View Full Version : Гаджето и Родителските Тела:))
Разбират ли се с нея/него!? Харесват ли я/го или не?! И изобщо това е тема за тънкостите в общуването между двете страни ?!
При мене майка ми гп харесва,казва,че е свястно момче ддз личи си,че му се радва :D Ама тате.....ужас е мн ревнува,а не го показва изобщо....голямо е шоу...ХаХАХа
П.С.Извинявам се ако има вече такава тема :-D
Разбират ли се с нея/него!? Харесват ли я/го или не?! И изобщо това е тема за тънкостите в общуването между двете страни ?!
При мене майка ми гп харесва,казва,че е свястно момче ддз личи си,че му се радва :D Ама тате.....ужас е мн ревнува,а не го показва изобщо....голямо е шоу...ХаХАХа
мии при мен тате я харесва ама мама неможе някакси да е приеме равнуваме мн...ама тва е щото не я познава зн че е свастна ама ме ревнува...ама на мен не ми пука ше и мине ххх
sh3_1s_7h3_0n3
02-18-2007, 08:20
...да кажем, че до сега наш'те не са разбирали, че имам гадже :) ходих с едно момче 7 месеца и те така и не разбраха :) като се прибирах по-късно казвах, че съм с приятели... или все си намирах няк'во оправдание 8-[ за сегашния ми приятел си мислят наистина, че ми е просто 'приятел' :) пък то...нищо общо :) ама к'во да им обяснявам... ако стане дума за това може и да им кажа.. :) ама сега той така или иначе е далеч имисля да си помълча още известно време 8-[ :-D
sh3_1s_7h3_0n3
02-18-2007, 08:22
мии при мен тате я харесва ама мама неможе някакси да е приеме равнуваме мн...ама тва е щото не я познава зн че е свастна ама ме ревнува...ама на мен не ми пука ше и мине ххх
...пък майка ми никога не е ревнувала брат ми от приятелките му...докато накрая не й каза, че ще се жени :lol: тогава тя онемя и не знаеше к'во да му каже... въобще не й се вярваше... а баща ми започна да се смее :smt005 надали ще му е толкова смешно аз като му сервирам такова нещо :-D :::
GalleNo_MoMi4eNce
02-18-2007, 08:23
POLA^_^
Супер фен
Местожителство: (((((:n/\eBeH:))))))
Пуснато на: Нед Фев 18, 2007 11:11 am Заглавие: Гаджето и Родителските Тела:))
--------------------------------------------------------------------------------
При мене майка ми гп харесва,казва,че е свястно момче ддз личи си,че му се радва Ама тате.....ужас е мн ревнува,а не го показва изобщо....голямо е шоу...ХаХАХа
П.С.Извинявам се ако има вече такава тема
ПРи мен е същотот майка ми го харесва обаче баща ми ревнува и то мн0го :)
CVETELLINA
02-18-2007, 08:43
Ми още не се познават де-със сегашното ми гадже ходим от скоро и за това..Иначе не мисля че ще има някакъв проблем.Пък и те нашите знаят,че каквото и да ми кажат-в крайна сметка аз си решавам :P :wink:
mnogomili4kata-sf
02-18-2007, 08:45
Олелеееее....майка го мрази меко казано,а не го познава...а аз дори нямам желание да ги запознавам. Пък и него го е страх от нея :smt005
Ужаси....татко обаче няма против.Преди имаше,ма сега не
cherinka
02-18-2007, 08:49
И на двете страни не им пука за другия/другите.
Моите пък не са виждали нито едно мое гадже амаа иначе аз прая мноу добро впечатление на родителите кат почна да говоря смислени изречения и като изкарам тоя невинен поглед а най-кофти ми беше на един три часов разпит лелеее баси ада обаче ме посрещнаха с убийствен поглед а ме изпратиха едва ли не като техен син баси...
