PDA

View Full Version : Интересно ми е...

distraction
02-11-2007, 14:57
Според вас какво може да спира едно момче да бъде с момиче,към което има чувства.Какво може толкова да го плаши,че да не пристъпва към действие? ](*,)

Lorraine
02-11-2007, 15:05
Може би от страх,че момичето не изпитва същото не знам..но никъде не спомена дали момичето и момчето са ходили преди време или не?..защото ако са ходили и са скъсали(да речем,че момичето е зарязало момчето),а момчето изпитва все още чувства(но не го признава) сигурно го прави за да не се повтори отново това..знам ли,поне така мисля аз...

Barbie
02-11-2007, 15:43
Дай повече инфо. От къде знаеш какво точно изпитва момчето? А сигурно ли е, че момчето знае какво изпитва момичето?

Skramizavar
02-11-2007, 16:06
хиляди неща...

In4iTu_
02-11-2007, 16:11
Страх, срам...сигурно има и други (не съм момче, за да знам). За съжаление съм чувала за случаи, в които момчето се отказва от момичето заради приятелите си, които щели да му се подиграват :smt012 което е супер тъпо.

honda^
02-11-2007, 16:16
Може да не иска възка. Какво от това, 4е има 4увства, ако иска да е свободен и да не се ограни4ава с едно моми4е. Може да е притеснителен и срамежлив. Хиляди не6та могат да го възспират. Дай малко пове4е информация.

distraction
02-11-2007, 16:27
Съзнателно не дадох повече информация,защото ми трябват отговори принципно,за да мога да преценя най-добре кой от всичките се отнася за моя случай.Просто имах нужда да видя как биха обяснили хора,които не познават конкретната ситуация,такъв тип държание.Благодаря ви за отговорите.

Skramizavar
02-11-2007, 16:34
Съзнателно не дадох повече информация,защото ми трябват отговори принципно,за да мога да преценя най-добре кой от всичките се отнася за моя случай.Просто имах нужда да видя как биха обяснили хора,които не познават конкретната ситуация,такъв тип държание.Благодаря ви за отговорите.
аха, решете ми f(x)=g(x), спрямо x и толкова...странни хора :smt017 :smt017

Undying
02-11-2007, 16:38
Може да е срамежлив,да го е страх че може да го нараниш,а също може и странични хора да му влияят...

white_chik
02-11-2007, 16:39
Може да има хииляди причини.ДА е срамежлив,да не е готов за неква сериозна връзка,да държи супер много на приятелите и компанията си,в която въпросното момиче не се вписва.Тва ми идва наум,но сигурно има още много възможности

iiirish
02-11-2007, 16:42
може да се съмнява в чувствата ти, може да изпитва страх от сериозни връзки, може да не знае как да подходи към теб, може да е преживял връзка, която в момента малко или много да му влия чрез спомени, може негови приятели да не одобряват чувствата му към теб и той да се съобразява с тях, може да те смята за момиче, което твърде бързо би го разкарала... причини - хиляди! ако трябва да гадая мога да ти изкарам още толкова, но какъв е смисъла?! най-добре питай него самия ;)

{Sweety_f}
02-11-2007, 16:47
може би момчето няма да е готово за връзка...

HopeLesss
02-11-2007, 22:19
Честно казано ми се струва доста нереално едно момче да има чувства към дадено момиче и да не бъде с нея заради страх от обвързване. За мен единствената възможна причина (която всъщност накара един приятел да не тръгне с момичето, което харесваше) е някаква заплаха от бивше гадже на момичето, или от някой, който я харесва. Възможно е и родителите да са против, приятелите, компанията, но това вече е доста детинско като постъпка, ако това е причината...