View Full Version : Разликта във времето ?!?
Разликта във времето ?!?
02-12-2007, 21:08
Искам да питам като бия чикия или като правя секс свършвам по - бързо ,защото скоро си фанах приятелка и ми прави някакви намеци и мисля ,че скоро може да го направим ,а се притеснявам да не се изложа . Като бия чикия свършвам за 6-7 мин и се пристеснявам ако и като правя секс свърша толкова бързо ,че и по - бързо и тя се почувства дискомфортно от това ,че съм свършил много бързо. Плюс това и аз ще се депресирам по някъв начин :| Та може ли да ми помогнете по някъв начин ;-)
Та може ли да ми помогнете по някъв начин ;-)
НЕ :!:
Никой не може да ти помогне, защото явно с никой не си се ч**ал и никой не знае колко издържаш
Никой не знае как ще си при секс, включително и ти.Просто го направете като дойде момента и вижте как ще е.
Ако толкова много се притесняваш да не свършиш бързо просто го правете на почивки. Според мене така ще издържиш най-дълго
DarkAngelOfHope
02-13-2007, 09:25
Бе я не се спичай ... колкото повече мислиш за това толкова по лошо ... като дойде момента просто го направете без да се притесняваш кога ще свършиш. Предполагам тя знае че не си правил секс до сега ... и няма да очаква от теб да я качиш на седмото небе. На мен като ми беше зая първи път изобщо не мислех за това ... просто исках това да се случи и не се притеснявах за това колко ще продължи ... тя беше на ясно че не съм го правил до сега.
Всичко ще се нагласи с практиката :) само не се притеснявай и използайте презерватив :)
malka_sladuranka
02-13-2007, 11:10
Стой си девствен щото може да свършип бързо :-D Да и това е вариянт, но може и да си биеш една преди акта и после най-вероятно ще издържиш по-дъгло. 12мин например(joke) :-D
malka_sladuranka
02-13-2007, 11:13
Стой си девствен щото може да свършип бързо :-D Да и това е вариянт, но може и да си биеш една преди акта и после най-вероятно ще издържиш по-дъгло. 12мин например(joke) :-D12 минути повече или 12 общо..ако са 12 бонус ше бъдат 13.. :wink: Все едно - важното е да се прази човека, ама айде стига простотий, че му ос***ме темата на момчето.
kAdrOkoSkA
02-13-2007, 17:39
Нииикооой не може да ти помогне!