View Full Version : kakvo mislite?
kakvo mislite za tova priqtelq mi s koito mn se obi4ame i sme otdavna zaedno mi zabranqva da si napravq vremenen dori tatoos koeto az mn iskam i dori izleze 4e me zapla6va 4e edin vid ili toi ili tatoos kajete mi kakvo mislite i kak bihte postapili
{Sweety_f}
02-07-2007, 21:11
той май мн мн се възползва от това че ходите и един вид се опитва да те командва...но все пак ако го обичаш няма да е проблем за теб да не си правиш татус..:)
CRaZy_IKT
02-07-2007, 21:46
За кво ти е тъпия татус с извинение ?
I cum blood
02-07-2007, 23:01
emi kaji mu 4e nqma ot kakvo da se pritesnqva i ako durje6e na teb nqma6e da se izlaga za 1 mizeren tatos daje moje da mu haresa \:D/
svetlidim
02-08-2007, 00:33
"татуса' не е много полезен и може после да съжаляваш.Аз мисля,че приятеля ти е грижовен и мисли за теб. O:)
Помисли защо го казва и дали наистина има причина за това.Дали този татус, както казаха другите е полезен, защото аз не съм много наясно с нещата.Поразпитай тук там за това и ако няма нищо си направи, но първо се опитай да убедиш приятеля си.Ти няма да си правиш нещо голямо предполагам, за да се сърди толкова, ако го направиш.
същото е и при нас..обаче за цигарите..и знам че е прав...послушай го :wink:
никой, дори човека който обичам, не може и няма право да ме поставя пред подобен избор "аз или там нещо си друго!". направи това, което искаш ти, защото ако цял живот трябва да се съобразяваш с чуждото мнение няма да му излезе края и ти винаги ще си тази, която ще отстъпва и ще поставя интересите си на второ място.
от временни татуси не се умира ;)
_candy_girl_
02-08-2007, 09:37
чакаи малко бе все пак тои ти е гадже не мисля че може да ти забрани не ти е родител говори с него по този въпрос че ти не би му забранила да си сложи татос апък тои на теб не ти дава
abe kvo se izlagate vsichkite s vashite mneniq. shto da ne moje da i zabrani? Ako she si tatuira nqkoi cherep a toi obicha jenstvenite momicheta mojete li da go sudite za dumite mu? ami ako ne stavashe vupros za tatus ami za narkotici ili neshto po seriozno? vzimaite se malko v ruce, ogledaite se i vijte horata koito vi obichat i mislqt za vas a ne gi mrazete s dumite "toq se opitva da mi nalaga mnenieto si".
idiots... koalka si go kaza nai pravilno
sledko_f>93
02-08-2007, 16:26
kakvo mislite za tova priqtelq mi s koito mn se obi4ame i sme otdavna zaedno mi zabranqva da si napravq vremenen dori tatoos koeto az mn iskam i dori izleze 4e me zapla6va 4e edin vid ili toi ili tatoos kajete mi kakvo mislite i kak bihte postapili
Виж кво, живота си е твой ,а не негов! Той Няма абсолютно НИКАКВО право да ти се бърка! Ако го оби4аш, поговори с него! Мн гадно се възползва от теб! Гад такава (отново ще кажа, нищо ли4но :) )
shemetaa
02-08-2007, 16:35
ebasiii problema...mnoy qsny 4e 6te si prai6 kfot na tebe ti e kef...ako te obi4a nqa ima ni6y protiv
hollaback_girl
02-08-2007, 16:56
Виж кво, живота си е твой ,а не негов! Той Няма абсолютно НИКАКВО право да ти се бърка! Ако го оби4аш, поговори с него! Мн гадно се възползва от теб! Гад такава (отново ще кажа, нищо ли4но :) )
Знаеш ли че говориш много, във всяка тема има твое мнение и досега нито едно от тях не ми подсказва че имаш някакво ниво на интелигентност. Недей да знаеш много и какво по дяволите ти дава право да наричаш абсолютно непознат човек "гад" понеже обича приятелката си и й мисли доброто?!?! ](*,)
kaloqn_pe6o
02-08-2007, 19:32
много ясно че татуса.то така се започва първо татус после нещо друго и докато се усетиш ще си те командва яко
Spored men toi e napalno prav..Toi ti misli edinstveno dobroto ..i ako sikash da izgubish chovek koito naistina te obicha napravi ti tattoo [-(
spored men postavq taka vaprosa za6toto misli za teb!no ako si napravi6 tatoo mislq 4e 6et go prieme,no vse pak 6tom ne mu e priqtno zamisli se sig ima pri4ina...
а бе яя ко го слу6а6...той не6то се явява като твой родител..заеби гобе иди си направи и после като го види кво..6те те набие ли 6те те убие ли? :x
IlLuSi0nS`
02-09-2007, 13:48
мм аз водих разговор с майка на темата за татуировките.. убедих я и ся събирам кинти да си направя.. истинска де..
та мисълта ми беше.. седнете и вие двамцата и обсъдете въпроса.. ти му обясни защо искаш и нека той да ти обясни защо е против.. най-важното е разговора да е спокоен и с истински доводи..
ако все пак не успееш да го убедиш.. ами не мисля, че той има право да ти забранява.. тялото си е твое, животът си е твой, т.е. ти си решаваш..