View Full Version : Moderated:Нормално ли е това?
девстена съм и с приятеля ми я караме на френска и ми вкарва пръста си . днес започна да си вкарва пръста по-навътре и по-бързо и ръцете ми започнаха да изтръпват и в един момент дотолкова се вкочаниха се не можех да си мръдна цялата китка и седеше много неестествено застанала.после ми трябваха 10тина минути за да ми се оправят ръцете ... та... това нормално ли е?? (бях мн възбудена ,ако има значение това) п.с. не съм някво 12 годишно лапе... плс кажете дали при някой е ставало така че почвам да се притеснявам дали нещо не ми е наред....
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
malka_sladuranka
02-17-2007, 19:12
:shock: как така :shock: не ми звучи много нормално, да не можеш да си движиш китките :shock:
ми... и на мен не ми се струва нормално и затва писах тема... някак си изтръпнаха мн жестоко и застанаха като парализирани ... и даже ми звънна телефона и се наложи той да ми го държи докато говоря понеже аз не мойех да си служа въобще с ръцете си... :s
хора...мн ми е притеснено..плс кажете нещо по темата че откачам ;///
inlove_girl
02-17-2007, 19:35
Как така ще ти изтръпнат ръцете? :shock: Сигурно си се възбудила много повече отколкото трябва. Сигурно е затова. Незнам какво да ти кажа, мила. :?
вярно бях много възбудена ама чак пък толкоз ... не ми се връзва нещо ...
Да не си се подпирала на тях? :shock:
Yep нямаш проблем не се безпокой.
в смисъл...да се възбудя толкова много че да не мога да си мръдна ръцете...и то без секс.. хмм ;\ оффф :S:S:S:S
inlove_girl
02-17-2007, 19:42
вярно бях много възбудена ама чак пък толкоз ... не ми се връзва нещо ...Емиии незнам какво друго да ти кажа... :? Наистина незнам... :-s Обясни малко по-подробно какво точно е станало защото не ми се връзва нещо... :-s
Да не си се подпирала на тях? :shock:
мне... бях легнала по гръб
ThePainIsReaL
02-17-2007, 19:43
Наистина ... подпирала ли се на тях ?
ThePainIsReaL
02-17-2007, 19:44
Къде точно ти бяха ръцете ?
вярно бях много възбудена ама чак пък толкоз ... не ми се връзва нещо ...Емиии незнам какво друго да ти кажа... :? Наистина незнам... :-s Обясни малко по-подробно какво точно е станало защото не ми се връзва нещо... :-s
еми прави ми той френска и ми вкара пръста си..при което мн се възбудих и почнах да треперя цялата и най-много ръцете...но само някакво малко изтръпване... и после почна на наново и тикаше пръста докрай и все по-бързо и ръцете ми пак изтръпнаха и пръатите ми застанаха някак оплетени и не можеш да си ги мръдна поне 10 минути въпреки че спряхме скоро след като стана тва ..
Къде точно ти бяха ръцете ?
ми до мене...в смисъл -аз съм легнала по гръб и ръцете си седят най-нормално до тялото ми без да подпират нищо
inlove_girl
02-17-2007, 19:49
еми прави ми той френска и ми вкара пръста си..при което мн се възбудих и почнах да треперя цялата и най-много ръцете...но само някакво малко изтръпване... и после почна на наново и тикаше пръста докрай и все по-бързо и ръцете ми пак изтръпнаха и пръатите ми застанаха някак оплетени и не можеш да си ги мръдна поне 10 минути въпреки че спряхме скоро след като стана тва ..Ами сигурно от превъзбуда... охх наистина незнам какво да ти кажа... :? Нямам обяснение :-s
malka_sladuranka
02-17-2007, 20:12
Сега се сещам, че нещо подобно се беше случило на една приятелка. Докато правела секс с приятеля си, нещо и станало и цялата се схванала ли....или и аз незнам точно и не можела да мръдне. :shock: Това сигурно е ужасно. Не ми се вижда нормално. Консултирай се с някой...Лекар, родител...или и аз незнам.
shadow4e
02-17-2007, 20:24
Чак да не мога да мръдна не ми се е случвало, но и моите понякога изтръпват, точно като лежа по гръб и само на език и пръсти. Усещането е много странно и неприятно. Не мисля, че е ненормално.
Чак да не мога да мръдна не ми се е случвало, но и моите понякога изтръпват, точно като лежа по гръб и само на език и пръсти. Усещането е много странно и неприятно. Не мисля, че е ненормално.
охх нямаш представа колко ми олекна... сега поне знам че и на други е ставало подобно... 10х много на всички (hug) ;)
shadow4e
02-17-2007, 20:31
И то не един път :) Аз гледам, обаче да го махна изтръпването още като видя, че вече са ми забавени движенията:) Чувството при мен е, че все едно кръв не достига до част от ръцете.
Споко, пък и това, че нещо не се случва при всички хора, не означава, че е ненормално.:)
Може да си се схванала нещо. :-k
ох хора... сега адски много ме боли корема и кръста... възможно ли е да е от вчера..?(тогава почти не болеше)
П.С. не ми бърка за пръв път ,но тоя път беше по-навътре и по-бързо... хепл мее.....
mnogomili4kata-sf
02-18-2007, 09:00
При мен така става като получа оргазъм...изтръпват ми ръцете и не мога да си движа,да не говорим за подутия ми език и за причерняването пред очите....
Otreji si rukata :smt026
:-s
PhoenixXx
02-18-2007, 09:26
Otreji si rukata :smt026
:-s
замълчи си по-добре като няма да казваш нещо смислено
malka_sladuranka
02-18-2007, 10:12
При мен така става като получа оргазъм...изтръпват ми ръцете и не мога да си движа,да не говорим за подутия ми език и за причерняването пред очите.... :shock: леле....
mnogomili4kata-sf
02-18-2007, 14:57
При мен така става като получа оргазъм...изтръпват ми ръцете и не мога да си движа,да не говорим за подутия ми език и за причерняването пред очите.... :shock: леле....
Хахаха...като получавам алергичен присъп съм така...ама кво да се прави...мойто момче се бъзика,че съм алергична към оргазмите...
ама сериозно- в началото мн се плашеше,защото аз и не можех да му отговоря докато траеше приключението
erelwind
02-18-2007, 15:15
Хахаххахахахахахаххахаахх аахахахахаха. И що не правите нормален секс?
BeZ^BikiNi
02-18-2007, 15:18
Mi na mene mi se e sluchvalo nqkolko puti po vreme na frenska da mi iztrupne leviq krak i to doo takava stepen,che da ne moga da si go mrudna :oops: Chesno da ti kaja mislq che e ot golqma vuzbuda :smt007 :::