View Full Version : Moderated: Харесвам много един от най-добрите ми приятели
inloveindani
02-16-2007, 07:18
Моляви дайте ми съвет,какво да правя.Харесвам много един от най-добрите ми приятели.Той все казва как ако се скара с неговата приятелка сигорно ще стане нещо между нас.Но след всеки край на връзката си с поредното момиче той само ми казва защо са се скарали и след 1-2 дни ми казва как е намерил друго момиче по-хубаво от предното и че много се харесват и неща с които не разбира че ме наранява.И на пук на всичко ходи за втори път с моя приятелка.Въпреки всичко с което ме нараняваи огорчава,аз го обичам и с всеки изминал ден го заобичвам още повече.Почти всеки път когато се скараме искам да го забравя,да го намразя и да го залича,но немога.Кажете ми да продължа ли да се опитвам да стигна серцето му или да останем само приятели?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Останете си само приятели.
teenkopele
02-16-2007, 07:28
Иначе, като нищо ще се превърнеш в поредната му бройка.
Иначе, като нищо ще се превърнеш в поредната му бройка.
NAPALNO SAM SAGLASNA za men li4no priqtelstvoto e po vajno ot lubovta :roll:
И аз мисля, че трябва да си останете само приятели, а и надали те харесва наистина, защото до сега е трябвало да направи нещо.
И аз съм на мнението че да си останете приятели е най-правилното решение.Преди време и аз харесвах най-добрия ми приятел и мога да ти кажа че не се получи само исразвалихме отношенията и сега нещата не са като преди за това по-добре само приятели
както казаха досега всички останете си само приятели. какъв е смисъла да започваш нещо, което така или иначе скоро ще свърши за сметка на приятелството, което продължава цял живот!
inloveindani
02-16-2007, 16:33
Много ви благодаря за съвета.Ще ви послушам въпреки че ще ми трябва много време да го забравя
CrIsTiaNo_
02-16-2007, 16:42
ima mn takiva temi za priqtelstvo i lubov ! a ina4e priqtelstvoto e pred lubivta v pove4eto slu4ei no ne i v vsi4ki