Влез

View Full Version : Завиждат ли ви!?!?!

Bacard1
02-09-2007, 19:22
ми тука искам да кажете мнението си дали обкръжението ви завижда за гаджето или за любовта която имате?!?немисял че има такава тема или поне не съм я видял....мосля че е инт...е вие сте!!!.............

POLA^_^
02-09-2007, 19:27
Незнам дали ми завиждат,а трябва защото съм с най-сладкото и сърдечно момче на света и всичко върви като по вода...Не вярвам да има по-щастливи от нас !!! <3 8) :smt007 :wink:

iiirish
02-09-2007, 19:29
ами предполагам... :wink:
просто ние сме от един клас, непрекъснато сме заедно, демонстрираме близоста си където трябва и не трябва... зяпат ни като полезни изкопаеми, не ни се нагледаха вече един месец... невероятна богата тема сме в устите им и изобщо не успяха да ни се нарадват :smt005
за мен лично това си е чиста проба завист ;)

bungle
02-09-2007, 19:32
Да.
Хора, които са ме обичали. И все още имат чувства. Кофти. :?
Аз обаче не обръщам внимание. Няма смисъл просто.

Bacard1
02-09-2007, 19:34
определено има за какво да ми завиждат и има хора които го правят....100% съм сиг,защото съм с прекрасен човек до мен и няма какво повече да искам....тя е сичко за мен и сас зъби и нокто ще се боря да е с мен завинаги..обичам я повече от всичко!!

FiRe_LaDy
02-09-2007, 19:48
Mi chesno da kaja za segashnata mi vryzka ne sym sig 100% che ni zavijdat inache mai ima hora deto baq ni zavijdat.A ze momcheto,koeto obichah i bqhme shtastlivi ni zavijdaha vsichki okolo nas i uspqha da ni razdelqt,za koeto mnogo me boli do sega i me e qd che uspqha. :smt075

BUBU_to4ka_TO
02-09-2007, 19:57
mi, NE
ili az pone ne sym zabelqzala.....ama...po-skoro ne

marche
02-09-2007, 20:42
da mi zavijdat?!?!?!?!?! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 i s kakvo??deto si nemam ni6to :( :( :( :( :( :-k za6to nikoi ne me haresva az sum tolgova gotina :-D :-D

4epHo0KaTa_Lady
02-09-2007, 20:52
miiiii..zavijdat mi obache ne im obrushtam vnimanie..!!!Vse pak ne jiveq zaradi mnenieto na horata ;) e pa i to edno mnenie-komleksirano... :roll: :roll: :roll:

Kraken
02-09-2007, 20:59
Ами да завиждаха ми за почти сички мои връзки ама не им обръщах внимание случи се веднъж както със fire lady ама си излях яда а пък ся никой не ми завижда щот съм свободен :mrgreen:

Стр8 до края
02-09-2007, 21:18
Много ясно, че завиждат и аз завиждам, а попринцип съм кораво копеле и хм, лошо момче :D , но всеки има нужда от нежност понякога :) в момента няма момиче в живота ми :) и повечето време съм си ок с това, ама понякога... :-D

BuBi008
02-09-2007, 22:08
Emi da zabelqzvam che mi zavijdat i to ne kogo a useshtam che taka narechenata mi " nai-dobra priqtelka". Ne e za parvi pyt da zavijda i za drugi vryzki e zavijdala no ne si e prolichavalo tolkova mnogo kakto sega. Imam chuvstvoto che po vsqkakav nachin se opitva da me nakara az na neq da i zavijdam i da ni razdeli s priqtelqt mi. Ponqkoga zapochva da se opitva da mi nabiva nqkakvi fiks idei kak toi e tolkova losh i kak edva li ne me nasilva da go obicham .... koito sa pulni gluposti. Durji se kato nqkakvo malko dete vse edno ne q znam i se poznavame ot vchera i pochva da mi obqsnqva za segashniqt i priqtel (koito ne mislq che sushtestvuva) i kak shte si kupuva Mercedes i kato pochna mi obqsnqva kakva kushta ima vse edno milioner. Tova me drazni zashtoto tq me smqta za nqkkava glupachka vse edno shte i povqrvam. Obicham si q no i az neznam zashto kato ot kakto se pomnq vse edni ei takiva raboti pravi ... super gotinka e no samo ako nqmam priqtel i sme postoqnno zaedno. Ehhh... gotovo izlqh si go nai nakraq ... ne sym spodelqla na nikoi samo na priqtelqt mi no to toi ne q haresva mnogo mnogo i sym mejdu chuka i nakovalnqta.

