View Full Version : Gadjeto mi me izlaga
:smt010 :smt010 Gadjeto mi me izlaga 4e 6te spre da py6i no vaob6te ne go e pravilo i sea mi se moli da my prostq 4e me izlagal.Molq vi daite nqkakav savet :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
linkin_park_fenka
02-10-2007, 16:15
Хаха.Да ви имам проблемите.Ако го харесваш ще му "простиш".
strawberry_girl4e
02-10-2007, 16:33
i toi te izlaga 6toto pushi?!?!?! e to tva e naistina ''golqm ama strashno golqm'' problem....
Ъм... гаджето ти на колко е години ? :)
`Death`Whore`
02-10-2007, 16:55
Може да е опитал, е баси! Отказването от цигарите не е лесно!
Ъх, това цигарите са дяволско нещо.
И аз дудна на главата на приятеля ми да ги спре,ама.... комунизъм. Моята дума няма тежест. :smt005
Съвет: да прави каквото иска. Щом е решил да се трови, прав му път. Ти не можеш да направиш нищо. А да му поставяш ултиматуми е тъпо.
Според мен не те е излъгал, не го приемай толкова навътре.Дай му време и сили да ги откаже, а не го юркай, не става толкова бързо.
Моя пуши трева :-D . Е и цигари пуши , ама за тях нищо не казвам . Не му давам да пуши трева , ама то не става ей така . Трябва си време ...
alkobalko
02-10-2007, 17:56
Не го приемай като лъжа, може наистина да е опитал, но да не е успял. Не си мисли, че отказването от този навик е нещо много лесно. Ако наистина държиш на него ще му простиш и ще му помогнеш да ги спре, ако наистина той го иска.
Nerqzan^nokut
02-10-2007, 17:57
пише се излЪга от глагола лъжа,а не излАга от глагола излагам :wink:
CvEtI`KiSs
02-10-2007, 18:05
hah ebati problema
Бе нека си пуши като иска...
Баси аз си викам са нещо я излага там пред познати то я бил излъгал...
Ееее,светът падна.В една връзка трябва да се правят компромиси.Просто му кажи когато е с теб да не пуши и това е.
CrIsTiaNo_
02-10-2007, 18:37
i ti kvo izvinqvai ama tva li ti e problema ? i ako ne spre da pu6i kvo 6a go zarejej i posle 6a pusne6 tema "toi me izlaga i za tva skasahme ! kvo da pravq ? " ako smqya6 4e vrazkata vi e ne6to napravi kompromis vav 1 vrazka vinagi trqbva da ima kommpromisi sega e ot tvoq strana sled vreme 6te e ot negova ....
:smt010 :smt010 Gadjeto mi me izlaga 4e 6te spre da py6i no vaob6te ne go e pravilo i sea mi se moli da my prostq 4e me izlagal.Molq vi daite nqkakav savet :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
1 точка от правилника!
На твое място бих се постригал нула номер и бих преял с тиквички в знак на протест срещу системата
Ако наистина го обичаш , не можеш да го зарежеш заради това ! А пък и не е чак толкова лошо ... какво като пуши , голяма работа ...
{Sweety_f}
02-10-2007, 19:53
може би не може да го направи дай му още един шанс и се постави на негово място(:
auuu gorkata.ami ti si jiva za oplakvane.ibasi tapiq problem deto go ima6.Ami zareji go i si nameri nqkoi nepu6a4 4e da otpadne toq problem.
TAPA OFCA
1 точка от правилника!
ooo q stiga vsi4ki lajem gadjetata si (a i ne samo tqh oredpolagam)
da ti imam i problemite :smt017
Хихи, моята приятелка самичка спря да пуши като тръгна с мен. :) Щото й стана неудобно от това че аз не пуша. :)
Яко, а ? :D
nata6ka@
Мацо, как можеш да караш приятеля си да ти обещава че ще спре да пуши ? :) И как може приятеля ти да е толкова зле че да ти обещае нещо, което знае че няма да изпълни. ](*,) И как подяволите не те е срам да пускаш тема за това. :) На фона на всичко останало мисля че заслужаваш да те линчуваме. :-D
много сте наивни обаче! трябва да ви стане ясно (ако до сега не ви е станало), че не можеш да накараш никое момче да спре окончателно и напълно цигарите. разбира се, той може да ги намали драстично и ще го направи заради теб, но да ги откаже напълно... :-k ми да ти кажа честно винаги има издънки ;) така че откажи се да превъзпитаваш някой. остави го да прави каквото иска и не си трови нервите с излишни проблеми ;)
Ako toi e ne6to za teb , nqma da ti e golqm problem da mu prosti6 takava laja .. no gledai da ne ti stava navik 6toto , 6te ti se ka4i na galvi4kata :) :smt018
MiMs_Fallen
02-11-2007, 00:45
basi se edno mi razkaza vic xXxaxXxaa :lol:
Ох и това ли ти е проблема? [-( А пък и ти кво си мислиш, че цигарите се спират за 2 дни ли ??? С извинение ама си тъпа..пфф..то ако ставаше за 2 дни, щеше да е много лесно...дай време на гаджето си да ги откаже, ако изобщо ще ги отказва, щото ти не си му никва че да му казваш да ги спира. [-X ..аре стига толкоз съм писала..
Струва ли си за такава простотия да си хабиш нервите :-k