PDA

View Full Version : lubov ot IRC

sladinko_f-4ence
02-09-2007, 13:32
zdraveite zna4i s priqtelq mi sled 1 mesec 6te pravim 1 god. mnogo se obi4ame i imame po-taka seriozni planove za byde6teteo ni,no problema e 4e se zapoznahme ot IRC i mi e nqkak si typo ot tova,kogato nqkoi me pita kak sme se zapoznali az nz. kvo da kaja :( vie kakvo mislite za zapoznanstva ot IRC

pampers
02-09-2007, 13:33
бе я не се излагай и аз със сега6ното ми гадже се запознахме в МИРК и ко? даже ми е мн яко като кажа :mrgreen:

_candy_girl_
02-09-2007, 13:36
аз мисля че първо трябва да се видите да сте заедно няколко дни и тогава да решите дали по нататък в бъдеште ще сте заедно.Аз си чатя с едно момче вече година и един месец но сме само приятели поне аз си мисля че е малко трудна тази интернет любов защото все пак като сте в различни градове ти не можеш да знаеш какво тои прави когато не си чати с теб същото се отнася и за него така че наи-добре като се видите сами ще прецените

02-09-2007, 14:02
аз мисля че първо трябва да се видите да сте заедно няколко дни и тогава да решите дали по нататък в бъдеште ще сте заедно.Аз си чатя с едно момче вече година и един месец но сме само приятели поне аз си мисля че е малко трудна тази интернет любов защото все пак като сте в различни градове ти не можеш да знаеш какво тои прави когато не си чати с теб същото се отнася и за него така че наи-добре като се видите сами ще прецените

Ne si me razbrala NIE HODIM OT 1 god. bez 1 mesec.Jiveem si v edin grad i sqka ve4er sme si zaedno,no prosto mi e gadno da kaja 4e sme se zapoznali v irc

sladinko_f-4ence
02-09-2007, 14:03
tfa gore bqh az :-D

Insatiable
02-09-2007, 14:16
Еми наистина отстрани звучи малко тъпо като кажеш "ами запознахме се в IRC" ... Но пък няма нищо лошо в това :) И аз със сегашния си приятел се запознах в чата и сме заедно вече 10 месеца .. :) Има и също така някой неуспешни IRC връзки :P

koalka
02-09-2007, 17:38
Притесняваш се и ти е гадно за глупости.Какво като сте се запознали в ирц, нали е излязло нещо хубаво от цялата работа?И ние с приятеля ми се запознахме по интернет и не мислехме въобще за нещо сериозно, но... :wink:

alkobalko
02-09-2007, 17:44
Това къде сте се запознали вслучая не е от значение. Важното е, че сте заедно и сте щастливи. Не се притеснявай за такива неща.

hollaback_girl
02-09-2007, 17:50
Това къде сте се запознали вслучая не е от значение. Важното е, че сте заедно и сте щастливи. Не се притеснявай за такива неща.
Съгласна съм...щом си щастлива с този човек, щом връзката ви е поредължила толкова време, въпреки че е започнала в интернет, значи няма какво да се притесняваш. Щом ви е било писано да сте заедно, ще сте, независимо къде сте се запознали ;) айде споко

sherry
02-09-2007, 17:50
И аз попринцип съм против запознанствата по Интернет, защото много хора лъжат. Не знаеш дали можеш да се довериш на човека, дали е такъв за какъвто се представя.
Но вашият случай е друг. Обичате се, заедно сте дълго време. Следователно няма значение как сте се запознали, не е смешно, нито глупаво, защото се е получило нещо красиво.

Fucking_Bitch
02-09-2007, 19:08
Попринцип не ги одобрявам,но има и изключения.Вие сте живия пример!Още мноого време да сте заедно! ;)

Candyy
02-09-2007, 19:12
И аз попринцип съм против запознанствата по Интернет, защото много хора лъжат. Не знаеш дали можеш да се довериш на човека, дали е такъв за какъвто се представя.
Но вашият случай е друг. Обичате се, заедно сте дълго време. Следователно няма значение как сте се запознали, не е смешно, нито глупаво, защото се е получило нещо красиво. :smt023

priti_kiti
02-09-2007, 19:20
ъъъ.. :lol:
Ми то аз със сегашния ми приятел съм се запознала по чата /почти/, но честно казано хииич не съжалявам, че така се получи..
Понякога от Интернета излизат хубави неща! :lol:

FiRe_LaDy
02-09-2007, 19:56
Sys segashniq mi priqtwl se zapoznah v chata i s predishniq syshto.Kakvo sramno ima v tova da kajesh che ste se zapoznali v chata?Shtom ste shtastlivi i se obichate kvo ot tova kak ste se zapoznali?

iiirish
02-09-2007, 19:57
Но вашият случай е друг. Обичате се, заедно сте дълго време. Следователно няма значение как сте се запознали, не е смешно, нито глупаво, защото се е получило нещо красиво. :smt023

bulgarche
02-10-2007, 08:41
Да не казвам всички, но почти всичките ми връзки са започнали от интернет. Ако някой ме езапознал с дадено момиче, то човека съм го познавал от интернет. Не мога да кажа че е проблем това, най-малкото защшото се получава винаги и не съм се раочаровал до сега

nikinkaaa
02-10-2007, 08:43
И с мойто момче се запознахме по Ирка.Мога да кажа , че като се видяхме имаше за какво да се говори :wink:

02-10-2007, 08:59
sas sega6niq mi priqtel se zapoznah ot IRC i ne moga da povqrvam 4e to4no tam otkrih takova mom4e,ne mislih 4e 6te go otkriq o4no tam...no eto 4e stana i sam mnogo 6tastliva.ni6tu lo6o nqma v zapoznanstvata ot IRC.az mnogo se kefq kato kaja 4e sme se zapoznali ot IRC ,za6toto vsi4ki se u4udvat kakvo ogromno savpadenie e stanalo...Blagodarq na sadbata :D

{Sweety_f}
02-10-2007, 09:14
оо я стига след като се обичате какво ти пука от къде сте се запознали...