View Full Version : НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОИ..АБСОЛЮТНО НИКОИ!!!!
FaTaLn0t0_LaDy
02-15-2007, 14:40
Не ви пожелавам това което се случи на мен..на 14ти февруари да очакваш да си с любимия човек а да го видиш с друга да сте на едно кафе а той да целува друга и да не ви поглежда във очите после да ви търси в чата за да ви дава обяснение защото не е могъл да ви го даде на живо..НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОГО...сега си скърбя самичка и смао приятелите ми са до мен..поне съм оптимист и знам че ще се оправя но незнам кога защото за него явно нашата ръзка е била нищо но за мен значеше много.. :smt010 :smt010 :smt010 :smt009 :smt010 :smt010 ...ако искате не давайте мнения..просто исках да споделя.. :smt010
Ice_Queen
02-15-2007, 14:41
Ужасно...кретен..ла*новоз...е тва са мъжете..(айде някой ,има и много свестни)..миличка,не си късай нервите за кретени . :smt072
nenormalna
02-15-2007, 14:45
oo milichka nedei da se raztroivash :(
qvno ne te zaslujava i tova moje da go napravi zamo edin glupak da te narani taka gadno :((((((
:cry:
znam kakwo ti i s men se slu4i ne6to podobno ne be6e baj na sveti valentin no taka se polu4i 4e nakraq razbrah 4e me e lagal za vsi4ko. samo se draj jivota prodaljava i sa6to tak jivota e palen s kreteni koito ne znaqt kakto gubqt i se pravqt na broikajii
puhchence_f
02-15-2007, 14:50
Няма смисъл да тъгуваш за него.Все пак момчета по света има много.Момчетата са едни неблагодарни животни.Не си струва заради него да се отчайваш.Той просто е доказъл с това си поведение че шибан тъпанар.Недей да мислиш за него!
:smt010 Леле и на мен ми стана кофти
alkobalko
02-15-2007, 14:52
Въобще не се занимавай с човек, който е постъпил с теб по този начин.
uff milata NEDEI da se razstroivash!Emi ti zashto sled kato go vidia ne otide do nego i ne mu plqsna edin qk shamar!?Ili shto ne mu vze chashata...i da mu izleish tva deto pii vyrhu nego ili vyrhu momi4eto,koeto e bilo s nego.I posle im kaji "sorry bez da iskam" i se vrytvash i s visoko vdignata glava... i podminavash :D :D
the_uNf0rgIv3n
02-15-2007, 15:33
Просто той не те заслужава,не трябва да си тровиш нервите заради такива глупаци,просто не трябва!
OtherDimension
02-15-2007, 15:37
кофти , съжалявам ..
какво мога да ти кажа освен , че така е трябвало - така е станало !
Можеше дори да се ожените и след време , когато иамте деца да го хванеш в крачка ..
Не съжалявай за нишо !
Странно познато миналата година приятелката ми ме заряза на съшия ден и то с усмивка :smt010
Странно познато миналата година приятелката ми ме заряза на съшия ден и то с усмивка :smt010
Кофти. ](*,)
FaTaLn0t0_LaDy
02-15-2007, 16:23
Мерси много на сички за мненията..сериозно ви казвам докато ги четях и ми се вдигна настроението..а относно тва момче наистина голям мухлйо се извъди но не искам да му губя приятелството и чесно да ви кажа зех да се поопраям вече..все пак живота продължава с него и без него.. [-o<
malkoto^f
02-15-2007, 16:35
bahti i tapaka .. :smt013 trqbva da si optimist,vajnoto e che imash priqteli do teb i skoro shte namerish podhodqshto momche
gamercheto_
02-15-2007, 16:50
Все пак момчета по света има много.Момчетата са едни неблагодарни животни.
