View Full Version : Немога да сваля едно момиче?!?!?
Абе хора се ме е срам и немога да сваля едно свястно момиче,много ми е тръдно,моля помогнете ми.Без момиче ми е мноооого тъпо.Чудя се на една дали да призная ама тя ше каже андругата и тай ,ше се разччуй из целия клас.Абе моля ви помогнете! :cry:
Remus Raven
02-14-2007, 15:52
И какво от това че ще се разчуе? Голям чеп ко мислят другите :)
TreeHill
02-14-2007, 15:53
awe zle ..
Need_A_Girl
02-14-2007, 16:42
Абе хора се ме е срам и немога да сваля едно свястно момиче,много ми е тръдно,моля помогнете ми.Без момиче ми е мноооого тъпо.Чудя се на една дали да призная ама тя ше каже андругата и тай ,ше се разччуй из целия клас.Абе моля ви помогнете! :cry:
Действай бе, пич! :wink: Покажи на момичето, че не ти е безразлична, кани я навънка, излизайте по-често и като усетиш, че е момента й признай! Не е трудно! 8)
А навън какво да правим?Дай малко идеи!Радвам се ,че някой най после ми отговори. ;)
Просто като видиш някое момиче, което да ти хареса, трябва най-напред трябва да й покажеш, че я харесваш и без да избърваш после да я поканиш да излезете.
shemetaa
02-14-2007, 18:19
ako se vliqe6 ot 4udoto mnenie do nikade nqma da stigne6!!!otiva6 i si kazva6 si4ko kakto ti e na sarceto da ne ti puka,a dAli 6te se raz4ue nqma zn ti ne si 1 klas 4e da ti puka ot nekfi kompleksari...uverenost!!!!deistvai...uspeh :smt016 :smt006 :mrgreen:
se si mislq che ako si pasiven nqma da stignesh daleche.ne moje i da se suobrazqvash s mnenieto na dr ,tova dali shte se razchue ne trqbva da te pritesnqva.za tova deistvai puk kakvoto stane
AnIcHkAtA
02-15-2007, 14:01
Отиди и и кажи всичко!Каквото мислиш,каквото ти е на сърцето.И кво като се разчуе-пука ти. shemetaa го каза-наистина кво ти пука че ще се разчуе да не си първи клас?!
q ne se izlagai nali si mom4e nema momi4eta da te svalqt ti nali ima6 dostoinsto pak ako tq ne te haresva 6te vidi6 po natatak kakwo 6te pravi6 ,no sa deiswai smelo napred:)