View Full Version : Psihologicheski test :)
ABSOLUTme
02-16-2007, 10:59
Любовен тест
Не забравяйте да запишете някъде отговорите си!
1. Представете си, че отивате на гости на любимия човек. Има два пътя до неговата/нейната къща. Единият е пряк и ще ви отведе бързо, но е доста скучен. Другият път е значително по-дълъг, но има толкова прекрасни гледки и интересни неща. От къде ще минете вие?
2. По пътя виждате два розови храста. Единият е oбкичен с бeли рози, а другият с червени. Решавате да наберете 20 от тях. По колко от всеки цвят?
3. Най-накрая стигате до къщата. Отваря ви човек от семейството. Можете да го помолите да извика любимия/та или да влезете и да идете до стаята му/й сами. Какво избирате?
4. Отивате в стаята на любимия/та, но там няма никого. Къде ще оставите розите? На леглото или до прозореца?
5. Оставате да преспите в къщата, но в отделни стаи. На сутринта се събуждате и тръгвате към спалнята на любимия/та. Как бихте искали да го/я заварите - буден/а или още спящ/а?
6. Е, вече е време да се прибирате. Сега кой път ще изберете - краткия или по-дългия?
ИНТЕРПРЕТАЦИЯ
1. Пътят представлява вашето влюбване. Ако сте избрали прекия път - значи се влюбвате бързо и лесно. Ако сте предпочели дългия, то на вас ви е нужно повече време, за да се влюбите в някого.
2. Броят на червените рози показва колко давате в една връзка, а броят на белите - колко очаквате в замяна.
3. Този въпрос показва как се справяте с проблемите в една връзка. Ако сте избрали да отидете сами до стаята на любимия/та - вие сте по-скоро директен човек и предпочитате да решавате проблемите веднага. Ако сте помолили някой от близките да го повика, значи сте човек, който оставя проблемите настрана и се надява, че те ще се решат от само себе си.
4. Мястото, където оставихте розите, показва колко често искате да бъдете с любимия/та. Ако сте ги сложили на леглото, искате да сте с него постоянно. Ако сте ги сложили на прозореца, нямате нищо против и по-редките срещи.
5. Този въпрос показва отношението ви към любимия/та. Ако искате да го/я видите спящ/а, то вие го/я обичате такъв/а, какъвто/каквато е. Ако предпочитате да го/я заварите буден/а, значи очаквате този човек да се промени, заради вас.
6. Пътят към вкъщи показва колко продължават най-често връзките ви. Ако сте предпочели прекия път, бързо разлюбвате партньора си. Ако сте избрали по-дългия път, вие се стремите към една по-трайна връзка.
:-D
ha ne e zle za test no nekoi ne6ta ne si savpadat ne6to se polu4ava razminavane
:)
Konfucii
02-16-2007, 11:30
Gotin e testa nqkoi da znae kade iam i drugi takiva?
LSD^Lady
02-16-2007, 11:33
Интересно е , но има голямо разминаване :)
mirelchety
02-16-2007, 11:52
testa e super :P 10x mn :)
OtherDimension
02-16-2007, 11:57
глупости
от какъв зор ако не нахълтам в стаята без да ме е поканил някой съм директен и честен
теста е доста тъп
stra6no_sexy
02-16-2007, 12:32
много як тестра и нещата доста си съвпадат
DeathRogue
02-16-2007, 12:41
Ama patko ti neznae6 li 4e 4eten broi cvetq sa za umrelite we?! :lol:
Na neq 20 rozi li da i podarq o6te e jiva...
alkobalko
02-16-2007, 13:12
Не е лошо тестчето и повечето неща са вярни (май).
Хаха,при мен излезна така,че аз давам повече във връзката и съм способна да давам повече,като очаквам да ми се връща малко.Избрах си 15 червени и 5 бели рози....ужс :lol:
Papagal4e
02-16-2007, 13:20
на мен теста много ми хареса..аз пък избрах 3 червени и 17 бели рози 8-[
bawdy talk
02-16-2007, 13:35
Третия въпрос е глупав!!
Как може да влезеш до стаята на приятелката си без да са те поканили :shock:
Третия въпрос е глупав!!
МИ що... Требе си нахален :-D
Viktoriq_
02-16-2007, 15:24
трста е забавен , но и неверен !
Някои неща не са така, но повечето са така.
alkobalko
02-16-2007, 15:34
Третия въпрос е глупав!!
Е какъв е проблемът. Аз имам ключ от дома на приятеля ми, както и той от моя. При една по-сериозна връзка няма проблем един от двамата да влиза по този начин.
OtherDimension
02-16-2007, 15:39
Третия въпрос е глупав!!
Е какъв е проблемът. Аз имам ключ от дома на приятеля ми, както и той от моя. При една по-сериозна връзка няма проблем един от двамата да влиза по този начин.
какъв е процента на такъв тип връзки , имайки предвид ,че все пак отваря член от семейството ?
misli pozitivno
02-16-2007, 15:41
хах яко тестче :D сички съвпаднаха :) поне при мене дде
JuSt_A_vErMiN
02-16-2007, 15:48
тестчето е готинко...бива :wink:
OtherDimension
02-16-2007, 15:51
зле сте :lol:
KiLLeR_InSTiNkT
02-16-2007, 18:04
Зле сме, ама поне това тестче не е от тея - избери си буква, избери си цвят и тем подобни от оня дето го пускаха 1263700000 пъти... :lol:
`Death`Whore`
02-16-2007, 18:05
Избрах краткия път към къщи, защото мразя да се мотая. И странно...явно чувствата ми бързо угасват по тази причина. :shock:
ThePainIsReaL
02-16-2007, 18:10
При мен всичко си беше вярно . Не е лош тестът.
_DrEaMeR_
02-16-2007, 18:29
Това много ми хареса, а и всичко си излеза както трябва ( истина :smt016 ) \:D/
CrIsTiaNo_
02-16-2007, 18:36
pri men se polu4i i si4ko be6e vqrno nz kak....
DeadSoul
02-16-2007, 19:26
Хаха... точно всичко си ми излезе =D> Бързо се влюбвам, но трудно забравям любимия човек :-k
ABSOLUTme
02-16-2007, 19:28
Ama patko ti neznae6 li 4e 4eten broi cvetq sa za umrelite we?! :lol:
Na neq 20 rozi li da i podarq o6te e jiva...
abe guz(ok),ti sluchaino da znaesh komandata Copy =>Paste?da ne mislish,che sum se vjivqla v rolqta na avtor? :-s
puk i moje 5 rozi za maika i,za da te pusne izobshto vutre i ostanalite 15 za neq :lol:
a i btw,kato se kazva da otidesh direktno v staqta,ne mislq che se imapredvid da si vlezesh prez vhodnata vrata i direktno.po-skoro zvunish,kanqt te da vlezesh i ottuk ti si izbirash dali da q/go izvikat ili ti sam/a da otidesh v staqta.. :lol:
mechtaq_za_teb
02-16-2007, 19:36
gotin test ;)
PoisoNGirL
02-16-2007, 19:47
Ako ste otgovorili istinata na vuprosite shte se poluchi.Na men lichno vsichko mi e vqrno.Testcheto e gotino...daite i drugi ako ima :D
Ами при мен теста почти всичко позна. :)
hollaback_girl
02-16-2007, 19:56
Е при мен всичко излезе вярно...мн добро тестче :)
gerinceto
02-16-2007, 20:07
mn e qk
KykL1chkAa
02-17-2007, 06:22
mnoo qko test4e...za6to pyk da ne vleze6 v staqta mu-i da go iznenada6...az dokato go iz4akam da doide..........
Princesata
02-17-2007, 09:24
Много ми хареса теста има ли още такива????
`Death`Whore`
02-17-2007, 10:01
А за третия въпрос - мен последният път ме пуснаха да вляза направо. Приятно е хората да те карат да се чувстваш добре в дома им.
Octofunk
02-17-2007, 11:25
При мен нещо не се получи много вярно но карай :-D
miloto_girl_4e
02-17-2007, 12:46
Доста забавен тест, а и ми съвпадат повечето неща :wink:
ABSOLUTme
02-17-2007, 13:09
e kajete dobra duma i za avtora na temata de.. :lol:
strawberry1988
02-17-2007, 13:30
zabaven i ravlekateln test,no ne vsi4ki ne6ta sa verni
BUBU_to4ka_TO
02-17-2007, 18:00
za men testa si otgovarq na 100% \:D/ :smt008
Mimka_sweet
02-17-2007, 18:18
ЯКо :-D
Яко е , ама някои неща не са съвсем точни...
CrazyWitch
02-17-2007, 19:10
Направих теста, но не съм съгласна с доста неща от него. Да не кажа нищо...
Пълен абсурд.
Любовен тест
Не забравяйте да запишете някъде отговорите си!
1. Представете си, че отивате на гости на любимия човек. Има два пътя до неговата/нейната къща. Единият е пряк и ще ви отведе бързо, но е доста скучен. Другият път е значително по-дълъг, но има толкова прекрасни гледки и интересни неща. От къде ще минете вие?
2. По пътя виждате два розови храста. Единият е oбкичен с бeли рози, а другият с червени. Решавате да наберете 20 от тях. По колко от всеки цвят?
3. Най-накрая стигате до къщата. Отваря ви човек от семейството. Можете да го помолите да извика любимия/та или да влезете и да идете до стаята му/й сами. Какво избирате?
4. Отивате в стаята на любимия/та, но там няма никого. Къде ще оставите розите? На леглото или до прозореца?
5. Оставате да преспите в къщата, но в отделни стаи. На сутринта се събуждате и тръгвате към спалнята на любимия/та. Как бихте искали да го/я заварите - буден/а или още спящ/а?
6. Е, вече е време да се прибирате. Сега кой път ще изберете - краткия или по-дългия?
ИНТЕРПРЕТАЦИЯ
1. Пътят представлява вашето влюбване. Ако сте избрали прекия път - значи се влюбвате бързо и лесно. Ако сте предпочели дългия, то на вас ви е нужно повече време, за да се влюбите в някого.
2. Броят на червените рози показва колко давате в една връзка, а броят на белите - колко очаквате в замяна.
3. Този въпрос показва как се справяте с проблемите в една връзка. Ако сте избрали да отидете сами до стаята на любимия/та - вие сте по-скоро директен човек и предпочитате да решавате проблемите веднага. Ако сте помолили някой от близките да го повика, значи сте човек, който оставя проблемите настрана и се надява, че те ще се решат от само себе си.
4. Мястото, където оставихте розите, показва колко често искате да бъдете с любимия/та. Ако сте ги сложили на леглото, искате да сте с него постоянно. Ако сте ги сложили на прозореца, нямате нищо против и по-редките срещи.
5. Този въпрос показва отношението ви към любимия/та. Ако искате да го/я видите спящ/а, то вие го/я обичате такъв/а, какъвто/каквато е. Ако предпочитате да го/я заварите буден/а, значи очаквате този човек да се промени, заради вас.
6. Пътят към вкъщи показва колко продължават най-често връзките ви. Ако сте предпочели прекия път, бързо разлюбвате партньора си. Ако сте избрали по-дългия път, вие се стремите към една по-трайна връзка.
:-D
мнмн як тест и мнм верен на мен сичко което е в теста е така наистна....хх