ей ей Извинявай много но не всички сме такива.....а доколкото този тапанар...нямам думи просто човека е уникален непокис и така...Няма да се предаваш това че тоз се е оказал идеот не означава че всички момчета сме идиоти!нали така puhchence_f :P
DaRk_FaIrY
02-15-2007, 17:01
леле бати говедата има :smt011 недей да плачеш и да си хабиш нервите за някво леке!!! не си заслужава за някъв там опитай се да забравиш и го остави да си живее жалкия живот а ти давай напред мисли си за бъдещето а от миналото остави само хубавите моменти другите ги разкарай от главата си!!! а й всяко зло за добро :wink:
Е, не си сама, щом приятелите ти са до теб!Това е по-важно от човек постъпил така с теб.Опитай се да забравиш тази неприятна случка, която те е разстроила и да продължиш напред без това момче.
JuSt_A_vErMiN
02-15-2007, 17:31
Сериозно малко съм шокирана...но миличка наистина недей да тъжиш за т'ва л*йно,Егасу простака,и аз имах такава случка...всички,които са писали по темата са напълно прави остави миналото зад гърба си и мисли за бъдещето...има безброй много момчета :)приятелите ти ще ти помогнат да го превъзмогнеш...само напред :smt016
zoben_pitbul
02-15-2007, 17:38
Щом връзката ви не е значела нищо за него не си заслужава да скърбиш(това вече са го написали и преди мен).В момента може да ти е трудно,но се опитай да се отърсиш от чувствата си,опитай се да го забравиш,дори да ти е много трудно.Иначе може да попаднеш в капан,от който да не можеш да се измъкнеш много време.Ако се задълбаеш в проблема,ако мислиш само затова ще си причиниш адски много болка,от която няма смисъл.Защото на никой не му пука.Така че опитай се да мислиш позитивно и да не се предаваш.Само така болката ще си отиде и няма да се измъчваш повече.
shemetaa
02-15-2007, 18:49
macka nqma smisal pove4e da ti puka,iztrii go ot sarceto si!caka6 desen buton i DELETE :!: ...qvno e nqkoi ot tiq glupavite playboys-kompleksari,koito se ebavat s na6ite 4uvstva...nai-hubavoto e 4e si optimist i 4e ima6 priqteli do sebe si :-D ...ne 4e zvu4i mn dobre,no ako ima6 ydoben moment my otmasti! :smt019 :smt013 ....iztrii salzite i tagata i prodaljavai \:D/ !ne si trovi prekrasniq jivot zaradi nqkaf muhlio :smt018 ....s teb sum ni6ty 4e ne me poznaa6 :smt056 :smt083 ... :smt016 :smt006
ThePainIsReaL
02-15-2007, 18:56
Едно ще ти кажа - този е бил бахти и простака. Теглиш му едни майни .. и няма какво друго да правиш .
maybelline
02-15-2007, 19:57
И аз наскоро преживях една раздяла и разбирам как се чувстваш.Важното тук си го осъзнала - ще се оправиш.Аз също се питах кога ще е и стана по-бързо отколкото очаквах.Сега ти се струва,че светът няма смисъл без момчето.Не е така и ще го разбереш скоро.Сега се отдай спокойно на мъката си и тя ще мине по-бързо.Споделяй с приятели и с всеки,който може да ти помогне според теб.Когато аз страдах,споделих с 5-6 приятелки(не се познават помежду си),майка си,училищната лекарка и дори малко с класната.И това много ми помогна.Важно е да знаеш,че първите 3-4 дни ще ти е много гадно,затова по-добре не слушай любима музика и нищо,което после ще ти напомня този момент на мъка.От теб зависи колко бързо и ефективно ще се справиш.Момчето те е предало.При мен беше нещо...подобно.Когато се сещах колко е държал на мен(след като открих,че не е държал особено много) и като си мислех за причината да скъсаме,се чувствах по-добре.Накрая започнах и да си повтарям,че той никога не е бил мой и наистина вярвам в това.Ще се справиш.Както една от най-добрите ми прителки ми каза - въпросът е доколко ти ще си позволиш да го забравиш.
Определено е било гадно,това изобщо не може да се оспорва.Това,което чувстваш сега е временно и е важно да знаеш,че ще се оправиш.Трябва обаче да положиш усилия за това и заедно с приятелите си и всички,които чувстваш близки,да се справиш.Желая ти късмет и съм сигурна,че ще се справиш.Ако имаш нужда от friend (за съвет и подкрепа) докато е такова положението,пиши ми ЛС.
mi6enceto
02-15-2007, 20:00
ujas... tova e istinski ad sigurna sum...6te se opravi6 ..gledai samo na pred!
ND4SPD_f
02-16-2007, 05:29
Пълен задръстеняк!!!за кво се мисли тоя???
БИМ БАМ БУМ ТРЯС :smt013 :smt011 :evil: по главата на тоя дебил! как тъй ше му търсиш пак приятелството,ехо, вълка кожата си мени ама нрава... трябва той да те потърси пръв а после да прецениш дали ще го приемеш!
FaTaLn0t0_LaDy
02-16-2007, 13:11
БИМ БАМ БУМ ТРЯС :smt013 :smt011 :evil: по главата на тоя дебил! как тъй ше му търсиш пак приятелството,ехо, вълка кожата си мени ама нрава... трябва той да те потърси пръв а после да прецениш дали ще го приемеш!
Аз не му го търся приятелството просто искам да го запазя защото се извъди голям кретен в любовта но знае супер много за мен и сега разбирам че ще ми бъде по-добър приятел отколкото гадже..мерси много на всички за мненията и много мерси на maybelline и на всички останали за подкрепата.. :wink:
и един съвет Nivea намали си аватара..
Papagal4e
02-16-2007, 13:23
душа колкото и тъпо и клиширано да звучи има много други момчета къде къде по-свестни е така ! Не се коси..и не го търси ! (само те съветвам) защото той ще те има за приятелка,а ти него не..той ще ти споделя за нея..а ти ще мислиш за него..По добре изобщо не поддържаи връзка с него освен здрасти-здравей
не си струва да се ядосваш!щом е постъпил така с теб не те заслужава,но все пак е мн гадна постъпката му :smt009 има още мн и такива като него и по-добри така че спокойно и други ще има :wink:
FaTaLn0t0_LaDy
02-16-2007, 13:27
душа колкото и тъпо и клиширано да звучи има много други момчета къде къде по-свестни е така ! Не се коси..и не го търси ! (само те съветвам) защото той ще те има за приятелка,а ти него не..той ще ти споделя за нея..а ти ще мислиш за него..По добре изобщо не поддържаи връзка с него освен здрасти-здравей
ем няма как да сем само здравй-здрасти щото по принцип се движим в една компания..но поне той идва рядко в моя град тей че тва е моето успокоение..
Viktoriq_
02-16-2007, 15:20
направил ти е нак - якия подарък за Св . Валентин ... Сега трябва да си плати за унижението ти !
hehe naposleduk pove4eto mom4eta, koito sre6tam sa takiva; kvo da ti kaja-maj kato laino na dujd(dnes e bukvalno). Da me izvinqvat mom4etata ,no dnes se ubedih 4e za ni6to ne stavat, osven za aktjori. ama i nie sme si vinovni-vse si mislim 4e 6te doide nqkoe super qko mom4e i 6te obi4a samo nas....e da, ama ne.... slez na zemqta, i az predi si imah edin takuv( s koito sega sme uj priqteli, no ne mislq 4e se polu4ava)
istinata e 4e nie iskame da ni se slu4i ne6to krasivo i sme sklonni da vqrvame na vuprosnite mili i sladki "muje" abeeee kvu muj e toq deto se celuva s druga pred teb? i o6te ne6to Ti gordost i samoyvajenie nqma6 li???? za kvo vuob6te govori6 s nego? zaebi go i tva e. mnogo mu zdrave, 6te ti bude interesen do edin moment posle 6te ti stane jaluk.
