View Full Version : Моля ви посъветваитв ме
Зравейте!Искам само да споделя какво чувствам в момента!
Чувствам се предадена и объркана.Днес имах среща с едно момче.Но той не дойде.Може би просто бе забравил за мен или искаше да се подиграе с мен???Незнам.Но докато го чаках мислех колко прекрасен ще е светът ми ако той е до мен.Исках на 14 февруари да бъдем заедно.Просто да излезем на кафе като приатели а на раздяла просто да се прегърнем :cry: Но не!Няма да забравя когато ми каза че съм много красива.Когато разговаряхме откровенно.Когато ме гледаше с толкова......любов.В момента се чувствам разбита.Плача докато пиша всичко това.Просто няма на кого да го споделя.Може би вината е в мен.Защото съм толкова доверчива,толкова влюбена в живота.Чудя се утре като ме попитат приателките ми как да има кажа че той ми върза тенекия.Може би за пореден ден ще ми кажат че не бива да се отчайвам.А как не?За 2 път съм влюбена толкова истински и за втори път съм предадена.Кажете ми какво да правя.Да избягвам ли срещи с него,какво да правя :cry: Исках само да бъда обичана,да се чувствам значима....за някого.Съдете ме ако искате,защото за мен няма значение.вече нищо няма значение за мен......няма.........няма......ням !!
QJ Mi UQT MA
02-13-2007, 12:44
Като си тъпо парче така е!
Били си говорили откровено казал и че била красива о_0.Ти пък от къде си толкова сигурен ,че не е било лъжа.Реви да ти дойде акъла! :twisted:
MuJleH4eTo
02-13-2007, 13:20
Мила, напълно те разбираМ... И е кофти :( Само че не всичко е любов... Хубаво е да се откъснеш от тези неща за известно време, за да не страдаш..
И аз преди си мислех, че нищо няма смисъл...само че има:) Всичките ти приятели, семейството... Дори си заслужава да намериш смисъла само, за да му покажеш, че губи ужасно много ... Take care... :)
Може да е изникнало нещо спешно,ебаси и просто да не е могъл да ти звънне.
Ти обади ли му се да го напсуваш, че ти е вързал тенекия ?
_candy_girl_
02-13-2007, 13:39
Като си тъпо парче така е!
Били си говорили откровено казал и че била красива о_0.Ти пък от къде си толкова сигурен ,че не е било лъжа.Реви да ти дойде акъла! :twisted:
ти си мн прост защо веднага нападаш момичето не можеш да знаеш че я е излъгал
а по темата мила може наистина да е възникнало нещо мн важно трябвало е просто да му се обадиш и да го попиташ защо не е дошъл
1.не бих го напсувала(бтв.не псувам дори когато съм ядосана)
2.Не бих говорила по телефона за толкова лични неща-бих утишла направо при него(ако не се срамувах толкова :oops: )
А за това че може би найстина е имал работа не го оправдава,можеше поне да се обади.Кафенето в което се бяхме разбрали да се срещнем е до вратата на цеха в който работи.Просто не се усмелих да го питам защо не дойде.Не знам със сигурност какво изпитва към мен,още повече че съм по-малка от него и ме мисли за "лесна" играчка.
Найстина може би и двамата заслужаваме нещо по-добро!!!
Дам, кофти ситуация. :? Споко, сичко ще е ок, има и такива моменти. Защо не излезеш с някое друго момче на кафе, да ти поотимина от случката ? :)
Вече помислих за това но се отказах.Защо да съсипвам деня на някой с моите терзания и любовни неуспехи?Все пак не съм черногледа.Така или иначе ще проумее какво губи(а то никак не е малко)За щастие аз не съм се хванала като удавник за сламка за него,просто исках да имам някой до себе си,някой който да иска да бъде с мен.Но това е неговият живот нека сам реши дали да бъде с мен.Още повече че научих че поискал от предишната си приателка целувка срещу това да и даде негово ланче.
Вече помислих за това но се отказах.Защо да съсипвам деня на някой с моите терзания и любовни неуспехи?Все пак не съм черногледа.Така или иначе ще проумее какво губи(а то никак не е малко)За щастие аз не съм се хванала като удавник за сламка за него,просто исках да имам някой до себе си,някой който да иска да бъде с мен.Но това е неговият живот нека сам реши дали да бъде с мен.Още повече че научих че поискал от предишната си приателка целувка срещу това да и даде негово ланче.
Що бе, 100 на 100 има някое момче което те харесва и ще те изслуша. Пък дори и да не те харесва, какво му пречи да те изслуша ? :)
А пича бачка в цех и носи ланче, така ли ? :-D А друса ли ?
а тя беше луда за връзване.По-разкрепостено момиче от това не познавам.Правеше секс с всеки и за всичко.Ами ако това му е допаднало и е осъзнал че аз не съм като нея?Бог знае какво си мисли сега за мен?
Мисля че не!кой знае :mrgreen: какъвто е смахнат.Шегувам се!Той не е от този тип хора
Абе, какво ще го притесняваш.. ??
Той ти е вързал тенекия! Обаждаш се и казваш : "Ти що не дойде,бе ?" На мен някой ако ми върже тенекия го правя див и щастлив. Особено по този долен начин.
:twisted: Хахахахаха........защо не?Ако беше някой на който не държа нямаше да има проблем но.................... случаят е друг :mrgreen: Бсе пак мерси за идеята
Ми да, обаждаш му се и казваш
"АБЕ ЕЙ, ШИБАНЯК, ЩО МИ ВЪРЗА ТЕНЕКИЯ БЕ ?!?"
"ъъъ... амии...."
"ДА ТИ ЕБA МАЙКАТА, ПОВЕЧЕ НЕ МЕ ТЪРСИ ! "
и затваряш. :)
Е.., кво му е другото.
Имай малко достойнство.
minimalist
02-13-2007, 14:17
Моята любимка - брутална, както винаги :-D =D> :twisted:
Хайде, хайде... ще ме засрамиш. :-D
Смисал от сълзи няма - точно в този случай !
Подминавай го , ще му стане кофти ... Недей го поглеждаи !
Don`t Worry Be Happy :smt006
Не знаеш точно каква е ситуацията, така че те съветвам да го потърсиш и да го попиташ, за да ти го каже в очите.Ако ти е вързал тенекия и не е дошъл, оставяш това в миналото и си гледаш живота.Не плачи, а се усмихни, защото живота след това момче не е свършил, нали?
minimalist
02-13-2007, 20:21
Хайде, хайде... ще ме засрамиш. :-D
Ти - засрамена, това ми е почти абсолютно невъзможно да си го представя :shock: :mrgreen: