Влез

View Full Version : Moderated:Закъснява ми и се притеснявам!

сдф
02-13-2007, 06:57
Знам,че е малко тъпо,но все пак имам нужда някой да ми помогне! С приятелят ми правихме секс с презерватив и всичко си беше наред! Той даже не е свършвал в мен! После видяхме,че е здрав презерватива,но сега ми закъснява с около 5 дни и съм се панирала много! Казват ми,че е невъзможно да съм бременна,но паниката ми се увеличава! Наистина ме е страх! Може ли да ми закъснява от това,че правих секс за 1 път и сега се регулира по някакъв начин? Моля ви дайте ми съвет, а не ме нападайте!!! :smt009

Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!

koalka
02-13-2007, 07:01
На колко си?Ако сте го правили с презерватив няма да има проблем.Нормално е в тази възраст да ти закъснява, така че спокойно.А и 5 дни не е кой знае колко много.

02-13-2007, 07:06
ми на 16 съм.. Надявам се найстина да няма проблем,защото някак си на 16 още ми се живее :cry:

SINDEL
02-13-2007, 08:50
Възможно е да не ти е все още много редовен. И при мен 4ак в последната година-две взе да идва горе-долу то4но по едно и също време. Преди ми е закъснявал с по 1-2 седмици дори.
А е напълно възможно да ти закъснява заради побърканото време и дори заради стрес и напрежение. Не го мисли, щом сте го правили с презерватив, нищо ти няма :wink:

MoHuTo
02-13-2007, 09:05
Нищо ти няма, стига си се панирала..като е бил здрав презерватива къв е проблема не виждам :-k [-(

mini_bebe
02-13-2007, 09:14
ако толкова много се притесняваш направи си тест..въпреки че не мисля че е нужно..на мен с 3седмици ми е закъснявал..ама тва е нормално :wink:

eternity
02-13-2007, 10:02
Problema ti e pove4e na prihi4eska osnova,ne si bremenna spokoino,a ponqkoga e normalno da ti zakasnqva,nqma6 osnovaniq za pritesnenie

malka_sladuranka
02-13-2007, 11:20
Чувала съм че на доста момичета им закъснява след 1вия път :-k не виждам логиката, но явно се получава. Сигурно на нервна почва....

02-13-2007, 11:30
Ne se trevoji, pri dosta momi4eta se slu4vas led pyrviq im pyt da im zakysnee ili podrani!napylno vyzmojno e. A i shtom kazvash, 4e ste izpolzvali predpazni sredstva i ne e imalo gafove, zna4i vs e nared. Za da ne se pritesnqvash pove4e(zashtoto moje pove4e da ti zakysnee), kupi si test(vypreki 4e ne vijdam nujda) i go napravi za svoe sobstveno supokoenie-shte vidish,4e skoro shte ti doide. Imash li predmenstrualen sindrom- bolki v krysta, korema, gyrdite-ako imash, zna4i tezi dni shte ti doide(ako po princip menstruaciqta ti e predshestvana oot PMS,de):) Jekaq ti kysmet :) I zanapred pak vinagi se pazete :)

krem4et0
02-13-2007, 12:42
След като сте ползвали презерватив и той е здрав-не си бременна. за твое спокойствие направи 1 тест. Менструацията се влияе от 1000-ди фактори!

girl_in_black
02-13-2007, 13:01
Няма начин да си бременна. Може да ти закъснява по ред други причини, като стрес например.

alkobalko
02-13-2007, 13:14
Щом сте се пазили няма защо да се притесняваш. Не си бременна. Може да ти закъснява по ред други причини. Ако все пак продължаваш да се вкарваш в някакви филми, си направи тест и се успокой.