PDA

View Full Version : 100+ .... помощ

02-11-2007, 17:46
здравейте
след нещо което ми се случи преди година напълнях драстично!....даже драстично е меко казано... искам да отслабна от месец не съм хапвала хляб, сладко, газирано и мазно, но няма ефект
виждам че тук има компетентни хора които могат да ми помогнат
нямам възможност да ходя на фитнес така че може ли да ми препоръчате упражнения не за натрупване или стягане а за сваляне на тегло и някаква полезна храна която да ям?
моля ви помогнете ми дори родителите ми не ми помагат...
имам нужда от съвет :(

Candyy
02-11-2007, 17:53
Ами значи щом си качила много драстично няма да ти се отрази добре диета ...Ако много бързо свалиш качените кг ще имаш много проблеми с кожата..стрии и прочие..за това най-доброто решение е много упражнения..коремно преси бягане...МАЛКО ограничение на храната,това е наи правелното според мен..нека и някои друг каже не сам специалист ,но от личен опит..знам ,че това е най-удачното решение :wink: :smt023

02-12-2007, 09:18
но какви упражнения да правя? моля ви наистина ми трябва помощ осъзнавам го :(

Amayo
02-12-2007, 09:24
но какви упражнения да правя? моля ви наистина ми трябва помощ осъзнавам го :(
Нещо свързано по скоро с крачене с ускорена скорост отколкото с седене пред телевизора с кифла в ръка :-) . Пожелавам ти късмет, ще ти трябва.

strange__
02-12-2007, 12:05
Ако причината,заради която не можеш да ходиш на фитнес,е финансова,а не е свързана с време :arrow: тичай.Това е добро решение...почни с около 30 мин и ги увеличи до час :wink: Наблягай на зеленчуците,пилешкото,риба та и плодовете....ии не бързай-всичко се постига с време и упоритост! Успех ;-)

Theoatguy
02-12-2007, 14:12
:mrgreen: :mrgreen: =D> =D> =D> :shock: :shock:

sexy_anji_
02-12-2007, 15:52
Ако причината,заради която не можеш да ходиш на фитнес,е финансова,а не е свързана с време :arrow: тичай.Това е добро решение...почни с около 30 мин и ги увеличи до час :wink: Наблягай на зеленчуците,пилешкото,риба та и плодовете....ии не бързай-всичко се постига с време и упоритост! Успех ;-)

не 4е не6то ама.. зна4и дори и да е била много слаба и е била 50 кила и драсти4но озна4ава да ре4ем плюс 20 и ся 70 килца.. как си представя6 4овек 70 кила да запо4не бягане от 30 минути и да стигне до 1 4ас.. аз ходя на фитнес от 3 месеца и о6те съм си на 20 минутки а то....

По темата : яж много зелен4уци плодове риба и изоб6то вякакво месо(не мазно естествено и кожата на пилето) пии много минерална вода и всеки ден се разхождай дълго да ре4ем.. или бягай колкото може6 , но вникакъв слу4ай не стой гладна. вкъ6ти може6 да прави6.. да кляка6, коремни преси .. абе незнам .. НИКАКВО СЛАДКО, ХЛЯБ, МАЗНО, ГАЗИРАНО И СОЛ :!:

sexy_anji_
02-12-2007, 15:53
извинявай но залгавието на темата да не би да зна4и 4е тежи6 100 килограма :(

Theoatguy
02-12-2007, 16:42
...

02-12-2007, 16:53
просто се случи така че след като претърпях даена случка в живота си, не излизах седмици да не кажа месеи наред, сега съм по добре но изпитва ужас да съм на място с много хора....
моля ви разберете не ме отнасяйте към категорията тъпа кифла просто така се случиха нещата, сега съм се взела в ръце с помощта на близките ми и искам да си помогна

Cheesy
02-12-2007, 16:57
Ами недей да не ядеш!Някои хора правят така но това е мн лошо.Храни се по малко и накарая ще свикнеш и ще си запзаиш теглото ;) просто тря свикнеш да ядеш по малко

sexy_anji_
02-12-2007, 17:30

не 4е не6то ама.. зна4и дори и да е била много слаба и е била 50 кила и драсти4но озна4ава да ре4ем плюс 20 и ся 70 килца.. как си представя6 4овек 70 кила да запо4не бягане от 30 минути и да стигне до 1 4ас.. аз ходя на фитнес от 3 месеца и о6те съм си на 20 минутки а то....

По темата : яж много зелен4уци плодове риба и изоб6то вякакво месо(не мазно естествено и кожата на пилето) пии много минерална вода и всеки ден се разхождай дълго да ре4ем.. или бягай колкото може6 , но вникакъв слу4ай не стой гладна. вкъ6ти може6 да прави6.. да кляка6, коремни преси .. абе незнам .. НИКАКВО СЛАДКО, ХЛЯБ, МАЗНО, ГАЗИРАНО И СОЛ :!:

АВЕ ТИ ПРОСТА ЛИ СИ ВЕ ?

А вие вместо да остроумчите погледнете другата страна на нещата !

Щом качването е драстично, при ендокринолог ! Намирисва ми на Синдром на Клайнфелтър, но не мога да съм сигурен ! Иди на всяка цена да ти направят ХОРМОНАЛНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ !!!

тя ако 6те6е да ходи на лекар: ендокринолог, диетолог и какъвто е според теб дали 6те6е да стой тука и да ни пита нас :?: как го помириса оба4е :lol: базикам се. не ми обръ6тай внимание, ама според мен не си прав :mrgreen:

sexy_anji_
02-12-2007, 17:33
И ЯСНО написа 4е е напълняла вследствие натова 4е не е излизала от тях :arrow: не се е движила...... :roll: според мен това е напълно нормална реакция на тялото , а не 4е е болна от не6то :-k

Amayo
02-12-2007, 22:11
Тва е синдрома на Кифландер и Баницандерсен :lol: .

koalka
02-13-2007, 07:11
Може би трябва да отидеш на диетолог, той да ти направи диетата.Защото ок, ти не ядеш сладко, хляб и газирано, но в какво количество ядеш другите храни?Това също е от значение.

hollaback_girl
02-13-2007, 18:49
Иди на лекар, вместо да разчиташ на наешето мнение, защото твоя случай не ми изглежда да може да се реши с помощта на тийнове, които не са много просветени в тази област. Действай на сигурно и иди при личния си лекар, той ще те насочи към някой специалист. Каза че родителите ти не ти помагат особенно? В какво се изразява тази не-помощ?