View Full Version : възможно ли е забременяването ?
Lud_s_glavata
02-10-2007, 21:23
Имам въпрос. Мой приятел е правил секс с приятелката си без презерватив след като е сие бил чикия. Не е свършил в нея. Възможно ли е тя да е бременна при условие че след като си е ударил чикията се е измил и е пикал. Възможно ли е да е останала сперма в пениса му и да предизвика забременяване. Има ли опасност че му е леко притеснено :?
Има опасност защото и преди еякулацията се отделят малко количество сперматозоиди. Вероятноста е малка, но съществува - ако си спомням правилно цифирите (някой да ме поправи ако греша) е около 20% (спрямо вероятноста при нормален секс без предпазни мерки).
При нормален полов акт без предпазни средства шанса е около 3%, което значи че вероятноста приятелката му да е бременна е около 0,6% (20% от 3%).
DIVINE_TIME
02-10-2007, 21:35
Принципно, винаги когато се прави секс без предпазни средства има шанс да настъпи бременност.Точно поради тази причина - ПРЕДПАЗВАЙТЕ СЕ!!! Ползвайте презервативи,за да не се притеснявате после!
ThePainIsReaL
02-10-2007, 22:15
Не съм много веща , но доколкото знам , има вероятност , която е минимална . За да не се безпокоят , просто да си направи тест . Така с гадаене не става .
bulgarche
02-10-2007, 22:50
То и да не си е ударил чикия пак има вероятност, пък какво остава като прибавим и този факт
Има възможност, да.По-добре да си направи тест.
alkobalko
02-11-2007, 07:02
Нека си направи тест за най- сигурно. Винаги, когато се прави секс без предпазни средства има вероятност момичето да забременее.
krem4et0
02-11-2007, 07:36
По мое мнение няма как да стане. Абе проумейте го,че за да се забременее трябва да са налице множество фактори като овулация,еякулация във влагалището,голяма концентрация на сперматозоиди,а само 1 от 5 оплодени яйцеклетки става на бебе. И изобщо да стане бебче е доста по-трудно отколкото си го мислите.
Не е бременна. Няма начин!
sWeEt_SeEd
02-11-2007, 11:43
абе кфо давате съвети момичето да си напрай тест ,като то дори не знае за кфо стаа въпрос...бас ловя ,че преди да я чука гаджето и си бие чикии ахеахехахе не виждате ли,че тоя дето ебал малоумния...решил да почне да мислие след тфа и да психиясва ,та казал на приятелят му,също толкова необразован и неориентиран,който от своя страна решил да пуска теми аеххаехах за да пита дали е възможно тя да е бременна са пич като ти кажеме,сподели с приятеля си,и понеже ти казваме ,,че не може тои ше се успокой...добре че нямаше отговори от типа на:Да,има голяма вероятност да е бременна',щото щеше да има после пред момичето: Абе аз такова...преди да правиме секс...ммм...си набих еднааа...ии такоа са ,нали беше без капут.таа малко се притеснявааам ...ахеахехахе смешници :smt006 и пак казвам,човек сам не си ли реши проблемите и да размисли,няма кои да му помогне и да ги реши...USE YOUR BRAIN !!!It's not just to fill up your head :smt011
BeZ^BikiNi
02-11-2007, 11:58
Mi az ot 6 meseca go pravq bez prezervativ i nishto ne e stanalo [-o< A i pri uslovie che se e izmil spored mene nqma opastnost to ako taka stavashe do sq znaesh li kolko bebeta shteshe da ima :smt017
john_kaleka
02-11-2007, 12:15
Ползвайте презервативи бе хораааааа!
По мое мнение няма как да стане. Абе проумейте го,че за да се забременее трябва да са налице множество фактори като овулация,еякулация във влагалището,голяма концентрация на сперматозоиди,а само 1 от 5 оплодени яйцеклетки става на бебе. И изобщо да стане бебче е доста по-трудно отколкото си го мислите.
Не е бременна. Няма начин!
Мдаааа,споделям мнението.