BrokenInnocence
02-09-2007, 23:17
Е, говорят разни глупости зад гърба ми, ама не е кой знае каква завист.

02-09-2007, 23:18
Немисля,всичките ни приятели се радват за нас като ни виждат толкова щастливи заедно :wink:

02-09-2007, 23:27
adski mnogo hora ni zavijdata i na dvamata.Za6tot gledat 4e se obi4ame istenski :smt008 DAje i magii sa ni pravili da se razdelim no slava bogu ne sa ospqli za sega dano i nikoga da ne uspeqt
OBI4AM TE mili4ko {P}

hforce
02-09-2007, 23:37
ne mislq 4e ni zavijda6, smisul moje i da zavijdat no za6toto iskat i te da sa 6taslivi kato nas, ina4e super mnogo ni se radvat i vikat 4e sme bili mnogo sladka dvoika

koalka
02-10-2007, 06:04
Да, намират се.Особено от моя клас има едни момичета, които си завиждат, даже едната, с която се сдобрихме ми го каза.А останалите се радват на нашето щастие общо взето.

Bacard1
02-10-2007, 06:30
Да, намират се.Особено от моя клас има едни момичета, които си завиждат, даже едната, с която се сдобрихме ми го каза.А останалите се радват на нашето щастие общо взето.

тая мн смела да ти го каже ххх :lol: .....

dEnIsTy
02-10-2007, 06:41
да,завиждат ни...но има за какво...имаме страхотна връзка,изпълнена със сладки моменти и многоооо любов :oops: :wink:

alkobalko
02-10-2007, 06:41
В началото на връзката ни, когато бяхме все още малки имаше хора, които наистина ни завиждаха. За сега не мога да кажа, но дори и да има мисля, че е благородно, защото просто много ни се радват.

iv4enceto
02-10-2007, 07:57
Аз все си мисля,че не ни завиждат.По-скоро ни се радват :) Повечето ми приятели са ми казвали че искат да имат такава връзка,но не мисля че мога да нарека това завист ;-)

Ive70
02-10-2007, 08:09
Да завиждат ни според мен, защото си измислят куп лъжи от сорта че не сме се обичали и че си изневеряваме, а това не е вярно.

nikinkaaa
02-10-2007, 08:11
Еми да има хора , които ми завиждат .Особено бившата на гаджето ми (познайте защо :lol: ) ма на мен не ми пука :-D

Octofunk
02-10-2007, 08:11
Не мисля че някой от обкръжението ми завижда, като изсключим подмятания на някои по засегнати от това страни :smt069

gerinceto
02-10-2007, 08:23
osobeno momi4etata opredeleno ima za kakvo da mi zavijdat za6toto az imam vsi4ko koeto moga da iskam:}

HopeLesss
02-10-2007, 08:26
Дам... и са ми го казвали на всичкото отгоре. Една 'приятелка' в лицето ми изкрещя, че аз съм човека, на когото най-много завижда. И не става въпрос за гадже, пари или нещо друго, а за живота ми... Т.е тя едва ли не искаше да каже, че би заменила нейния живот за моя :shock:

bulgarche
02-10-2007, 08:37
По-скоро аз им завиждам за връзките които имат. Аз съм един от малкото които си нямат постоянна партньорка, а те всички са си били заедно още от както ги познавам

Undying
02-10-2007, 08:45
Аз лично не завиждам,напротив,радвам им се.Щом моите приятели са щастливи и аз съм щастлива,и аз се ще намеря подходящия за мен...все някога. :lol:
Иначе така по-изявено на мен са ми завиждали само един път.Ходех с едно супер сладко момче,което половината момичета дето познавам харесваха,и като бях с него те се събираха някъде и злословеха.Беше ми едновременно смешно,защото изглеждаха мн жалки,но и тъжно,защото ужким ми бяха приятелки...

{Sweety_f}
02-10-2007, 09:10
в момента не съм обвързана,но може би винаги когато съм ходела с някой е имало индивид котйо да завижда..

white_chik
02-10-2007, 10:15
Да,завиждат ми,защото с гаджето ми сме заедно вече повече от 4 месеца и,да чукам на дърво,нещата вървят добре.Неговите приятели обаче много му завиждат и това понякога е малко кофти,но всичко е в нормите на нормалното

Straight
02-10-2007, 11:53
хей, хей аз говорех за благородна завист, понякога ми се иска да съм на тяхно масто, онова другото си е злоба и доста долно нещо, самата идея да се опиташ да разделиш влюбени.... гадост, аз до сега не съм се влюбвал и понякога ми се иска, ама като гледам на някой любовта какво им е ставарила :lol: :lol: :lol:

