View Full Version : Xaxaxa tiq hora sa tolkova zle kak moje da sa6testvuvat..?!
so_cool_f
02-20-2007, 20:31
V moq klas mom4etata sa palna tragediq! Tiq edinstvenoto,koeto pravqt e da psuvat,da hra4at i da vikat razni obidi po MOMI4eTAta,da se zaqjdat i da se praqt na interesni,da se ligavqt i da praqt prostotii,a sme ve4e vse pak 10ti klas. Nie momi4etata ne gi ponasqme,ama kvo da gi pravim? Adski sa zle i nqmat opraviq!
emi prostotiqta hodi po horata...ne im obru6taite vnimanie.ne vsi4ki sa takiva.
miss_fatty
02-20-2007, 20:38
ааа споко и при нас бяха така!При нас са 5 момчета и 17 момичета!Те постоянно се заяждаха с нас,удараха ни и все такива работи!Мразех да хода на у-ще заради тях!Накрая така ни беше писнало и кат ги хванахме всички момичета и кат им ударихме един як бой та още им държи влага! :D Сега нямаме никви проблеми а те станаха много кротки! :mrgreen:
Always`Sad
02-21-2007, 05:40
А недей да се ядосваш, те и ж моя клас не са цвте за мирисане. Едни други се обиждат, е на момичетата все още нищо не казват от към заяждане ама то това не е от значение като иначе по-вечето са пълни убитаци.
helerina
02-21-2007, 12:31
Emi da taka e ima gi mnogo oligofreni i nali vse trqbva da se nabutat v nqkoe daskalo suotvetno za6to da ne popadnat v tvoeto ,tui kakto mogat da sa i v moeto. Mi da ti kaja nedei da im obru6ta6 vnimanie. Svirkai si i se dviji s momi4etata togava,koito ti haresvat. Te taka ili ina4e zletata sa si zleta i nqma da se opravqt. No ti ne si habi nervite.
[B]a[N]D[i]T[k]a
02-21-2007, 12:46
mom4etata po princi pse razvivat po bavno ot momi4etata..v stariq mi klas igraeha na kamuk nojica hartiq i koito zagubi drugiq minava otzad i.. :D mi gluposti v obshti linii :P segashnite ne sa tolkova detski nastroeni :} pove4eto sa gazeta :P
BunnYY_f
02-21-2007, 12:48
И аз съм десети клас и аз се чудя същото, е нашите не са чак толкова зле но не са като хората :lol: Ама поне се успокоявам че може и да се оправят :-D
e kvo katp sa zle da ne su6testvyvat li #-o neka si diveqt mom4etata sega sa lapeta koga she im se odade podobna vazmojnost hahaha
хм аз съм 10 клас момче и си признавам че общо взето и аз съм същия като горе изброените ,без да псувам момичетата, някак си и аз осъзнавам че сме като в детската градина и немога да се понасям като се погледна отстрани !!!ТВА САМО В УЧИЛИЩЕ!!! като че ли не сме на училище а в зоопарк ама това е някак си отвътре извън училище съм съвсем различен човек а в него съм като на война
абе незнам ... немога да го опиша като вляза в училище ме бие хормона предполагам =P~ и просто немога да се контролирам
Ми не им обръщаш внимание-тебе нещо закачат ли те?А и нали знаеш че простотията няма почивен ден!
