.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    сдф
    Guest

Moderated:Закъснява ми и се притеснявам!

Знам,че е малко тъпо,но все пак имам нужда някой да ми помогне! С приятелят ми правихме секс с презерватив и всичко си беше наред! Той даже не е свършвал в мен! После видяхме,че е здрав презерватива,но сега ми закъснява с около 5 дни и съм се панирала много! Казват ми,че е невъзможно да съм бременна,но паниката ми се увеличава! Наистина ме е страх! Може ли да ми закъснява от това,че правих секс за 1 път и сега се регулира по някакъв начин? Моля ви дайте ми съвет, а не ме нападайте!!!

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Мега фен Аватара на koalka
    На колко си?Ако сте го правили с презерватив няма да има проблем.Нормално е в тази възраст да ти закъснява, така че спокойно.А и 5 дни не е кой знае колко много.

Guest
    ми на 16 съм.. Надявам се найстина да няма проблем,защото някак си на 16 още ми се живее

Мега фен
    Град
    SF
    Възможно е да не ти е все още много редовен. И при мен 4ак в последната година-две взе да идва горе-долу то4но по едно и също време. Преди ми е закъснявал с по 1-2 седмици дори.
    А е напълно възможно да ти закъснява заради побърканото време и дори заради стрес и напрежение. Не го мисли, щом сте го правили с презерватив, нищо ти няма

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Нищо ти няма, стига си се панирала..като е бил здрав презерватива къв е проблема не виждам

ако толкова много се притесняваш направи си тест..въпреки че не мисля че е нужно..на мен с 3седмици ми е закъснявал..ама тва е нормално

Фен
    Град
    v ku6ti
    Problema ti e pove4e na prihi4eska osnova,ne si bremenna spokoino,a ponqkoga e normalno da ti zakasnqva,nqma6 osnovaniq za pritesnenie
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Чувала съм че на доста момичета им закъснява след 1вия път не виждам логиката, но явно се получава. Сигурно на нервна почва....

Guest
    Ne se trevoji, pri dosta momi4eta se slu4vas led pyrviq im pyt da im zakysnee ili podrani!napylno vyzmojno e. A i shtom kazvash, 4e ste izpolzvali predpazni sredstva i ne e imalo gafove, zna4i vs e nared. Za da ne se pritesnqvash pove4e(zashtoto moje pove4e da ti zakysnee), kupi si test(vypreki 4e ne vijdam nujda) i go napravi za svoe sobstveno supokoenie-shte vidish,4e skoro shte ti doide. Imash li predmenstrualen sindrom- bolki v krysta, korema, gyrdite-ako imash, zna4i tezi dni shte ti doide(ako po princip menstruaciqta ti e predshestvana oot PMS,de) Jekaq ti kysmet I zanapred pak vinagi se pazete

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    След като сте ползвали презерватив и той е здрав-не си бременна. за твое спокойствие направи 1 тест. Менструацията се влияе от 1000-ди фактори!

Град
    в мечтите ти
    Няма начин да си бременна. Може да ти закъснява по ред други причини, като стрес например.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Щом сте се пазили няма защо да се притесняваш. Не си бременна. Може да ти закъснява по ред други причини. Ако все пак продължаваш да се вкарваш в някакви филми, си направи тест и се успокой.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си