View Full Version : Малък проблем!
Асен Иванов
02-20-2007, 12:50
Здравейте.
Имам сериозен проблем , така че ви моля да се отнесете сериозно към него. И НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ :
Аз съм момче на 15 години. Проблема ми започна когато бях на 13. Тогава открих чикията , понеже си нямах гадже, а ми се искаше ...Проблема е там че, един ден през лятото, когато бях на село, бях сам на спирката.Много ми се искаше.Погледнах надясно и видях 1 некролог, на 1но младо момиче, горкото, но...Аз си исках удоволствието и лъсках-гледайки я.Оттогава ми е гузно.
На 14 си хванах гадже.Какво ме прихвана и й казах.Тя нищо не ми отговори.Надругия ден дойде при мен и ми подаде лист хартия, обърнах го и видях нейната снимка, тя си беше направила некролог.
Стигнахме дотам че по едно и също време в една и съща стая, вместо да правим секс 2мата маструбирахме пред некролозите си.
ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е?
Здравейте.
Имам сериозен проблем , така че ви моля да се отнесете сериозно към него. И НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ :
Аз съм момче на 15 години. Проблема ми започна когато бях на 13. Тогава открих чикията , понеже си нямах гадже, а ми се искаше ...Проблема е там че, един ден през лятото, когато бях на село, бях сам на спирката.Много ми се искаше.Погледнах надясно и видях 1 некролог, на 1но младо момиче, горкото, но...Аз си исках удоволствието и лъсках-гледайки я.Оттогава ми е гузно.
На 14 си хванах гадже.Какво ме прихвана и й казах.Тя нищо не ми отговори.Надругия ден дойде при мен и ми подаде лист хартия, обърнах го и видях нейната снимка, тя си беше направила некролог.
Стигнахме дотам че по едно и също време в една и съща стая, вместо да правим секс 2мата маструбирахме пред некролозите си.
ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е?
ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ (не се подигравам)
не и двамата не сте нормални [-X :smt018 [-( (некрофили...)
верно че праиме грешки мааааа .... след тфа онова в стаята :shock: ..
НО КОМЕНТ
забравих да отговоря ... НЕ ЕЕЕЕ НОРМАЛНО ВЕ ЧОВЕК!!!!!
Ice_Queen
02-20-2007, 12:57
:roll: аз съм нормална....аз съм нормална...о да аз съм напълно нормална!!!!!!!!!!
:roll: аз съм нормална....аз съм нормална...о да аз съм напълно нормална!!!!!!!!!!
ко искаш да кажеш? :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ice_Queen
02-20-2007, 13:02
че съм нормално нормална предполагам,ти как мислиш?ти не си ли нормален...след такава тема е хубаво да си го кажем :lol:
че съм нормално нормална предполагам,ти как мислиш?ти не си ли нормален...след такава тема е хубаво да си го кажем :lol:
ами не съм правил подобни неща => съм нормален ...
punisher
02-20-2007, 13:20
Здравейте.
ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е?
:shock: ти си некрофил...
човече по-добре престани с тва,че кой знае къв ше станеш. :::
Като за начало защо не лъскаш пред най-обикновена снимка... без да е некролог :wink:
Здравейте.
ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е?
:shock: ти си некрофил...
човече по-добре престани с тва,че кой знае къв ше станеш. :::
Като за начало защо не лъскаш пред най-обикновена снимка... без да е некролог :wink:
на човека му тряя лечение [-( тфа не е нормално :( ...
^Mimeto^
02-20-2007, 13:27
покъртително.напрау нямам думи.еми човече ти си напълно луд ! не си нормален!
Асен Иванов
02-20-2007, 13:27
Мерси че се отнасяте насериозно с проблема ми.Какво лечение ми трябва?А на моята приятелка?
misli pozitivno
02-20-2007, 13:28
Едно здраво е*а*е,земе че се опрайте,знам ли :roll: :roll: :-D :-D
Асен Иванов
02-20-2007, 13:29
Аз съм от Пловдив.Кажете ми каде има психолози
Аз съм от Пловдив.Кажете ми каде има психолози
пич сам ако не напраиш нещу никой няя да ти помогне ...
misli pozitivno
02-20-2007, 13:32
абе я по-добре скачай през прозореца :? Всичко е човешка психика,ти контролираш свойте действия и желания...ако искате да сте нормални и да не правите глупости,отивате и се оправяте и не вършите глупости повече,па ако нестава или неви се иска>>>
абе я по-добре скачай през прозореца :?
lele mali takowa ne6to ne sam sre6tala v jivota si ti mai trea da vzeme6 nagrada na gines po laskane na nikroloji :D:D:D: ti siguren li si 4e ne ti hlopa daskata ?:):):))::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D? ???????????????????????????????????????????????!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!1
punisher
02-20-2007, 14:01
lele mali takowa ne6to ne sam sre6tala v jivota si ti mai trea da vzeme6 nagrada na gines po laskane na nikroloji :D:D:D: ti siguren li si 4e ne ti hlopa daskata ?:):):))::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D? ???????????????????????????????????????????????!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!1
#-o проста та не може повече...
нали за това пита момчето бе!
Gravity^of^love
02-20-2007, 14:06
ае вие добре казвате че е луд ама...като гледам и той нещо е почнал да се притеснвя..
НО това определено не го намирам за нормално...спри да го пражиш...определено няма да умреш успокой се :P :P :P
ham kato sam tolkova glupava togava vzemi i spri i 6te razber6 dali e normalko ili ne . az li4no ne bih sprala na vreme
He3aBuCuM
02-20-2007, 14:24
Ммм де да знам.
Пич мога да ти кажа, че не си нормален.
А щом го постваш това нещо тук пред всички - значи си найстина много зле !!! ](*,)
the_uNf0rgIv3n
02-20-2007, 14:35
Т'ва дето си го "описал" верно е много много гадно и гнусно и ако не се е*аваш земи се лекувай,че няма бъдеще за тебе така..
но аз въпреки всичко мисля ,че таз тема е една от поредните "е*авки"