Влез

View Full Version : Malko help s stranna situaciq ...

XNRG
02-12-2007, 18:03
Хора иам малък проблем ... Значи запознах се с 1 момиче преди 2-3 седмици по скайп ... много ми хареса характера й но проблема е че досега не съм я виждал никога ... :? направихме си няколко срещи но досега на нито 1 не се е появявала .... тя също изглежда ме хареса защото почна да приказва типичните момичесшки работи от сорта на :
обичкамт те мило ... и тн . плз кажете ко да направя ... 8-[
забравих да спомена че все слага някакви много малоумни извинения когат не дойде ... :x

just_macka
02-12-2007, 18:08
mi ako pita6 mene...hm... kaji i ili da se durji seriozno, ili q zaebava6 i taka
to ili hodite, ili ne-srednoto polojenie ne e mn preporu4itelno...

XNRG
02-12-2007, 18:18
мдам съгласен съм ма в началото ( и сега ) иам огромни съмнения че въобще тя е момичето което се представя да бъде (тоест дала на някоя др пика и тн ) и нз всъшност дали искам да се срещна с нея (ако не е истинската де ) нали все пак не искам да се видя със чичо на 60 :D естествено бъзикам се момиче е но се чудя дали да направя среща утре :( и ако не дойе да я зарежа .... но пък много ми хареса характера й някакси нз просто много уникално момиче ;)
ПС : средното положение какво ще е ? Приятелство ?!

leko_otkachena
02-12-2007, 18:21
мдам съгласен съм ма в началото ( и сега ) иам огромни съмнения че въобще тя е момичето което се представя да бъде (тоест дала на някоя др пика и тн ) и нз всъшност дали искам да се срещна с нея (ако не е истинската де ) нали все пак не искам да се видя със чичо на 60 :D естествено бъзикам се момиче е но се чудя дали да направя среща утре :( и ако не дойе да я зарежа .... но пък много ми хареса характера й някакси нз просто много уникално момиче ;)Sreshta ot chata tipichno losha ideq!Ne ti preporuchvam [-X a i 100% ti e pratila drug pic shtom ne se e poqvila na nito 1 sreshta

XNRG
02-12-2007, 18:28
амиии чудя се много може би трябва да не се занимавам повече с нея ;) нооо пък тога си остаам сам :) и както бях търсил вече 3 год своя половинка сааа просто няма откъде да намеря момиче :Р ... както и да е блг за съветите :)

Undying
02-12-2007, 18:28
Предполагам че щом не си я виждал и не идва на срещите,има проблем с външността.В смисъл нещо се притеснява...Показва ти че те харесва,но не идва да срещите-моето единствено обяснение е че се срамува от нещо.Или е ааааааадски срамежлива,което ме съмнява малко,или мисли че няма да я харесаш.

XNRG
02-12-2007, 18:32
.......

leko_otkachena
02-12-2007, 18:32
Предполагам че щом не си я виждал и не идва на срещите,има проблем с външността.В смисъл нещо се притеснява...Показва ти че те харесва,но не идва да срещите-моето единствено обяснение е че се срамува от нещо.Или е ааааааадски срамежлива,което ме съмнява малко,или мисли че няма да я харесаш.q pomisli kakuv e smisula da se krie ako mu e pratila snimka i toi i e kazal,che go kefi?A otnosno turseneto na priqtelka spoko prosto e taka izvednuj shte se poqvi tocho toq tip momiche deto ti tursish

XNRG
02-12-2007, 18:34
Ами права си че може да срещна но въпроса ми е къде ? че нито в даскало нито в квартала ми няма момичета които да ме заинтригуват :)

02-12-2007, 18:35
kuf vika6 i e skype? :-D

gerinceto
02-12-2007, 18:38
mi ako pita6 mene...hm... kaji i ili da se durji seriozno, ili q zaebava6 i taka
to ili hodite, ili ne-srednoto polojenie ne e mn preporu4itelno...

XNRG
02-12-2007, 18:40
нз не го помна наизуст ;) пък и нека първо да говорим за проблема пиши ЛС и дай си скайпа :) и ще видим ;) (казвам го това защото все пак нз дали е истинската ;) ) ;-)

koalka
02-12-2007, 19:17
Уреди нова среща и се вижте, ако се харесвате...

02-12-2007, 19:20
Изглежда малка на снимката,ти на колко години си?може да те е излъгала за възрастта и ако си по-голям да се е притеснила нещо....

Undying
02-12-2007, 19:25
Ами нз,ти си решаваш,ама никога не можеш да бъдеш сигурен че тва на снимката е тя...
Уредете си нова среща и ако пак ен дойде...Сам си прави изводите.

Undying
02-12-2007, 19:26
Ами нз,ти си решаваш,ама никога не можеш да бъдеш сигурен че тва на снимката е тя...
Уредете си нова среща и ако пак ен дойде...Сам си прави изводите.

02-12-2007, 19:32
щом е толкова несериозна не се занимавай с нея!ако те харесваше нямаше да ти връзва тенекии...... :wink: , да кажеш после какво е станало/си решил.

XNRG
02-13-2007, 14:24
чак сега виждам отговорите :) ми нз да ви кажа последна среща ще напраа :P пък ако не дойде майната му ... ще търсим др.
А за годините: аз съм на 14 ;) а пък тя каза че е на 15 :D

XNRG
02-13-2007, 14:26
та от годините не е :) самата каза че няма проблеми да съм по-малък :)