PDA

View Full Version : Нормално ли е ?!

02-17-2007, 13:38
Може да прозвучи тъпо,но просто няма на кой да кажа или на кой да споделя ... или да намеря отговор в някоя търсачка и т.н. ...
На 15 съм от Пловдив и имам приятел от около 3 месеца.Той е мн разбран и след като му обясних някои неща (за секса-девствена съм,но в момента имам някои причини,поради които не искам да го правя) и той се съгласи естествено.каза че няма никакъв проблем ще чака колкото трябва ...въобще ама въобще да не мисля и да не се притеснявам за това.и аз мн се успокоих и зарадвах.и реших да го задоволявам по "другите" начини.До сега аъм му духала само 1 път ама нещо ме притеснява че примерно от 1-2 седмици въобще не сме се натискали нищо и той все ми намеква че "отдавна не сме се усамотявали"...и някви такива неща.последния път като тръгнах на долу от устата и той си сложи ЛЕКИЧКО ръцето върху главата ми ии аз продължих да слизам надолу обаче ми стана тъпо за това че така ме държи иии тръгнах обратно нагоре той съвсем лекичко ме натисна като почнах да се връщам и после естествено ме пусна ии аз почнах пак да го целувам...обаче ми е някакво притеснено и макар че съм чувала и мн по "кофти" неща от рода "натискаше ме все повече и повече докато не повърнах" и т.н. все пак това първо желание да се натискаме иии побутване надолу малко ме притесни... въпроса ми е : нормално ли е за едно момче което държи на мен и ме обича да ми намеква за "натискане" и да ме насочва към ... му ? (не знам защо просто имам чувството че се интересува главно на него да му е хубаво ...пф нз)

joro_tev
02-17-2007, 13:43
Няма защо да се притесняваш. Напълно нормално е. Моят съвет е да му кажеш, че така не ти допада много, но и да го попиташ как точно му харесва или да набараш подходящия начин, по който да откача.

`Death`Whore`
02-17-2007, 13:44
Не те е удрял и не е навирал пениса си в гърлото ти, успокой се. Просто много му се е искала свирка. А и в натискането няма нищо лошо...все пак, той има нужда поне от малко интимност.

Alex_f
02-17-2007, 18:31
az puk znam,4e majete kato se vazbudqt i ne samo te,prosto ne kontrlirat deistviqta si.taka 4e,ne se pritesnqvai.prosto e iskal leko da ti napmni ako iska6 da mu pravi6 ne6to,no kato e vidql 4e ne iska6 e sprql i tova e nai-vajnoto.ako ne be6e sprql togava,6te6e da e lo6o.

koalka
02-17-2007, 20:50
Просто наистина момчето много му се е искало и за това е станало така.А и е хубаво, че те разбира относно секса. :wink: Кажи му следващият път да е малко по-внимателен.

shadow4e
02-17-2007, 21:02
Може би предишнния път си надминала очакванията му и му се е приискало пак, по принцип му кажи, защото няма да се усети сам. Почти всички момчетата го правят и това въобще не е признак нито за огромна любов, нито за липса на любов. Ти го гледай и през другото време как се държи към теб. Това, че те желае теб, трябва да те радва, защото иначе може да се насочи към друга. Нормално е да иска да си се "усамотявате", карай го той да те лиже, за да не свикне, че само ти ще му доставяш удоволствие, когато стигнете до секс.

malka_sladuranka
02-17-2007, 21:05
\:D/ няма страшно, както казаха другите - просто много му се е искало

ThePainIsReaL
02-17-2007, 21:10
Споки , мила ... ако не държеше на тебе много по-лошо щеше да е. Пък може би е бил възбуден и е искал . Стига да не е бил груб , много си е добре пича.

ultra
02-17-2007, 23:36
Хаха милата,напомняш ми на мен на млади години.Ходех с един и той по същия начин ми натискаше главата надолу.Ситуацията приличаше малко като на "Scary movie"-той натиска,аз се дърпам на горе... :mrgreen: :mrgreen: :-D Ма аз нали съм си гаднярка му казах,че такива "неща" не правя.В крайна сметка нито свирка му направих,нито му пуснах и той ме заряза! :smt005

Kraken
02-18-2007, 08:42
Не те е удрял и не е навирал пениса си в гърлото ти, успокой се. Просто много му се е искала свирка. А и в натискането няма нищо лошо...все пак, той има нужда поне от малко интимност.

Аз съм на същото мнение

Kraken
02-18-2007, 08:44
az puk znam,4e majete kato se vazbudqt i ne samo te,prosto ne kontrlirat deistviqta si.taka 4e,ne se pritesnqvai.prosto e iskal leko da ti napmni ako iska6 da mu pravi6 ne6to,no kato e vidql 4e ne iska6 e sprql i tova e nai-vajnoto.ako ne be6e sprql togava,6te6e da e lo6o.

Никой не губи контрол над действията си всеки може да спре да прави нещо стига да иска

gerinceto
02-18-2007, 11:40
Няма защо да се притесняваш. Напълно нормално е. Моят съвет е да му кажеш, че така не ти допада много, но и да го попиташ как точно му харесва или да набараш подходящия начин, по който да откача.