ProstoAz
02-21-2007, 16:53
Ти в кво училище учиш, бе?! :shock: Тия са явно някви бавноразвиващи се. :lol:
Не им обръщайте внимание, ще пораснат някой ден. :wink:
so_cool_f
02-21-2007, 18:35
Ти в кво училище учиш, бе?! :shock: Тия са явно някви бавноразвиващи се. :lol:
Не им обръщайте внимание, ще пораснат някой ден. :wink:
xaxaxa mi u4a v ezikova gimnaziq :roll:
da be znam 4e sa smotanqci ama me draznqt na momenti i to mnogo zdravo ebasi pi6lemetata nedorazviti :!: zaslujavat si nqkoi da gi stupa,ama po glavata,4e da im doide akula 8) ama edva li tova nqkoga 6te stane xaxaxa
ProstoAz
02-21-2007, 18:42
Аз мисля, че като не им обръщате внимание и спрете да им се връзвате те ще престанат в един момент (ще им стане скучно). :wink:
Странно в моя клас въобще не са такива... :-k
so_cool_f
02-21-2007, 19:00
e,radvam se za koeto
te sa tupi...kvo da se pravi naistina samo mogat da si me4taqt za momi4eta kato nas
Нашия клас (в средното) нямаше подобни проблеми,понеже бяхме само момичета :-D ,а момчетата ни от основното...евала им правя.Не даваха никой да ни закачи,така ни пазеха.Правехме анонимни анкети,избирахме "най-актуално момче и момиче",също и Мис...Ние пък(бяхме няколко момичета,ходехме на едни курсове за манекенки и танци) и в междучасията им изнасяхме концерти,правехме им модни ревюта,сценки,играехме танци,пеехме им.После давахме щафетата-те пееха (имаше изявени рапърчета),денсеха и темата,за която винаги спорехме беше Backstreet Boys & Spice Girls срещу Prodigy.Въпреки всичко разменяхме плакати,лепенки и др.глупости и се разделихме с голям купон в класната стая.Леле колко години назад се върнах,чак ми домиля... :?
teenkopele
03-02-2007, 05:49
V moq klas mom4etata sa palna tragediq! Tiq edinstvenoto,koeto pravqt e da psuvat,da hra4at i da vikat razni obidi po MOMI4eTAta,da se zaqjdat i da se praqt na interesni,da se ligavqt i da praqt prostotii,a sme ve4e vse pak 10ti klas. Nie momi4etata ne gi ponasqme,ama kvo da gi pravim? Adski sa zle i nqmat opraviq!
Започнете да им обръщате внимание. :-D
Fucking_Bitch
03-02-2007, 10:32
Добре дошла в клуба,не можеш да гипоправиш.То да си отрепка не е лесно... :evil:
ааа споко и при нас бяха така!При нас са 5 момчета и 17 момичета!Те постоянно се заяждаха с нас,удараха ни и все такива работи!Мразех да хода на у-ще заради тях!Накрая така ни беше писнало и кат ги хванахме всички момичета и кат им ударихме един як бой та още им държи влага! :D Сега нямаме никви проблеми а те станаха много кротки! :mrgreen:
Може би щот момичетата сте били с по големи бицепси от тях или бъркам. :?
emi az puk sum 11ti ama takiva raboti nikoga ne e imalo pri nas ponqkoga kato ni izbie na prostotiq pravim i gluposti poslednoto be6e sustezanie sus koli4ki ot shell vuv koridora na u4ili6teto ama si ni e veselo
офф ний в нашия клас сме 21 момчета и 3 момичета и мнизнството от мъжката част са със самочуствие на богове(не отричам,че са хубави много са готини даже-за външен вид става дъма)И има пълна разлика,когато говорисх с някой от тях,когато ги няма другите изроди.Тогава са много мили,иначе кат се съберат майкоооу.И хич не ни обичат момичетата,а гаранция давам,че сме супер и 3те..аа забрайх да кажа де 12 клас сме,тъй че не се вайкай за 10ти клас [-X :D
sweety_91
03-03-2007, 18:50
Не им обръщай внимание! :wink:
Боя се, че нищо не можете да направите, но трябва да свикнете и да не им обръщате внимание. :wink:
i na6te bqha taka..ama ve4e se opraviha i sa napylno razli4ni..osobenno kym 6-7-8 klas sa golemi ligliovci i ne se traqt...
angel with broken wings
03-03-2007, 21:38
ех не ти завиждам :lol:
наще пък се блъскат във стените, прескачат маси и столове... ма все пак сме 8 клас/ не че ги оправдавам.../ :-D
InitialD
03-03-2007, 23:24
Не си мислете че само в училищата е така!Ако знаете в университетите какви малоумници има...и то не само момчета ами и момичета...направо ми се драйфа!
А относно малкото "приемлива" лигня е ок според мен и ние в даскало правехме такива работи.
mechtaq_za_teb
03-04-2007, 04:20
Az sam v 9 klas i si imame 6 mom4enca :lol: ... oba4e se darjat dosta dobre :) Zaqjdat se rqdko dori pomejdu si.M nz.Prosto ne im obrashtai vnimanie.Sq nqma smisal da se qdosvash zaradi nqkakvi tapanari,koito oshte ne sa porasnali.