View Full Version : как да я спечеля?
Здравейте имам следния проблем. Обичам едно момиче много.Не съм спал много нощи. Мисля постоянно за нея.Бяхме гаджета ама скъсахме тя каза че не ме обичала. Просто немога без нея няма момент в който да не мисля за нея. Как да я спечеля отново?
Gravity^of^love
02-20-2007, 14:07
шанса не ти е особено голям..вече си в графа "Бивши"...опитай се да я забравиш..рано или късно ще стане
шанса не ти е особено голям..вече си в графа "Бивши"...опитай се да я забравиш..рано или късно ще стане
Не прави това!!! Отиди и кажи че ще се самоубиеш :):):) мн помага
:D :D :D :D :D :D :D тиди и действай направо ве пич ;) кажи там че си сбъркал и че искаш да си стоиш с нея че мноу я обичаш и тн
Barbaronka
02-20-2007, 17:23
Emi napravi posleden opit shtom tolko q jelaesh!
Kaji i,che nikoi ne q jelae taka kakto ti q jelaesh i tem podobni ...
i ako oshte ne te iska,ne se panirai,prosto ne e bila za teb!
Sled vreme i tq shte vide kfo e.. ;))
miss_fatty
02-20-2007, 17:27
направи квото можеш,поговори с нея,нооо само да ти кажа,че повечето момичета мразат да им досаждат така че не прекалявай! :wink:
Опитай щом веднъж сте били гаджета може има някакъв шанс отново да сте.
ND4SPD_f
02-20-2007, 17:36
Здравейте имам следния проблем. Обичам едно момиче много.Не съм спал много нощи. Мисля постоянно за нея.Бяхме гаджета ама скъсахме тя каза че не ме обичала. Просто немога без нея няма момент в който да не мисля за нея. Как да я спечеля отново? ami ne e zaduljitelno da ti kaje istinata-t.e moje i da te obi4a no da ne iska da ti go priznae,no drug e vuprosa 4e ve4e si "biv6iq" i ne se znae dali pak 6te trugne s teb...taka 4e 6ansa ti e okolo 50/100
Доста ще ти е трудно, защото това момиче няма чувства към теб.Аз лично не бих се борила за една изгубена кауза, а бих се опитала да я забравя.Но все пак прецени шансовете си.
изненадаи я с нещо много приятно,измисли нещо яко която тя обича:) и под въздеиствието на приятното настроение и обясни всичко там дето трябва ти си знаеш какво.
така поне мисля че шанса ти ще е по-голям :) аиде успех
Отвлечи майка и.
А ония по горе да си смени аватара че разбива авторитета на никълбек с тва...
ThePainIsReaL
02-20-2007, 21:13
Когато чуем , че някой ни казва " Не те обичам вече! " , наистина боли , но човешкото същество е такова , че устоява на всеки удар на съдбата . Ще се оправиш рано или късно . Ще я превъзмогнеш . И запомни , една любовна мъка не притихва , докато човекът в раната си още любов притиска . Така че , освободи се от тази любов , отдай се малко на себе си .
Ако ти се говори повече , пиши ми ..
скайп moonyyyyyy
Когато чуем , че някой ни казва " Не те обичам вече! " , наистина боли , но човешкото същество е такова , че устоява на всеки удар на съдбата . Ще се оправиш рано или късно . Ще я превъзмогнеш . И запомни , една любовна мъка не притихва , докато човекът в раната си още любов притиска . Така че , освободи се от тази любов , отдай се малко на себе си .
Ако ти се говори повече , пиши ми ..
скайп moonyyyyyy
Са през скайпа ти мога даже да те изнасиля.Не си давайте скайповете така ве неуки деца
DeathRogue
02-20-2007, 21:42
Stranno i na mene mi se e slu4valo ama prosto se otkazah ot neq i q zabravih...
Stranno i na mene mi se e slu4valo ama prosto se otkazah ot neq i q zabravih...
наистина странно ^^ сега сте двама еднакво тъпи
Always`Sad
02-21-2007, 06:28
Не си струва да потъпкваш достйнсвото си. Тя ти е казала, че не те обича най-добре я забрави и си гледай живота без нея. Знам, че отстрани е лесно.
Stranno i na mene mi se e slu4valo ama prosto se otkazah ot neq i q zabravih... немога да я забравя просто не ми излиза от главата
CvEtI`KiSs
02-21-2007, 16:32
emi idi pri neq razkrii si 4uvstvata kaji i vsi4ko koeto te m14i 4e q obi4a6 i t.n.
da ti dade posledna vazmojnost moje i da stane taka mislq
ще пробвам :) дано да стане :|