.::SwEeT eScApE::.
02-10-2007, 12:05
Ooo da,zavijdat i o6te kak!!!Mom4eto s koeto sam sega e prosto prekrasno!!!I mnogo momi4eta meko kazano si padat po nego...Nqkvi iskali da me biqt,gluposti razni.Ima6e edin opit da ni razdelqt i po4ti uspqha,nie bqhme skasali za okolo 5 min.,no dobre 4e be6e edna moq fr!Sigurno e imalo o6te opiti da ni razdelqt,no tozi pat toi ne im povqrva.A na men mn hora mi kazvaha kav bil toi,4e 4esto smenql gadjetata,4e mi izneverqval,4e 6te me zareje na vtorata sedmica,ama az ne im obra6tah vnimanie det se vika slu6ah sarceto si :-D I za sega vsi4ko e nared,e ne moje vsi4ko da varvi savsem kato po voda,no za sega nqma da se razdelqme,koeto e nai-vajnoto!!! :smt008 :smt007 A blagorodna zavist ima,ama nali e blagorodna i ne mi vredi :-D

Allthatshewant
02-10-2007, 13:12
Зависта я има винаги и навсякъде просто не трябва да й обръщаме внимание .. специално за мен .. много хора са се опитвали да ни разделят но .. не им се даваме [-X :wink:

Allthatshewant
02-10-2007, 13:13
Зависта я има винаги и навсякъде просто не трябва да й обръщаме внимание .. специално за мен .. много хора са се опитвали да ни разделят но .. не им се даваме [-X :wink:

Allthatshewant
02-10-2007, 13:17
сори за двойното мнение но се бъгна нещо .. :roll:

02-10-2007, 13:54
ми..може би мани4ко...ама на мене не ми пука понеже сега сме в период да скъсаме и то аз го желая това. мисля 4е пове4е ми завиждат за това 4е съм независима :P

`Death`Whore`
02-10-2007, 13:56
Нормално е да се завижда на чуждото щастие...

Insatiable
02-10-2007, 14:09
Преди ни завиждаха много и правеха така да се караме често.. но сега вече почти не :) Само приятелите ни се радват наистина

SwEeTyTu
02-11-2007, 15:59
Ами много ясно че все някой че се намери да завижда , обаче мога да им кажа вместо да завиждат да се опитат да са опраят !

In4iTu_
02-11-2007, 16:03
Нямам гадже в момента, но не бих се радвала някой да ми завижда, защото завистта на другото момиче...може да ни раздели (и такива неща се случват нерядко)

Bacard1
02-11-2007, 18:17
Нямам гадже в момента, но не бих се радвала някой да ми завижда, защото завистта на другото момиче...може да ни раздели (и такива неща се случват нерядко)

случват се ама ако сте твурде силни няма да го позволитя!!!

ThePainIsReaL
02-11-2007, 19:26
Ми .. сега си нямам , но помня , че по отношение на бившия ми ставаха доста коментари в началото . Една съученичка ми беше казала : " Оле много е сладък приятеля ти , искам и аз " (макар , че чесно казано тя е голяма мърла , никога няма да има такъв :twisted: ) После няколко пъти ми се е случвало приятелки да ми кажат : "Несли , иска ми се и аз да изпитвах това .. " . Имаше и случай , когато момиче , което той е обичал преди , му беше казало , че го обича докато той е с мен (малииии кви лапешки интриги) ... още , още .. Хм , най-добра моя приятелка е още in love в него . :roll:
Абе .. не знам за какво , такива неща винаги са ми правили огромно впечатление , голяма параноичка съм . :-D

de111
02-11-2007, 20:26
normalno e da ima xora koito ti zavijdat bilo to za gadje,za tova che nqkoi ti obrushta poveche vnimanie ili zashtot si po xubava ot nakoi dr .taka che moga samo da ti kaja vinagi shte ima koi da ti zavijda no tova trqbva samo da te radva,zashtoto stava vapros za inetes.po povod gadjeto pazi tova koeto imash ,ne pozvolqvai da ti se kachvat na glavata.imala sm takiva sluchai .vednuj priqtelqt mi beshe doshul do daskalo i dve suochenichki pochnaxa vednaga:mn e xubav lellelele kakuv e.az estestveno mn se podraznix izbuxnax mn losho,no sega kato se zamislq nqma losho v tova .ti znaesh che toi e s teb i za da e taka znachi si po speciqlna ot drugite momicheta

