View Full Version : kakvo ne obi4a6 da pravi6 ?
MiMs_Fallen
02-09-2007, 17:42
kakvo ne iska6 da previte ,no gadjeto vi obezatelno nastoqva da pravite pri polov akt? [/img]
Няма такова нещо, което да настоява.Правим това, което и на двамата ни ни харесва.Веднъж може да не ми се прави френска, друг път ми се прави, но това не означава, че определено настоява за това.
Няма такива неща при нас.
Няма нещо , което да си поиска и аз да му откажа.
Както и той на мен.
Всичко се прави с много желание и отдаденост.
alkobalko
02-09-2007, 17:58
Няма нещо, което да правя по задължение или принуда. Всичко, което правя го правя, защото и аз го искам.
krem4et0
02-09-2007, 18:05
След като не го искам-не го правя. След като той не го иска-не го прави. Просто е! Сексът се прави от двама!
MiMs_Fallen
02-09-2007, 18:07
a taka radvam se 4e pove4eto ot vas daje za sega mai vsi4ki :P pravqt ne6tata po sobstveno jelanie no ima i takiva koito ne gi pravqt i tfa moje da se nare4e nqkakuf vid sexualen tormoz i vapreki 4e e gadno i nehumanno i tova e fakt za syjalenie :(
malka_sladuranka
02-09-2007, 20:44
и аз ще се присъединя към останалите - няма такива неща
BUBU_to4ka_TO
02-09-2007, 20:52
analen sex
shadow4e
02-09-2007, 20:59
До сега нищо не съм отказвала :) Освен на третат седмица да правим секс- беше ми рано както на мен, така и на него. И той се зарадва, че не искам :)...от тогава нищо не съм отказвала, защото никога нищо не ме е карал да правя:)
Sexapilna_kukla
02-09-2007, 21:07
Няма нещо, което да правя по задължение или принуда. Всичко, което правя го правя, защото и аз го искам.
И аз съм така.
normalniq
02-09-2007, 21:38
moq pa e gouem idiot, oti mi vika ae da te eba u ustata i q mu vikam aaaaa ba moe a unemeq, i on prostako mi vika epa 6to maaa do sa da ne si oglu6ela kat ta ibah v Ooo6ite.
DitmataMC
02-10-2007, 01:11
ne obi4am da otkazvat svirki
:wink:
аз всичко обичам да правя стига и на мен да ми правят всичко което обичам :roll:
аз всичко обичам да правя стига и на мен да ми правят всичко което обичам :roll:
И аз така ама най-много мразя ако телефона звънне и треа да го вдигана,ама аз не го вдигам оставям го да звани :lol:
`Death`Whore`
02-10-2007, 12:18
Хаххахха, като стана въпрос за телефони, имах един забавен случай наскоро. Мъжът ми бачка в пц клубче...и аз останах при него една нощ. И решаваме да излезем някъде навън да правим секс...казваме на няколкото останали негови авери, че отиваме до един денонощен магазин...и аз реших, че те ще се усетят...все пак, млади хора сме...излизаме, чукаме си се...и по едно време звъни един идиот да сме му били купили еди какво си. Щях да го пребия хахаххахахаххахахаха.
Иначе не правя каквото и да е било, свързано с ануси. И не би ми било яко да лижа топките на някой мъж [-X
Allthatshewant
02-10-2007, 15:49
Приятеля ми знае кое ми харесва и кое не .. прави вси4ко възможно винаги за да ми е хубаво .. както и аз :wink:
[m!s$_k@pr!$]
02-10-2007, 15:49
analen sex
е да, но аз като кажа "НЕ" значи не. Това е, колкото и да ме убеждава и какво ли не, "Не"-то си е "не"
MiMs_Fallen
02-10-2007, 19:59
ei deusex отговора ти е добър! :]
slan4evo_momi4e
02-10-2007, 20:55
az nikoga ni6to ne sym otkazvala.....pyk i toi nikoga ne me e karal da pravq ne6to.....az vinagi pravq tova koeto mi haresva...makar 4e ponqkoga se okazvam po-perverzna ot nego.... :)
Хаххахха, като стана въпрос за телефони, имах един забавен случай наскоро. Мъжът ми бачка в пц клубче...и аз останах при него една нощ. И решаваме да излезем някъде навън да правим секс...казваме на няколкото останали негови авери, че отиваме до един денонощен магазин...и аз реших, че те ще се усетят...все пак, млади хора сме...излизаме, чукаме си се...и по едно време звъни един идиот да сме му били купили еди какво си. Щях да го пребия хахаххахахаххахахаха.
Иначе не правя каквото и да е било, свързано с ануси. И не би ми било яко да лижа топките на някой мъж [-X
e kato mu duhash ne mu li lijish topkite? :) bahtii to tova e nai-qkoto... :smt016 :::
`Death`Whore`
02-10-2007, 21:18
Бившият не даваше да му ги пипам...и съм свикнала да не ги пипам... :roll:
eternity
02-10-2007, 21:18
Pravim ne6ta koito dopadat i na dvamata,edin edinstven put sam mu otkazvala-analen sex,no v posledstvie se okaza 4e bilo hubavko :)
BloodSoul
02-10-2007, 22:24
Прави това, което ни харесва и на двамата. Е, той понякога иска анален секс, аз не съм му особена привърженичка и го правя само, ако имам настроение за него, а приятелят ми винаги ме разбира! Така че няма нещо, което да правим и да не се харесва на двамата!