are macka bye i da znae6 4e nqkoi muje sa goveda
misli pozitivno
02-16-2007, 15:55
Леле ти явно тотално си отчаяна от сички момчета :shock: Виж ся,верно,мноо от нас са големи ла*на,за съжление,но така е,като повечето момичета се свалят на всяко симпатично момче,и после си блъскат главата от яд.Важен е изборът,срещате някъв и си мислите,че той е перфектния,единствения и неповторимия,е перфектни няма,после разбирате,че просто е бил "Актьор"
KykL1chkAa
02-17-2007, 06:31
Ujas ....ako bqh na tvoe mqsto v taq situaciq 6tqh da stana i da otida nqkude drugade za da mu pokaja 4e moga i bez nego kakto i toi te e nakaral da revnuva6.a pyk ako se opita da me potyrsi..nqma da otgovarqm na nikoe negovo povikvane ili sms.nai lesno e da kaje syjalqvam....no i ve4e banalno.. [-X
Princesata
02-17-2007, 09:08
uff milata NEDEI da se razstroivash!Emi ti zashto sled kato go vidia ne otide do nego i ne mu plqsna edin qk shamar!?Ili shto ne mu vze chashata...i da mu izleish tva deto pii vyrhu nego ili vyrhu momi4eto,koeto e bilo s nego.I posle im kaji "sorry bez da iskam" i se vrytvash i s visoko vdignata glava... i podminavash :D :D Това ми хареса наистина трябваше да отидеш и да му развалиш срещатата и да си тръгнеш с високо вдигната глава защотот той не те заслужава недей да се натъжаваш заради това лайно
Хех поне тука преобладава женското мнение, аз искам да ти кажа, че не всички са лоши и все някога ще намериш точния просто ... на такъв човек си попаднала. Изправи се и продължи напред
Plamen †
02-17-2007, 16:03
Ужасно...кретен..ла*новоз...е тва са мъжете..(айде някой ,има и много свестни)..миличка,не си късай нервите за кретени . :smt072
права е има представители от моя пол които са големи тъпанари само знаят да изневеряват и немогат да оценят че някой жени като тебе и Ice queen са много ценни и добри и е грамаден грях да им изневеряваш важното е да не мислиш за това и с вдигната глава да си продължиш живота а ако си му ядосана имаш пълното право да мъ го върнеш тъпкано.
Plamen †
02-17-2007, 16:09
Не ви пожелавам това което се случи на мен..на 14ти февруари да очакваш да си с любимия човек а да го видиш с друга да сте на едно кафе а той да целува друга и да не ви поглежда във очите после да ви търси в чата за да ви дава обяснение защото не е могъл да ви го даде на живо..НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОГО...сега си скърбя самичка и смао приятелите ми са до мен..поне съм оптимист и знам че ще се оправя но незнам кога защото за него явно нашата ръзка е била нищо но за мен значеше много.. :smt010 :smt010 :smt010 :smt009 :smt010 :smt010 ...ако искате не давайте мнения..просто исках да споделя.. :smt010
и още нещо помни че си късметлиика щом приятелите ти са до теб при мен лично е друго. Аз си нямах никой който да ме окоражи никой който да е до мен когато моята приятелка ме напусна много гнусно с публично унижение. Всичко се стовари върху коравото ми сърце но все пак си продължих живота знам какво е. Просто недей да се тормозиш с него и се остави на живота. Ще намериш и друг 100 пъти по добър от този кретен.
stra6no_sexy
02-17-2007, 16:45
eeeeexxxxx boje kak moje da ima takiva sa6testva na toq svet prosto nz kakvo da kaja osven 4e toq ne zaslujava da prolee6 za nego nito edna salza
tctct toq e golqm izrod..ne te zaslujava... :smt018
кфо ще ревеш за някфо копеле...като го видиш с друга заеби го...дори в чата да ти пише не му отговаряй..абе изобще - не мисли за такъф не си струва
erelwind
02-18-2007, 15:07
хахаххаха кво яко ти го е забил
Недей така [-X . Не си заслужава зарад някав кретен да страдаш толкова. Знам, че е гадно, но трябва да го преодолееш :smt017 !!!
{{{n0o-LoVeEe}}}
02-19-2007, 18:27
ole milichkAa..gorkichkata...toQ zaslujava da sa parji v ada ... che e naranil chovek za kogoto e tvardql che obicha...zabravi go0o...pone mojesh da se opitash da ne mislish za tfa..znam che shte ti e trudno no s podkrapata na priqtelite ti sichko shte se opravi ;]
Gravity^of^love
02-19-2007, 18:38
малеее как не си отишла при него да го направиш на нищо пред цялото кафе ама да се развикаш достатъчно много че да му се иска да не е жив..бахти нещасника мърляв! тоя не те заслужава..малее баси как ме дразнят такива кретени! ще ме извиняваш че сте били заедно..ама поне да знаеш повече каквото и да става да не му вярваш...а ако намериш начин да му го върнеш..идеално!....
ПП: написаното по-горе важи само за такива случаи...когато си хванал неверника на местопрестъплението...а за отмъщението..протива сам ама тоя си го салужава! КРЕТЕН!
права е има представители от моя пол които са големи тъпанари само знаят да изневеряват и немогат да оценят че някой жени като тебе и Ice queen са много ценни и добри и е грамаден грях да им изневеряваш важното е да не мислиш за това и с вдигната глава да си продължиш живота а ако си му ядосана имаш пълното право да мъ го върнеш тъпкано.
:cry: Много лошо се е получило при теб. Незнам ... не ги разбирам тези хора.. да си има гадже момчето ,а при друга да отиде. :smt018
Джон Сняг
02-20-2007, 10:19
Аз ако бях на тебе как съм го видял влизам и разбирам кфо точно и как точно.Така ше го прецакаш и пред другата.
FiRe_LaDy
02-20-2007, 11:20
V takyv moment mojesh da razberesh koi sa ti istinskite priqteli i koi ne.Nedei da tyjish tolkova.Svetyt ne svyrshva s edno momche.Prodylji napred sama.Shte si namerish drug po - dobyr.A shtom tozi e postypil taka s teb prosto ne si zaslujava da plachesh za nego,ne e dostoen za teb.
ABSOLUTme
02-20-2007, 11:28
малеее как не си отишла при него да го направиш на нищо пред цялото кафе ама да се развикаш достатъчно много че да му се иска да не е жив..бахти нещасника мърляв! тоя не те заслужава..малее баси как ме дразнят такива кретени! ще ме извиняваш че сте били заедно..ама поне да знаеш повече каквото и да става да не му вярваш...а ако намериш начин да му го върнеш..идеално!....
ПП: написаното по-горе важи само за такива случаи...когато си хванал неверника на местопрестъплението...а за отмъщението..протива сам ама тоя си го салужава! КРЕТЕН!
:lol:
az kakvato sum bih go napravila za smeh na cqloto cafe i nai-veche i pred onaq murla \:D/
naistina toi e postapil mnogo gadno no ti ne si vinovna toi shte sajali po kasno no ti shte vidish che shte sreshnesh nqkoi po dobar ot nego qvno toi ne te zaslujava ne se obvinqvai poskarbi malko i shte ti mine
Ох миличка и с мен се случи същото наскоро...влизам в едно кафе, той на съседна маса се целува с едно момиче, видя ме и на всичкото отгоре продължи...после естествено аз излязах виновна за всичко...мъжете са просто ....(цензура).... :smt019 :smt013 Ако искаш да си поговориш с някой, потърси ме в скайп - simon4e91
He3aBuCuM
02-20-2007, 14:27
леле бати говедата има недей да плачеш и да си хабиш нервите за някво леке!!! не си заслужава за някъв там опитай се да забравиш и го остави да си живее жалкия живот а ти давай напред мисли си за бъдещето а от миналото остави само хубавите моменти другите ги разкарай от главата си!!! а й всяко зло за добро
Точно така !!!