View Full Version : Moderated:Някаква марка лубрикант за безболезнен анален секс
moje li nqkoi da mi prepory4a nqkakva marka lubrikant ili da mi dade syvet za bezpoleznen analen sex. :oops:
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
DIVINE_TIME
02-08-2007, 21:20
Аз бих те посъветвала да не правиш анален секс!
LSD^Lady
02-08-2007, 21:28
И аз така !
ABSOLUTme
02-08-2007, 21:34
be q si gleite rabotata,ako shte she pravi :smt019
nekuv vazelin,a i bebeshko olio znam,che pomaga
И аз така !
добре де тя търси някаква марка лубрикант... не пита дали да прави или не ... пфффф... по темата съжалявам не мога да ти помогна , но се издразних на изказванията и затова писах [-X
Аз бих те посъветвала да не правиш анален секс!Кой по дяволите те пита дали да прави или не?
shadow4e
02-08-2007, 23:19
Отиди до секс шоп и там ще ти обяснят. Хубавите лубриканти за анелн секс струват по 50 лв някъде, но са за доста пъти.
А за съвети, първо да ти вкара един пръст, после два, и чак тогава да почне с пенис, ако не си купите лубрикант, те съветвам хубаво да навлажниш пениса със слюнка.
marina star
02-09-2007, 05:45
znam 4e zaedno s kutiq sportex ima i edin lubrikant,imam priqtel koito mi gi podarqva :lol: ,no 4estno kazano ne sam gi izprobvala i ne znam dali var6at rabota
ABSOLUTme
02-09-2007, 10:29
moje li nqkoi da mi prepory4a nqkakva marka lubrikant ili da mi dade syvet za bezpoleznen analen sex. :oops:
mi to polezno nqma da vidish :lol: :lol:
CvEtI`KiSs
02-09-2007, 10:35
И аз така !
su6to ne bih ti prepora4ala,ot priqtelki znam 4e e gadno
Logopeddd
02-09-2007, 10:39
Тва ми напомня един виц, който свършва така:
- Как го искаш с вазелин или без вазелин?
- С вазелин, че да не боли!
- Вааааааазелинеееееееее, ела!
CvEtI`KiSs
02-09-2007, 10:40
Тва ми напомня един виц, който свършва така:
- Как го искаш с вазелин или без вазелин?
- С вазелин, че да не боли!
- Вааааааазелинеееееееее, ела!
hahahah
pilence_F
02-09-2007, 19:26
nqkoi po-gore spomena za sportex s lubrikant.Az sym probvala lubrikanta i moga da kaja 4e sym dovolna vyob6te ne boli daji moje i za 2-3 pyti da go izpolzva6.I s vazelin sym probvala mislq 4e e sy6tata rabota no mai sas lubrikanta e malko po-dobre.Ama da znae6 4e ne vav vseki vid sportex ima lubrikant.V nqkoi nqma za tfa trqa poiska6 s lubrikant aide uspeh :mrgreen:
Спортекс са мноо гадни. Зимаш си тубичка ANAL GEL и си свиркаш. Продава се по секс шопове.
durex също имат лубрикантл не знам дали е добър, но не е скъп.
BloodSoul
02-10-2007, 22:21
Спортекс са по-овлажнени, а имат допълнително лубрикант. Чесно казано аз предпочитам бебешкото олио... Не съм привърженичка толкова на алания секс, но досега винаги с бебешко олио и не ме е боляло.
ThePainIsReaL
02-10-2007, 22:23
Аз принципно също не съм за аналния секс , но една съученичка сподели , че с лубриканта от презеративи Спортекс и с няколко пръстчета преди това , се е чувствала върховно .
А и когато купуваш , трябва да си искаш презервативи с лубрикант (доколкото разбрах)