PoisoNGirL
02-11-2007, 20:32
Vinagi ima hora,koito ot zloba,zavist ili ot lipsa na druga rabota se opitvat da suzdavat intrigi mejdu dvama dushi.Vajnoto e da ne im se davash.Az kakvo li ne chuh po moi adres i na gadjeto,no mn mn ne vqrvam i to ot hora,koito mi se pisheha mnogo golemi priqteli.V dneshno vreme da ne vqrvash na nikoi,zashtoto vseki zavijda... :smt018 :x :)

AliceSw
02-11-2007, 20:49
трябва да си е*ати пропаднякът, за да завиждаш на някой, 4е е влюбен, а да не говорим да се опитваш да разделиш наистина влюбена двойка, верно в някои моменти ми е супер шибано, ама хората около мен не са ми виновни 4е са щастливи

sokre
02-12-2007, 00:58
Прочетох много интересни неща :D !
При мен с мойта приятелка стана следното .
Родителите ни запознаха , аз отидох на дискотека с нея и след 2-е седмици въртене и очакване стана това което исках :-D .. И се започна.
С коментари от сорта (абе тя е курва , абе в неиното училище я незнаеш кво я правят и т.н. ) поговорих с нея и тя отрече всичко , просто и повярвах !
След това един уж познат я хареса и почна да ме разпитва уж случаино за нея и т.н. и му обясних че наистина си я харесвам и нямам намерение да е дам на нйкои ...
След това в последстеие разбрах че с нея е провеждано разговор от 3-та страна да ме зареже че съм бил боклук и съм искалл само да я е*а т.н. а същия човек проведе разговор с мен че тя била курва и писал съм по горе ... Всичко е било заради момчето което е харесало , просто с моета настояща приятелка сме си вързали вяра и така не сме слушали други странични источници и за това сме заедно още!
След това имаше интриги че съм харесвал дръга ( приятелката на брат ми :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 ) ама вече си имаме обичка на ухото , после ме изкараха гей , че съм си врял краставци в г*за , и накрая ... до момента друго нищо не е имало и дано да няма защото незнам от каде сабират толкова идеи хората ? толкова ли им е скучно :-& =;
Саветът ми е следния - Просто изградете доверие по м-у си ! :smt008

Bacard1
02-12-2007, 03:48
Vinagi ima hora,koito ot zloba,zavist ili ot lipsa na druga rabota se opitvat da suzdavat intrigi mejdu dvama dushi.Vajnoto e da ne im se davash.Az kakvo li ne chuh po moi adres i na gadjeto,no mn mn ne vqrvam i to ot hora,koito mi se pisheha mnogo golemi priqteli.V dneshno vreme da ne vqrvash na nikoi,zashtoto vseki zavijda... :smt018 :x :)

от голяма степен е така....ама на точно...не сички..наи=добритеми приятели никога не биха ми приказвали зад гарба каквото и да съм направил...!!!!иначе няма да са ми наи добри приятели ако ми приказват зад гарва

krem4et0
02-12-2007, 09:22
Възможно е или по-скоро ревност. От известно време насам отношенията и чувствата ни се подсилиха и той не обръща внимание на приятелите си. мисля,че се дразнят от това и ме обвиняват. Ама аз не съм го спряла!

Viktoriq_
02-12-2007, 09:49
За съжаление ни завиждат и то доста ! Омразна ми да го възхваляват като господ ... така само подхранват ревност , аз не искам да го ревнувам ...! пак и не веднъж са казвали как искат да са с него и така на татък ... Това разбира се е много хубаво ,но боли и то много !

Bacard1
02-13-2007, 09:16
За съжаление ни завиждат и то доста ! Омразна ми да го възхваляват като господ ... така само подхранват ревност , аз не искам да го ревнувам ...! пак и не веднъж са казвали как искат да са с него и така на татък ... Това разбира се е много хубаво ,но боли и то много !

от това боли на е хубаво наистина...нищо неможеш да промениш..

Devilsplaymate
02-13-2007, 09:43
Завиждали са ми... Нищо добро от това... :smt011

strange__
02-13-2007, 09:46
В началото бяхме супер обсъждана двойка,защото той преди това "ходеше" (кавичките не са случайни,просто връзката продължи 6 дена...) с една от моя клас и на всички им беше много забавно да ни коментират :roll: След известно време това отшумя и сега след толкова време ни приемат просто като двойка,която трябва постоянно да е заедно...което също е гадно! Като отида някъде без него и всички ме питат къде е,защо съм сама и тн :? Като цяло обаче не мисля,че има завист-точно обратното.Въпреки,че си има обожателки,които сигурно не ме харесват много,но слабо ме вълнува :lol: