Влез

View Full Version : Какво е любовта според вас ?

He3aBuCuM
02-19-2007, 12:50
Може да ви се стори малко тъпо, но съм убеден, че ако всеки си сподели реалното мнение, ще има много интересни факти :)

Отговорете ми какво според вас е любовта и как вие бихте я дали на някой/някоя :::

Ако темата се повтаря Lock ... :mrgreen:

XpM
02-19-2007, 12:53
Любовта е инстинктивно желание за близост (включитено интимна). В по-късен период минава в обич и привързаност. Това също се нарича любов :wink:

Когато трите се наслагват е най-яко... :-({|=

П.С. чувствам се кат некъв философ :mrgreen:

cherinka
02-19-2007, 12:59
Любовта е инстинктивно желание за близост (включитено интимна). В по-късен период минава в обич и привързаност. Това също се нарича любов :wink:

Искаш да кажеш, че изпитвам интимна близост към майка ми? Или баща ми? или котката ми или към музиката, която слушам.................

sh3_1s_7h3_0n3
02-19-2007, 13:01
...да се държим за ръцете, да се гледаме в очите и да пърхаме с мигли любовно :smt007 :-D

gamercheto_
02-19-2007, 13:04
любовта е чувството което изпитваш към даден човек..но то се гради с времето от начало просто е симпатия харесване привличане и постепенно прераства в нещо много по-голямо и по-силно....точно за това хората са казали любовта не пита а връхлита....никой не може да постави някаква бариера за любовта...затова и понякога любовта боли

XpM
02-19-2007, 13:08

Искаш да кажеш, че изпитвам интимна близост към майка ми? Или баща ми? или котката ми или към музиката, която слушам.................

Тва искам да кажа... Има разлика между любов и обич. Изброените от теб неща са обич и привързаност.

cherinka
02-19-2007, 13:19

Тва искам да кажа... Има разлика между любов и обич. Изброените от теб неща са обич и привързаност.

щом казваш. :)

ThePainIsReaL
02-19-2007, 13:25
Винаги съм свързвала любовта с онова хубаво пеперудено усещане в стомаха . С безсънните нощи , които съм прекарвала в мислене за милото ( когато си имам такова ) . Много е трудно да опиша какво е било това за мен . Беше истинско щастие .. да знаеш , че си желан , да искаш да си обичан само от този човек ... абе не знам. Но наскоро се убедих , че това е само едната страна на нещата . Любовта странно защо не си отива , когато човекът си отиде от теб . Остава една гадна , ужасна , адска болка ..

И в крайна сметка всичко се свежда до едно мъчително страдание . Пак прекарваш безсънни нощи , но този път те боли .. и разни такива .

Сега говоря така , защото чувствам така нещата . Но сигурно с времето пак ще си променя мнението .

Vaniushkata
02-19-2007, 13:30
Моят любимец-Ларошфуко, има няколко твърдения за любовта,които подкрепям.Те са:
"Истинската любов е като вярата в призраците:всички говорят за тях,но малцина са ги виждали."
"Ако има чиста любов,любов без примеси на други страсти,тя е онази,която се крие дълбоко в сърцето ни,неподозирана и за самите нас."
"Има само един-единствен вид любов,но с хиляди различни копия."
И следващото е най-красиво - "Трудно е да се даде определение на любовта.Това,което би могло да се каже,е:за душата тя е страст за обладаване,за ума-симпатия,а за тялото-скрито и нежно желание да притежаваме след много тайнствени изпитания обичаното същество."

02-19-2007, 14:45
Ще кажа когато я изпитам истински

Tempestjuji
02-19-2007, 14:48
Любов ... ммм.. Нямам представа :roll:

zubi
02-19-2007, 15:19
Любовта е неописуемото желание да бъдеш неописуемо желан ... или по просто казано да знаеш че някой държи на тебе и те обича такъв какъвто си ... ах любов защо си толкова далече :smt010

BeBcHeTo
02-19-2007, 15:31
Нещо което неможе да се опише..с прости думи трябва да си я почувстваш,за да осъзнаеш какФо е

koalka
02-19-2007, 18:22
Темата наистина се повтаря и по желание на автора се заключва. :wink: