PDA

View Full Version : самоубийство

викито
02-16-2007, 17:25
здр. всички
с моя приятел от скоро ходим някаде 2-3 седмици.обаче от няколко дни е в депресия аз го питах за кво а той ми каза 4е е зарди тва 4е нее праил секс :roll: а ние всащност имахме планове да го направим -и на двамата щеше да ни е за 1 път оба4е просто нямаше каде ](*,)
и днес излезнахме да се разходим обаче той през цялото време мъл4еше отидохме до асеновата крепост и там седнахме на една пейка по пътя абсолютно нищо не си казахме аз го питах кво ти има а той вика нищо .по пътя си беше сложил ка4улката да не го видя 4е пла4е оба4е аз усетих :?
и седнахме на една пейка и той пак мъл4еше и изведнъж заспа след около 15-20 минути се събуди и аз му викам айде аз си тръгвам 4ао той каза нещо но не разбрах кво то4но
аз се върнах у нас а той май си остана там
единственото нещо за което се притеснявам е да нее извършил няква глупост и да се е самоубил защото преди няколко дена му гледах ръцете и видях 4е си е рязал вените оба4е преди 2-3 месеца и аз го питах за кво го праиш тва и той каза няма зна4ение
и доста 4есто си говорим за смисъла на живота и за смъртта и той ми е казвал не 1 път в тоя скапан живот единственото нещо което е сигурно е 4е ще умра :cry: :smt010 и някви такива
според вас има ли вероятност да е сложил край на живота си

ABSOLUTme
02-16-2007, 17:29
vsushnost ima veroqtnost da ima po-golqm problem,otkolkoto predpolagash.nadali mu e takova ot lipsa na sex,nai-malkoto,shtoto ne znae oshte kvo e tva :lol: nz,tupo si napravila,che si go zarqzala sam-samichuk.vse edno de,nie otkude da znaem dali e napravil neshto?zvunni mu,nqma li gsm tva momche? :-s

teardrop
02-16-2007, 17:33
Съгласна съм с горното мнение. Просто му звънни или най-добре отиди до тях. Опитай се да го предразположиш, да го накарш да ти се довери и да се почувства по-добре.

koalka
02-16-2007, 17:52
Трябва да говориш сериозно с него, защото ако и преди го е правил, има възможност и пак да го направи, обаче не виждам причина.От липса на секс няма как да е, защото не го е правил, че да знае, но може да се дължи на нещо друго.Питай го.

bungle
02-16-2007, 17:55
Ти пък се ебаси тъпата да го оставиш.... така...сам.

ThePainIsReaL
02-16-2007, 18:00
Хах .. баси , моето дете , зле си . Защо си тръгна , след като се притесняваш за него . Не му е било така заради липсата на секс , повярвай ми . Явно има други проблеми , трябвало е да го подкрепиш .
П.П. Бтв ти си ми съгражданка . И интересно как на тоя студ го остави там сам . Ама не знам .. отиди до тях . Говори с него . Ще го оцени .

cherinka
02-16-2007, 18:01

Да

ABSOLUTme
02-16-2007, 18:06

Да

vie pa ste ebati milite :lol: 8-[

PoisoNGirL
02-16-2007, 20:35
Pritesnqvash se za nego i durjish na nego,a kogato mu e nai-tejko i si go vidqla ,che plache si si trugnala?Kvo chakash idi do u tqh da pogovorite.Moje tochno sega da ima nujda ot priqtel i podkrepa.i opredeleno ima neshto po-seriozno ot sex-a..popitai go kakvo e.izslushai go...predi verno da e stanalo kusno(dano da ne se stiga do tam nikoga)...

XpM
02-16-2007, 20:43
Абе айде отивай при него ве....

Bacard1
02-16-2007, 20:48
здр. всички
с моя приятел от скоро ходим някаде 2-3 седмици.обаче от няколко дни е в депресия аз го питах за кво а той ми каза 4е е зарди тва 4е нее праил секс :roll: а ние всащност имахме планове да го направим -и на двамата щеше да ни е за 1 път оба4е просто нямаше каде ](*,)
и днес излезнахме да се разходим обаче той през цялото време мъл4еше отидохме до асеновата крепост и там седнахме на една пейка по пътя абсолютно нищо не си казахме аз го питах кво ти има а той вика нищо .по пътя си беше сложил ка4улката да не го видя 4е пла4е оба4е аз усетих :?
и седнахме на една пейка и той пак мъл4еше и изведнъж заспа след около 15-20 минути се събуди и аз му викам айде аз си тръгвам 4ао той каза нещо но не разбрах кво то4но
единственото нещо за което се притеснявам е да нее извършил няква глупост и да се е самоубил защото преди няколко дена му гледах ръцете и видях 4е си е рязал вените оба4е преди 2-3 месеца и аз го питах за кво го праиш тва и той каза няма зна4ение
и доста 4есто си говорим за смисъла на живота и за смъртта и той ми е казвал не 1 път в тоя скапан живот единственото нещо което е сигурно е 4е ще умра :cry: :smt010 и някви такива

тва момче се е отказало от живота или е отчаян опит да му се огоди...!!!

XpM
02-16-2007, 20:50
здр. всички

тва момче се е отказало от живота или е отчаян опит да му се огоди...!!!

Ако тва е отчаян опит да получиш секс - тоя пича е баси актьора.... Признавам го...

LO6IQ
02-16-2007, 21:13

Да
Аааалелуя ! Камикадзееее.... Ако се е самоубил трябва да е бил ненормален . :-D Аз ако ми изгори пиксел на монитора няма да се самоубия пък за момиче :::

02-16-2007, 22:03
otidi pri nego i se izpliu6tete nqkade :D basi horata :-D ama polzvaite baloni :D

nasty_f
02-16-2007, 22:19
Нали сте заедно,кажи му,че не искаш да има тайни от теб и,че каквото и да е станало ще го изслушаш и ще го разбереш,защото го обичаш.Но защо си го оставила сама?Не мисля,че се е самоубил,но е трябвало да останеш при него и да го поразпиташ.Абе,този твой приятел ми изглежда по описанието доста странен.

MeRiToR
02-16-2007, 22:32
има доста хора с проблеми и те трагват от това че се затварят в себе си и не споделят с др хора и дано този пат да ти се довери и да ти обясни няма смисал иа з да казвам да заминаваш при него колко и да не ти пука за него се пак си човешко саздание и имаш састрадание коего сега е момента да покажеш :!:

Princesata
02-17-2007, 09:36
Не е трябвало да го оставяш сам и вземи му се обади

furtado
02-17-2007, 09:45
mom4eto qvno naistina ima problemi,s koito ti ne si naqsno.horata koito pravqt opit za samoubiistvo sa s mn slaba psihika,za da se stigne do takova re6enie veroqtno se namira v golqma emocionalna dupka,moje da ima probemi v semeistvoto ili koi znae kakvo.6tom hodite ot tolkova malko vreme moje da mu e trudno da spodeli s teb.moqt syvet e da ne nastoqva6 mn da spodelq,dai mu vreme.dryj se milo s nego i mu kaji 4e moje da rz4ita na teb za vsi4ko ako ima nujda i togava moje sam da pojelae da ti spodeli.no dr pyt kogato pak go vidi6 takyv,v nikakyv slu4ai ne go ostavqi sam.ako ne iska da govori-ne govorete,no go pregyrni i pogali milo,za da se po4uvstva obi4an i spokoen.

malone
02-17-2007, 16:49
Не е възможно един секс да е причината да се държи така.Трябва да си поговориш него да видиш какво ще ти каже и обясни за поведението си.

xixi
02-17-2007, 16:50
Не е възможно един секс да е причината да се държи така.Трябва да си поговориш него да видиш какво ще ти каже и обясни за поведението си.
Не бях виждал толко грозна снимка на никълбак О.О

sh3_1s_7h3_0n3
02-17-2007, 19:23
лапешка работа. :smt012
вие за к'во сте гаджета? само да си държите ръцете ли? :smt017
ще мълчите 20мин докаto се разхождате, ти ще видиш, че нещо го тревожи и няма да се опиташ да поговориш с него.......

xixi
02-18-2007, 00:04
Ако питате мен тоя пич вече не е сред живите :lol:
Жалко че не те питаме.