Влез

View Full Version : Само се сдухвам... :(

Сдухан
02-14-2007, 16:59
Здравейте.. сега си стоя в нас и се гледам в огледалото.. виждам мургавото ми лице и се чудя .. как ме възприемат другите, дали някой ме мисли за циганин ( не съм много черен прсото съм си мургав ) И само се обвинявам. Много хора ми казват че така изглеждам супер и всеки иска да има моя тен и затова ходях на солариум. За момичетата съм чул че по-голямата част от тях харесват момчета с тен. Дайте някой съвет да не мисля само за това. Подрепете ме.. кажете къде съм прав и къде греша. Мерси за вниманието

HaCkO
02-14-2007, 17:06
awe pi4 spoko we kvo ti puka za mnenieto na drugite
gledai sebesei badi samouveren v sebesi :roll:

ABSOLUTme
02-14-2007, 17:07
greshish v tova,che prekaleno mn se vglejdash v detailite.nqkoi momicheta haresvat po-murgav tip momcheta/muje,drugi puk predpochitat 'rusa kosa+sini ochi' tip Barbie(est v mujki variant :lol: ).tva e,za vseki vlak si ima putnici,ne mojesh da se haresvash na vsichki.az puk sum mn mn svetla i tova men me drazni-lesno izgarqm,mn mi e chuvstvitelna kojata i taka.samo deto ne mu otdelqm prekaleno golqmo znachenie,svikvash i tva e.koito ne me haresva da go duha :lol: tochka 8-[

sladoled
02-14-2007, 17:11
Друг ти е проблема - тена е само фасадата. Но ти сам трябва да си го откриеш - тук не те познаваме и не можем да ти бъдем много от полза.
Колкото до тена - мургавите момчета изглеждат добре.

Сдухан
02-14-2007, 17:13
Мерси ще се постарая да не се вглеждам толко...

02-14-2007, 17:28
Друг ти е проблема - тена е само фасадата. Но ти сам трябва да си го откриеш - тук не те познаваме и не можем да ти бъдем много от полза.
Колкото до тена - мургавите момчета изглеждат добре.

^FaiNt^F
02-14-2007, 17:40
Колкото и да се вглеждаш няма да промениш нищо. На мен лично не би ми направило впечатление такова нещо. И знаеш ли...хората може да не обърнат внимание на тена ти, но вероятно ще забележат тъжното ти лице :) така че се усмихни и да не ти пука-имаш много други качества, а този твои 'недостатък' не го оценявам дори като такъв :D

Glezanka
02-14-2007, 18:38
Hareswam po tymnite momcheta ... teq belite kato platna,koito da im se chudish dali sa jiwi li ne ... neee ne sa po moi wkus!A i wsushtnost kwo ti puka .. ti si takyw,nikoi nqma twoqta identichnost ! Radwai si se ;)

BunnYY_f
02-14-2007, 19:34
Е ти пък, не се сдухвай заради това! Това че си мургав има и своите предимства! А пък и мургавите си имат чар и от не малък :-)

niGGa
02-15-2007, 07:14
имам мургави приятели, които са по-харесвани от белите :lol:

`Death`Whore`
02-15-2007, 07:17
Последно си мургав по рождение или ходиш на солариум?

Сдухан
02-15-2007, 10:33
По рождение

ABSOLUTme
02-15-2007, 11:00
Последно си мургав по рождение или ходиш на солариум?
to samo tova ostavashe,da hodi na solarium i da se sduhva,che e murgav :lol: