувството, че в тая тема има няква ебавка.
Тоя последния отговор нещо хич не ми допада :smt011
mai verno e ebavka
e 6te vi razo4arovam ne sum nito na 10 nito na 14 godini a na 16 i tfa za posledniq otgovor v anketata da ebavka e ama smetnah 4e 6tom ima lesno li se vuzbujdat mom4etata kato tema 6te dobre da ima i lesno li se vuzbujdat momi4etata ni6to pove4e
krem4et0
02-07-2007, 19:31
Напоследък сравнително лесно,но трябва да съм на кеф!
zavisi ot mom4eto koeto se mu4i da me vazbudi....ako znae kak byrzo se vazbujdam ako neznam ....mnooogo trudno i bavno :)
shadow4e
02-07-2007, 22:00
Изключително лесно, дори и в час по математика мога :) Само да ми духнат в ухото, придружено с един изкусителен поглед или прошепване на нещо, плъзване на ръка по крака също често ме възбужда, но не просто поставянето на ръка, а плъзгането с цел възбуждане :)
Az vinagi sum si mislel 4e momi4etata se vuzbujdat mn trudno e dobre 4e ne e taka :)
shadow4e
02-07-2007, 22:14
Не е вярно, че при всички положения, защото когато вече познаваш един човек и какво го кефи е много лесно. Аз лично както вече казах приятелят ми като ми прошепне 2-3 думи и съм готова т.е. трябват ми секунди:) не казвам, че вече стигам до оргазъм, но все пак си се навлажнявам, така че въпрос е до това колко познаваш момичето и сексуалните му предпочитания.
DA za sujalenie !
HAHAHAHAHAHAHAHA kuv e toq bulub be mn e qk
shadow4e
02-07-2007, 22:20
какво е "bulub"?
gangbang
02-08-2007, 05:53
И жените и мъжете се възбуждат горе-долу еднакво бързо. Разликата е само в нещата, които възбуждат двата пола. 8)
зависи от жената - нали знаете че възбудата вихаги идва от главата? по важно е не какво правим или какво гледаме а за какво си мислим!
(гледането и правенето просто стимулират мисловния процес)
та по темата...
дааа зависи от жената - има някой мръснички дето само като те видят и почват да си мислят за разни хубави неща и след секунди вече са намокрили гащите :)
други пък имат нужда от малко стимулация - да ги напляскаш по дупето или да им кажеш нещо мръснишко на ухото (като го оближеш ест.)
докато има някои които и с метла да ги стържеш отдолу пак няма да се възбудят 8-[
такаче има жени и жени :roll:
Nadelina
02-08-2007, 07:42
Zavisi s koi sym..... Inache lesno se vyzbujdam.. shtoto choveka do mene znae kak da go postigne :)