View Full Version : tapkachite ....
zashto jenite se vlubvat v tapkachite si ???dori kogato osaznavat che toi ne dava i pet pari za tqh?ne vqrvam da se vlubvat v seksa ...na vas sluchvalo li vi se e i kakva e prichinata ? :-k
Ami purvo mi kaji kakvo trqbva da e "tapkachite" i posle 6te se opitam da ti otgovorq stava li?
FAVORITE
02-09-2007, 11:20
според мен има предвид за тези които ги тъпчат , обиждат , здухват :)
A spored men ima predvid debeli tupaci :-D :-D :-D
ABSOLUTme
02-09-2007, 11:36
shte ti kaja kak stoqt pri men neshtata.az uvajavam horata,vsqka poziciq za men e vajna,no tova ne znachi,che q vuzpriemam da kajem.i kakto az uvajavam (pochti) vsichki hora,taka ochakvam da se otnasqt i kum men.nikoga ne sum turpqla da me machkat,prosto sum chovek sus silna volq i dotatuchno kolichestvo samouvajenie za da ne buda s nqkogo,koito mi haresva poveche cicite,otkolkoto samata men kato lichnost.tova,che ima takiva momicheta e normalno.ima hora i hora..qvno ne si popadnal/a na podhodqshtiq chovek :!:
gabituuu
02-09-2007, 11:41
интересна тема ....жените по-лесно се влюбват,по-податливи са...не е трудно един тъпкач (мъж,който периодично ч..а дадена жена) който знае как да си го поиска,знае как да те предразположи, да събуди чувства у теб.знаят слабите места на жените и се възползват от това #-o ](*,) и се намират и такива жени,който поради нужда от внимание им връзват и накрая хлътват .... :smt017 мисля че е тва цялата работа....
CvEtI`KiSs
02-09-2007, 11:44
ami jenite se vliubvat po barzo ot majete i tova e po lo6o za6toto majete razbirat tova i gledat kak da se vazpolzvat ot tqh i gi omotavat i jenite popadat v kapanite im oba4e ne pri vsi4ki e taka spored men
Понякога става така, факт.На теб ти е непонятно, но ходи им го кажи на тях.
Nqkoi 6te mi obqsni li kakvo e "tapkachite"??? plsss :smt005
[m!s$_k@pr!$]
02-09-2007, 12:28
интересна тема ....жените по-лесно се влюбват,по-податливи са...не е трудно един тъпкач (мъж,който периодично ч..а дадена жена) който знае как да си го поиска,знае как да те предразположи, да събуди чувства у теб.знаят слабите места на жените и се възползват от това #-o ](*,) и се намират и такива жени,който поради нужда от внимание им връзват и накрая хлътват .... :smt017 мисля че е тва цялата работа....
мда, аз може да се каже че съм се влюбила в такъв #-o :smt010
AMA KAKVO OZNA4AVA "TAPKACHITE" 6toto ne6to ne moga da se setq??? :smt017
gabituuu
02-09-2007, 12:32
AMA KAKVO OZNA4AVA "TAPKACHITE" 6toto ne6to ne moga da se setq??? :smt017
погледни моя пост и ще видиш кратко точно и ясно обяснение
AAAAAAAAAAAA sa mi stana qsnu 10x :lol:
malka_sladuranka
02-09-2007, 12:56
Явно е вярно твърдението, че любовта е сляпа.
krem4et0
02-09-2007, 15:03
Жените сме мазохистки-смятаме,че колкото повече страдаме сега,толкова по-щастливи ще сме после. Да,ама не става така. Факт е-хубавите ябълки свинете ги ядат!
Ама сте ми простички ама "тъпкачи" ще рече любовник, ебач, секс партньор. Тъка вас на жаргон на са ли ви учили? :-k :-k
mi nz i na men sa mi po interesni tez deto se durpat.drugite dobri4kite sa mi sku4ni
*ScAnDaL*
02-10-2007, 00:53
Опитай се да направиш същото!Ползвай го само сексуално и тирнакарай го да тича след теб!Мила колелото се върти............
mnogomili4kata-sf
02-10-2007, 09:30
Докато една жена не почне да възприема секса като нещо физическо така ще е...аз лично заради якия секс не мога да се влюбя...наистина начинът, по който си го иска е повече от предразполагащ 1 момиче да се влюби. Обаче има друг момент- аз заради секса не можах да се отдръпна...като ми харесва- що пък да не си го правя?! а оттам нататък вече влюбването си е влюбване, тва трудно е контролира от човек
Unknown-18
02-11-2007, 20:20
Жените сме мазохистки-смятаме,че колкото повече страдаме сега,толкова по-щастливи ще сме после. Да,ама не става така. Факт е-хубавите ябълки свинете ги ядат!
Да ама за всяка свиня идва Коледа!
Видях доста умни разсъждения в тая тема ама едно не можах да схвана:
mi nz i na men sa mi po interesni tez deto se durpat.drugite dobri4kite sa mi sku4ni
Това си беше върха на простотията.Знам че момичетата си падат по по-недостъпните ама как можеш да са изръсиш че някой ти е скучен само защото е "добричък"?
А по темата ще кажа че си е нормално момиче да се влюби в "тъпкача" си.Глупаво е но е факт.
mnogomili4kata-sf
02-12-2007, 08:09
Ето това тотално ме разби :smt005
malka_sladuranka
02-12-2007, 12:40
Ето това тотално ме разби :smt005 разби те, ама е правилно :twisted:
mnogomili4kata-sf
02-12-2007, 13:42
Доста добра житейска мисъл. Факт наистина
kPuCTuAn4yYy
02-17-2007, 12:05
Na men mi se e sluchvalo.Syper gotino momi4e me haresva pyk az daje i vnimanie ne i obryshtam nz zashto e taka ](*,) ](*,)
Na men mi se e sluchvalo.Syper gotino momi4e me haresva pyk az daje i vnimanie ne i obryshtam nz zashto e taka ](*,) ](*,)
щот не е твой тип :(
Бати що на мен винаги ми аресват най тъпите ? Мой би щот и аз съм тъп! :)))))))))))))) :smt005
marina star
02-17-2007, 17:05
zashto jenite se vlubvat v tapkachite si ???dori kogato osaznavat che toi ne dava i pet pari za tqh?ne vqrvam da se vlubvat v seksa ...na vas sluchvalo li vi se e i kakva e prichinata ? :-k
A DE???