ами с татко не се познават лично, но с майка да ;) тъй като и преди и след като тръгнахме ние си се движим в една компания мама нямаше как да не се е запознала от преди с него ;) та мнението й е добро и няма нищо против! дори тати се накефи, че бил цесекар :lol: ама му мина мерака като казах, че пуши :lol: :-D
JuSt_A_vErMiN
02-18-2007, 09:01
Ами майка ми попринцип го харесва,обаче се прави на ударена и постоянно ми говори,че бил много нахален и некви си такиа скоро разбрах,че го харесвала :) а пък баща ми пуска само бъзици харесва го :P
ThePainIsReaL
02-18-2007, 09:05
Да ви имам и проблемите .. майка ми никога не би се дразнила на човек , който аз харесвам , освен ако не е някъв затворник , убиец и т.н. :-D Бащата вече е по-специален - голям ревнивец е :-D
Fucking_Bitch
02-18-2007, 09:08
Ми аз за щастие живея далеч от майка ми и тя няма думата.А баща ми той и да го харесва,и да не го харесва,нищо няма да ми каже,избора си е мой.Толерантен баща. :) :smt016 :smt016
crazy_BITCH``
02-18-2007, 09:26
Pri mene pak.. maika mi e priemala vsi4kite mi priqteli.. no ba6ta mi o6te pove4e.. az sam momi4e i nz az sam kazala na nashte 4e ne me interesuva garesvat li go ili ne AZ 6te byda s nego AZ 6te sam s tozi koito iskam.. edinstveno sestra mi mi kazva toz stava toz ne.. no i neq ne slu6am smisal sestra mi vinagi dokato ne sam q zapoznala i ne e sednala na masa s moq 4ovek e bila protiv kakto i az otna4aloto na neinata vryzka.. bqh protiv priqtelqt i A SEGA skarat li sa.. na enq bu4a 6toto e mnogo gotin pekan i si4ko hubu v nego.. DANO i az da postigna tova koeto e uspqla tq.. 6godini karat SKORO 6te vi KANQ na SVATBA.. \:D/ :D \:D/
HopeLesss
02-18-2007, 09:31
Общо взето не контактуват много много. Майка ми още не може да свикне с него и се притеснява. Но въпреки това мисля, че го харесва. :wink:
V na4aloto q haresvaha no edin den maika mi vleze v staqta dokato se natiskahme i ot ogava mnou q mrazi!!
Q smisleno mnenie!?!? :smt026
Stiga be! Q da go osereme s Boza :smt026
:-s Tfa mom4e ne e vred!
gerinceto
02-18-2007, 11:02
i maika mi i bashta mi nqmat ni6ty protiv gadjeto mi :wink:
priti_kiti
02-18-2007, 11:23
С майка ми мнооого се обичат, а баща ми дори не знае за съществуването му :lol:
pepitooo
02-18-2007, 11:28
az imam razbirane i ot 2te strani naistina ne sam go o4akvala ot na6te ama mn se radvam:) te naprao go obojavaat :D
BUBU_to4ka_TO
02-18-2007, 11:36
i pri men e godre dolu se6tata rabota :smt101
prosto_f 4e
02-18-2007, 13:01
e moq o6te ne go poznavat li4no 6toto hodime ot nema i sedmica :mrgreen: ina4e ot tva det az sam razkazvala sa dovolni i da se nadqvame da se haresat i na jivo 4e nz :D ina4e nikoga ne sa mi pravili problem,doverqvaty se na izbora mi napalno za6toto az sama sam si go izgrADila tva mnenie.
p.p: ba6ta mi edno vreme me bazika6e za edno gadje 4e mu bili golrni u6ite hahahahha ama tva decka istoriq,ina4e dr pt ne sam imala :smt005
alkobalko
02-18-2007, 13:37
И двамата го харесват много. В началото баща ми ме ревнуваше, но този период отмина. Сега са в чудесни взаимоотношения.
Violenza
02-18-2007, 13:41
Нашите го харесват и се разбират добре с него.
mechtaq_za_teb
02-18-2007, 13:59
Nito maika mi nito bashta mi znaqt za nego... :) Ako razberat ima da me razpitavt...ehee ;) pyk na men ne mi se iska
Наще го познават и много го харесват.Баща ми като се видят си говори с него и майка ми също.В добри отношения са.
miloto_girl_4e
02-18-2007, 18:11
Наще харесваха последното ми гадже(казвам последното, защото вече се разделихме), имаха му доверие и т.н :wink: Баща ми не ревнува, а майка ми никога за никое мое гадже не е казвала лоша дума :wink: