.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    so_cool_f
    Guest

Xaxaxa tiq hora sa tolkova zle kak moje da sa6testvuvat..?!

V moq klas mom4etata sa palna tragediq! Tiq edinstvenoto,koeto pravqt e da psuvat,da hra4at i da vikat razni obidi po MOMI4eTAta,da se zaqjdat i da se praqt na interesni,da se ligavqt i da praqt prostotii,a sme ve4e vse pak 10ti klas. Nie momi4etata ne gi ponasqme,ama kvo da gi pravim? Adski sa zle i nqmat opraviq!

Guest
    emi prostotiqta hodi po horata...ne im obru6taite vnimanie.ne vsi4ki sa takiva.

ааа споко и при нас бяха така!При нас са 5 момчета и 17 момичета!Те постоянно се заяждаха с нас,удараха ни и все такива работи!Мразех да хода на у-ще заради тях!Накрая така ни беше писнало и кат ги хванахме всички момичета и кат им ударихме един як бой та още им държи влага! Сега нямаме никви проблеми а те станаха много кротки!

А недей да се ядосваш, те и ж моя клас не са цвте за мирисане. Едни други се обиждат, е на момичетата все още нищо не казват от към заяждане ама то това не е от значение като иначе по-вечето са пълни убитаци.

Винаги си казвам, че отново няма да плача.
    Повтарям си няма от болка да се влача.
    Дори от очите да не потичат сълзи,
    ръце протягам за да уловя нечии мечти.

helerina
    Guest
    Emi da taka e ima gi mnogo oligofreni i nali vse trqbva da se nabutat v nqkoe daskalo suotvetno za6to da ne popadnat v tvoeto ,tui kakto mogat da sa i v moeto. Mi da ti kaja nedei da im obru6ta6 vnimanie. Svirkai si i se dviji s momi4etata togava,koito ti haresvat. Te taka ili ina4e zletata sa si zleta i nqma da se opravqt. No ti ne si habi nervite.

mom4etata po princi pse razvivat po bavno ot momi4etata..v stariq mi klas igraeha na kamuk nojica hartiq i koito zagubi drugiq minava otzad i.. mi gluposti v obshti linii :P segashnite ne sa tolkova detski nastroeni :} pove4eto sa gazeta :P

Голям фен
    Град
    на луната
    И аз съм десети клас и аз се чудя същото, е нашите не са чак толкова зле но не са като хората Ама поне се успокоявам че може и да се оправят
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

xtxt
    Guest
    e kvo katp sa zle da ne su6testvyvat li neka si diveqt mom4etata sega sa lapeta koga she im se odade podobna vazmojnost hahaha

Guest
    хм аз съм 10 клас момче и си признавам че общо взето и аз съм същия като горе изброените ,без да псувам момичетата, някак си и аз осъзнавам че сме като в детската градина и немога да се понасям като се погледна отстрани !!!ТВА САМО В УЧИЛИЩЕ!!! като че ли не сме на училище а в зоопарк ама това е някак си отвътре извън училище съм съвсем различен човек а в него съм като на война

абе незнам ... немога да го опиша като вляза в училище ме бие хормона предполагам и просто немога да се контролирам

Голям фен
    Ми не им обръщаш внимание-тебе нещо закачат ли те?А и нали знаеш че простотията няма почивен ден!

Ти в кво училище учиш, бе?! Тия са явно някви бавноразвиващи се.
    Не им обръщайте внимание, ще пораснат някой ден.

so_cool_f
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Ти в кво училище учиш, бе?! Тия са явно някви бавноразвиващи се.
    Не им обръщайте внимание, ще пораснат някой ден.
    xaxaxa mi u4a v ezikova gimnaziq
    da be znam 4e sa smotanqci ama me draznqt na momenti i to mnogo zdravo ebasi pi6lemetata nedorazviti zaslujavat si nqkoi da gi stupa,ama po glavata,4e da im doide akula ama edva li tova nqkoga 6te stane xaxaxa

Аз мисля, че като не им обръщате внимание и спрете да им се връзвате те ще престанат в един момент (ще им стане скучно).

