Влез

View Full Version : ХЕЛП

02-17-2007, 19:32
Значи водя полов живот от дълго време с пряителят си с презарватив.Проблема е че последните седмици след като свърши и остава в мен за някъде около 5-6 минути.Закъснява ми със около 3 дена. Според вас има ли възможност да съм бременна..плс хелп

02-17-2007, 19:44
не казваш нито на колко си,нито дали имаш някви предменстуални симптоми,но мисля,че няма място за притеснение.3 дни не са нищо и ако не сте късали презерватива или нещо подобно не би трябвало да имате проблеми.но следващия път за по-сигурно не му даваи да свурши в теб или мини на хапченца ;)

02-17-2007, 19:46
Значи водя полов живот от дълго време с пряителят си с презарватив.Проблема е че последните седмици след като свърши и остава в мен за някъде около 5-6 минути. Та кой не го прави ?
Закъснява ми със около 3 дена. Според вас има ли възможност да съм бременна..плс хелп Спокс от времеето е освен ако не е бил скъсан презерватива няма от какво да се притесняваш.

koalka
02-17-2007, 20:40
Не, не си бременна, ако презервативът не се е скъсал.А и както съм казвала доста пъти е нормално да ти закъснява в тази възраст, а и от други неща. :wink: