- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Някаква марка лубрикант за безболезнен анален секс
moje li nqkoi da mi prepory4a nqkakva marka lubrikant ili da mi dade syvet za bezpoleznen analen sex.
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
И аз така !Първоначално написано от DIVINE_TIME
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
be q si gleite rabotata,ako shte she pravi![]()
nekuv vazelin,a i bebeshko olio znam,che pomaga
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
добре де тя търси някаква марка лубрикант... не пита дали да прави или не ... пфффф... по темата съжалявам не мога да ти помогна , но се издразних на изказванията и затова писахПървоначално написано от LSD^Lady
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Кой по дяволите те пита дали да прави или не?Първоначално написано от DIVINE_TIME
I love you...
Отиди до секс шоп и там ще ти обяснят. Хубавите лубриканти за анелн секс струват по 50 лв някъде, но са за доста пъти.
А за съвети, първо да ти вкара един пръст, после два, и чак тогава да почне с пенис, ако не си купите лубрикант, те съветвам хубаво да навлажниш пениса със слюнка.
znam 4e zaedno s kutiq sportex ima i edin lubrikant,imam priqtel koito mi gi podarqva,no 4estno kazano ne sam gi izprobvala i ne znam dali var6at rabota
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
mi to polezno nqma da vidishПървоначално написано от sheril
![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
su6to ne bih ti prepora4ala,ot priqtelki znam 4e e gadnoПървоначално написано от LSD^Lady
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Тва ми напомня един виц, който свършва така:
- Как го искаш с вазелин или без вазелин?
- С вазелин, че да не боли!
- Вааааааазелинеееееееее, ела!
Raise em up... R U Still Down?
hahahahПървоначално написано от Бай Иван
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
nqkoi po-gore spomena za sportex s lubrikant.Az sym probvala lubrikanta i moga da kaja 4e sym dovolna vyob6te ne boli daji moje i za 2-3 pyti da go izpolzva6.I s vazelin sym probvala mislq 4e e sy6tata rabota no mai sas lubrikanta e malko po-dobre.Ama da znae6 4e ne vav vseki vid sportex ima lubrikant.V nqkoi nqma za tfa trqa poiska6 s lubrikant aide uspeh![]()
Спортекс са мноо гадни. Зимаш си тубичка ANAL GEL и си свиркаш. Продава се по секс шопове.
2т. системно
durex също имат лубрикантл не знам дали е добър, но не е скъп.
Спортекс са по-овлажнени, а имат допълнително лубрикант. Чесно казано аз предпочитам бебешкото олио... Не съм привърженичка толкова на алания секс, но досега винаги с бебешко олио и не ме е боляло.