Странно в моя клас въобще не са такива...

so_cool_f
    Guest
    e,radvam se za koeto
    te sa tupi...kvo da se pravi naistina samo mogat da si me4taqt za momi4eta kato nas

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Нашия клас (в средното) нямаше подобни проблеми,понеже бяхме само момичета ,а момчетата ни от основното...евала им правя.Не даваха никой да ни закачи,така ни пазеха.Правехме анонимни анкети,избирахме "най-актуално момче и момиче",също и Мис...Ние пък(бяхме няколко момичета,ходехме на едни курсове за манекенки и танци) и в междучасията им изнасяхме концерти,правехме им модни ревюта,сценки,играехме танци,пеехме им.После давахме щафетата-те пееха (имаше изявени рапърчета),денсеха и темата,за която винаги спорехме беше Backstreet Boys & Spice Girls срещу Prodigy.Въпреки всичко разменяхме плакати,лепенки и др.глупости и се разделихме с голям купон в класната стая.Леле колко години назад се върнах,чак ми домиля...
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Xaxaxa tiq hora sa tolkova zle kak moje da sa6testvuvat.

Цитирай Първоначално написано от so_cool_f
    V moq klas mom4etata sa palna tragediq! Tiq edinstvenoto,koeto pravqt e da psuvat,da hra4at i da vikat razni obidi po MOMI4eTAta,da se zaqjdat i da se praqt na interesni,da se ligavqt i da praqt prostotii,a sme ve4e vse pak 10ti klas. Nie momi4etata ne gi ponasqme,ama kvo da gi pravim? Adski sa zle i nqmat opraviq!
    Започнете да им обръщате внимание.

Добре дошла в клуба,не можеш да гипоправиш.То да си отрепка не е лесно...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от miss_fatty
    ааа споко и при нас бяха така!При нас са 5 момчета и 17 момичета!Те постоянно се заяждаха с нас,удараха ни и все такива работи!Мразех да хода на у-ще заради тях!Накрая така ни беше писнало и кат ги хванахме всички момичета и кат им ударихме един як бой та още им държи влага! Сега нямаме никви проблеми а те станаха много кротки!
    Може би щот момичетата сте били с по големи бицепси от тях или бъркам.

Guest
    emi az puk sum 11ti ama takiva raboti nikoga ne e imalo pri nas ponqkoga kato ni izbie na prostotiq pravim i gluposti poslednoto be6e sustezanie sus koli4ki ot shell vuv koridora na u4ili6teto ama si ni e veselo

офф ний в нашия клас сме 21 момчета и 3 момичета и мнизнството от мъжката част са със самочуствие на богове(не отричам,че са хубави много са готини даже-за външен вид става дъма)И има пълна разлика,когато говорисх с някой от тях,когато ги няма другите изроди.Тогава са много мили,иначе кат се съберат майкоооу.И хич не ни обичат момичетата,а гаранция давам,че сме супер и 3те..аа забрайх да кажа де 12 клас сме,тъй че не се вайкай за 10ти клас
    щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...

Не им обръщай внимание!
    OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...

Мега фен Аватара на koalka
    Боя се, че нищо не можете да направите, но трябва да свикнете и да не им обръщате внимание.

i na6te bqha taka..ama ve4e se opraviha i sa napylno razli4ni..osobenno kym 6-7-8 klas sa golemi ligliovci i ne se traqt...

Фен
    Град
    София
    ех не ти завиждам
    наще пък се блъскат във стените, прескачат маси и столове... ма все пак сме 8 клас/ не че ги оправдавам.../

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Не си мислете че само в училищата е така!Ако знаете в университетите какви малоумници има...и то не само момчета ами и момичета...направо ми се драйфа!
    А относно малкото "приемлива" лигня е ок според мен и ние в даскало правехме такива работи.
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си