Влез

View Full Version : Пяна за коса

02-15-2007, 16:07
Купих си пяна за коса (Professional Toush- Styling Mousse) И уж си сложих, но незнаех как се слага и косата ми стана като СУПЕР МАЗНА!
На нея пишеше Super Hold ама аз така и не разбрах какво трябва да значи! То какви видове има? На мокра или на суха коса се слага? Реше ли се след това? Суши ли се? Как се начупва косата ... с ролки ли или?
ПЛС помогнете, 4е иначе никога няма да се оправя?!

02-15-2007, 18:30
az polzvam na Wella- Ultra Strong. O6te dokato mi e mokra kosata q ma4kam s pqna, posle poizsu6avam sys se6oara i se na4upva super qko:)Ne znam ot kakvo moje da ti izglejda mazna kosata...ako si slojila v korenite i si q zagladila li nz..poprincip ne se slaga v korenite, a po kym krai6tata, az pone taka pravq :wink:

Butterfly^
02-15-2007, 18:32
tva gore beh az :roll: aa i sy6to- NE q reshi v nikyv sluchei, stava ujasna.

babi_girl
02-15-2007, 18:36
pqnata za kosa se slaga na mokra kosa ( s glavata nadolu) i taka se syshi. namachkva se kosata i stava hem kydrava hem obemna :smt007 az pravq taka ot 2 godini i stava super. Polzvam pqna na Taft nai-silnata.

Alex_f
02-15-2007, 20:42
da,kosata se ma4ka s glava nadolu i sa6to taka se su6i nadolu.az se su6a s difuzera na se6oara,taka stavam kato kukli4ka \:D/ az si q slagam na suxa kosa,no sam probvala i s mokra,no su6eneto e pove4e.