View Full Version : kakvo mislite vie?
преди около един месец тръгнах с момче от моята гимназия.Преди да тръгнем,аз не му обръщах голямо внимание.Смисъл той явно си флиртуваше с мен и показваше че ме харесва още от 1вия път когато ме видял,а аз хлътнах по него едва преди месец когато тргнахме.На моменти е страшно мил,но на моменти е някакъв отвеян-безразличен.Питала съм го много пъти-и той ми отговаря 'а нищо няма' Има моменти когато ме носи на ръце-в 2та смисъла и преносно и пряко и супер но понякога...
](*,) днес например,доста често му казвах че го обичам докато бяхме заедно и вечерта в скайп като ми пожела 'лека нощ' и ми вика 'обичам те' и аз 'радвам се мило' и той '...?' и аз 'аз няма да ти кажа нищо защото ще ти омръзне вече днес ти го повторих хиляди пъти' и той 'ок няма проблем,лека нощ' ...Незнам кофти ми стана,все пак когато обичаш и се радваш да чуваш тези прекрасни думи и дори да ти ги повтарят по 142857637603 пъти на ден не би трябвало да ти омръзва да ги слушаш.
Може би си вманиячавам,но незнам,вие какво мислите,той дали не е охладнял?!Може би вече започвам да му омръзвам?!Или може би е просот въпрос на време да се разчупи 'леда м/у нас' и всичко ще се оправи?!Или пък просто само си въобразявам..
блгодаря предварително
Може би просто е от разсеяните типове, които вечно блеят на някъде :)
Все пак по-добре от
- Обичам те
- Мммм...
Или
- Спиш ли?
- И аз теб
:shock:
И двете са ми се случвали... Споко, и такива ги има (:
Понякога ние,момичетата,просто прекаляваме...Признай си го.Освен това,не е важно да повтаряш на някой 586642902390968 на ден,че го обичаш,важното е той наистина да се чувства обичан,независимо от глупавите думи,или липсата им.
А и примера,който си дала е супер дребнав-момчето ти е казало,че те обича,но ти правиш проблем от това,че не настоява ти да го повториш за хилядния пореден път.Ако толкова имаш нужда да го споделиш отново,прави го,но недей да се мусиш,когато така специалните думички станат не толкова специални за него,просто защото ги чува твърде често.Радвай се на това,което имате,недей да си блъскаш главата за дреболии.
бла бла бла... мисля, че прекалено много мислиш, успокой се... просто ако има нещо споделай, че иначе лошо става.... ако продулжаваш в същия дух.. мисля, че накрая ще избухне криза и гг.. изчакай да мине малко време, после ще решиш :P
може би трябва първо да се успокоиш ;) няма нищо страшно или странно в това той да не ти казва тези думи непрекъснато. помисли малко! не смяташ ли, че ако ти ги казва по хиляда пъти на ден ти би могла да се усъмниш в тяхната искренност ;) има хора, които не отдават значение на подобни фрази и затова ги повтарят непрекъснато без да влагат чувства в тях!
според мен трябва да се радваш, че той не е от тези хора ;)
Nadelina
02-09-2007, 06:36
Nedei da si razrushavash shtastieto s glupavi misli... Samo na sebe si vredish... samo na teb ti e gadno... Karai q po poleka.. po techenieto.. i bez da se vmaniachavash.. bez da si vnushavash i t.n. :P
Възможно е и да си въобразяваш за това.Наистина вярно е, че когато обичаш искаш да чуваш тези думи по много пъти и не могат да ти омръзнат.Надявам се, че не ги говори просто ей така и наистина ги чувства, а не преувеличава.Ако нещо те притеснява, най-добре поговори с него.
спокойно според мен тва е само моментно...всеки 4овек се нуждае от малко време за размисъл :D
MiMs_Fallen
02-09-2007, 16:58
абе давай по енерция пък то ще си покайе с времето според мен не тряа да го мислиш много щом си го лофкаш определено трябва да му го показваш а и казваш независимо колко пъти :)
lubovta ne se kazva a se dokazva.. ne e nujno da povtarq6 ne6to po 1000 puti na den, dori na sedmica, kato razvalena gramofonna plo4a. dostatu4no e da mu pokaje6 lubovta si s nqkakuv mil jest, koito 6te mu ostane spomen za cql jivot. 6toto e tupo toi da si spomnq kak edinstvenoto ne6to koeto si mu kazvala e "obi4am te". spored men mom4etata ( i ne samo te) predpo4itat ne da 4uqt tezi "dve dumi", a da gi po4uvstavat..
Mиличка, не се притеснявай,просто сигурно не може да осъзнае че сте заедно и се радва по някакъв свой си начин :wink: