View Full Version : Моderated:Да взема ли Постинор?
хора знам че има много такива теми всичките съм ги гледала но ми е спешно.вчера следобяд с приятеля ми правихме секс и май презерватива се скъса.трябваше да идем до аптеката но беше затворена а в нашия град има само една денонощна аптека.както и да е сега си купих постинор но много ме е страх да го пия аз съм на 15 и изобщо незнам дали е правилно да го пия.моля ви кажете ми има ли някаква опасност или е по добре да го изпия.тези дни би трябвало да ми дойде ама ме е стрх да чакам затова посъветвайте ме какво да правя.плс ](*,) ](*,)
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
alkobalko
02-17-2007, 07:54
Как така не сте сигурни дали презервативът се е скъсал? Не го ли проверихте след това? Той въобще свършил ли е? И ако да къде?
ThePainIsReaL
02-17-2007, 07:55
Е как така май се скъса . Да или Не ?
да скъса се проверихме го след това.а той не успя да свърши в мен.просто незнам дали трябва да ги изпия или не
Nadelina
02-17-2007, 08:03
Po dobre nedei da go piesh.. Shansa da si bremenna e minimalen..
Е щом не е свършил в теб няма смисъл да си объркваш хормоните..
благодаря ви много но все пак има ли някаква опасност нещо да е станало или да изчакам да ми дойде
Nadelina
02-17-2007, 08:14
Spored men ne e stanalo nishto.. A inache ako taka se pritesnqvash moje ot pritesnenie da ti zakysnee 3-4 dena.. i togava she poludeesh.. taka che spokoino !!!
alkobalko
02-17-2007, 08:15
Вероятността да е станал гаф е минимална. Лично според мен не трябва да го пие6, но ти сама реши.
просто съм супер притеснителна и се притеснявам от най-малкото.малко се поуспокоих а и приятеля ми каза че всичко е наред да бъда спокоина че не е сваршил в мен и мисля да не го пия.мерси отново че ми помогнахте
Nadelina
02-17-2007, 08:29
Spokoino samo macko.. :) :P Bez koseji...
alkobalko
02-17-2007, 08:32
Само се успокой, защото иначе ще ти закъснее.
мерси хора вие сте супер мисля че вече съм мнго по спокойна мерси много
Nadelina
02-17-2007, 08:39
Npz macko.. nali nie za tova sme tuka.. :P Aide uspeh :P