View Full Version : o4i4ki
kiss kiss
02-10-2007, 08:03
kak se celuvate : sas zatvoreni ili s otvoreni o4i???i ima li nqkakvo zna4enie??
Аз със затворени. Казвали са ми че който се целува с отворени очи, то значи че не обича отсрещния човек.
nikinkaaa
02-10-2007, 08:08
Със затворени , но понякога си ги отварям :P
4epHo0KaTa_Lady
02-10-2007, 08:11
Sys zatvoreni :P :P :P
FiRe_LaDy
02-10-2007, 08:11
Sys zatvoreni.Ama predishniq mi priqtel mi beshe ... abe i az nz kyv,ama samo s otvoreni ochi go celuvah.
R0lfc0pter
02-10-2007, 08:16
СъС оТвОрЕнИ оЧиЧкИ рАзБиРа Се
I AZ TAKA PRAVQ BE ! :))))))))))))) S OTVORENI O$I$KI :}}}}}}}}}}}}}}} TAKA E NAI IAKO !!!!! MN IAK SMIAH NALI ?
gerinceto
02-10-2007, 08:18
em v pove4eto slu4ai se celuvam s zatvoreni o4i,za6toto sa mi kazvali 4e ako se celuvash s otvoreni se razkoncentrirvash i 4ast ot udovolstvieto se gubi.no sam imala i period v koito sam se celuvala s otvoreni o4i
linkin_park_fenka
02-10-2007, 08:19
Със затворени
iv4enceto
02-10-2007, 08:20
Ами със затворени....казвали са ми,че ако се целуваш със отворени о4и нямало страст помежду ви.Случвало ми се е и да си отварям очите.По усет.Както дойде :)
HopeLesss
02-10-2007, 08:21
Не отдавам голямо значение на това. Когато сме навън го целувам с отворени очи. Още повече ако вървим. Не искам да се озова в някоя улична дупка все пак. Когато сме по-насаме го целувам със затворени очи.
bulgarche
02-10-2007, 08:38
Ако ще правя нещо гадно със отворени :twisted:
kiss kiss
02-10-2007, 08:39
az po4ti vinagi s otvoreni a pak sas zatvoreni..e slu4valo se e da e bil s otvoreni..oba4e naistina se razkoncentrirvam ponqkoga...sledovatelno trqbva da gi zatvarqm..hah
mnogomili4kata-sf
02-10-2007, 08:43
Доста често с отворени...хващаме се,че се гледаме взаимно... :lol: ама понякога просто обичам да го гледам и да му се наслаждавам...1 негов поглед може да направи целувката 200000 пъти по-яка.... тва са някви глупости,че ако гледаш някого така значи нямало страст #-o
Ми със затворени по принцип,бившето ми гадже се целуваше с отворени и ми беше някво странно такова. :lol:
kiss kiss
02-10-2007, 08:55
хващаме се,че се гледаме взаимно... ама понякога просто обичам да го гледам и да му се наслаждавам..
mdam..i az obi4kam da si go gledkam dokato se celuvame..i za tva ne gi zatvarqm
{Sweety_f}
02-10-2007, 09:00
ммм...аз лично със затворени,но един път момчето ме попита защо се целувам със затворени очи...след това аз опитах с отворени,обаче ми беше адски смешно и продължих да си се целувам с затворени...но мисля че с затворени е по романтично..:)
Със затворени , но понякога си ги отварям :P
dam i az taka :D sas zatvoreni udovolstvieto e po golqmo i nqkak po mi haresva a ponqkoga si gi otvarqm za da mu se nasladq... :P
Аз със затворени. Казвали са ми че който се целува с отворени очи, то значи че не обича отсрещния човек.
и аз така съм чувала...а и ми е по-хубаво да се отдам на мига,като си затворя очите :roll: :wink:
Allthatshewant
02-10-2007, 10:10
както ми доиде отвътре .. разли4но :P
Различно. Най-често сс затворени. Но панякога ми се приисква да си погледна момчето и ги отварям...
Зависи, но обикновено със затворени. :wink:
CvEtI`KiSs
02-10-2007, 18:08
kak se celuvate : sas zatvoreni ili s otvoreni o4i???i ima li nqkakvo zna4enie??
ami az s1s zatvoreni
ThePainIsReaL
02-10-2007, 18:26
Ами .. според зависи . Харесвам да се целувам със затворени , когато сме насаме .. или в кино и разни такива . Но най-много обичам , когато целувам някого да си отворя очите и да срещна погледа на момчето си . :-D Но естествено той да не се е целувал с отворени , а просто да сме си ги отворили едновременно .
CrIsTiaNo_
02-10-2007, 18:29
tva ne go znaeh .... ina4e az ne sam obra6tal vnimanie
попринцип със затворени но предишният ми приятел ми каза че ако човек се целува с затворени очи значи не го уважава и си мисли за друг хихи но аз продължавам да си се целувам със затворени очички :smt016
sharkybul
02-11-2007, 10:44
Със затворени
с едно отворено и едно затворено, а понякога с примигващо ляво и отворено дясно, и вежда ала Скалата
а ако е циклоп човека въпроса не е поставен коректно :lol:
с едно отворено и едно затворено, а понякога с примигващо ляво и отворено дясно, и вежда ала Скалата
а ако е циклоп човека въпроса не е поставен коректно :lol:
Пхахахах :lol: :lol:
Иначе със затвореи очи, но понякога ги отварям за да видя дали момчето е със затворени :twisted:
определено със затворени, освен като искам да изразня приятеля си и ги отварям понякога, но това си е чисто в рамките на бъзика ;) иначе тръпката се чувства много повече когато очите са затворени!
С отворени....преди се целувах със затворени...но мойто момче обичам да си го гледам постоянно......усещането е мнм по-хубаво..
С отворени....преди се целувах със затворени...но мойто момче обичам да си го гледам постоянно......усещането е мнм по-хубаво..
ми и аз свиквам с отворени...вече слънчо хх..{}
ro6li4ka
02-11-2007, 18:56
за мен няма никакво значение...въпрос на настроение дали ще си отворя очите или не :)