PDA

View Full Version : Е направо незнам....

02-08-2007, 17:40
Пфффф НЕ Е ИСТИНА какво ми се случи вчера. По принцип леля ми идва понякога в нас да пият кафе с майка ми и да си лафят. Тя е на 37,много е печена, с много добре запазена фигура и страхотни гърди - много добре уформени, леко увиснали абе страхотна е. Аз съм на 18. Та вчера леля ми пак дойде, но майка не се беше върнала от работа и леля реши да се изкъпе преди да се видят. И хуу нали, влезе тя и аз кво-кво и реших да си набия 1 чекия докато я гледам в банята. Открехнах леко вратата и почнах да я гледам как се съблича. Обаче кво стана, залисах ли се нещо и тя ме хвана. И тука простоооооо.... НЕЗНАМ. Вместо да почне да ми вика нещо тя само ми се усмихна и без да каже нещо почна да ми го лъска. От начало незнаех кво става, но съвсем скоро ми стана невероятен кеф. Свърших по плочките в банята. Беше най-страхотното сексуално изживяване, което съм имал някога - леля ми беше толкова страстна, пъшкаше много сладостно. После не смеех да погледна леля ми и майка ми обаче. цела нощ не съм спал, днеска на даскало бех като пиян. Обаче ми се ще да го повторим това упражнения, даже ми се иска да я.... =P~ ](*,) ](*,) ](*,)

malka_sladuranka
02-08-2007, 17:47
:smt104 а що не я оправи?

02-08-2007, 17:52
И аз това се чудя. Ама разбираш ли, бех париран, тя просто дойде и ми хвана хуя :-& А пък аз май ще ходя у тях в събота или неделя да и занеса една уредба и нз кво ще се случи.... :oops: \:D/

ABSOLUTme
02-08-2007, 17:57
ako maika ti vi fane nash kakvo shte vi se sluchi pa togava :lol: :lol:
moje bi i tq shte se vkliuchi 8-[
p.s.ebasi izvratenite fantazii(ili semeistvo)

qwertyo
02-08-2007, 17:57
Verno 6to ne q prasna??? :smt103

02-08-2007, 17:59
и тва кога го сънува? :twisted:

ne padam ot mars
02-08-2007, 18:13
''После не смеех да погледна леля ми и майка ми обаче. цела нощ не съм спал, днеска на даскало бех като пиян. Обаче ми се ще да го повторим това упражнения, даже ми се иска да я.... ''
Xaxaxaxax,dobre,4e i v mejdusro4nata vaknciq si hodil na daskalo :P Samo da te svetna,mili4uk,4e dnes i utre ne si na daskalo,a ti ako iska6 hodi :PP I 4ukai lelqta :PP Ne mu misli! :P

qwertyo
02-08-2007, 18:34
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA verno be az tfa ne sum go videl.pi4 ima i dr na4ini da si intersen ama ne e tfa na4ina da luje6

alkobalko
02-08-2007, 18:38
Темата е взета от друг сайт, който няма да споменавам. Следващия път измисли нещо по-оригинално и достоверно.

т. 11 от Правилника!