View Full Version : въпрос кво да правя
тайна пък :P
02-14-2007, 14:09
:( харесвам едно момиче(от мойто училище) от одавна (5 месеца) и всичко започна добре запознах се с нея ..... а ве общо бая се опознахме .... лошото е че почти само през скайп си говорим и пишем искам да излезем , каня я, а тя не не иска.Последния път като я видях (беше сама и нямаше никой др) и не се сдържах и й казах чувствата си към нея тя някво много студено реагира или не знаеше кво да прави ли не знам и на същия ден в скайп ми каза че не иска да станем нищо повече от приятели не съм бил нейн тип а аз съм мил такъв вика че съм й един от най- добрите й приятели ама не мога да съм САМО приятел с нея не издържам :| не мога да я оставя щото си нямате на идея колко я харесвам пфф от много одавна не съм се влюбвал така :? та кажете няква идея ...... щото нямам си на идея кво да правя и как да постъпя с нея ...........
Need_A_Girl
02-14-2007, 16:48
Мии, пич, няма кво да се залъгваш! Оставяй я директно! Вече е късно да си оставате приятели, просто забрави за нея и най-мого за 1 седмица ще ти мине :!: Гадно е, ама не винаги любовта е споделена! :| Пък и щом се държи така с тебе, не заслужава да тъжиш толкова по нея! :wink:
pepitooo
02-14-2007, 17:17
Ще те посаветвам от женска гледна точка: аз мн мразя като сам отказала на някое момче да продалжава да тича след мен,щом веднаж сам казала не значи е не и не искам да имам нищо общо с него и ако продалжава да ми досажда ми става още по-противен така че ако виждаш че нямаш никав шанс я остави не е единствената .но ако все пак мислиш че има някви надежди се бори ....бори се за любовта ...дано си заслужава , стискам палци :)
Не я харесваш толкова време, спокойно.А относно това-не знам какъв е проблема, след като момичето ясно ти е казало, че иска да бъде само приятелка с теб.Да, знам, харесваш я, ама нищо не можеш да направиш на този етап.Останете си приятели, но просто се опитай да влагаш по-малко чувства.А и се благодари, че не е като някои момичета, които като им кажеш, че ги харесваш и те после те отбягват. :wink:
PerfectStrang3r
02-14-2007, 17:37
Еми щом иска да сте само приятели по - добре си останете такива. Не винаги любовта е споделена за съжаление.
пич спри да и обръщаш внимание,ако те потърси - супер,ако не - да си бие фала и тва е,жените никога няма да се свършат на света :)
02-15-2007, 11:46
пич спри да и обръщаш внимание,ако те потърси - супер,ако не - да си бие фала и тва е,жените никога няма да се свършат на света :)
:( :( може да не свършат,но тя е единствена и все още много я обичам
както мацката по горе казва,не я търси повече,тя сигурно вече е свикнала да си около нея и да я охажаш и тн. ако имаш волята да спреш да я търсиш,тя ще почне да се чуди защо вече не и обръщаш внимание,ще почне да я човърка отвътре,защото малко или много е свикнала с теб и има шанс тя да те потърси :) аиде успех ти пожелавам :)
02-15-2007, 13:21
а ако нямам тая сила да я оставя ](*,)
а ако нямам тая сила да я оставя ](*,)
ми губиш...