View Full Version : ПЛС някои да пише
така...с приятелката ми сме близо 1 седмица заедно...и до сега не сме се целунали с език! 8-[ само целувка по бузата или устата...некфо гадно е #-o не че аз некво против еми...нз явно тя се дърпа :(
даите някакво мнение!
Моля ви! :|
Ice_Queen
02-20-2007, 11:52
така...с приятелката ми сме близо 1 седмица заедно...и до сега не сме се целунали с език! 8-[ само целувка по бузата или устата...некфо гадно е #-o не че аз некво против еми...нз явно тя се дърпа :(
даите някакво мнение!
Леко с език оближи или близни устните й :) ,мисял че е хубав намек.
Ice_Queen
02-20-2007, 11:56
Просто я целуни с език и чакаи да ти отвърне :):):) аз така направих
Нима момичетата се дърпат да се целуват с език?!?!?!!? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Божееееееееееееееееееееее ееееееееееее.......
Езика е ужасно готина част от тялото на човека,а френската целувка е......Мърррр :smt007
Нима момичетата се дърпат да се целуват с език?!?!?!!? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Езика е ужасно готина част от тялото на човека,а френската целувка е......Мърррр :smt007
Да, оближи ми пикалото. Мъррр
Ice_Queen
02-20-2007, 11:59
Да, оближи ми пикалото. Мъррр
ХА ХА ОБЛИЙИ МИ ТИ АКАЛОТО :):):)
Пф да бе ,кажете че не ви кефи и вас..а тва беше гнусно... :smt012 :smt005 :smt005
namecite gi ima6e sekfi no nikav otg. :D:D:D
a i bati pomo6ta na ostanalite :smt011
Disorder
02-20-2007, 12:05
Изчакай я да навърши 12 и опитай пак.
misli pozitivno
02-20-2007, 12:05
Их и аз иам тоя проблем,я давайте некви съвети :D :D :D :D :D :D без лигавщини :lol: :lol: кайте ко да прайм,при мене не мисля че се отдръпва,но просто аз несъм се пробвам,дося само веднъж съм се целувал с език...ии некво нз кво може да стане,бъз ме е да не объркам нещатата,най-мноо да я накарам да ме научи :-D :-D :-D :-D
misli pozitivno
02-20-2007, 12:11
Да,ама неможе както си седиш и хоп да и набуташ езика си в устата й...
misli pozitivno
02-20-2007, 12:14
дада да тръгна да й ближа устните :-D :-D :-D тва докат си изкарам езика ще припадна бе :-D :-D :-D :-D се пак не сички сме смелчаги първа класа :-D :-D :-D нещо което да се случи хоп изведнъж,или начин да я заговоря относно това :-D :-D
misli pozitivno
02-20-2007, 12:19
Лел пич,нестава толкоз лесно :-D А и както казах аз немога с език :-D се пак 10x съветите :-D
Ice_Queen
02-20-2007, 12:25
Лел пич,нестава толкоз лесно :-D А и както казах аз немога с език :-D се пак 10x съветите :-D
К тогава..... близни я по врата и кажи : Чувството на езика ми по вратлето ти е прекрасен,представи си какво ще е ако езиците ни (ахахахааххахахахаххахаха� �ахахах :smt005 :smt005 :smt005 ) се слеят в едно...
сру....
ахахахахахахаха,въпреки че на някоя по романтична тва мн ще и хареса като звучене..
ако не просто я попитай бре.няма да те изяде.питаш " обичаш ли целувките с език" или " не мога да се целувам с език,научи ме ;) ;) "
misli pozitivno
02-20-2007, 12:26
К тогава..... близни я по врата и кажи : Чувството на езика ми по вратлето ти е прекрасен,представи си какво ще е ако езиците ни (ахахахааххахахахаххахаха� �ахахах :smt005 :smt005 :smt005 ) се слеят в едно...
сру....
ахахахахахахаха,въпреки че на някоя по романтична тва мн ще и хареса като звучене..
ако не просто я попитай бре.няма да те изяде.питаш " обичаш ли целувките с език" или " не мога да се целувам с език,анучи ме ;) ;) "
хахахаха :-D :-D :-D :-D яко :-D :-D :-D " не мога да се целувам с език,анучи ме ;) ;) тва по става :-D :-D
дада да тръгна да й ближа устните :-D :-D :-D тва докат си изкарам езика ще припадна бе :-D :-D :-D :-D се пак не сички сме смелчаги първа класа :-D :-D :-D нещо което да се случи хоп изведнъж,или начин да я заговоря относно това :-D :-D
Блах доста съм срамежлив и нз дали ще мога да направя тази стъпка с облизването на устните ... ;)
Ice_Queen
02-20-2007, 12:28
сру....
ако не просто я попитай бре.няма да те изяде.питаш " обичаш ли целувките с език" или " не мога да се целувам с език,анучи ме ;) ;) "
хахахаха :-D :-D :-D :-D яко :-D :-D :-D " не мога да се целувам с език,анучи ме ;) ;) тва по става :-D :-D
да ама го кажи 1 такова тихичко,и с някоя перверзна физиономия
Блах доста съм срамежлив и нз дали ще мога да направя тази стъпка с облизването на устните ... ;)
А момичето би било изненадано приятно... :wink:
Gravity^of^love
02-20-2007, 14:46
мале....любовчии сте та дрънка :P ...аз пък никога не съм се целувала без език..той просто сам си излиза..без майтап..карах един мой бивш да пробваме ама не се получи..ядски смешно стана после..и от тогава не се пробвам....кофти е тва че не знаеш как 'да си набуташ езика в устата й' ...ама...може пък тя да не се е целувала с език и да я е ..хм..страх/срам де да знам и аз...ако си достатъчно смел я питай направо защо..Успех! :D
Fucking_Bitch
02-20-2007, 15:19
Ами хващаш я в някой ъгъл,да не може да бяга и т'ва е.Хаха не бе може да и намекнеш,по-нагоре имаше добра идейка.. :wink: :wink:
Ами хващаш я в някой ъгъл,да не може да бяга и т'ва е.Хаха не бе може да и намекнеш,по-нагоре имаше добра идейка.. :wink: :wink:
мда ма мене ме е срам :oops: ииии така тря да набера кураж :)
Следващият път като се целувате си вкарай леко езика в устата й.Предполагам няма да възрази.
Епа ти сега.. може да го е срам момичето , може да си мисли ,че неможе и затова да се дърпа... :)
CvEtI`KiSs
02-20-2007, 18:57
даите някакво мнение!
i az taka mislq nqma da e zle da napravi6
taka ama ina4e nz 6to se darpa
даите някакво мнение!
Това и само да питам....На колко сте?
aaa vie ste ludi da vi e strax da q celunete tva e ebati qkoto da te celunat nenadeino tfa e nai qkoto vinagi mn sum se radvala na takiva pi4ove taka4e davaite bez strax
By MyStIc QuEeN
И някой от присъстващите ме нарече извратен О.О
muhlqsal_4orap
02-21-2007, 06:33
И някой от присъстващите ме нарече извратен О.О
сички сме извратени, ти никога ли не си забавял темпото или да си се заигравал, докато си обуваш чорапите?
AzureDiamond
02-21-2007, 17:06
Az kato bqh na 12-13 bqh sy6tata :D spored men q e sram ako sydq po sebe si predi :P dai i vreme