View Full Version : svirkiii
zdraveite!zna4i sityaciqta e slednata.....imam si priqtel i dneska bqx y tqx nie ne sme pravili seks do sega i taka i dneska ne pravixme de,,,drygo imam vpredvid!ta zna4i dneska kato bqx y tqx re6ix da my napravq svirka(da yto4nq ne bqx pravila do sega) i taka po4nax nali tam i toi kaza 4e 6t svyr6i i da otidem v banqta i otidoxme i nali tam az my dyhah,,,nz kolko vreme e v kraina smetka toi ne svyr6i;[[[ v momenta mi e tolkova gadno zna4i iskam da popitam za6to ne svyr6iii????100% az ne sam mn dobra v svirkite vse pak mi be6e za prav put no nali toi pu6ka6e be6e my xybavy i posle samo az my vikam 6t svyr6va6 li i toi si bie6e 4ikiii i kaza mi ne moga i kaza nz kakvo stava :smt010 :smt010 sled tova tyi kato na mene mi pisna da my dyxam sprqx i se celyvaxme ,,onaq my rabota spadna i az nali go pitax non stop za6to taka i toi mi kaza za6toto go bilo sram ili ne6ty takova,, bna koeto izob6to ne vqrvam..ta iskam da popitam mom4etat trqbva li da se pritesnqvam 4e ne go vyjbyjdam i 4e ne moja da svyr6i ili ne vinagi e zadylzitelno da svyr6i6 ot svirka .. napravoo nzz ,, mn mi e tapo are kajete sq vie ,, 6to ne svyr6i?
:cry:
Бе ние се притесняваме като сме голи. Е аз 7 месеца вече с гаджето и не мога да съм напълно гол пред нея... срам ме е... :-) Не бой се, а продължавай да духаш. ;) Даже му дай да ти свърши в устата - много е яко.
mili4ka ako si mu duhala da kajem 2 min estestveno 4e nqma da svar6i.kolkoto i hubavo da mu e do svar6vaneto si ima opredeleno vreme i nujda ot po-prodaljitelna stimulaciq....pff a pak kato po4nete da pravite sex 6te po4ne6 da iska6 po-bavno da svar6va O:) ne se trevoji tova,4e ne e svar6il ne ozna4ava zadaljitelno 4e ti ne moje6 da go zadovoli6... ;-) uspeh
Щото още не ги връткаш яки...
ух, как говоря и аз....
С опита се постига съвършенството.
Така че, имай хъс.
И го помоли следващият път да те напътства, много по-лесно ще ти е. Успех и не се сдухвай. Поправимо е.
Лапаш смучеш играеш с топките ближеш другото е въображение ;)
sq 4etax temite koito ima v tyrsa4kata svyrzani s svirkite ii mbasi e edna tema ne vidqx nqkoi se oplakva 4e priqtelq my ne e svyr6ill :smt010 :smt010 :smt010 samo na mene li se slu4ii tfa veeeeeeeee,,,,,,,,,,,
gamercheto_
02-15-2007, 19:27
ае момиче как искаш приятеля ти да свърши като наи много 10мин да си му духала.....хората по 1ч се ебът и не могат да свършат пък ти..... ](*,) !!!!Има и друго нещо...било ти е за 1ви път ти кфо искаш отраз да се научиш да въртиш питона ли...малко трудно!!не се предавай и се успокой!следващия път ще свърши че даже и още ще иска 8)
мен пак още на парвата свирка ми свьрши барзо .. зависи от 4овека и от теб сама ... не мои само да си клату6ка6 главата .. вкараи си някав филм.. 4е е сладолед или нз.... :)
f1s714e70
02-17-2007, 22:32
xmmmMMm nz nz sig.ne6ty v nego e problema.Pone az dosega ne sam 4uvala maj da ne svar6i ot svirka...
Извинявай,но на колко сте години?
:smt017
Opit mu e maikata :)malko pove4e 6te se pouprajnqva6 i 6te stane rabotata.
malka_sladuranka
02-18-2007, 12:03
Ее за 1ви път ти е било. Никой не се ражда научен. С опит и желание всичко се постига.
ThePainIsReaL
02-18-2007, 12:26
Мила , не се безпокой . Ще се справиш следващия път . Може пък и на него да му е било нещо не наред в настроението .
Иначе знам , и на мен ми беше много гадно .. просто не му мисли много . И другия път се запаси с повечко желание и време. Не се притеснявай , ще успееш .
AzureDiamond
02-24-2007, 17:56
Има и по-притеснителни хора..не се притеснявай ни най малко!!!Аз си спомням,че на първата ми свирка приятелят ми сварши ама нз....ама ще вдиш,че като почнете и секс да правите ще се молиш да сваршва по-бавно :)))
A_Loving_Girl
02-24-2007, 18:15
Спокойно следващия път ще се получи!;)
Виж, нормално е да не свар6и. Кво трябва да те е страм, за6тото не прави6 добри свирки, еми било ти е за 1ви път. Никой не се е родил нау4ен. Следав6тия път го помоли да ти каже как му харесва то4но(като движения, бързина на движенията и т.н.), 6те ти е много по-лесно, а на него - по-приятно :wink:
zemi nqkoi opiten ot foruma da te nauchish kak da vrutkash svirchici :}
john_kaleka
02-25-2007, 09:31
tree da porabotish vurhu svirkite
Miteto_bs
02-26-2007, 05:53
Интересно... аз на свирка свършвам за 5мин. е имало е случаии например мойта да си го дъвче половин час ама си свършвам де..
П.П. каде тук има форум в който се представяме че съм нов... и незнам каде смисъл да си покажа снимките например.. тя е на аватара ми ама имам и други а неможах да намеря никаде.. пишете ми на ЛС благодаря =;
Big_Slav
02-26-2007, 12:16
bra opravqi se kak tai nqma da svyrish ili si mu lapala palece ili onq ne6to ne mu e nared opravqite se i mu duhai pove4e sh se opravish :P
Наблюдател
02-27-2007, 07:24
xmmmMMm nz nz sig.ne6ty v nego e problema.Pone az dosega ne sam 4uvala maj da ne svar6i ot svirka...
Глупости на търкалета.
Докато не станах на 21 никоя не можа да ме свърши със свирка.
Тогава попаднах на жената с която съм и сега и просто равна на нея няма в досегашния ми опит.Научи се в движение и сега може и да ме измъчва половин час и накрая да изригна или набързо за 5 мин да ми достави удоволствие.
Много малко жени могат да правят качествен орален секс.
Mami4kata ti deeba gadna devstvenica podla ELA da mi napravi6 edna traba ma maimuno dolna prokajena ega izsahnej i ti i kura na ONIA gei maikavi deeBa na si4ki
PriMaLChaoS
02-27-2007, 09:36
Mami4kata ti deeba gadna devstvenica podla ELA da mi napravi6 edna traba ma maimuno dolna prokajena ega izsahnej i ti i "мъжкия полов орган" na ONIA gei maikavi deeBa na si4ki
:idea: Предлагам да се изтрие коментара и да се заключи темата с две ръце и три крака..... Вече всичко се каза....Локвайте докато не са дошли спамерите...
Много малко жени могат да правят качествен орален секс.
Това казва и приятелят ми.
FaHrEnHeit
02-27-2007, 12:33
hfgh
На свиреца у гъзеца... :-D
Първият път и аз не се справих добре.Даже му духах само около 2минути :) това е нормално.Нищо лошо не се е случило и няма място за притеснения.Горе главата и трупай опит :)
`Death`Whore`
02-27-2007, 13:58
Аз ли съм единствената, която винаги се е справяла добре :shock:
Мойта добре си я бях научил... :?
Zaintriguvaniq
02-27-2007, 15:07
Абе да те питам и аз...имаш ли снимки да ми пратиш,а аз после ще ти кажа къв е проблема ;)
Zna4i...ako naistina mu e stanalo ne6to kofti napalno e vazmojno za tova da ne e svar6il!Tova e dosta golqma pri4ina... :smt017
хмм един съвет от мъжка гледна точка...ИЗПОЛЗВАЙ ЕЗИК(или поне на мен това винаги ми действа) ;)
krem4et0
03-01-2007, 09:40
по принцип трудно се свършва при свирка-без ръчна,защото се дразни пениса и главичката,но кожата не се мести толкова и не се създава триене,което води до еякуляция.
Аз ли съм единствената, която винаги се е справяла добре :shock:
XEXEEE aide ne se hvali ! :mrgreen: :mrgreen:
Na men kato mi duhat svurshvam za 2,3 minuti mnogo mi stava gotino i ne moga da se zdurjam mnogo e kofti
Pussy_Searcher
03-02-2007, 10:55
на мен от свирка нищо не ми става!!!даже не ми е и кой знае колко хубаво.имам малко безчувствен питон
Trisha1991
03-02-2007, 18:02
по принцип трудно се свършва при свирка-без ръчна,защото се дразни пениса и главичката,но кожата не се мести толкова и не се създава триене,което води до еякуляция.
Ти ако не беше на моменти толкова консервативна, щеше да си както се казва сред мъжкото население - баси резачката! :smt006
krem4et0
03-03-2007, 19:24
Ти ако не беше на моменти толкова консервативна, щеше да си както се казва сред мъжкото население - баси резачката! :smt006
Абе аз се правя на недостъпна тука за парлама. нали трябва да има всякакви. Ама да ме видиш в леглото-хищница :lol:
BloodSoul
03-03-2007, 19:41
Ти ако не беше на моменти толкова консервативна, щеше да си както се казва сред мъжкото население - баси резачката! :smt006 А ти няма ли да престанеш да се заяждаш?