- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесно ли се възбуждат моми4етата???
Лесно ли се възбуждат моми4етата???
Love House Music !!!
Tazi tema mi se struva malko tupa.....trqbva6e da napravi6 edna skala ot 1 do 10 po lesno da precenqvat mom4etata![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
Аве, душко ти на колко си години? Мязаш ми като да си на 14 (като започнем от паразитното "ми" в началото на всеки ред и свършим с инфантилната последна опция в анкетата ти).
Иначе, да, възбуждам се доста лесно, тъй като човекът до мен знае как.![]()
Обикновено лесно, да.Но все пак и от нагласата понякога зависи.
имам чувството, че в тая тема има няква ебавка.Ми аз до сега не съм се възбуждала щото съм много грозна и никои не ме възбужда щото като ме видят дори на телевизора бегат с пълка газ от мене
Тоя последния отговор нещо хич не ми допада![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Дам, стига до мен да е подходящият човек ^^
Sleeping in my car - I will undress you
Sleeping in my car - I will caress you
Staying in the back seat of my car making love with me, oh yeah!
az mislq 4e avtora e na 10 godini.
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
mai verno e ebavkaПървоначално написано от barbie_†
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
e 6te vi razo4arovam ne sum nito na 10 nito na 14 godini a na 16 i tfa za posledniq otgovor v anketata da ebavka e ama smetnah 4e 6tom ima lesno li se vuzbujdat mom4etata kato tema 6te dobre da ima i lesno li se vuzbujdat momi4etata ni6to pove4e
Love House Music !!!
Напоследък сравнително лесно,но трябва да съм на кеф!
zavisi ot mom4eto koeto se mu4i da me vazbudi....ako znae kak byrzo se vazbujdam ako neznam ....mnooogo trudno i bavno![]()
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
Изключително лесно, дори и в час по математика могаСамо да ми духнат в ухото, придружено с един изкусителен поглед или прошепване на нещо, плъзване на ръка по крака също често ме възбужда, но не просто поставянето на ръка, а плъзгането с цел възбуждане
![]()
Az vinagi sum si mislel 4e momi4etata se vuzbujdat mn trudno e dobre 4e ne e taka![]()
Love House Music !!!
Не е вярно, че при всички положения, защото когато вече познаваш един човек и какво го кефи е много лесно. Аз лично както вече казах приятелят ми като ми прошепне 2-3 думи и съм готова т.е. трябват ми секундине казвам, че вече стигам до оргазъм, но все пак си се навлажнявам, така че въпрос е до това колко познаваш момичето и сексуалните му предпочитания.
DA za sujalenie !
HAHAHAHAHAHAHAHA kuv e toq bulub be mn e qk
Love House Music !!!
зависи от жената - нали знаете че възбудата вихаги идва от главата? по важно е не какво правим или какво гледаме а за какво си мислим!
(гледането и правенето просто стимулират мисловния процес)
та по темата...
дааа зависи от жената - има някой мръснички дето само като те видят и почват да си мислят за разни хубави неща и след секунди вече са намокрили гащите
други пък имат нужда от малко стимулация - да ги напляскаш по дупето или да им кажеш нещо мръснишко на ухото (като го оближеш ест.)
докато има някои които и с метла да ги стържеш отдолу пак няма да се възбудят![]()
такаче има жени и жени![]()
Zavisi s koi sym..... Inache lesno se vyzbujdam.. shtoto choveka do mene znae kak da go postigne![]()