View Full Version : Saint Valentin Vs Trifon Zarezan
Приятелката ми не признава празника Св. Валентин и иска да празнува Трифон Зарезан, опитах се да и обясня значението на този празник, но тя не ме слуша :? Какво да направя? А, така и не мога да я убедя, че елфите могат да умират и по други начини освен в битка, водим ужасни спорове и по този въпрос от както гледа Властелина, които много често стигат до кавги.... :( , сексуалния ни живот просто е умрял заради тези наши неразбирателства, вече незнам как да подходя :-k
minimalist
02-08-2007, 07:42
Пич, и аз не признавам Валентина...нема такъв празник, поне не и за мен, поне не и в БГ...Трифон е истинския празник и по стара, и по нова дата...
А относно Валентина, тва са некви супер издрънкани американски изгъзици, които се наложиха последните 10 години и в БГ...нема начин, процеса на американизиране настъпва все по-силно във всички сфери на живота...
А относно умрелия сексуален живот...викни ме мене, ше го възкресим... :smt005 :smt005 :smt005
хаХАХах
Сексуалния ви живот замира заради спор на тема
"от какво умират елфите" ..
/me въздиша и закрива очите си с длан.
Не се шегувам наистина, съзнавам че звучи ужасно глупаво но си е така, аз самият съм в шах... :(
Вие се смеете, ама и с моя съм си имала сексуални проблеми, заради спорове. И като ми се нацупи... нямаааааааааааа секс. Опитвах се да му обясня, че това, че ми е сърдит за нещо и това, че му се прави секс и на пук не иска да прави, няма връзка, но той... *въздиша* :-D
Празнувайте Трифон Зарезан тогава. Подари и една бутилка вино и си я изпийте двамата. За мен няма нищо по-романтично от това. :smt008
Spitirus vini ...
трифон зарезан = празника на пияниците
свети валентин = празника на влюбените
"свети зарезан" = ако приятелката ти иска да се обичате а ти вместо това се напиеш и се изложиш
"трифон валентин" = най-добрата комбинация - първо и двамата се напивате кат казаци и после се ебете кат разпрани =P~
minimalist
02-08-2007, 08:28
тва беше оригинално, признавам, особено последната комбинация :-D
Vij sa ti pravnuvai trifon zarezan a puk tq da si misli 4e praznuvate sveti valentin i taka i dvamata ste dovolni :wink:
еми ако си с гадже празнуваш Св.Валентин,но ако си без си празнуваш Трифон Зарезан :-D
malka_sladuranka
02-08-2007, 11:24
Абе и аз не му се кефя много на тоя празник, ама от една страна не е лошо 2а влюбени да отпразнуват любовта си :-D
minimalist
02-08-2007, 17:35
Е, че те любовта моат си я празнуват всеки божи ден...ако са толко влюбени...
Абе и аз не му се кефя много на тоя празник, ама от една страна не е лошо 2а влюбени да отпразнуват любовта си :-D
Prava si 6toto vse pak 1 da praznuva6 samo ti i tvoita polovinka drugo e da praznuvat o6te mn hora praznika na lubovta tova e po romanti4no za momi4etata a za nas mom4etata prosto o6te 1 povod za pravene na sex :-D
minimalist
02-08-2007, 18:32
ахахаха, ебати директното копеле си братле... :-D
Трифон зарезан празнуват само лозарите, вие кво вместо да сте с приятелките си ше зарязвате клони и шубраци ли? :::
CvEtI`KiSs
02-08-2007, 18:59
еми ако си с гадже празнуваш Св.Валентин,но ако си без си празнуваш Трифон Зарезан :-D
taka si e
Emi ne e li taka ??? :-D :-D :-D
Tempestjuji
02-08-2007, 21:33
аз пък на 14 си празнувам рождеия ден :twisted: :twisted:
miloto_girl_4e
02-08-2007, 21:37
Добре, че и моето гадже не иска да тръгне да ме разубеждава да празнуваме Св.Валентин :) АЗ си празнувам Трифон Зарезан и си ми е идеално :-D Никакви сърчица, простотии и да трябва да сме щастливи и да се обичаме, защото е некъв тъп празник.. това може да го правим всеки ден, а не само на 14ти февруари :wink:
OtherDimension
02-08-2007, 21:40
.. само да добавя ,че св валентин не е само сърчица ? :-s
при една романтична вечеря на свещи къде ги видяхте тия сърчица ..
иначе аз гледам да съчетавам 2та празника в 1 ..
DIVINE_TIME
02-08-2007, 21:46
.. само да добавя ,че св валентин не е само сърчица ? :-s
при една романтична вечеря на свещи къде ги видяхте тия сърчица ..
иначе аз гледам да съчетавам 2та празника в 1 ..
Да,точно така е! Пък и не виждам причина, да отричаме нещо,което е създадено с цел да прави хората щастливи и да ги забавлява - празника,какъвто и да е той. :wink:
ДО АВТОРА: :D :D :D хахаха знам за6то имате проблеми със секса в добавка към спорове за елфовете от Властелина на пръстените хахаха Орландо Блуум хва6та окото и не го пуска незнам колко време.. кат ме пусне 6те ви кажа.. като го видях о6те 1вия път във филма така руси4ък млади4ък секси безмъртен и така нататак 4е мога и до утре и направо се влубих в него ... според мен си мастурбира в къ6ти мислейки си за него и за това за теб няма секс :Ппп хихихи абе да те посъветвам друг път да не и дава6 да гледа такива филми със секси актйори визирайки Брад Пит , Орландо Блуум, Адам Броуди и така нататак ако не иска6 пак да има6 проблеми със секса хахахха
:smt007 :smt007 :smt007 ОРЛАНДО БЛУУМ :smt007 :smt007 :smt007
ме4тата на много моми4ета.. жалко 4е остаря..