View Full Version : МнОгО Съм Объркан! МомиЧета, слу4Вало лИ ви се Е?
Има едно моми4е от моя клас(11клас съм) което е мн сладко и понякога ми се слу4ва да я барна, но нищо пове4е! Итя не преминаваше "границата" До днес! Пак в час по биология(в междучасието) я барнах, и тя се обърна СВЕТКАВИ4НО и ми се нахвърли пред целия клас! Запо4на да ме целува и изведнъж спря и излезе от стаята! Аз я последвах до тоалетните,а тя ме издърпа вътре и пак запо4на да ме целува много страстно и да ме събли4а!
Набързо отидохме до тях (то4но рещу даскалото живее) и ... се слу4и!
Не сме били гаджета нито нищо, но 3 4аса не сме излизали от тях! Какво и стана?!?!?! :shock: Тя обикновено е спокойно моми4е и сега изведнъж...
От какво може да е? СегА КАкво следва? :-s [/b]
Mi to e qsno kwo - diw ot zori do zdra4 i twa e!Kwo si se 6a6ardisal tolkowa be 4owek! Twa da prai6 sex e nai - qkoto ne6to na sweta :D :D :D A otnosno twa 4e e bila spokoino momi4e - ne zabrawqi - tihite wodi sa nai - dalboki :P
ThePainIsReaL
02-18-2007, 12:36
До днес! [/b]
Днес е неделя , бе идиот :lol: Следващия път внимавай как лъжеш .
gamercheto_
02-18-2007, 12:37
пич не мога да разбера за какво се притесняваш....седни и говори с нея..понякога хората сме инпулсивни и не мислим какво правим,но това не значи че не го искаме :) според мен проблем няма просто трябва да говорите и да се изясните защо така се е получило и може ли да излезе нещо или е било просто ей така
My_Infernal_Majesty
02-18-2007, 12:40
Да и аз на тва се учудих- днес на даскало ли сте били??! :shock: :lol: :lol: :lol:
Иначе кво да ти кажа- ми ти си си го просел като само си е "барал" може би и тя те харесва затова е постъпила така- но попринцип ако съм аз да съ ти била един шут там където не трябва и да си ме оставил одавна, щото по принцип много мразя такива детски истории- натискане на чиновете, барване тук там и незнам си кво там още... ама някои хора никога не порастват... хаха ваш си проблем. :lol:
До днес! [/b]
](*,) Знам 4е е Неделя! ОФ за кфо се обеснявам! :-({|=
strawberry1988
02-18-2007, 12:43
До днес! [/b]
\
hahahaha
До днес! [/b]
\
hahahaha
Ок за да няма повече недоразумения ще обясня! Не бяхме на даскало в понеделника ,а една даскалка била пукнала и за тфа сега ни викнаха в неделя! Който ще да вярва! Бихте ли отговаряли по темата?
strawberry1988
02-18-2007, 12:52
До днес! [/b]
\
hahahaha
Ок за да няма повече недоразумения ще обясня! Не бяхме на даскало в понеделника ,а една даскалка била пукнала и за тфа сега ни викнаха в неделя! Който ще да вярва! Бихте ли отговаряли по темата?
pi4,ebavai se,ama v nqkvi grancici.na4ina po koito se ebava6 ne e mn umsten,osven tova nikoi nqma da se vdigne da otide na daskalo v nedelq
sledko_f>93
02-18-2007, 12:54
:lol: :smt005
My_Infernal_Majesty
02-18-2007, 12:57
Да бе и аз тва си викам- ако ще 88 отсъствия да ми пишат нема да си жертвам хубавия почивен ден- да не съм малоумна!!!!
Поне петък да беше казал че се е случило тва. :lol: :lol: :smt005
strawberry1988
02-18-2007, 13:05
4астно 4астнооо! :roll:
v 4astno daskalo si imat to4no oprtedeln reglament,a ne kato v durjavnite i v 4astnite o6te po-malko nqma da vi karat da idvate v nedelq.6to ne go kaza tova q na4alotot.da vidime sa kvo 6te izlisli6-mn mi e int:)
sledko_f>93
02-18-2007, 13:22
Хаха .... яйде оставете го вече,достатъчно го сдухахте оБъРкАнИя :roll:
А ако СЛУЧАЙНО наистина е станало...кфо има да му мислиш? Тяе била напълно ясна :wink:
gangbang
02-18-2007, 13:23
Има едно моми4е от моя клас(11клас съм) което е мн сладко и понякога ми се слу4ва да я барна, но нищо пове4е! Итя не преминаваше "границата" До днес! Пак в час по биология(в междучасието) я барнах, и тя се обърна СВЕТКАВИ4НО и ми се нахвърли пред целия клас! Запо4на да ме целува и изведнъж спря и излезе от стаята! Аз я последвах до тоалетните,а тя ме издърпа вътре и пак запо4на да ме целува много страстно и да ме събли4а!
Набързо отидохме до тях (то4но рещу даскалото живее) и ... се слу4и!
Не сме били гаджета нито нищо, но 3 4аса не сме излизали от тях! Какво и стана?!?!?! :shock: Тя обикновено е спокойно моми4е и сега изведнъж...
От какво може да е? СегА КАкво следва? :-s [/b]
Е кво си се объркал бе пич? Мацката просто те е харесвала, накрая е взела нещата в свой ръце и сте го направили. Един секс! Нищо няма за объркване. Случват се тези неща
да да..и никой е нямало в тях в почивния ден и вие сте се праскали на спалнята на техните :-D
Радвай се, явно много те е харесвала и не е могла да издържи. :wink:
shadow4e
02-18-2007, 20:22
открила е скритите ти заложби :lol:
sh3_1s_7h3_0n3
02-18-2007, 20:25
Похвала за фантазията ти! Някога замислял ли си се да станеш сценарист? :-D
malka_sladuranka
02-18-2007, 20:39
Аз съм забелязала, че попринцип се отучва в съботите, а не в неделите...
Aбее вие сегаа съмнявате ли се вее..Щом човека казва че момичето е решило да го ебе по време на даскало(в неделяя)(защото я е пощипвал по задника)значи е така :mrgreen:
malka_sladuranka
02-18-2007, 20:48
Според мен е била развалнувана от факта, че са на даскало в неделя и за това е направила така. :-D
gangbang
02-19-2007, 04:45
Е че темата му е пусната в неделя, та я историята може и да е от петък. Не бъдете па такива буквалисти бре :-D
Да бе, предполагам, че в неделя сте били на даскало. То дните за отучване са съботите ама щом казваш...
Че и 3 часа, бреййй полов атлет бе :lol:
Сега сериозно от коя книжка го извади тва?
Бду тая тема ми оправи настроението...
:-s
tfa bqh razumniq az!!